Next Generation NMT Popcornhour C-200

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Next Generation NMT Popcornhour C-200

Μόλις το πήρα από Λημναίο. Πρώτη εντύπωση:

Είναι μεγάλο, σαν DVD. Και ειδικά το κουτί συσκευασίας είναι σαν από DVR. Υποθέτω ότι δεν περνάει έτσι από τελωνείο με τίποτα. Οπότε αναγκαστικά μας βλέπω με τα 369 που θέλει η αντιπροσωπεία.
Μεγειά!! Μας βλέπω να βολευόμαστε με Αγγλία πάντως, από δω δεν το συζητάω καν προσωπικά! Παίζει και το dune...πόλεμος θα γίνει πάλι:137:

Reaction score
2
Απάντηση: Next Generation NMT Popcornhour C-200

Για πες εντυπωσεις απο αρχεια mkv , bluray κλπ...

Reaction score
0
Και συνεχίζω. Για την ώρα το μενού είναι ακριβώς το ίδιο με το A110. Έχουνε πει ότι θα αλλάξει.
Το βλέπω πάντως πιο γρήγορο.
Το info άλλαξε. Δείχνει πάνω και κάτω αντί να πατάς 2 φορές. Επίσης το time seek άλλαξε.
Επίσης σε time seek σε mkv είναι αισθητά πιο γρήγορο στο να πάει στο σημείο που θέλεις.
Σε γενικές γραμμές μου αρέσει περισσότερο και σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφο.
Επίσης είναι εντελώς αθόρυβο με σκληρό 1Τ μέσα. Θέλω να δω εάν ζεσταίνεται.
Και μερικές φωτό του μενού και του info.

Reaction score
2
Απάντηση: Next Generation NMT Popcornhour C-200

Για πες εντυπωσεις απο ποιοτητα εικονας και ομαλοτητα κινησης σε 1080π κλπ.
Βρηκες κατι που δε παιζει?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Next Generation NMT Popcornhour C-200

Για πες εντυπωσεις απο ποιοτητα εικονας και ομαλοτητα κινησης σε 1080π κλπ.
Βρηκες κατι που δε παιζει?
Με τα αρχεία που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (δεν είναι πολλά) δεν είχα κανένα πρόβλημα είτε σπασίματος, είτε αργής κίνησης. Δεν το έχω δοκιμάσει καλά ακόμα. Θα το δω μέσα στο ΣΚ και θα γράψω από Δευτέρα.

Reaction score
0
εμενα με ενδιαφερει η ταχυτητα αντιγραφης στο LAN.
στο EGREAT πιανει κατι 5-7mbs/s, χαλια δηλαδη.
αυτο τη λεει?

Reaction score
0
@pontios
δεν ξερω κατα ποσο ασχολεισαι με bluray...
Αν κρατησεις μονο το μεγαλο .M2TS της ταινιας απο το bluray, οι εσωτερικοι υποτιτλοι παιζουν?

Γιατι στα Dune δεν παιζουν απο οτι διαβαζω, πρεπει να κανεις rip σε .ISO ή σε φακελο κρατωντας τη δομη του bluray, αλλιως γιοκ υποτιτλοι...

Reaction score
0
Παιδιά δεν έχω κάνει ακόμα rip σε bluray. Να υποθέσω γίνεται και αυτό με το DVDrip ή κάτι άλλο?

Reaction score
0
Απλο rip σε bluray κανεις με το "Anydvd HD".

Αν θες να κοψεις καποια stream (ηχο, υποτιτλους) που δε χρειαζονται για να εξοικονομησεις χωρο, μπορεις να το κανεις με το Makemkv (μονο που αυτο βγαζει .mkv αντι για .m2ts αρχεια), ή με το συνδυασμο Anydvd_HD + BDclown (βγαζει .m2ts)...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Next Generation NMT Popcornhour C-200

@pontios
δεν ξερω κατα ποσο ασχολεισαι με bluray...
Αν κρατησεις μονο το μεγαλο .M2TS της ταινιας απο το bluray, οι εσωτερικοι υποτιτλοι παιζουν?

Γιατι στα Dune δεν παιζουν απο οτι διαβαζω, πρεπει να κανεις rip σε .ISO ή σε φακελο κρατωντας τη δομη του bluray, αλλιως γιοκ υποτιτλοι...
Μια χαρά παίζουν οι υπότιτλοι στο dune. Αρκεί να είναι στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο όνομα με το κύριο m2ts.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Next Generation NMT Popcornhour C-200

Μια χαρά παίζουν οι υπότιτλοι στο dune. Αρκεί να είναι στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο όνομα με το κύριο m2ts.
Εσωτερικους ( .PGS ) υποτιτλους... Αν εχεις κρατησει μονο το μεγαλο .m2ts της ταινιας, δεν τους βλεπεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas