Tσιμπούσι-τραπέζι μετά την έκθεση

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Αγαπητοί συμφορουμίτες!!!!

Στα βήματα του απελθόντος πρωθυπουργού το AVSite σαν καλεί στον Μπαϊρακτάρη για να ισοπεδώσουμε το μενού.

Εξασφαλίσαμε τραπέζι στη νέα αίθουσα η οποία βρίσκετε στην οδό Μητροπόλεως 63,Μοναστηράκι,τηλ:210-3213036.
Είναι προσβάσιμη με Μετρό (στάση Μοναστηράκι).
Εδώ θα βρείτε τον χάρτη της περιοχής με τη δυνατότητα να εκτυπώσετε και οδηγίες κατεύθυνσης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 31/10/2009 μετά την λήξη της εκθέσεως.

Παρακαλώ αν είναι δυνατόν να έχουμε συμμετοχές σε αυτό το νήμα.

Σας ευχαριστώ
Στριφτός Γιώργος

Υ.Γ:Παρακαλείται η ρεπόρτερ να είναι ετοιμοπόλεμη και εξοπλισμένη με :φωτογραφική,κασετοφωνάκι,μπλοκάκι σημειώσεων.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Tσιμπούσι-τραπέζι μετά την έκθεση

Πω,πω, δεν θα φαω 2 ημερες πριν και 3 μετα...

Μπραβο Γιωργη!:126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μεταξυ μας, περιμενεις την συμμετοχη του Μελιδη και του Δολοφονακη?:142:

Απλα πες στους ανθρωπους πως θα...αδειασουν οι προμηθειες τους
για κανενα χρονο και ειμαστε ενταξει:136:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κάποιος να αλλάξει το επελθέντως σε απελθέντως παρακαλώ
(γιατί άμα ήταν να πηγαίναμε εκεί που πάει ο ΓΑΠ,o Mελίδης και ο Δολοφονάκης θα έκαναν χαρακίρι:116:)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Tσιμπούσι-τραπέζι μετά την έκθεση

Φωτογραφική θα φέρω κι εγώ! Δε μου τη γλιτώνετε!
Εμεις τι να σου γλυτωσουμε?
Ιδιοι ειμαστε τα τελευταια 20 χρονια.
Αλλοι τρωνε τον αγλεωρα και μετα κανουν βολτα στην παραλιακη
της Θεσ/νικης για να χασουν κανενα δραμι:142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Επειδή αισθάνομαι ότι θα υπάρξουν πάρα πολλοί από σας που θα έχετε ενδοιασμούς και τύψεις γι' αυτό που πάτε να κάνετε, σας βάζω ένα ωραίο για να σας φύγουν... :142:

Πως έχασα τη μάχη με το τυροπιτάκι!!!
Της Δήμητρας Παπαδοπούλου ηθοποιού και θεατρικής συγγραφέως​

Κάπου διάβασα πως το στήθος ή το μπιμπερό που μας πρόσφεραν μωρά όταν δυσανασχετούσαμε καθησυχάζει, λέει, τη συναισθηματική μας δυσφορία.

Οπότε, σαν ενήλικες πια, όποτε τρώμε φρίκη μασουλάμε καμιά παπαριά να το κατευνάσουμε, με αποτέλεσμα να χοντραίνουμε και να γινόμαστε σαν νεροχύτες, συν που η υγιεινή διατροφή είναι στα φόρτε της και έχουμε μπλέξει στον εγκέφαλό μας ποιο είναι το φυσικό και ποιο το μεταλλαγμένο, τι είναι οι ισοφλαβόνες και πού σκατά υπάρχει το φολικό οξύ, επίσης το ξέρεις πως η ντομάτα έχει λυκοπένιο ενώ το μπρόκολο έχει ισοθειoκυανικά;

Μ' αυτά και μ' αυτά, αποφάσισα πως τέρμα οι γουρουνιές, αιφνίδια η απόφαση, μετά που μου 'ρθε να ξεράσω που 'φαγα κάτι τυροπιτάκια, ξέρεις, αυτά τα έτοιμα τα κατεψυγμένα που τα τηγανίζεις και διαβάζεις πίσω τα συστατικά που περιέχουν και είναι σαν να διαβάζεις προκήρυξη εξωγήινου.

Αφού λοιπόν έφαγα τέσσερα, κοίταξα το πέμπτο και τελευταίο και του είπα: «Όχι, όχι δεν θα σε φάω».

Ναι, άρχισα να μιλάω στο τυροπιτάκι, το τύλιξα σαν μωρό σε μια χαρτοπετσέτα και το 'βαλα στο ψυγείο. Μη με ρωτήσεις γιατί δεν το πέταξα, ήταν μια υποσυνείδητη, αρχέγονη αντανακλαστική διαδικασία, όπως θα έλεγε και ο Γιουνγκ ή ο Φρόιντ, δεν ξέρω, αυτούς τους μπερδεύω τι ακριβώς είπε ο καθένας, και κατηφόρισα για Κολωνάκι να πάρω πράσινο τσάι που 'χει μέσα φαινολικές ενώσεις. Τέλος για μένα τα ανθυγιεινά. Κάτω τα λιπαρά. Ζήτω το ασβέστιο και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Άρχισε μια νέα εποχή που το κορμί μου θα γινόταν πιο ανταγωνιστικό, κι έτσι όπως κατηφόριζα τη Σκουφά, διαπίστωσα πως ένα όχι και τόσο νέο προϊόν γυναίκας που έχει κατακλύσει την παγκόσμια αγορά τελευταία, έχει πάρει διαστάσεις μάστιγας.

Μιλάω για το τσουλοειδές. Το τσουλοειδές είναι ένα είδος με έξω κοιλιά, έξω βυζιά, μανικιούρ πεντικιούρ γαλλικό και σποραδικά τατού, κυρίως εκεί που τελειώνει η κωλοχαράδρα μπορείς να βρεις μέχρι και την Γκουέρνικα του Πικάσο. Και όλα έτοιμα για φάσωμα (σημειωτέον, δεν έχω τίποτα εναντίον του φασώματος, απλά με εκνευρίζει σαν λέξη, θα 'θελα να καταργηθεί απ' το λεξιλόγιο και να επιστρέψουμε στην παλαιά κλασική της εποχής των σπηλαίων, το μπαλαμούτι). Επίσης, συνειδητοποίησα πως τα τσουλοειδή είναι κυρίως μικρά τα οποία περάσανε αιφνιδίως από τα πάμπερς στα στρινγκ, χωρίς ενδιάμεσα στάδια.

Εν πάση περιπτώσει, αφού πήρα τα τσάγια μου τα πράσινα και έτρωγα όλη μέρα φρούτα, ήπια και δυο λίτρα νερό, τιγκάρισα στο ιχνοστοιχείο και αφού συνειδητοποίησα πως για να ζεις υγιεινά πρέπει να 'σαι λίγο η Μαριάννα Λάτση και να 'χεις χρόνο όλη μέρα να πίνεις νερά και να τρέχεις να τα κατουράς, άρχισα να πεινάω. Το σκέφτηκα πολύ το πώς θα κινηθώ και αποφάσισα να φάω μια μπανάνα που 'χει μέσα κάλιο. Αλλά η πείνα φούντωνε. Σαν όραμα άρχισαν να ξεπροβάλλουν απειλητικά τα τσουλοειδή, τα αδύνατα, τα καλογυμνασμένα. Τρόμαξα πολύ, επίσης, όταν ήρθε και εκείνο το γαμημένο τυροπιτάκι και μου σφήνωσε στον εγκέφαλο. Αλλά είπα όχι, θα δω τηλεόραση να ξεχάσω.

