Διαφορες ερωτησεις....και απο μενα!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Εγω τωρα λεβεντες θα το παω ποιο αρνητικα το θεμα και θα ρωτησω κατι διαφορετικο......

Για ποιους λογους εστω κατα την διαρκεια της εβδομαδας μπορει να τυχει να μην ακουσετε μουσικη που κατα βαθος γουσταρετε να το κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 - γιατι καποιες φορες το σκασμενο το ρευμα μου κανει κονξες και εχω την εντυπωση οτι το συστημα το πηρε ο διαλος ηχητικα.

2 - γιατι τα παιδια στο σπιτι η ειναι κρυομενα και με εχει ταλιαρωσει η γκρινια,η δεν διαβασε ο μεγαλος το μεσημερι και η συζυξ ειναι μεσα στην μανουρα και θα μου τα κανει και μενα τουμπανο.

3 -γιατι το ρημαδιασμενο το καλωδιο που εχω ρηξει επανω στο συστημα(φρεσκο περικαλω) μου βγαζει λιγο μπουμαρισμα και ειμαι στην φαση που τα μπινελικια περι αυτου βρισκοντε στο επακρο.

4 -γιατι η δουλεια δεν παει με τιποτα και η ψυχολογια ειναι σαν λατερνα που της εχεις ρηξει μεσα 20 κιλα νερο.

5 - γιατι ενω εχω παρει μετα απο ψαξιμο το ταδε σουπερ ντουπερ μηχανακι και φυσικα αισθανομαι χαι με την επιλογη μου ,οταν παω στο σπιτι του φιλου μου του Γιωργη με αυτο παραμασχαλα ενα αναλογο Ντιιδικο παρακαλω και 8 φορες φθηνοτερο μου ριχνει σφαλιαρες κοπανιστες και φυσικα αφου τα βλεπω κωλυομενα σιχτιριζω το μηχανακι και φυσικα ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ.....

6 -γιατι εκει που κοροιδευα τους class D ενα ενισχυτικο εργαλειο βαρβατο μου σηκωσε τα Ναυτιλια στον αερα και ολη την εβδομαδα σκεφτομαι πως θα βρω τα φραγκα(κακοχρονο ναχουνε)για να το αποκτησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.153
Απάντηση: Διαφορες ερωτησεις....και απο μενα!!!!!

6 -γιατι εκει που κοροιδευα τους class D ενα ενισχυτικο εργαλειο βαρβατο μου σηκωσε τα Ναυτιλια στον αερα και ολη την εβδομαδα σκεφτομαι πως θα βρω τα φραγκα(κακοχρονο ναχουνε)για να το αποκτησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για πες,για πες!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

...
Δεν αξίζει να πηγαίνουν χαμένες οι ικανότητές σου...:612:
[reliops=� διάδο�ο� �ο� Uri Geller Kolpo me tis kremales][youtube]URobgj-f1Tk[/youtube][/reliops]

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Για πες,για πες!!!
ΒΕL CANTO 1000.......................................................................................................

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΙΣ...............................

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433
Χαχαχαχαχα........

Όταν σου φωνάζω να μ ακούς.
(Πάρε κανα wyred,δεν νομίζω να στεναχωρηθείς:126:,θα σου μείνει και κανα 3000 να πας κανα ταξιδάκι με το καημένο το κορίτσι)

Reaction score
140

Χτύπα 2 κομμάτια 1000asp από εδώ http://www.marchandelec.com/ με 980 usd
Και μετά ψήσε τους γνωστούς κωσταδες να σου φτιάξουν το πρώτο ενεργό 802 εν Ελλάδι

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.844

έτσι, ε?

αχ.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

έτσι, ε?

αχ.....
Κατι θες να πεις εσυ και δεν ξερω τι..................οταν βογγας εσυ τρελλιατρε μου.....κατι παιζει....να ανησυχω λες???
κατι...κατι......ξερεις εσυ...........εχω κατι audiophile καινουρια βρε παιδι μου ...μηπως πρεπει να στα τυλιξω και να τα στειλλω κατα Σαλλονικα μερια??Τι ξερεις ..τι?????????????

Reaction score
1.685

5 - γιατι ενω εχω παρει μετα απο ψαξιμο το ταδε σουπερ ντουπερ μηχανακι και φυσικα αισθανομαι χαι με την επιλογη μου ,οταν παω στο σπιτι του φιλου μου του Γιωργη με αυτο παραμασχαλα ενα αναλογο Ντιιδικο παρακαλω και 8 φορες φθηνοτερο μου ριχνει σφαλιαρες κοπανιστες και φυσικα αφου τα βλεπω κωλυομενα σιχτιριζω το μηχανακι και φυσικα ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ.....
Και στα λεγα και στα λεγα !!!

Reaction score
777
Βλάση είσαι γραφικός,περίεργος,πρέπει να καθαρίσεις τα αυτιά σου,είσαι θύμα του φαινομένου placebo,οι απόψεις σου είναι προιόντα ψυχοακουστικής και βέβαια πάς σε πολλά live.Καλό είναι να ανοίξεις κανα παράθυρο να αεριστεί ο χώρος και να αποχτήσει γρέζι ο ήχος μετά να αλλάξεις τα καλώδια με αυτά που έχουν οι τοστιέρες και να πάρεις έναν ενισχυτή sony 40ακάναλο.

Ελπίζω να μήν είσαι χαιεντάς και έχουμε και άλλα...γιατί έτσι μυρίζομαι.:136:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Διαφορες ερωτησεις....και απο μενα!!!!!

ΒΕL CANTO 1000.......................................................................................................

Τώρα ξέρεις... :116:

Reaction score
1.772

ενας ενας περνη σειρα.:116:

Reaction score
684

δε τα τσιμπας απο δω? Ιδιο πραγμα ειναι...

http://arhifi.com/shop/power-amplifiers-2c1.html

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βλάση πρόσεχε γιατί με τέτοιες δηλώσεις για τα ψηφιακά αρχίζεις και αποποιείσαι τον χαϊεντισμό. Θα σε βάλουνε στις λίστες κι ούτε δωρεάν πρόσκληση για την έκθεση δεν θα μπορείς να πάρεις. Καλύτερα όμως... θα την βγάλουμε παρέα σε ένα κουτούκι εκεί παραπέρα. :137:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Διαφορες ερωτησεις....και απο μενα!!!!!

Βλάση πρόσεχε γιατί με τέτοιες δηλώσεις για τα ψηφιακά αρχίζεις και αποποιείσαι τον χαϊεντισμό. Θα σε βάλουνε στις λίστες κι ούτε δωρεάν πρόσκληση για την έκθεση δεν θα μπορείς να πάρεις. Καλύτερα όμως... θα την βγάλουμε παρέα σε ένα κουτούκι εκεί επαραπέρα. :137:
Ναι, σιγά τ' αυγά! Πάλι η κοιλιά σου θα σε πιάσει το βράδυ (από τα πολλά πικάπια που θα δεις και φέτος... :143: ) και θα μείνει εσώκλειστος στο ξενοδοχείο... :138:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON