Εκδήλωση του ACA στο High-End Show 2009

Reaction score
10
Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 7 μ.μ, στο Ξενοδοχείο Classical Athens Imperial, που ευρίσκεται στην Πλατεία Καραїσκάκη θα παίξει ΑΡΠΑ η διεθνούς φήμης μουσικός Ευαγγελία Κιοσόγλου και ΒΙΟΛΙ ο Διονύσης Δερβιτσιώτης. Η αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η μουσική εκδήλωση είναι στον 7ο όροφο και έχει διατεθεί στο ACA από 7-9 μ.μ. Όταν αρχίσει η εκδήλωση η πόρτα της αίθουσας θα παραμείνει κλειστή και δεν θα μπορεί να μπεί κανείς μέσα, οπότε πρέπει να υπάρχει έγκαιρη προσέλευση. Σημειώνεται ότι χωράει, όπως μου δηλώθηκε από την υπεύθυνο, 25-30 άτομα καθιστούς και περίπου 50 άτομα ορθίους.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή αν κάποιο μέλος του AVSITE επιθυμούσε να παρευρεθεί.

Εκ μέρους του ACA.

Με τιμή,

Κανακάκης Μιχάλης

Υ.Γ. Σας ζητώ συγγνώμη για την απουσία μου τελευταία αλλά ο χρόνος μου δυστυχώς έχει γίνει πολύ περιορισμένος. :117:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, Mike.

Εγώ φτάνω Σάββατο και δε θα μπορώ να είμαι εκεί αλλά, in any case, θα τα πούμε από κοντά στην έκθεση..

Υ.Γ. Άσε τα σάπια και γράφε!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Re: Απάντηση: Εκδήλωση του ACA στο High-End Show 2009

Υ.Γ. Σας ζητώ συγγνώμη για την απουσία μου τελευταία αλλά ο χρόνος μου δυστυχώς έχει γίνει πολύ περιορισμένος. :117:
Ωχ τόσο δεν προκάμεις που άφησες και μούσι?:137:

Ι ll try buddy..(σου χρωστάω και ένα bushmills.Θα είσαι εκεί να το φέρω?)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.140
Απάντηση: Εκδήλωση του ACA στο High-End Show 2009

Εγώ δεν τον είδα. Θα αδυνάτισε πολύ φαίνεται. Είπαμε να αδυνατίσει, αλλά όχι κι έτσι...

Reaction score
6
Γεια σας Μιχαλη και Μανο!

Ναι θα γινουν πολυ ομορφα πραγματα φετος και θα σας δω εκει!

Απο παλια ελεγα οτι το High End Show ειναι μια γορτη και μια πολυ καλη ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα ολη η μεγαλη παρεα.

Καλως να ανταμωσουμε.

Reaction score
877
Τον φουτουριστικό χώρο του 7ου ορόφου του ξενοδοχείου ζωντάνεψαν οι νότες της Άρπας(Ε. Κοσιόγλου) και του βιολιού(Δ. Δερβιτσιώτης) στα πλαίσια της εκδήλωσης του ACA..
Οι παραπάνω έγιναν επίτιμα μέλη του Club μετά από πρόταση του νέου προέδρου...
Απολαύσαμε έργα των Α. Piazolla, B. Bartok, Μ. Ravel, Α. Pärt...

[YOUTUBE]mnd-U7u75JE[/YOUTUBE]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON