EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Να κανω μια ερωτηση????
Δηλαδη αυτο που περιμεναμε τοσο καιρο με το καινουριο firmware ηταν να δινει το EGREAT στερεο ηχο απο την HDMI?????????
Εγω δηλαδη που περιμενω DTS ηχο μεσω HDMI για να τον δωσω κατευθειαν στον ενισχυτη χωρις να χρειαζεται και οπτικο καλωδιο ονειρευομαι.........
Γιατί ποιος είπε ότι δεν γίνεται;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Γιατί ποιος είπε ότι δεν γίνεται;
Ποτε ομως????
Μεχρι τοτε θα εχω αντικαταστησει το EGREAT με καποιο απο τα καινουρια BD-Players που παιζουν και mkv....

Παντως δεν εχω παραπονο απο EGREAT σε καμια περιπτωση....
Εχω αγορασει μεγαλυτερες σαβουρες (βλεπε KISS DP-600) που δεν δουλεψαν ποτε......

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ποτε ομως????
Μεχρι τοτε θα εχω αντικαταστησει το EGREAT με καποιο απο τα καινουρια BD-Players που παιζουν και mkv....

Παντως δεν εχω παραπονο απο EGREAT σε καμια περιπτωση....
Εχω αγορασει μεγαλυτερες σαβουρες (βλεπε KISS DP-600) που δεν δουλεψαν ποτε......
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Από τη στιγμή που περνάει το DTS-HD από την HDMI, δεν περνάει το απλό;

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Τι εννοεις περναει DTS-HD?
Εμενα στα mkv αρχεια ειτε ειναι dts ειτε AC3 μονο μεσω optical μου δινει ηχο.
Απο την HDMI μονο σε avi αρχεια που εχω κατεβασει σειρες μου δινει στερεοφωνικο ηχο.
Ολα τα εχω ρυθμισει σε Digital στο EGREAT.
Τωρα με το καινουριο firmware μονο κανοντας downmix δινει ηχο και στα mkv.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Τι εννοεις περναει DTS-HD?
Εμενα στα mkv αρχεια ειτε ειναι dts ειτε AC3 μονο μεσω optical μου δινει ηχο.
Απο την HDMI μονο σε avi αρχεια που εχω κατεβασει σειρες μου δινει στερεοφωνικο ηχο.
Ολα τα εχω ρυθμισει σε Digital στο EGREAT.
Τωρα με το καινουριο firmware μονο κανοντας downmix δινει ηχο και στα mkv.
Εννοώ ότι στις επιλογές του ήχου στο DTS έχει επιλογή DTS-HD για να στέλνει τον ήχο αυτό μέσω HDMI.

Και νομίζω έχει και μια επιλογή για stereo ή για 5.1

Reaction score
0

Τι να πω δεν ξερω....
Οτι ρυθμιση κι αν εχω δοκιμασει DTS ηχο απο MKV μεσω HDMI δεν εχω καταφερει να παρω.....

Reaction score
0
ξερει κανεις τι πρεπει να κάνω για να παίζει το egreat τα video που εχω κάνει capture απο την βιντεοκάμερα και τα εχω βαλει μεσα στο egreat ?.Ειναι αρχεία avi αλλα δεν τα διαβάζει .επίσης εκανα επεξεργασία και τα εσωσα σε dvd format αλλά και πάλι δεν τα διαβάζει

Reaction score
1

Καλημερα σε ολους τους φιλους
εχω και εγω το μηχανακη και ειναι τελειο τωρα την τελευταια εβδομαδα το εχω παλει σε λειτουργεια και αντιμετοπειζο παλι καποια προβληματακια
εκανα την καινουργια αναβαθμιση και εκατσε καλα το θεμα ειναι οτι το προβλεμα συνεχειζετε
ενω εχω κανει ολες της ρυθμισεις κανονικα σε ταινεις mkv 1080p και με bitrate πανω απο 11 ενω ξεκιναει η ταινεια μετα απο μερικα λεπτα κρασαρει και παει σαν slow motion
παραδειγμα (rBraveheart.1995.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA),(Transformers.2007.PROPER.EuReKA),(Taken.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA)

σε αυτες ταινιες που ειναι μεγαλο το bitrate μου κολανε συνεχεια και δεν μπορω να βρω λυση
εχει κανενας φιλος το ιδιο προβλημα και να εχει βρει λυση

ευχαριστω πολυ

Reaction score
0

Εμένα το Transformers ανά κάποια τακτά διαστήματα κάνει ένα ελαφρύ κόλλημα, σπάσιμο θα το έλεγα, εννοείς αυτό ;

Reaction score
1

Εμένα το Transformers ανά κάποια τακτά διαστήματα κάνει ένα ελαφρύ κόλλημα, σπάσιμο θα το έλεγα, εννοείς αυτό ;
οχι φιλε μου εννοω οτι κολαει τελειως η εικονα και το παει σαν slow motion

Reaction score
2

Tα περισσοτερα hd players, δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σε πολυ ψηλα Bitrates... εχω δοκιμασει αρκετα , εκτος του Dune, και κανενα δεν μπορεσε να παιξει ολα τα αρχεια μου (τα περισσοτερα bluray rips, με πολυ υψηλο bitrate).
Γι αυτο κι εμεινα με το παλιο - καλο HTPC.

