ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ....

Reaction score
250
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους βοήθησαν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό το avsite κατά την διάρκεια της έκθεσης. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον GSTRIFTOS και τον PETERMENI. Χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτε . Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Τζιάφη για την βοήθεια που μας έδωσε άμεσα και ταχύτατα . Βοήθεια που αφορούσε στις βάσεις των ηχείων και στο rack των μηχανημάτων ....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ....

Μπραβο Βασιλη!:607:
Καποιος επρεπε να ξεκινησει ενα τετοιο θεμα.
Περα απο τους προαναφερθεντες θα ηθελα να προσθεσω και
το Sony Center Γλυφαδας για την παραχωρηση της τηλεορασης
και του(ενος) laptop.
Ευχαρισουμε θερμα ολους σας!!!:624:
Καλα, για τον gstriftos οτι και να πουμε ειναι λιγο...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Να μη ξεχάσουμε και τον Γιώργο Πετρόπουλο που μας δάνεισε μια μπαλαντέζα και ανέλαβε την μεταφορά των επίπλων μετά το τέλος της έκθεσης.

Reaction score
1.845

Η παρουσία στην έκθεση φέτος ήταν καλύτερη απ' την περσινή. :444:

Αν και επιδέχεται "τιουνάρισμα" :119: , ώστε να βγάλει περισσότερες "χροιές" και να μειωθεί ο κόκκος! :107:

Reaction score
51

Τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους βοήθησαν για την ολοκλήρωση αυτής της όμορφης προσπάθειας που στέφθηκε με επιτυχία :107:

Reaction score
33
Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ και από εμένα!

Οι συμφορουμίτες που είχα την τιμή να γνωρίσω αν και τους συνάντησα για πρώτη φορά με αντιμετώπισαν σαν παλιό καλό φίλο.

Δυστηχώς δεν είχα πολύ χρόνο να περάσω μαζί τους- υπόσχομαι του χρόνου να έχω περισσότερο- παρόλα αυτά πέρασα πολύ ωραία.

Και πάλι ευχαριστώ!

Reaction score
141
Μπραβο στο ΑV SITE ,αν και δεν ειχε χορευτριες ειχε την καλυτερη παρεα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.878

μπράβο παίδες σε όλους!

άντε και του χρόνου!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Ναι και του χρόνου αλλά κάνε μια βόλτα και εσύ να φάμε τα μουστάκια μας και από κοντά:138::138::138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.878
Απάντηση: Re: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ....

Ναι και του χρόνου αλλά κάνε μια βόλτα και εσύ να φάμε τα μουστάκια μας και από κοντά:138:
ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να κατέβω.
όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι πολλά τα διαθέσιμα "μουστάκια" για φάγωμα!:144:

(πχ κόγια μείνει αξύριστος από τώρα.... να χορτάσει ο κόσμος μουστάκια ρε παιδί μου, βλέπω έπεσε πείνα...)

Reaction score
4

Μπράβο και από μένα σε όσους βοήθησαν.

Τελικά για "Static display" καλό ήταν . . . και το σύστημα στις photos έμοιαζε με αληθινό ! :137:

Εύχομαι του χρόνου να έχει τιουναριστεί το "Απόλων" και να το ακούσουμε, καμαρώνοντας... :407:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ....

ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να κατέβω.
Άντε γιατί μας έλειψες και οφέτος.. :126:
Άσε που εκείνος ο πιτσιρίκος που έστειλες είχε ένα laptop από τα 80s... Ούτε foobar δεν έτρεχε! :136:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Για του χρόνου σκεφτόμουν δύο μονομπλοκάκια με 35 βατ το ένα. Eεεε να έχουμε κάτι παραπάνω από τα 13 βατ του Dared.

Reaction score
6
Αντε και του χρονου να φερουμε και μια high end ψησταρια του φιλου μας Μελιδη για να μη αναγκαζομαστε να ...:119:τσιμπαμε εξω και χανουμε το χρονο μας στις ταβερνες.:126: ενω αιθεριες υπαρξεις τριγυρνανε κοντα μας.:107:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ....

