Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

• CD

Votes: 19 17,9%
  • Computer-based / Ψηφιακά αρχεία

Votes: 69 65,1%
  • LP / Vinyl

Votes: 14 13,2%
  • Άλλο (Εξηγήστε μας - π.χ. DVD με πολυκάναλο ήχο)

Votes: 4 3,8%

• Total voters
    106
Reaction score
4.305
Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Εγώ ψήφισα CD διότι πιο πολύ απ΄αυτό ακούω όταν βρω χρόνο.
Όπως σήμερα Κυριακάτικα που βρήκα χρόνο και άκουγα την "μουσική των νερών" του Handel και μετά λίγο Harvest από τον Neil Young.
Δεν πιστεύω να με νομίζετε χαϊεντά όμως ε;
Εσυ εισαι κρυφο...χαιεντας!

Reaction score
877
Έχει καταντήσει μίασμα και αισχύνη να ομολογεί κάποιος εδώ μέσα πως ακούει αναλογικά...
Ή ακόμα πως είναι κρυφο ή φανερο-χαϊεντάς...
Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά απ' ότι φαίνεται κάτι μοδερατόρια-συλλέκτες τοστιερο-καλωδίων...

Reaction score
40
Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είναι...

Πιο αναλογικά δεν γίνεται...νομίζω πως κατέχω την πρωτιά:138:
Βέβαια όλο και κάποιο cd αγοράζω ή καίω:114: αλλά το βινύλιο είναι φανερή αγάπη......και ας λένε οι άλλοι ότι τους κάνει κέφι..

Reaction score
4.305
Απάντηση: Re: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Έχει καταντήσει μίασμα και αισχύνη να ομολογεί κάποιος εδώ μέσα πως ακούει αναλογικά...
Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά απ' ότι φαίνεται κάτι μοδερατόρια-συλλέκτες τοστιερο-καλωδίων...
Λυπαμαι που δεν καταλαβαινεις απο αστεια, ελπιζω να μην εχει κανενα προβλημα ο Μιχαλης Μελιδης στον οποιο αναφερθηκα. Παντως εισαι και πολυ προσβλητικος απεναντι σ αυτους που αναφερεις. Αν μη τι αλλο αντι να αναφερεσαι γενικολογα θα επρεπε σε συγκεκριμενες στιγμες που θεωρεις οτι γραφονται ανακριβειες να μας λες που διαφωνεις. Για καποιο διαστημα απειχες απο το σαιτ και στην συνεχεια απο την στιγμη που ξαναηρθες βλεπω ενα συνεχες επιθετικο υφος. Προσωπικα παντα σε ειχα σε εκτιμηση αλλα δεν καταλαβαινω τι εχει μεσολαβησει και ακολουθεις αυτην την πολιτικη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση:Το μέσο ... είναι...η γκιλοτίνα;

Εντυπωσιακή η παρορμητικότητα της σκέψης...Ευτυχώς που ποτέ δεν υπήρξα φ α ν α τ ι κ ό ς χαιενδάς ή βινυλιόφιλος...
http://www.amazon.com/Bagel-Biter-Original-Guillotine-Slicer/dp/B000GA6QSO

Safety...first:612::
http://www.fantes.com/manuals/bagel-guillotine-instr.pdf

http://lcavwww.epfl.ch/~cfaller/mypapers/fallermerimaa04.pdf

Reaction score
777
Είχα προτείνει απο παλιά τη λύση...

Να εκτελούνται.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εγω κυριοι ακουει απο cd και φυσικα απο pc μεσω του ντακιου του cdιου μου.............
Μην τσακωνεστε βρε....!!!!!!!!!!!!!!!!αφου καταβαθος αγαποιομαστε μεταξυ μας...........και ας ακουει η Fedra απο πικαπι που βαζει επανω αυτες τις μαυρες (που λεγαν οι παλιοι )..πλακες....εγω την αγαπαω(σιγα τωρα.....ολοι μας κανουμε λαθη)...θα τσακωθουμε κιολας....ουτως ειπειν λεγω??

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.149

Προσφάτως παρελήφθη και ανεμιστηροκαλώδιο, όπως επίσης και ένα πλυντηριοκαλώδιο, αλλά το τοστιερο-καλώδιο τα κατετρόπωσε, ειδικά στις μεσοχαμηλές. Αναμένονται κι άλλα, πολλά από κομπγιούτερ, καθώς και ένα από φωτοτυπικό.

Reaction score
4.305

Η αληθεια ειναι οτι την ωρα που ο Σουντοκου εγραφε αυτα που διαβασαμε ακουγα απο το πικαπ (με κεφαλη που ειναι στα τελευταια της) τον George Benson.

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Η αληθεια ειναι οτι την ωρα που ο Σουντοκου εγραφε αυτα που διαβασαμε ακουγα απο το πικαπ (με κεφαλη που ειναι στα τελευταια της) τον George Benson.
Να προμηθευτείς πάραυτα νέα κεφαλή τέκνο μου...Κι εμένα μ' αρέσει ο Benson...Έχω καμιά 20_αριά βινύλια καθώς κι ένα δυσεύρετο του 1969...the other side of abbey road

................
(Ελπίζω να σας δω και να τα πούμε από κοντά όλους εσάς τους 'μακρυνούς' στην έκθεση...Τον βαθύτη, τον Δόκτορα, την αφεντιά σου και τους υπόλοιπους...)

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Προσφάτως παρελήφθη και ανεμιστηροκαλώδιο, όπως επίσης και ένα πλυντηριοκαλώδιο, αλλά το τοστιερο-καλώδιο τα κατετρόπωσε, ειδικά στις μεσοχαμηλές. Αναμένονται κι άλλα, πολλά από κομπγιούτερ, καθώς και ένα από φωτοτυπικό.
Φέρ' τα στην έκθεση να τα δοκιμάσω σε κάποιο διάλειμμα... Τερμάτισέ τα όμως κατάλληλα γιατί θα τ' ακούσω με πολύ ακριβά ενισχυτικά και πολύ καλά ηχεία...Εγγλέζικα από το KENT...You know...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.149
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακρο

Φέρ' τα στην έκθεση να τα δοκιμάσω σε κάποιο διάλειμμα... Τερμάτισέ τα όμως κατάλληλα γιατί θα τ' ακούσω με πολύ ακριβά ενισχυτικά και πολύ καλά ηχεία...Εγγλέζικα από το KENT...You know...
Ούτε θα καταδεχτώ να κουβαλήσω τίποτα για να δοκιμάσεις εσύ, ούτε καν θα συναντηθούμε.

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου

Ούτε θα καταδεχτώ να κουβαλήσω τίποτα για να δοκιμάσεις εσύ, ούτε καν θα συναντηθούμε.
Γιατί ρε συ???

Εγώ εδήλωσα πρώτος συμμετοχή στα σεμινάρια που θα δίδασκες...

Κι ύστερα...ξέρεις τι αξία θα πάρουν τα καλώδια άμα γράψει ριβιγιού ο Σουνδόκου ???

Reaction score
3
Μετά από αναβάθμιση του αναλογικού πλέιερ (κατά κόσμον πικάπ) στο σπίτι ακούω σχεδόν αποκλειστικά βινύλιο. Στη δουλειά ακούω μουσική από το ηχείο του κινητού μου (σε φορμά ΑΑC).

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Το μέσο που χρησιμοποιώ περισσότερο στις καθημερινές μου ακροάσεις είνα

Μετά από αναβάθμιση του αναλογικού πλέιερ (κατά κόσμον πικάπ) στο σπίτι ακούω σχεδόν αποκλειστικά βινύλιο. Στη δουλειά ακούω μουσική από το ηχείο του κινητού μου (σε φορμά ΑΑC).
Έχει διαφορές ; :137:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Έχει διαφορές ; :137:
Φαντάζομαι πως οι σπουδαιότερες θα υφίστανται στην αντίληψη του...τίμπρου:612:

Reaction score
40

Εγω κυριοι ακουει απο cd και φυσικα απο pc μεσω του ντακιου του cdιου μου.............
Μην τσακωνεστε βρε....!!!!!!!!!!!!!!!!αφου καταβαθος αγαποιομαστε μεταξυ μας...........και ας ακουει η Fedra απο πικαπι που βαζει επανω αυτες τις μαυρες (που λεγαν οι παλιοι )..πλακες....εγω την αγαπαω(σιγα τωρα.....ολοι μας κανουμε λαθη)...θα τσακωθουμε κιολας....ουτως ειπειν λεγω??
Δεν θεωρώ λάθος να ακούει κάποιος μουσική από κάποιο συγκεκριμένο είδος αναπαραγωγής του ήχου. Θεωρώ λάθος το να αφορίζει όλα τα υπόλοιπα μέσα αναπαραγωγής του ήχου υπό την ιδεολογική ταμπέλα της τελειότητας.....πόσο μάλλον όταν αυτή του η ιδεολογική ταμπέλα γίνεται αιτία αντιπαράθεσης ...

ΥΓ. & εγώ σ'αγαπάω:138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.535
Νεότερο μέλος