Ήταν αργά τη νύχτα πια και κάνοντας ζάπινγκ, έπεσα σε καμιά δεκαριά ξεκοιλιάσματα, παντού αίματα, στο ΣΚΑΪ κάτι τύποι σ' ένα τζιπ έψαχναν έναν ιπποπόταμο, στην ΕΤ3 φώναζε η Φώφη Γεννηματά και νάτα πάλι τα τσουλοειδή διάσπαρτα στα κανάλια να αυτογλείφονται και να γδύνονται.

Και νάτο πάλι το τυροπιτάκι. Όρμηξα στο ψυγείο. Ήτανε παγωμένο, τηγανισμένο και καυλωμένο. Δίπλα του, ένα ξενέρωτο γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, πώς να αντέξει τον ανταγωνισμό. Κοιταχτήκαμε με το τυροπιτάκι ξανά και ξανά. Θα σε πετάξω μαλακισμένο πολυακόρεστο ανθυγιεινό τηγανισμένο. Άρχισα να το βρίζω, μόνο που δεν το χαστούκισα. Με κοίταζε λάγνα και με προκαλούσε με τα τυριά του. Όρμηξα και το καταβρόχθισα. Καταπίνοντας την τελευταία μπουκιά, το 'ξερα πως είχα χάσει οριστικά τη μάχη με το τυροπιτάκι.

Υ.Γ. Μήπως ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι οι ελεύθερες ρίζες;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Σιγά μην πάμε εκεί για τυροπιτάκια...
(εκτός και αν είναι με γέμιση προβατίνας,ξέρετε σφολιάτα-σφολιάτα και στη μέση 1 πρόβατο)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Λειπει ο blackman απ τη μασα ?
Αποστολη, απο τον Μπαιρακταρη μας το ξεκαθαρισαν.
Τα κεμπαπ τους δεν περιεχουν ανθρωπινο κρεας:142:
Μηπως να το ξανασκεφτεις?:136:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

Λυπάμαι αλλά εγώ δεν θα έρθω μαζί σας στου Μπαϊρακτάρη.
Πφφφ σουβλάκια και λοιπές λαϊκούρες.
Θα πάω σε κάποιο γκουρμέ εστιατόριο με φαγητό ανάλογο του επιπέδου μας και της κοινωνικής μας θέσης και μόρφωσης.
Θα φάμε αχοιβάδες με λειχήνες αλά κρεμ που είναι και διαίτης.
Πρέπει να διατηρήσουμε και μια γραμμή.

Μετά το δείπνο μπορεί να περάσω να σας δω πως τρώτε.
Άντε να σας κάνω την τιμή να φάω και το κατιτίς μου μαζί σας.
Οπότε υπολογίστε ένα ανατρεπόμενο λιγότερο στις προμήθειες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.718

Να σε δώ εδώ (που είναι και διπλα) και τι στον κόσμο....
...τρώγοντας με τα χέρια παϊδάκια!:138:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Re: Tσιμπούσι-τραπέζι μετά την έκθεση

Θες να πουλησει το σπιτι του για να παει?:405:

...να τρως και να χορταίνεις ήθελα να συμπληρώσω.

(Που να πάει κάποιος μη γκολτεν μπόυς εκει ρε Αντρεα,θα φύγει και μόνο απ το εξώφυλλο του καταλόγου)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

Κι όμως έχω πάει πολλές φορές σε αυτής της κατηγορίας εστιατόρια.
Και πάντα επέμεναν να πληρώσουν οι άλλοι !!!
Κι εγώ χατήρια δεν χαλάω. :137: :137:

Μα καλά κι αυτός τι ονομασία του έδωσε τέτοιου μαγαζιού; Άκου Βαρούλκο.
Πάλι καλά που δεν το ονόμασε Γεφυροπλάστιγγα.
Σαν να λέμε πατσατζίδικο "Λα Νουΐ"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo