Optoma HD200X <> HD20

Reaction score
3
Απάντηση: Optoma HD200X <> HD20

Ναι. Γιατι οχι?
Εχω ακουσει τρελα πραγματα για το Avatar.

Reaction score
0
Δε νομίζω ο προβολέας σου, να μπορεί να προβάλει δύο κανάλια..
έτσι ωστε να δείς 3δ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Optoma HD200X <> HD20

ΕΙΔΟΜΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!!

Ο προβολεας μπηκε σε λειτουργια και σαν πρωτο εβαλα το IMAX TRANSFORMERS 2 clip που ανεβασε ο συντεκνος Σωτηρης !!!

Τι φωτεινοτητα , τι χρωματα , τι ευκρινεια !!!!

Το μηχανακι φυσαει !!!

Τροφοδοτειται απο ενα EGREAT 34A με 15μετρο καλαδιο HDMI CLICKTRONIC !!!

Για τα λεφτα του ειναι super !!!!!

Ειδα και STAR TREK και GLADIATOR και καμποσες αλλες σκηνες απο ταινιες , Ειμαι απολυτως ικανοποιημενος με την αγορα του !!
Καλοριζικος και καλες προβολες!!

Πριν 4 χρονια που πηρα τον πρωτο μου (3-LCD βεβαια) projector αφου ειχα δει σε καποιες εκθεσεις DLP-LCD ειμουν πεπεισμενος οτι οι DLP δεν εχουν κανενα μελλον μαζι μου. Περασαν χρονια, ακουω για ανεβασμενες ταχυτητες των colour wheels , 6-7 segment wheel αντι για 3, λεω θα εγινε δουλεια, αλλα χθες ειδα (μονο αυτον τον DLP βρηκα να παιζει σε ολοκληρο το mall) τον optoma hd800xlv ο οποιος ηταν απαραδεκτος στα rainbow effects και δεν ειδα καμια προοδο στην πραξη. Ξερω οτι υπαρχουν και γρηγοροτεροι αλλα δεν σκοπευω να δωσω πανω απο 1.500 ευρω με τα σημερινα δεδομενα.

Θα ηθελα λοιπον να μου πεις πως τον βλεπεις απο πλευρας rainbow effect (και βεβαια το ιστορικο σου μαζι τους, γιατι μπορει να εισαι τυχερος και να εχεις "ανοσια"), γιατι φοβαμαι οτι αδικα ελπιζω εδω και 2 μηνες οτι θα εχω fullHD με ενα χιλιαρικο στο σαλονι μου (περιμενω εναγωνιως να βγουν οι "3 μνηστηρες του χιλιαρικου-dollars" και αφου τους δω να παιζουν να διαλεξω)...

ΥΓ. και εμενα τον περιμενει το EGREAT 34A :126:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.533
Απάντηση: Re: Απάντηση: Optoma HD200X <> HD20

Θα ηθελα λοιπον να μου πεις πως τον βλεπεις απο πλευρας rainbow effect (και βεβαια το ιστορικο σου μαζι τους, γιατι μπορει να εισαι τυχερος και να εχεις "ανοσια"),
Δεν νομίζω να βλέπει γιατί ο προηγούμενος βιντεοπροβολέας που είχε,

ήταν από τους χειρότερους σε rainbow.

Απλώς πρέπει να είσαι από τους άτυχους με το rainbow.:117:

Reaction score
60

Eγω δεν εβλεπα καλα καλα στον x1 rainbow σε αυτον θα δω ??

Παντως εχω και γνωμη απο μια ξαδερφη μου η οποια οταν βλεπαμε στον x1 ταινια συνεχεια ελεγε " Μα γιατι οι υποτιτλοι ειναι εγχρωμοι ?? " και τωρα με τον οptoma τους ειδε ασπρους !!!

το μηχανακι τα αξιζει τα λεφτα του !!!!!!

Reaction score
191

αυτοι που δεν βλεπουν λογικο να μην βλεπουν και στον hd 20.τωρα εγω που βλεπω τρελα,θα βλεπω και στον 20.παντα στα φθηνα μηχανακια ανεξαρτητως μαρκας βλεπεις rainbow.στο hd82 βλεπω ελαχιστα σε σημειο που θα τον αγοραζα.

παντως ανυπομονω να τον δω.

Reaction score
60

Eγω δοκιμασα και αυτο !

The first step is to adjust the gamma curve to maximize the depth of the blacks. To do so, adjust the brightness to 26 and set the gamma correction to -1. These two settings will move the gamma curve above the default position which is too bright.

The next thing to do is to adjust the colour temperature. Here are the values you need: Gain - Red 1; Green 1; Blue -7 - Bias: Red -1; Green -1; Blue -1. That brings the colour temperature closer to 6500 K, albeit with a few gaps here and there that we couldn't do anything about.

One last point concerns the dynamic range of colours available. By default, the lightest shades are very bright, and so we preferred to rein them in to something more natural. We chose settings of Colour 44 and Tone 49. For this last setting, it's best to adjust it gradually, stopping when you have a result that seems appropriate.

http://www.digitalversus.com/article-886-6748-101.html

Reaction score
0

Eγω δοκιμασα και αυτο !

The first step is to adjust the gamma curve to maximize the depth of the blacks. To do so, adjust the brightness to 26 and set the gamma correction to -1. These two settings will move the gamma curve above the default position which is too bright.

The next thing to do is to adjust the colour temperature. Here are the values you need: Gain - Red 1; Green 1; Blue -7 - Bias: Red -1; Green -1; Blue -1. That brings the colour temperature closer to 6500 K, albeit with a few gaps here and there that we couldn't do anything about.

One last point concerns the dynamic range of colours available. By default, the lightest shades are very bright, and so we preferred to rein them in to something more natural. We chose settings of Colour 44 and Tone 49. For this last setting, it's best to adjust it gradually, stopping when you have a result that seems appropriate.

http://www.digitalversus.com/article-886-6748-101.html
τι προτείνεις από τα δύο :118: (αναφέρομαι και στο προηγούμενο σου topic)
τον χρησιμοποιώ κύρια για θέαση Blue ray 1080p ταινίες
έπειτα έιναι DVD ταινίες
και τέλος ποδόσφαιρο (που δεν με νοιάζει η ρύθμιση αλλά το σκορ :126:)

Reaction score
3

Aγόρασα επιτέλους τον HD200X και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του. Επειδή όμως έχω ένα πακέτο home cinema Sony Dav-100 5.1 το οποίο δεν έχει HDMI δεν μπορώ να δω ούτε καν 720p!!!! Έτσι πρέπει να αγοράσω έναν ενισχυτή. Το διαθέσιμο ποσό είναι μέχρι 500 euro. Είμαι ανάμεσα στον Denon avr 1910 και στον Sony str-da2400 ess. Τι να κάνω τελικά? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο ή κάτι που θα βγεί? Plz HELP!!!!

Reaction score
0

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Σκέπτομαι την αγορά του εν λόγο προβολέα για την αντικατάσταση του παλαιού μου πλέον Χ1.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν ο προβολέας δέχεται 720/1080 σήμα από την component είσοδο.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και καλή χρονιά.

Reaction score
0
Μόλις παρελαβα τον πρώτο μου βιντεοπροβολεα!!!
HD 20 !!!!

Σαν πρωταρης σε αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσω να τον εγκαταστησω σήμερα και να σας πω τις εντυπώσεις μου!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.533

Καλορίζικος, καλοθέατος.:444:

Reaction score
0
Όλα πήγαν μια χαρά!
Η βάση με παίδεψε λίγο άλλα τελικά τα κατάφερα.!!!!!

Είναι ΤΕΛΕΙΟΣ , ακριβός ότι ήθελα !
Είδα και ένα Blu ray και το HD σε απογειώνει!

Ευχαριστώ τον φίλο JD - Cine Gear για τις πολύτιμες συμβουλές του.

Reaction score
0

ΓΕΙΑ σας!!εχω αγορασει τον οπτομα hd 20 και θελω να πω καποιες εντυπωσεις οι οποιες μου κανουν εντυπωση!!απο αποψη εικονας ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τα χρωματα του και παρολο που πολλα ατομα εδω λενε οτι το μαυρο του ειναι ανυπαρκτο εμενα με ικανοποιει απολυτα.δεν ειναι και το πιο βαθυ που υπαρχει αλλα για τον μεσο χρηστη πιστευω οτι ειναι πολυ καλο.αλλα 2 θεματα που θελω να πω αφορουν τον θορυβο και το φωσ που διαρεει μεσα απο τον βιντεοπροβολεα.
πρωτον ..ρε παιδια με ολο τον σεβασμο αλλα μηπως καποιοι ειναι λιγο υπερβολικοι??ο θορυβος του δεν με ενοχλησε ουτε μια στιγμη στις ταινιες που εχω δει και βλεπω προσωρινα με μικρα ηχεια και σε πολυ χαμηλες εντασεις.ΜΟΝΟ οταν τον ανοιγεις και τον κλεινεις ακουγεται δυνατα.φυσικα αμα θελει καποιος οταν δεν ακουγεται ηχος στην ταινια να μην ακουγεται τιποτα στον χωρο του κατι θα ακουγεται.
δευτερον για το φως που λενε οτι φαινεται πολυ ..ναι φαινεται αμα κοιτας τον προβολεα!!εγω τον εχω πανω απο το κεφαλι μου και εν ενοχλει καθολου!!
στη κατηγορια τιμης του πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του και ειμαι ευχαριστημενος που τον εχω.θα ανεβασω και καμια φωτο.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ μεγαλο ειναι η τοποθετηση του επειδη δεν εχει lens shift.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.356
Members
38.687
Νεότερο μέλος
clubgr