... ενω αιθεριες υπαρξεις τριγυρνανε κοντα μας.:107:
Ναι σιγά! Ειδικά φέτος πολύ ξεραίλα βρε παιδί μου... :117:

ΝΜ, ενεργοποιήσου του χρόνου! :126:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.742

Αυτό που έκανα είναι Hiend σούβλα.
Του χρόνου λέω να κάνω μια Hiend ψησταριά.
Με αυξομειούμενο ύψος σχάρας , όλα από ανοξείδωτο και με υποβοήθηση αέρα με φυσερό, ρυθμιζόμενο βέβαια, για γρήγορο άναμμα των κάρβουνων αλλά και αναζωπύρωσης τους.

Reaction score
3

Μπραβο Βασιλη!:607:

Καλα, για τον gstriftos οτι και να πουμε ειναι λιγο...

Άστο αφεντικό!!! Θα τα πω εγώ … :403:

Ένας χώρος έχει πολλαπλά κριτήρια αξιολόγησης.
Ένα από τα βασικά του κριτήρια είναι το ανθρώπινο δυναμικό που τον πλαισιώνει.
Χωρίς την ανθρώπινη υπόσταση, την πνοή, την δημιουργία, την ώθηση κανένα έργο δεν μπορεί να υπάρξει, να κινηθεί, πόσο μάλλον να κινήσει το ενδιαφέρον και να γίνει αποδεκτό.

Ένας χώρος, από μόνος του είναι απλά ντουβάρια, αλλά με την ανθρώπινη δύναμη γίνεται ζωντανός, γεμίζει από εικόνες, ήχο, συναισθήματα, γεννά νέους δρόμους.

Αυτός ο χώρος, αν μπορούσε να προσωποποιηθεί, θα τολμούσα να πω πως είναι τυχερός…

…γιατί διαθέτει άριστο δυναμικό!!

Αν δεν διαθέτεις ειδικές τεχνικές γνώσεις- όπως εγώ- τότε μοιραία αξιολογείς από αυτό που βλέπεις, ακούς και εισπράττεις.
Και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό…
Κάτι σαν επιταγή ''εισπρακτέα επί τη εμφανίσει’’.

Και επειδή αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα άτομα …

Για τον κ. Τσαντουλή, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ …
Από το πρώτο λεπτό της συνομιλίας, ακόμα και αν δεν έχεις διαβάσει κάποιες από τις τόσο αξιόλογες αναφορές του, αντιλαμβάνεσαι την ιδιαίτερη ικανότητα ανάλυσης των πραγμάτων, των γεγονότων και των προσώπων σε βάθος, σαν να μπορεί να διαβάζει μέσα από ένα κλειστό βιβλίο χωρίς να του ξεφύγει ούτε μία τελεία. Είναι ακόμα ο σπάνιος για την εποχή, τρόπος που χειρίζεται τον λόγο χρησιμοποιώντας εύστοχα τις κατάλληλες λέξεις, με συγκεκριμένη ορολογία, τόσο έξυπνα που να μην περισσεύει ούτε ένα γράμμα. Μετά από αυτό, το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι ότι τελικά στον κόσμο αυτό, τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Για τον gstriftos, αντίθετα, χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ να τον εντοπίσεις …
Εργατικός, αθόρυβος, διακριτικός, σεμνός, σοβαρός, με πολύ εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ, ένα ακούραστο εργατικό μυρμήγκι που δεν επιδιώκει την επιβράβευση αλλά απλά και μόνο τον ''καλό αγώνα''. Για το λόγο αυτό, η παρουσία του, αν και διακριτική, γεμίζει το χώρο και αφήνει στον κάθε περαστικό διαβάτη την αίσθηση ότι ένα σπουδαίο έργο συντελείται, μόνο από τα ίχνη που αφήνει πίσω του…

Και επειδή δεν θέλω να φανώ άδικη ως προς όλους τους υπόλοιπους που βοήθησαν αλλά δεν είχα την τύχη να συναντήσω … επιφυλάσσομαι για ανάλογα σχόλια την επόμενη φορά. :126:

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!! :607:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και αυτούς που βοήθησαν στο στήσιμο της τηλεόρασης.Εσεις μπορέι να μην τους είδατε αλλά τους είδαμε ο Πέτρος και εγώ.
Ανδρέα δώσε τις ευχαριστίες μας!

Όπως και στον Κώστα Φ για το buffalo.Thanks man....

Reaction score
3.582

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που βοήθησαν πραγματικά να στηθεί το περίπτερο του avsite.

Του χρόνου να βάλουμε και οι υπόλοιποι ένα χεράκι !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON