Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παίδες έβαλα 1.02.11 και δεν παιζει καμία ταινία από 40 που έχω στο δίκο. Το μενού όλα παίζουν μια χαρά αλλα μόλις πάω να πάιξω ταινια μαύρη οθόνη. Πάω για downgrade....
Εμένα παίζει κανονικά, αλλά δεν είδα και καμμία διαφορά

Reaction score
5
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

δεν ξέρω τι κάνετε εσείς άλλα και έμενα το παίζει κανονικά το T.R.o.t.F.720p.BluRay.DTS.x264-Prestige.mkv,αλλα και το Transformers.Revenge.of.the.Fallen.1080p.BluRay.x264-ETHOS το παίζει άψογα, Έχω το 1.02.10.με το ελληνικό πατς και thumbnail κανονικά.και μιας και έχω το μηχανάκι από τον δεκεμβριο,και μετά την τελευταία βερσιόν δεν έχω κανένα πρόβλημα,όποτε ψαχτειτε άλλου σκληρούς δίσκους,καλώδια και άλλα,αυτά φιλικά.

Reaction score
0

Πήρα το wd εδώ και 3 μέρες. Έβαλα firmware 1-02-11.Παρόλα ταύτα δεν μπορώ να δώ κανενός είδους υπότιτλο.Οι υπότιτλοι ελληνικοί και αγγλικοί είναι στο ίδιο φάκελλο με τη ταινία. Δεν τους βλέπω ούτε καν κινέζικα. Όταν τους ίδιους φακέλλους τους ανοίγω στο pc με το vlc είναι γεγονός ότι δεν τους κάνει track αυτόματα αλλά πρέπει να τους ανοίξω εγώ. Φίλος μου είπε ότι αν στο vlc δεν ανοίγουν αυτόματα τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τους δείξει το wd. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο τι μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω πολλές γνώσεις και απλά εφαρμόζω στη πράξη συμβουλές ανθρώπων που γνωρίζουν. Τα αρχεία των υποτίτλων είναι όλα srt/ansi

Reaction score
115
Οι υπότιτλοι μέσα στον φάκελο πρέπει να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με το αρχείο της ταινίας. Αν όχι να τους μετονομάσεις.

:106:

Reaction score
0

Οι υπότιτλοι μέσα στον φάκελο πρέπει να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με το αρχείο της ταινίας. Αν όχι να τους μετονομάσεις.

Οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας.Το σώσιμο σαν unicode δεν έφερε αποτέλεσμα.Κάποια άλλη συμβουλη να εφαρμόσω?

Reaction score
115
Για κοίτα λιγο και το μενού του WD. "Παίξε" λίγο με τις ρυθμίσεις στους υπότιτλους.
Για μετονόμασε έναν φάκελο ας πούμε σε video1 μετά το αρχείο βίντεο που έχει μέσα πάλι σε video1 και τους υπότιτλους πάλι σε video1.

Για να δούμε.

Reaction score
3

Οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας.Το σώσιμο σαν unicode δεν έφερε αποτέλεσμα.Κάποια άλλη συμβουλη να εφαρμόσω?
Αν οι υπότιτλοι σου είναι *.srt, με το ίδιο όνομα με την ταινία και τους έχεις ενεργοποιημένους από το menu θα παίξουν.
Μόνο επιβεβαίωσε ότι ισχύουν τα πιό πάνω

Reaction score
0

Αν οι υπότιτλοι σου είναι *.srt, με το ίδιο όνομα με την ταινία και τους έχεις ενεργοποιημένους από το menu θα παίξουν.
Μόνο επιβεβαίωσε ότι ισχύουν τα πιό πάνω

Την μετονομασία την είχα κάνει ήδη σε new folder και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα.Οι υπότιτλοι είναι srt και ενεργοποιημένοι από το μενού.Επιπλέον έχω σαν additional encoding -greek iso.Ομως εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν βλέπω καν αγγλικούς.Ξεχωριστοί υπότιτλοι srt όπως και να σωθούν ans-utf8-unicode δεν έχω κανένα αποτέλεσμα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι στο ίδιο το μηχάνημα?

Reaction score
115
Με το firmware που αγόρασες την συσκευή έπαιζαν οι υπότιτλοι έστω και "κινέζικοι";

Reaction score
0

Με το firmware που αγόρασες την συσκευή έπαιζαν οι υπότιτλοι έστω και "κινέζικοι";

όχι ξεχωριστοί μόνο ότι ήταν ενσωματωμένοι ελληνικό η αγγλικό

Reaction score
115
Μήν αγχώνεσαι κάτι άλλο τρέχει. Σε USB stick ή σε εξωτερικό δίσκο έχεις συνδέσει το WD player;

Reaction score
0

Μήν αγχώνεσαι κάτι άλλο τρέχει. Σε USB stick ή σε εξωτερικό δίσκο έχεις συνδέσει το WD player;

Δοκίμασα και τα δύο με διαφορετικές ταινίες και υπότιτλους.Τίποτα.Το μηχάνημα σε όλα (μουσική-φωτό) είναι οκ.Θα το πάω αύριο στο e-shop μπας και συμβαίνει τίποτα άλλο και βλέπουμε.Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Reaction score
0

Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα – χαιρετώ όλο τον κόσμο!

Έχω διαβάσει και τις 208 σελίδες και είναι πολύ σημαντική η βοήθεια όλων των παιδιών.

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να διαλευκάνει το εξής:

έχει ειπωθεί ότι για να πάρεις ήχο DTS (χωρίς μετατροπή) πρέπει να συνδέσεις το WDTV σε ενισχυτή που αποκωδικοποιεί το DTS. Δεν είναι ξεκάθαρος όμως ο τρόπος της σύνδεσης. Π.χ. ο xmargari στη σελίδα 93, post 928 λεει ότι συνδέεις με οπτική στον ενισχυτή μόνο σε περίπτωση που ο ενισχυτής είναι παλιός και δεν έχει εισόδους HDMI. Διαφορετικά συνδέεις απευθείας με HDMI. Το ίδιο λεει και ο m@th3m@t1k@ στη σελίδα 163, post 1623. Αντιθέτως, ο lakiss51 στη σελίδα 148 post 1474 λεει ότι είναι υποχρεωτική η σύνδεση με οπτική, ανεξάρτητα από τον ενισχυτή.

Μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει παρακαλώ πολύ. Πρόκειται αύριο να παραλάβω τον Denon 1910 και δεν ξέρω πώς να του συνδέσω το WDTV.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Έχω διαβάσει και τις 208 σελίδες και είναι πολύ σημαντική η βοήθεια όλων των παιδιών.

έχει ειπωθεί ότι για να πάρεις ήχο DTS (χωρίς μετατροπή) πρέπει να συνδέσεις το WDTV σε ενισχυτή που αποκωδικοποιεί το DTS. Δεν είναι ξεκάθαρος όμως ο τρόπος της σύνδεσης. Π.χ. ο xmargari στη σελίδα 93, post 928 λεει ότι συνδέεις με οπτική στον ενισχυτή μόνο σε περίπτωση που ο ενισχυτής είναι παλιός και δεν έχει εισόδους HDMI. Διαφορετικά συνδέεις απευθείας με HDMI. Το ίδιο λεει και ο m@th3m@t1k@ στη σελίδα 163, post 1623. Αντιθέτως, ο lakiss51 στη σελίδα 148 post 1474 λεει ότι είναι υποχρεωτική η σύνδεση με οπτική, ανεξάρτητα από τον ενισχυτή.

Μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει παρακαλώ πολύ. Πρόκειται αύριο να παραλάβω τον Denon 1910 και δεν ξέρω πώς να του συνδέσω το WDTV.

Να ξεκαθαρισω οτι δεν δοκιμασα συνδεση hdmi με ενισχυτη για ηχο, αλλα:
α) ηχο επαιρνα με οπτικη σε ενισχυτη (με hdmi σε τιβι ΟΧΙ)
β) επειδη πλεον δεν ασχολουμαι με το WD (το δωρισα) και δεν ξερω τι αλλαγες εγιναν, εαν σημερα δεν κανει μονο του αποκωδικοποιηση dts, παλι ΔΕΝ θα ακουγεται με hdmi σε τιβι. Μονο με οπτικη σε καταλληλο ενισχυτη (με Ηdmi δεν ξερω). Εαν κανει, θα ακουγεται παντου οπως και να συνδεθει

Reaction score
51

Αν ο ενισχυτής σου έχει HDMI in, συνδέεις το WD με τον ενισχυτή σου με HDMI και στέλνεις και εικόνα και ήχο από ένα καλώδιο (και ο ενισχυτής που έχει σίγουρα αποκωδικοποιητές DTS κλπ)
Από την άλλη και με οπτική ίνα να συνέδεες το WD με τον ενισχυτή σου πάλι θα έπαιρνες DTS.

Με απλά λόγια, όπως και να συνδέσεις το WD με τον ενισχυτή σου, DTS θα πάρεις και βεβαίως θα ακούσεις στα ηχεία σου.
Ο ενισχυτής θα παραλάβει το ψηφιακό σήμα και θα το ετοιμάσει (ως DTS) για να ακούσεις σωστά από τα ηχεία σου

Καλώς ήρθες στο AVsite :107:

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ FILMWARE UPDATE OI ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΩ . ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ? ΕΧΩ ΤΟ 1,02,07 FILMWARE.YPARXEI KAPOIO ALLO FILMWARE NA BALO . THANKS

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.639

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ FILMWARE UPDATE OI ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΩ . ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ? ΕΧΩ ΤΟ 1,02,07 FILMWARE.YPARXEI KAPOIO ALLO FILMWARE NA BALO . THANKS
Να βάλεις το 1.02.10 και θα λυθεί το πρόβλημα.

Υ.Γ. Μην γράφεις με κεφαλαία.

Reaction score
0

Κάνε ένα κοπο και διάβασε φιλε μου... το ερώτημα σου ειναι χιλιοειπωμένο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.318
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale