Teufel σε...εικονες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Teufel σε...εικονες

Δειτε το βιντεακι

(argi, ακουσες ποια ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια παραγωγης ΤΗΧ
ηχειων στον κοσμο?:121::126:)
(αν και ειμαι χαλια)
οι αλλες γερμανικες εταιριες που εβγαζαν ηχεια λουκα πριν 10 χρονια το εκοψαν( Magnat-canton)
οι δανοι εχουν μονο 2 σειρες, η κλιπς μια σειρα
η ατλαντικ καποιες.Και οι γερμανοι που δεν προλαβαινουν να ξεφουρνιζουν.Και κατι ακομα δεν ξερω ακομα πως παιζει το σαμπ μου, αλλα απο καμπινα δεν ειναι ιδιαιτερα τοπ, για να μην το πω αλλιως

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Teufel σε...εικονες

Και κατι ακομα δεν ξερω ακομα πως παιζει το σαμπ μου, αλλα απο καμπινα δεν ειναι ιδιαιτερα τοπ, για να μην το πω αλλιως
Τί εννοείς ρε argi?? μάπα βγήκε το sub??

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Teufel σε...εικονες

Δεν ειπα ακομα, να παιξει πρωτα.
απλα η καμπινα ειναι του σορτ σε σχεση με τις μοναδες-και τα υπολοιπα ηχεια .
Αλλα αν παιζει δεν τρεχει μια, αλλιως θα δουμε τι θα κανω............................

Reaction score
10
(argi, ακουσες ποια ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια παραγωγης ΤΗΧ
ηχειων στον κοσμο?:121::126:)
(αν και ειμαι χαλια)
οι αλλες γερμανικες εταιριες που εβγαζαν ηχεια λουκα πριν 10 χρονια το εκοψαν( Magnat-canton)
οι δανοι εχουν μονο 2 σειρες, η κλιπς μια σειρα
η ατλαντικ καποιες.Και οι γερμανοι που δεν προλαβαινουν να ξεφουρνιζουν.Και κατι ακομα δεν ξερω ακομα πως παιζει το σαμπ μου, αλλα απο καμπινα δεν ειναι ιδιαιτερα τοπ, για να μην το πω αλλιως

Σας πιανω και τους δυο αδιαβαστους....
Για ψαχτε λιγο να δειτε ποια εταιρεια ηχειων εχει τα περισσοτερα THX certifications, απο ποτε και με ποσες κριτικες.
Να μη το γραψω εδω και βγω off topic....:137:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Teufel σε...εικονες

Δεν ειπα ακομα, να παιξει πρωτα.
απλα η καμπινα ειναι του σορτ σε σχεση με τις μοναδες-και τα υπολοιπα ηχεια .
Αλλα αν παιζει δεν τρεχει μια, αλλιως θα δουμε τι θα κανω............................

Ε τι θα κάνεις να σου πω εγώ, SVS PB13-Ultra ή το νέο που θα βγει PB16-Ultra ή Submersive ή DIY πάντως εγώ με Ευρώπη ΔΕΝ θα ασχολούμουν καν στη θέση! Resistance is futile!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: Teufel σε...εικονες

Σας πιανω και τους δυο αδιαβαστους....
Για ψαχτε λιγο να δειτε ποια εταιρεια ηχειων εχει τα περισσοτερα THX certifications, απο ποτε και με ποσες κριτικες.
Να μη το γραψω εδω και βγω off topic....:137:
αποστολη η ατλαντικ εινια μια σοβαροτατη εταιρια, αν ειχε και λιγο καλυτερες τιμες( οχι απο σενα , θεμα αμερικανου) θα ειχε σκοτωσει την αγορα.Η ποιοτητα και η αποδοση ειναι πολυ πολυ καλη, και οχι τυχαια.

Ε τι θα κάνεις να σου πω εγώ, SVS PB13-Ultra ή το νέο που θα βγει PB16-Ultra ή Submersive ή DIY πάντως εγώ με Ευρώπη ΔΕΝ θα ασχολούμουν καν στη θέση! Resistance is futile!
δεν συνηθιζω ακομα δεν τον ειδα γιαννη τον ειπα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος