Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εγω εχω μια TFT με ενα HDMI και εχω βάλει ενα switch equip για τις αλλες συσκευες ενα DVD με εξοδο HDMI καθως και ενα δοριφορικο δεκτη με ιδια εξοδο
και το WD HD παιζει μια χαρα χωρις αλλα προβλήματα.

Οσο για το κυριο με το προβλημα για τις σειρες και τις ταινίες το καλωδιο κανει και για ηχο αρκει να μην είναι DTS
εκει θα χρειαστεί οπωσδηποτε DTS decoder. συνηθως οι σειρές δεν ειναι σε DTS μονο για ταινίες εχω δει οτι είναι

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα αγόρασα αυτό :
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.56968
Κάποιος φίλος στο φόρουμ είχε αναφέρει οτι το χρησιμοποιεί για να το συνδέει με το WD TV HD και με ένα πάτημα κουμπιού να το θέτει εκτός ρεύματος αντί να βάζει-βγάζει καλώδια.
Μου φάνηκε καλή ιδέα και είπα να το πάρω μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μοιράσεις και εκτυπωτές ή σκληρούς στα pc αν το χρειαστείς.
Το wd tv δεν βλέπει λοιπόν τον σκληρό όταν συνδέεται μέσω του switch.
Το παράδοξο είναι οτι το δοκίμασα και στα pc μου (ένα φορητό και ένα σταθερό) και ενώ και στα δυο ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούμε όταν συνδέεται usb ο σκληρός πουθενά !!!!
Τα λαμπάκια του switch λειτουργούν κανονικά αλλά σκληρός απών :422:
Έχει κάνει κανέις κάτι ανάλογο;
Δούλεψε κανονικά ; Υπάρχει περίπτωση να είναι βλαμένο το switch ;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα αγόρασα αυτό :
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.56968
Κάποιος φίλος στο φόρουμ είχε αναφέρει οτι το χρησιμοποιεί για να το συνδέει με το WD TV HD και με ένα πάτημα κουμπιού να το θέτει εκτός ρεύματος αντί να βάζει-βγάζει καλώδια.
Μου φάνηκε καλή ιδέα και είπα να το πάρω μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μοιράσεις και εκτυπωτές ή σκληρούς στα pc αν το χρειαστείς.
Το wd tv δεν βλέπει λοιπόν τον σκληρό όταν συνδέεται μέσω του switch.
Το παράδοξο είναι οτι το δοκίμασα και στα pc μου (ένα φορητό και ένα σταθερό) και ενώ και στα δυο ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούμε όταν συνδέεται usb ο σκληρός πουθενά !!!!
Τα λαμπάκια του switch λειτουργούν κανονικά αλλά σκληρός απών :422:
Έχει κάνει κανέις κάτι ανάλογο;
Δούλεψε κανονικά ; Υπάρχει περίπτωση να είναι βλαμένο το switch ;
Απο όσο έχω διαβάσει εδω μέσα... για να "δει" τους σκληρούς μέσω hub πρέπει το hub να έχει δική του ανεξάρτητη τροφοδοσία ρεύματος.

Reaction score
0

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είχα καταλάβει κι εγώ αλλά για τα hub.
Το παράξενο είναι οτι δεν βλέπουν τον σκληρό ούτα τα pc όταν τα συνδέω.
Γι αυτό ρώτησα αν κάποιος έχει κάνει σύνδεση με switch χωρίς δικιά του τροφοδοσία.
Να ξέρω αν σε κάποιον έχει πετύχει και σε συνδιασμό με το ότι δε μου δουλεύει ούτε στα pc ... να το πάω πίσω για έλεγχο.
(Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι στο service θα δουλεύει μια χαρά :413:
ο νόμος του Murphy βλέπεις !!!! )

Reaction score
1
Καλημέρα,

το συστηματάκι με το switch το είχα γράψει εγώ και για λίγο καιρό μου δούλευε απροβλημάτιστα. Αυτό που είχα κάνει είναι να συνδέσω 3 σκληρούς πάνω σε ένα hub με τροφοδοσία. Στη συνέχεια την έξοδο του hub την σύνδεσα στην είσοδο του switch και τη 1 έξοδο του switch την σύνδεσα στο wd και την άλλη σε ένα laptop. Με αυτό τον τρόπο μπορούσα να βλέπω τους σκληρούς απ΄ το laptop ή απο το wd χωρίς να χρειάζεται να βγάζω τα καλώδια. Κάποια στιγμή μετά απο μια αποσύνδεση που είχα κάνει δεν μου έβλεπε το wd το σκληρό και ανακάλυψα οτι είχε να κάνει με το hub γιατί πάνω στο switch σκέτο τον έβλεπε κανονικά. Δοκίμασα και στο pc το hub (με το ίδιο καλώδιο) και έκανε τα ίδια. Το πήγα λοιπόν στο mediamarkt που το είχα πάρει για αλλαγή. Το δοκιμάζει ο τεχνικός και παίζει μια χαρά. Το πάω σπίτι το δοκιμάζω στο pc με άλλο καλώδιο και παίζει. Το συνδέω στο switch και σε wd /laptop παίζει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το τι φταίει και επειδή πλέον δεν χρειάζομαι 3 σκληρούς πάνω στο wd έχω αφήσει ένα σκληρο πάνω στο switch κατευθείαν και το hub είναι στο συρτάρι. Τέλος να αναφέρω οτι ο σκληρός που έχω πάνω στο switch είναι με τροφοδοσία. Πιθανότατα να μην παίζει με passport type.

