Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
8
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Prerelease download (updated 10/21/2009)

http://rapidshare.com/files/298689806/WDTV_1_03_01.zip

We've received tremendous feedback on WD TV and some great suggestions to improve the product even more. In response to your requests, we're pleased to offer prerelease product enhancements to make your viewing experience better than ever. Updating your media player is simple. Just follow the instructions below, grab your remote and enjoy the show!

This is a prerelease version of the firmware. Feel free to install it but be aware this is beta firmware so use it at your own risk. If you are not comfortable with this, please wait for the final version.

What's New?

Prerelease 1.03.01 (includes all previously released updates)

Resolved Issues:
Resolved the language displayed as OFF when English was selected
Resolved the “Contains” button displayed as "ContainsWWW" in the search function
Resolved MKV audio which was out of sync with the video
Resolved slow rendering of Greek subtitles in Greek character encoding mode
Resolved disappearance of Korean subtitle during video playback
Resolved missing characters from the Greek subtitle font
Resolved playback issues with VC-1 codec in an MKV container
Resolved gain being applied to audio output that resulted in signal clipping
Resolved playlists playing audio tracks in alphabetical order by playing them in track order
Resolved the appearance of tracks in alphabetical order by displaying them in track order
Resolved the spacing issue seen in Korean subtitles during video playback

New features:
Added support for video playlists functions which were limited to music files only
Added support for the drive lock function on the new My Passport™ and My Book® external storage devices

How to Install the Product Update:

Open the firmware update .ZIP file and extract the two files (.BIN and .VER) to a
USB drive's main directory
Turn the WD TV on and connect your USB drive
Use the remote control to select SETTINGS from the home screen
Highlight the firmware upgrade icon, and press ENTER on the remote
You will be prompted to perform the firmware upgrade. Select OK and press ENTER.
This will restart the system
After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode
Once the update process is completed, the HD media player will restart again

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους....έχω καταλήξει να ψωνίσω το εξής http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το συνδέω με οπτική ίνα στο ενισχυτή θα έχω κανονικά ήχο DTS ή dolby digital απο αρχεία που τα περιλαμβάνουν mkv ή avi???
γενικά εσείς θα το προτείνατε???
με τους ελλήνικούς υποτιτλους είναι όλα ok???
ευχαριστώ πολύ!!!

Reaction score
2.789

Όπως τα είπες είναι για τον ήχο . Και οι υπότιτλοι εντάξει , αλλά να κάνεις αναβάθμιση στο firmware . Άριστη αγορά κατά την άποψή μου .
Το Πλ...ιο το έχει και αυτό 99 € , αλλά αν πας εκεί (τουλάχιστον σε μένα αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα ) το δίνουν 86 .

Reaction score
115
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα σε όλους....έχω καταλήξει να ψωνίσω το εξής http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το συνδέω με οπτική ίνα στο ενισχυτή θα έχω κανονικά ήχο DTS ή dolby digital απο αρχεία που τα περιλαμβάνουν mkv ή avi???
γενικά εσείς θα το προτείνατε???
με τους ελλήνικούς υποτιτλους είναι όλα ok???
ευχαριστώ πολύ!!!
Αφού βγήκε o western digital Media player Live

http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=735

Κάνε λίγο υπομονή. Θα παίζει περίπου στα ίδια λεφτά. Δεν θα έχεις κυρίως το πρόβλημα με το DTS που έχει ο προκάτοχος του.

:118:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αφού βγήκε o western digital Media player Live

http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=735

Κάνε λίγο υπομονή. Θα παίζει περίπου στα ίδια λεφτά. Δεν θα έχεις κυρίως το πρόβλημα με το DTS που έχει ο προκάτοχος του.

:118:
καλημέρα...ναι το ανακάλυψα οπότε θα περιμένω λιγάκι...
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Reaction score
0

Χαιρετώ την ομάδα . αγόρασα και εγώ αυτό το μηχανηματάκι
Είχε μέσα την έκδοση 1.02.07. επειδή διάβασα για τους υποτίτλους την έβγαλα και έβαλα μια που σύστηναν για καλύτερη δηλαδή 1.03 01.αυτη η έκδοση που παίζει με κενά της ταινίες.
Πάω να βάλω ποιο παλιά έκδοση και πάντα μου βγάζει αυτήν από της τοποθεσίες που μου προτείνετε. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να κατεβάσω κάποια πάλαια που να είναι αξιόπιστη
ευχαριστώ

Reaction score
1.213

Χαιρετώ την ομάδα . αγόρασα και εγώ αυτό το μηχανηματάκι
Είχε μέσα την έκδοση 1.02.07. επειδή διάβασα για τους υποτίτλους την έβγαλα και έβαλα μια που σύστηναν για καλύτερη δηλαδή 1.03 01.αυτη η έκδοση που παίζει με κενά της ταινίες.
Πάω να βάλω ποιο παλιά έκδοση και πάντα μου βγάζει αυτήν από της τοποθεσίες που μου προτείνετε. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να κατεβάσω κάποια πάλαια που να είναι αξιόπιστη
ευχαριστώ

Γεια σου φιλε μου.

Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις....εχεις προβλημα με την 1.03.01 ?

Αν ναι βαλε την πιο παλια ...1.02.10 απο εδω..

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=56906&page=214

ποστ 2136 :109:

Reaction score
0

EYXARISTO POLI GAI THN GRIGORI ANTAPOKRISH.
THA TO DOKIMASO KAI THA XANA APANTHSO
EYXARISTO PANTOS

Reaction score
0

EYXARISTO POLI GAI THN GRIGORI ANTAPOKRISH.
THA TO DOKIMASO KAI THA XANA APANTHSO
EYXARISTO PANTOS
Μήπως απλά χρειάζεται defragment ο δίσκος με τις ταινίες σου; Μήπως έχεις προβληματική ταινία;

Κενά σε ταινίες δεν έχω παρατηρήσει.

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους! Και πάνω απ’όλα μπράβο σ’αυτούς που έφαγαν τις ώρες τους μπροστά σε έναν υπολογιστή ψάχνοντας λύσεις για μας τους τσομπάνηδες που δε σκαμπάζουμε από ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα…

Έχω το μηχανάκι (το οποίο μπορώ να πω είναι καλούτσικο) αλλά ταυτόχρονα με το μηχανάκι έχω και το εξής πρόβλημα:
Έκανα τη σύνδεση με HDMI στην τηλεόραση, όλα καλά. Το βρήκε, χαρήκαμε το μενού και το κλείσαμε πάλι.
Κατέβασα το firmware, πριν καν ελέγξω για ελληνικά στοιχεία στο μηχάνημα, έβαλα το φλασάκι μου στο WD και έψαξα να βρω εικονίδιο upgrade. Δεν βρήκα τίποτα τέτοιο αλλά ψάχνοντας βρήκα εκεί που λέει Greek ISO και το επέλεξα. Ταυτόχρονα έβαλα και μουσικούλα να παίζει και είπα “κυριλέ”.
Κατόπιν, πέρασα μια ταινία τύπου avi στο φλασάκι για να τσεκάρω εικόνα και ήχο. Ξέχασα να βάλω το αρχειάκι srt κι έτσι το έλεγξα χωρίς subs. Μια χαρά εικόνα και μια χαρά ήχος. Έτσι, έβαλα μπρός για να συνδέσω τον σκληρό δίσκο (FreeAgent Drive) με το μηχανάκι μας.
Όλα καλά, αλλά! Έβαλα να παίζει η ταινία, μια χαρά εικόνα, μπήκαν και οι υπότιτλοι κανονικά και με το νόμο αλλά πουθενά ήχος. Δοκίμασα κι άλλες (όλες τύπου avi και όλοι οι υπότιτλοι τύπου srt) αλλά τζίφος. Έχω εικόνα, έχω υπότιτλους αλλά ΑΝ έχω υπότιτλους, δεν έχω ήχο.
Κάνω κάτι λάθος; Πρέπει να μετατρέψω το αρχείο των υπότιτλων σε άλλο;
Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Ήδη επέστρεψα ένα άλλο αντίστοιχο μηχάνημα (EMTEC – δεν αναγνώριζε τα ελληνικά ούτε η εταιρεία είχε βγάλει κάποιο upgrade) και δε θέλω να το ξανακάνω. Ευχαριστώ πολύ ια το χρόνο σας!

Reaction score
1

Ίσως βοηθούσε περισσότερο αν μας έλεγες και ποια τηλεόραση έχεις.

Οι ρυθμίσεις είναι όλες σωστές?

Reaction score
0

Οι ρυθμίσεις είναι όλες με βάση όσα βρήκα εδώ! Η τηλεόραση είναι Samsung SyncMaster 225MW. Απλά, με το τσομπάνικο μυαλό μου δε νομίζω να φταίει η τηλεόραση. Μια χαρά έπαιζε τις ταινίες χωρίς τους υπότιτλους. Μόλις μπήκαν οι υπότιτλοι χάλασε το όλο θέμα. Και μάλιστα, δεν έπαιζε και μουσική. Μόλις σύνδεσα άλλο φλασάκι που δεν είχε μέσα υπότιτλους πουθενά όλα καλά.

Reaction score
1.213

Δηλαδη τα avi εχουν κανονικα ηχο τον οποιο τον χανουν μονο οταν υπαρχει αρχειο με ελληνικους υποτιτλους ?

Δεν εχω καμμια ταινια avi αλλα μηπως να ξαναδοκιμαζες να βαλεις το τελευταιο firmware (η τελωσπαντων καποιο που μπορει να σου λυσει το προβλημα ) ?

Reaction score
0

Δηλαδη τα avi εχουν κανονικα ηχο τον οποιο τον χανουν μονο οταν υπαρχει αρχειο με ελληνικους υποτιτλους ?

Δεν εχω καμμια ταινια avi αλλα μηπως να ξαναδοκιμαζες να βαλεις το τελευταιο firmware (η τελωσπαντων καποιο που μπορει να σου λυσει το προβλημα ) ?
meletov, ακριβώς αυτό. να δοκιμάσω δηλαδή να το κάνω ένα ρησέτ και να ξαναπεράσω τα αρχειάκια του 1.02.07;

Reaction score
1.213

meletov, ακριβώς αυτό. να δοκιμάσω δηλαδή να το κάνω ένα ρησέτ και να ξαναπεράσω τα αρχειάκια του 1.02.07;

Βαλε την 1.03.01 ..

.. ενα πολυ καλο που εχει το μαραφετι ειναι η ευκολια στο περασμα των διαφορων εκδοσεων fw.Aν χρειαστει ξαναεπιστρεφεις...και βλεπουμε...

Reaction score
3.585
Καλησπέρα παιδιά

Έτρεξα mkv αρχειο με digital ήχο στο WDTV και πέρασα τον ήχο απο την οπτική στον ενυσχητη μου PIONEER VSA-E06 που ειναι THX και DOLBY DIGITAL 5.1 αλλά ηχος πουθενά. Τι να φταίει; Φταίει που δεν είναι DTS; Πειτε μου γιατί έχω ξενερώσει.

Φιλικά Κωνσταντίνος

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.646
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα παιδιά

Έτρεξα mkv αρχειο με digital ήχο στο WDTV και πέρασα τον ήχο απο την οπτική στον ενυσχητη μου PIONEER VSA-E06 που ειναι THX και DOLBY DIGITAL 5.1 αλλά ηχος πουθενά. Τι να φταίει; Φταίει που δεν είναι DTS; Πειτε μου γιατί έχω ξενερώσει.

Φιλικά Κωνσταντίνος
Εάν δεν έχει DTS ο ενισχυτής σου, αυτό φταίει!:101:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007