WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
49
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

ta skalomata me tous ypotitlous sta mkv linete me to mkvmerge gui ensomatonontas tous ypotitlous mesa sto arxio mkv xwris na piraxei tin analysi tou arxiou se mono liga lepta.kanontas auto den exw kanena kolima se mkv arxia 720p kai 1080p.

Αρχικά θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικά (και όχι greeklish) διότι:
  • τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum
  • είναι πολύ δύσκολη η ανάγνωση του κειμένου κάτι που λειτουργεί αρνητικά στις συζητήσεις.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Πάμε στο θέμα.....
Έχω δοκιμάσει πολλά HD με ενσωματωμένους υπότιτλους αλλά εξακολουθεί να παρουσιάζει το πρόβλημα......
Ελπίζω σε νέα αναβάθμιση να βελτιωθεί....
Δυστυχώς έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αφάνταστα η διαδικασία του να μην ξέρεις αν θα παίξει (καθόλου ή με σπασίματα ή καλά) ένα αρχείο και για μένα αυτό είναι μεγάλη χαζομάρα της WD.....
Ας κόψουν κάθε τι περιττό (δεν χρειάζονται thumbnails και εντυπωσιακά γραφικά μενού κλπ) για να μπορέσει να βγάλει το μηχάνημα τον καλύτερό του εαυτό.....

Εκτός και αν είναι μια ωραία «στημένη» διαδικασία για να πλασάρουν στην αγορά το WD HD TV 2 με «λυμένα» όλα τα προβλήματα.....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Αρχικά θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικά (και όχι greeklish) διότι:
  • τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum
  • είναι πολύ δύσκολη η ανάγνωση του κειμένου κάτι που λειτουργεί αρνητικά στις συζητήσεις.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Πάμε στο θέμα.....
Έχω δοκιμάσει πολλά HD με ενσωματωμένους υπότιτλους αλλά εξακολουθεί να παρουσιάζει το πρόβλημα......
Ελπίζω σε νέα αναβάθμιση να βελτιωθεί....
Δυστυχώς έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αφάνταστα η διαδικασία του να μην ξέρεις αν θα παίξει (καθόλου ή με σπασίματα ή καλά) ένα αρχείο και για μένα αυτό είναι μεγάλη χαζομάρα της WD.....
Ας κόψουν κάθε τι περιττό (δεν χρειάζονται thumbnails και εντυπωσιακά γραφικά μενού κλπ) για να μπορέσει να βγάλει το μηχάνημα τον καλύτερό του εαυτό.....

Εκτός και αν είναι μια ωραία «στημένη» διαδικασία για να πλασάρουν στην αγορά το WD HD TV 2 με «λυμένα» όλα τα προβλήματα.....

Εχω δει παρα πολλα εργα σε MKV και σε ελαχιστα εχω σπασιματα. Φυσικα κανω τακτικα ανασυγκροτηση στο δισκο μου (1 Tb Seageate) Εχω το τελευταιο F/W 1.02.10 με το Ελληνικο patche και αναλυση 1080p 60hz.
Δεν εχω παρα ελαχιστοτατα προβληματα. Κατι αλλο πρεπει να σου συμβαινει. Κοιταξες το καλωδιο, τον δισκο σου η το σημειο που εχεις το WDTV μηπως υπερθεμαινεται.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Εχω δει παρα πολλα εργα σε MKV και σε ελαχιστα εχω σπασιματα.
Kαι εγώ έχω δει αρκετά.
Κάποια είχα κολλήματα (αρκετά) που έστρωναν με λίγο ff ή rw.
Κάποια άλλα με προβλημάτισαν λίγο. Πχ προχθές είδα το Kingdom of Heaven και στις 3+ ώρες χρειάστηκε μόνο 3-4 φορές ff......
Αλλά πάντα έχω την σκέψη πως μπορεί να έχει τόσα κολλήματα που πρακτικά να σου κάνει τα νεύρα τσαντάλια.
Τις περισσότερες φορές ρίχνουμε το φταίξιμο στο αρχείο και όχι στο μηχάνημα.....
Είναι σωστή αυτή η σκέψη ή απλά δίνουμε χωρίς σκέψη άφεση αμαρτιών στο wd?
Αυτό που ξέρω όμως είναι πως όταν έκανα χρήση του mkv2vob για να παίξω αρχεία στο PS3, ο προβληματισμός μου ήταν πραγματικά ελάχιστος.....
Ναι είχε βαβούρα....
Έπρεπε να περιμένεις κάποιες ώρες για την ολοκλήρωση (εξαρτάται τις προδιαγραφές του pc) της μετατροπής.
Αλλά σε ποσοστό, αντιμετώπισα πρόβλημα μόνο σε ένα 5% του συνόλου!!!
Καμία σχέση με το wd......

Φυσικα κανω τακτικα ανασυγκροτηση στο δισκο μου (1 Tb Seageate)
Και εγώ....
Έχω 3 εξωτερικούς (όλοι Seagate, 1 του 1ΤΒ και 2 των 500GB) και τους κάνω τακτικά ανασυγκρότηση και όχι με το απλό τρόπο των windows αλλά με δυνατό πρόγραμμα....

Εχω το τελευταιο F/W 1.02.10 με το Ελληνικο patche και αναλυση 1080p 60hz.
Και εγώ 1.02.10, το lilibabe (ελληνικό patch? Τι εννοείς?) και ανάλυση 720p.....

Δεν εχω παρα ελαχιστοτατα προβληματα. Κατι αλλο πρεπει να σου συμβαινει. Κοιταξες το καλωδιο, τον δισκο σου η το σημειο που εχεις το WDTV μηπως υπερθεμαινεται.
To wd δεν ζεσταίνεται.
Είναι κάθετα τοποθετημένο δίπλα σε συσκευές (DVDp & DVDr) που είναι σβηστά όταν το wd δουλεύει.....
Έχω ελέγξει τις θερμοκρασίες του και δεν ζεσταίνεται......
Τα καλώδια είναι ΟΚ, ελεγμένα.....
Οι δίσκοι μου δουλεύουν ωραιότατα (μηδέν προβληματισμός) σε όλα τα pc μου αλλά και στο PS3......

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Kαι εγώ έχω δει αρκετά.
Κάποια είχα κολλήματα (αρκετά) που έστρωναν με λίγο ff ή rw.
Κάποια άλλα με προβλημάτισαν λίγο. Πχ προχθές είδα το Kingdom of Heaven και στις 3+ ώρες χρειάστηκε μόνο 3-4 φορές ff......
Αλλά πάντα έχω την σκέψη πως μπορεί να έχει τόσα κολλήματα που πρακτικά να σου κάνει τα νεύρα τσαντάλια.
Τις περισσότερες φορές ρίχνουμε το φταίξιμο στο αρχείο και όχι στο μηχάνημα.....
Είναι σωστή αυτή η σκέψη ή απλά δίνουμε χωρίς σκέψη άφεση αμαρτιών στο wd?
Αυτό που ξέρω όμως είναι πως όταν έκανα χρήση του mkv2vob για να παίξω αρχεία στο PS3, ο προβληματισμός μου ήταν πραγματικά ελάχιστος.....
Ναι είχε βαβούρα....
Έπρεπε να περιμένεις κάποιες ώρες για την ολοκλήρωση (εξαρτάται τις προδιαγραφές του pc) της μετατροπής.
Αλλά σε ποσοστό, αντιμετώπισα πρόβλημα μόνο σε ένα 5% του συνόλου!!!
Καμία σχέση με το wd......

Και εγώ....
Έχω 3 εξωτερικούς (όλοι Seagate, 1 του 1ΤΒ και 2 των 500GB) και τους κάνω τακτικά ανασυγκρότηση και όχι με το απλό τρόπο των windows αλλά με δυνατό πρόγραμμα....

Και εγώ 1.02.10, το lilibabe (ελληνικό patch? Τι εννοείς?) και ανάλυση 720p.....

To wd δεν ζεσταίνεται.
Είναι κάθετα τοποθετημένο δίπλα σε συσκευές (DVDp & DVDr) που είναι σβηστά όταν το wd δουλεύει.....
Έχω ελέγξει τις θερμοκρασίες του και δεν ζεσταίνεται......
Τα καλώδια είναι ΟΚ, ελεγμένα.....
Οι δίσκοι μου δουλεύουν ωραιότατα (μηδέν προβληματισμός) σε όλα τα pc μου αλλά και στο PS3......
Λοιπον και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με αρχεια mkv στα 1080p που μου κολλαγαν και μου εσπαγαν τα νευρα!!!Η λυση μονο μια.....κανε downgrade στο firmware 01.01.02.ΚΑΜΜΙΑ ταινια 1080p δεν θα ξανακολλησει.100% σίγουρο.Αυτο εκανα και εγω και τωρα δεν εχω κανενα προβληματισμο αν θα κολλαει η οχι η ταινια που καθομαι να παρακολουθησω!

Reaction score
6
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Αντίθετα με εσάς εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στα 1080p αρχεία....(και είναι πλέον το 90% της συλλογής μου...)
Πρόβλημα είχα με διακοπές στον DTS ήχο σε κάποιες ταινίες, με το firmware 1.01.02 .... Λύθηκε με την 1.02.10 ... όπως και οι υπότιτλοι που πέρναγαν σφαίρα στην 1.02.07 , λύθηκε και αυτό στην 1.02.10...
Πέρασα την 1.02.11 αλλά διαφορά δεν είδα (ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο...)
Βλέπω πολλούς να γράφουν για αρχεία που κολλάνε με τους υπότιτλους, δεν κολλάνε αν τους μιξάρεις στο mkv με το mkvmerge και άλλα τέτοια....
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν κατεβάζετε releases από "γνωστά" group , που ξέρουν να κάνουν encode και όχι από άσχετους που βάζουν 16 reference frames λες και θα δουν την διαφορά και ζορίζουν ακόμα και βαρβάτα pc χωρίς λόγο, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα με κανένα media player κουτάκι...
Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το wd tv παίζει κανονικό bdrip σε m2ts (με video bitrate μέχρι 40mbps) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, άρα κάτι κάνουν λάθος στο encode σε x264 ....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Αντίθετα με εσάς εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στα 1080p αρχεία....(και είναι πλέον το 90% της συλλογής μου...)
Πρόβλημα είχα με διακοπές στον DTS ήχο σε κάποιες ταινίες, με το firmware 1.01.02 .... Λύθηκε με την 1.02.10 ... όπως και οι υπότιτλοι που πέρναγαν σφαίρα στην 1.02.07 , λύθηκε και αυτό στην 1.02.10...
Πέρασα την 1.02.11 αλλά διαφορά δεν είδα (ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο...)
Βλέπω πολλούς να γράφουν για αρχεία που κολλάνε με τους υπότιτλους, δεν κολλάνε αν τους μιξάρεις στο mkv με το mkvmerge και άλλα τέτοια....
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν κατεβάζετε releases από "γνωστά" group , που ξέρουν να κάνουν encode και όχι από άσχετους που βάζουν 16 reference frames λες και θα δουν την διαφορά και ζορίζουν ακόμα και βαρβάτα pc χωρίς λόγο, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα με κανένα media player κουτάκι...
Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το wd tv παίζει κανονικό bdrip σε m2ts (με video bitrate μέχρι 40mbps) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, άρα κάτι κάνουν λάθος στο encode σε x264 ....
+1

Reaction score
0

Παντως εμενα και το ''30 days night'' και το ''28 weeks later'' στα 1080p μου κολλαγαν μονημα σε σημειο που δεν μπορουσα να παρακολουθησω το εργο με το 01.02.10 μολις εκανα downgrade στο 01.01.02 σταματησαν να κολλανε παιζαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και τα δυο εργα.Tεσταρισμένο δηλαδη,σας λεω οτι ακριβως μου συνεβη.Αν θελεις ενημερωσε με με pm ποια ειναι τα ''γνωστα'' group που εννοεις.

Reaction score
0

Mε την 1.01.02 εχεις DTS απο την οπτικη?
Κανει διακοπες ο ηχος?
Ηχο εχεις απο την οπτικη τωρα για σπασιματα τι να σου πω.....με μια μονο ταινια μου ετυχε.....εξαρταται την ταινια.Εμενα παντως ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΟΛΛΗΜΑΤΩΝ στην εικονα δεν μου εχει τυχη ΠΟΤΕ με την 01.01.02.

Reaction score
3

Ρε παιδιά που μπορούμε κατά καιρούς να βρίσκουμε το ελληνικό patch της κάθε νέας έκδοσης firmware(Π.χ. 1.02.11).

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
3

Δοκίμασε κανείς την νέα 1.03.01?
Πάντως από το revision history φαίνεται ότι κάτι φτιάξανε όσο αφορά τους ελληνικούς υπότιτλους.

Ορίστε τι λέει το release history της 1.03.01

Resolved Issues:
Resolved the language displayed as OFF when English was selected
Resolved the “Contains” button displayed as "ContainsWWW" in the search function
Resolved MKV audio which was out of sync with the video
Resolved slow rendering of Greek subtitles in Greek character encoding mode
Resolved disappearance of Korean subtitle during video playback
Resolved missing characters from the Greek subtitle font
Resolved playback issues with VC-1 codec in an MKV container
Resolved gain being applied to audio output that resulted in signal clipping
Resolved playlists playing audio tracks in alphabetical order by playing them in track order
Resolved the appearance of tracks in alphabetical order by displaying them in track order
Resolved the spacing issue seen in Korean subtitles during video playback

New features:
Added support for video playlists functions which were limited to music files only
Added support for the drive lock function on the new My Passport™ and My Book® external storage devices

Reaction score
0

ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ WD TV LIVE!!ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ DTS ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ETHERNET

Reaction score
0

ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ WD TV LIVE!!ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ DTS ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ETHERNET
Ωραίο, δεν λέμε....

Αυτό δεν σημαίνει οτι όλοι μας θα πετάξουμε αυτά που έχουμε τώρα για το live.

Reaction score
0

Δοκίμασε κανείς την νέα 1.03.01?
Πάντως από το revision history φαίνεται ότι κάτι φτιάξανε όσο αφορά τους ελληνικούς υπότιτλους.

Ορίστε τι λέει το release history της 1.03.01

Όλα τα resolved της 1.03.01 νομίζω είναι copy paste από προηγούμενα pre-releases. Το συγκεκριμένο για τα ελληνικά είναι διορθωμένο από το 1.02.10 και πέρα. Το δοκίμασα λίγο και μου φαίνεται ίδιο με το 1.02.10 (όχι το .11).

Reaction score
0
δυο ερωτηματα
1.τελικα το μεγεθος των υποτιτλων μεγαλωσε στην 1.03.01 ή παραμενει
κολημενο στο 40????????????
2. ο φιλος απο την Πορτογαλια θα μπορεσει να μεταφρασει την 1.03.01
αυξανοντας και το μεγεθος των υποτιτλων?

Reaction score
0

αυτό το Θ φτιάχνει πουθενά; ή εξακολουθεί να εμφανίζεται σαν ελικοδρόμιο όπως εύστοχα παρατηρεί κάποιος άλλος;

Reaction score
0

αυτό το Θ φτιάχνει πουθενά; ή εξακολουθεί να εμφανίζεται σαν ελικοδρόμιο όπως εύστοχα παρατηρεί κάποιος άλλος;
Όχι και τόσο εύστοχα, καθώς το Θ εμφανίζεται έτσι σε πολλές γραμματοσειρές. Αν έχετε καμιά παλιά γραφομηχανή ή με μια δοκιμή στο word θα το διαπιστώσετε. Τώρα το τι αρέσει στον καθένα είναι άλλο θέμα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88