Reaction score
0
oλα καλα και ολα ωραια αλλα πως γινετε ρε παιδια ταινιες που εχω στον δισκο του e-great να τις γραψω σε ενα εξωτερικο δισκο φιλου?δεν βγαζει τετοια επιλογη?η γινετε μονο μεσω δικτυου?

S8N

Reaction score
0

Αφού συνδέσεις τον εξωτερικό σκληρό, πηγαίνεις στα αρχεία που θες να αντιγράψεις και πατάς στο τηλεχειρηστήριο το πάνω αριστερό πλήκτρο (file mode). Σου βγάζει ενα μενού και επιλέγεις add file to list. Κάνεις το ίδιο με όλα τα files. Μετά, με return, πηγαίνεις στην άλλη πηγή (εξωτερικός σκληρός) και πατάς ξανά file mode ---> copy files from list.

Reaction score
0

καλησπερα παιδια
εχω ενα προβλημα με τον ηχο
ενωσα το egreat με την τν (samsung serie 8000) με to hdmi καlωδιο του egreat και δεν ακουω ηχο γενικα ενω οταν το βαζω σε ενα home cinema με τα κλασικα τα rca εχω ηχο.
εχω βαλει το τελευτεο firmware αλλα δεν ξερω πως πρεπει να ειναι η ρυθμισεις στο egreat μπορει καπιος να με βοηθησει?

S8N

Reaction score
0

Πηγαίνεις setup ----> audio/video

Στο HDMI audio κοιτάς αν είναι σεταρισμένο στο on.

Στο DTS υπάρχουν οι επιλογές:

ANALOG (PCM)、DIGITAL (RAW)& DTS-HD (RAW)

Το default είναι το DIGITAL (RAW) για optical output.
Αν εχει σύνδεση HDMI μέσω digital AVR, επιλέγεις DTS-HD(RAW)
Το ANALOG(PCM)είναι για downmixing.

Reaction score
0

Πηγαίνεις setup ----> audio/video

Στο HDMI audio κοιτάς αν είναι σεταρισμένο στο on.

Στο DTS υπάρχουν οι επιλογές:

ANALOG (PCM)、DIGITAL (RAW)& DTS-HD (RAW)

Το default είναι το DIGITAL (RAW) για optical output.
Αν εχει σύνδεση HDMI μέσω digital AVR, επιλέγεις DTS-HD(RAW)
Το ANALOG(PCM)είναι για downmixing.
THANKS

Reaction score
0
καλησπέρα σε όλους

Έχω ενα egreat M31B το οποίο εδώ και 6 μήνες παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πριν απο ένα μήνα του έκανα update στο Firmware Version: EG-M31B-M33A-M34A-FW20090204 και έπαιζε μια χαρά.

Χτές ξαφνικά παρούσιασε το εξής: Μετά απο 10 λεπτά που παίζει κολλάει η εικόνα. Μπορώ να κλείσω την ταινία και να βγώ στο menu αλλά αν δεν κάνω restart δεν παίζει τιποτα. Την ταίνια την παίζω μέσο δικτύου (δοκίκασα και μέσο share και με το myihome) το οποίο δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Η ίδια ταινία στο στο pc μου (και πάλι μέσο δικτύου) παίζει μια χαρά. (Δοκίμασα και μέσο usb αλλά εκεί δεν ξεκίνησε καν)
Ξανα-φόρεσα το Firmware Version: EG-M31B-M33A-M34A-FW20090204 και πάλι τα ίδια
Δοκίμασα με άλλο switch...τα ίδια.
Καμια ιδέα?

(Δυστυχώς το post είναι πολύ μεγάλο οπότε αν έχει ήδη απαντηθεί το ερώρημα μου ίσως το εχω χάσει και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη)

Ευχαριστώ

Reaction score
0
οχι, εμένα κολλάει η ταινια (κάθε ταινία..ακόμα και αυτές που είχα δεί μια χαρά παλιότερα)
μπορώ να πατήσω stop και μετά ξανά Play αλλά τότε βγαίνει ενα "buffering" και μετά ενα μήνυμα "could not play". Αν αφού κολλησει η ταινία την κλείσω και πάω να δώ κάτι απο το USB...ξαναβγάζει "could not play". Το ίδιο μου έκανε και με ενα avi που είχα δεί χωρίς προβλήματα πριν απο 2 μέρες.

Reaction score
0
παιδιά άκυρο...
Το egreat μια χαρά ήταν, ο router έφαγε ενα flash και εχασε τα settings με αποτέλεσμα egreat και dreambox να εχουν την ίδια IP
ευχαριστώ πάντως

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members