- Reaction score
- 13.439
Συνονόματε οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από της δέκα το πρωί έως της εννέα το βράδυ.
Πετρο, οταν γραφεις "επανδρωση περιπτερου" υποννοειςΣυνονόματε οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από της δέκα το πρωί έως της εννέα το βράδυ.
Τα ιδια ακριβως με εμενα, αλλα εμεις εχουμε δηλωσει ηδη.Λογικά, θα είμαι εκεί Παρασκευή βράδυ, Σάββατο όλη μέρα και λίγο Κυριακή.
..,
Εδώ που βάλατε το θέμα, δύσκολο να το δούνε!:121:Πετρο, οταν γραφεις "επανδρωση περιπτερου" υποννοεις
πως ειναι μονο για ανδρες?
Τα κοριτσια δεν τα θελουμε?:121::137:
Βεβαίως και είναι καλοδεχούμενες.Πετρο, οταν γραφεις "επανδρωση περιπτερου" υποννοεις
πως ειναι μονο για ανδρες?
Τα κοριτσια δεν τα θελουμε?:121::137:
Τώρα το είδα!Εσυ θα τους εχεις δωρο με κληρωση, διοτι τα δικα μου θα ειναι
ανευ(κληρωσης):121::126:
Εσυ τσακισου να ερθεις και τα αλλα αστα επανω μου:144:Τώρα το είδα!
Πόσους W6000 θα δώσεις δώρο; :144: :136:
Εγώ θα μπορούσα Σαββάτο και Κυριακή (οποιαδήποτε βάρδια) - ώστε να γνωρίσω και κάποιους από εσάς... Απλά δεν είμαι και ιδιαίτερα "διαχυτικός" ή καλός στο "προμοτάρισμα" εντός μιας έκθεσης, οπότε ελπίζω να μη με αφήσετε μόνο μου :105:
Οπότε μου λέτε σε ποιές βάρδιες με χρειάζεστε κι εδώ είμαστε ;-)
Ποιό σήμερα???? ήρθε κιόλας η ώρα???Έντιτ: Σήμερα το απόγευμα θα ήθελα να βοηθήσω, αλλά τελειώνω από τη δουλειά (Χαλάνδρι) στις 7, οπότε μάλλον θα έχετε ήδη φύγει από εκεί μέχρι να φτάσω... Άν όχι με ενημερώνετε (Ανδρέας λέγομαι btw)
:105:Ποιό σήμερα???? ήρθε κιόλας η ώρα???
Βρε Ανδρέα, μήπως κάνεις λάθος? την άλλη Πέμπτη είναι....
Δε με μέλει κι αν τα μέλη, τρώνε βούτυρο με μέλι... :142:Φτιάχνω μια κατάσταση με το πότε μπορεί ο καθένας μας, έτσι ώστε να υπάρχουν πάντα κάποιοι συντονιστές και κάποια μέλει.
Πέτρο σε υπολογίζω για το πρωινό του Σαββάτου να ξέρεις.
Σωστό σε βρίσκω...:143:Δε με μέλει κι αν τα μέλη, τρώνε βούτυρο με μέλι... :142:
:444:Πέτρο σε υπολογίζω για το πρωινό του Σαββάτου να ξέρεις.