Reaction score
0
ta skalomata me tous ypotitlous sta mkv linete me to mkvmerge gui ensomatonontas tous ypotitlous mesa sto arxio mkv xwris na piraxei tin analysi tou arxiou se mono liga lepta.kanontas auto den exw kanena kolima se mkv arxia 720p kai 1080p.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

ta skalomata me tous ypotitlous sta mkv linete me to mkvmerge gui ensomatonontas tous ypotitlous mesa sto arxio mkv xwris na piraxei tin analysi tou arxiou se mono liga lepta.kanontas auto den exw kanena kolima se mkv arxia 720p kai 1080p.
Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η χρήση των greeklish απαγορεύεται...

Reaction score
0
Ρε μαγκες ασχετο..μηπως εχει κανεις τιποτα logos για Blue ray Blue Ray Rip DVD RIP ANIMATION η κατι παρομοιο με αυτα για να βαλω για thumb στις ταινιες γιατι δεν βρισκω πουθενα?

Reaction score
0
Ρε μαγκες ασχετο..μηπως εχει κανεις τιποτα logos για Blue ray Blue Ray Rip DVD RIP ANIMATION η κατι παρομοιο με αυτα για να βαλω για thumb στις ταινιες γιατι δεν βρισκω πουθενα?
Εννοείς πχ για το bluray το μπλε περιμετρικό πλαίσιο για να μοντάρεις πάνω το poster κάθε ταινίας;;;;

Κάπου τα είχα δεί σε τορρεντ νομίζω. Ψάχνω μήπως και τα βρω αν εννοεις αυτα.

To βρήκα, αυτό εννοείς;;;;

Reaction score
0

Γνωρίζει κανείς εάν η ακόλουθη έκδοση του Dark Knight:

“The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA”

παίζει χωρίς προβλήματα?

Reaction score
0

παίζει χωρίς προβλήματα?
Κατέβασε μόνο το sample να δοκιμάσεις.:126:

Reaction score
18
Όντως διορθώνει το πρόβλημα. ίσως κάποια μελλοντική αναβάθμιση το λύσει κιόλας. Πάντως καλύτερα να ξοδέψω 10 λεπτά παραπάνω και να το πάιξει κανονικά παρά να έχω τα κολλήματα και να αναθεματίζω τη συσκευή.

Reaction score
0

παίζει χωρίς προβλήματα?
Απ'ότι θυμάμαι είχε τέλεια εικόνα αλλά έκανε σπασίματα στον ήχο γι αυτό και κατέβασα άλλη έκδοση στα 720p η οποία είναι εξίσου καλή.
δε δοκίμασα βέβαια τη ενσωμάτωση την υπότιτλων η οποία απ'ότι λένε πολλοί φίλοι, έχει λύσει αρκετά προβλήματα.

Reaction score
0

Απ'ότι θυμάμαι είχε τέλεια εικόνα αλλά έκανε σπασίματα στον ήχο γι αυτό και κατέβασα άλλη έκδοση στα 720p η οποία είναι εξίσου καλή.
δε δοκίμασα βέβαια τη ενσωμάτωση την υπότιτλων η οποία απ'ότι λένε πολλοί φίλοι, έχει λύσει αρκετά προβλήματα.
Με ποιό firmware σου έκανε σπασίματα στο DTS ?
Αν χρησιμοποιήσεις το Popcorn audio converter και κάνεις clean up DTS track τότε δε κάνει σπασίματα ο ήχος.

Reaction score
0

Μήπως το δοκίμασες με την έκδοση 1.01.02; Τα σπασίματα στον ήχο (μερικών ταινιών, όχι όλων) ήταν το κύριο πρόβλημα αυτής της έκδοσης.

Reaction score
802

Τα πιο πολλα eureka releases ΔΕΝ παιζουν καλα στα παλια egreat/wd/popcourn...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.299
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007