Νέα κάρτα Ν**Α

Reaction score
6
Απάντηση: Νέα κάρτα Ν**Α

Οι zeta (όλες οι 5.x version) μπορούν να αναβαθμιστούν σε kappa από την Nova αυτόματα over the air, γιαυτό και αντικαθιστά όλες τις v4.x (και τις παλαιότερες) με τις νέες kappa, ώστε στο τέλος να έχει μόνο kappa και zeta (οι οποίες θα αναβαθμιστούν με την σειρά τους σε kappa) και να ενεργοποιήσει τα antisharing μέτρα της kappa .... ;-)

Reaction score
1

Μάλιστα, δηλαδή στο γραφείο μου στη σοφίτα γιοκ νόβα. Άρα είτε όλοι μαζί το ίδιο, είτε εγκώ ντεν έκει νοβα....

Reaction score
6

Εμένα πάντως κάτι πήρε το αυτί μου για κάρτα-μοντούλα που παίζει το ρόλο του...εραστή και δίνει διαζύγιο στις παντρεμένες για να παίξουν (πάντα παρέα με την μοντούλα) και σε άλλους δέκτες... :126:

Reaction score
0

Οι zeta (όλες οι 5.x version) μπορούν να αναβαθμιστούν σε kappa από την Nova αυτόματα over the air, γιαυτό και αντικαθιστά όλες τις v4.x (και τις παλαιότερες) με τις νέες kappa, ώστε στο τέλος να έχει μόνο kappa και zeta (οι οποίες θα αναβαθμιστούν με την σειρά τους σε kappa) και να ενεργοποιήσει τα antisharing μέτρα της kappa .... ;-)
Αρα τα ξεχνάμε τα κολπάκια εντός της οικίας μας?

Reaction score
1
Πριν 1 ώρα περίπου παρέλαβα μέσω ACS την καινούργια κάρτα...μετά απο επικοινωνία με την εταιρεία και αφού τους ενημέρωσα ότι ο δέκτης μου δεν είναι 'πατάτασατ' και μετά απο 'Διαβουλεύσεις' η κάρτα version Kappa ενεργοποιήθηκε και δουλεύει μια χαρά.
Ο εκπρόσωπος του customer service μου είπε ότι διάφοροι δέκτες όπως Humax κ' Nokia ΄΄εχουν παρουσιάσει πρόβλημα με την νέα κάρτα και δεν μπορούν να την αποκωδικοποιήσουν οπότε επέμενε ότι θα πρέπει αυτή να ενεργοποιηθεί σε δέκτη 'πατάτασατ' πρώτα για να μπορεί να παίξει και σε άλλους δέκτες...!!!:142: θα τρελλαθούμε τελείως δηλαδή!!!

Reaction score
1
Ξέχασα να πώ πως η προηγούμενη κάρτα ήταν V2.0 με όλα τα καλά που αυτό συνεπάγεται!:126:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέα κάρτα Ν**Α

Ξέχασα να πώ πως η προηγούμενη κάρτα ήταν V2.0 με όλα τα καλά που αυτό συνεπάγεται!:126:
Τα οποία προφανώς εξαφανίστηκαν τώρα? (Αν θέλεις με pm...)

Reaction score
152

ρε παιδια η δικια μου ειναι ν5.0.

μου ειπαν οτι μπορει να παιξει εκτος "πατατασατ"......

ισχυει τελικα;

Reaction score
4.909

ρε παιδια η δικια μου ειναι ν5.0.

μου ειπαν οτι μπορει να παιξει εκτος "πατατασατ"......

ισχυει τελικα;
Φυσικά ισχύει, εφόσον δεν παντρεύτηκε με κάποιον Πανασατ αλλά παραμένει ...ελεύθερο κορίτσι!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
με ποιον τρόπο μπορούμε να καταλάβουμε εαν η κάρτα μπορεί να μπει σε άλο δέκτη?
έχω μια ενεργοποιημένη πριν απο περίπου 4 χρόνια, δεν νομιζω να εχω πρόβλημα?

Reaction score
152

Φυσικά ισχύει, εφόσον δεν παντρεύτηκε με κάποιον Πανασατ αλλά παραμένει ...ελεύθερο κορίτσι!
dreambox 500s ηταν ο δυναστης της.......

περιμενει τον επομενο (humax 2000) ξανα-ενεργοποιηθει....

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Νέα κάρτα Ν**Α

Τα οποία προφανώς εξαφανίστηκαν τώρα? (Αν θέλεις με pm...)
Οχι, προς το παρόν συνεχίζουμε μια χαρά!... νάσαι καλά, ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
0

Σήμερα παρέλαβα τη νέα κάρτα Kappa version. Η προηγούμενη ήταν version 2 και έπαιζε σε Technomate 6900 combo.

Παρά τις αμφιβολίες μου είπα να το ρισκάρω και να την ενεργοποιήσω αμέσως.
Αφού έβαλα τη νέα κάρτα κατευθείαν στο δέκτη (χωρίς κάποιο Irdeto cam), έστειλα το sms με τα στοιχεία που μου έλεγαν στην επιστολή και έλαβα απάντηση, πάλι με sms, ότι η ενεργοποίηση θα γινόταν σε λίγα λεπτά.

Μετά από μισή ώρα αναμονής και αφού δεν έγινε τίποτα, πήρα τηλ την τεχνική εξυπηρέτηση. Έδωσα τα στοιχεία μου στην κοπέλα και της είπα ότι δε χρησιμοποιώ το δέκτη τους. Εκείνη, χωρίς να με ρωτήσει ποιο δέκτη έχω (άρα προς το παρόν αυτό δεν τους ενδιαφέρει), μου έστειλε ένα σήμα και η κάρτα ενεργοποιήθηκε αμέσως (άνοιξε τα κανάλια).

Αυτά προς το παρόν, ελπίζω η εμπειρία μου να βοηθήσει.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Νέα κάρτα Ν**Α

Έδωσα τα στοιχεία μου στην κοπέλα και της είπα ότι δε χρησιμοποιώ το δέκτη τους. Εκείνη, χωρίς να με ρωτήσει ποιο δέκτη έχω (άρα προς το παρόν αυτό δεν τους ενδιαφέρει), μου έστειλε ένα σήμα και η κάρτα ενεργοποιήθηκε αμέσως (άνοιξε τα κανάλια).
Εύγε !!! :444:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Νέα κάρτα Ν**Α

Σήμερα παρέλαβα τη νέα κάρτα Kappa version. Η προηγούμενη ήταν version 2 και έπαιζε σε Technomate 6900 combo.

Παρά τις αμφιβολίες μου είπα να το ρισκάρω και να την ενεργοποιήσω αμέσως.
Αφού έβαλα τη νέα κάρτα κατευθείαν στο δέκτη (χωρίς κάποιο Irdeto cam), έστειλα το sms με τα στοιχεία που μου έλεγαν στην επιστολή και έλαβα απάντηση, πάλι με sms, ότι η ενεργοποίηση θα γινόταν σε λίγα λεπτά.

Μετά από μισή ώρα αναμονής και αφού δεν έγινε τίποτα, πήρα τηλ την τεχνική εξυπηρέτηση. Έδωσα τα στοιχεία μου στην κοπέλα και της είπα ότι δε χρησιμοποιώ το δέκτη τους. Εκείνη, χωρίς να με ρωτήσει ποιο δέκτη έχω (άρα προς το παρόν αυτό δεν τους ενδιαφέρει), μου έστειλε ένα σήμα και η κάρτα ενεργοποιήθηκε αμέσως (άνοιξε τα κανάλια).

Αυτά προς το παρόν, ελπίζω η εμπειρία μου να βοηθήσει.
Έχω τον ίδιο δέκτη και είχα προβλήματα.

Δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω την κάρτα και αναγκάστηκα να την πάω σε panasat.

Μετά στον δικό μου δέκτη η κάρτα κόλαγε συνέχεια. Τα κανάλια είχαν σπασίματα κάθε λίγα δευτερόλεπτα και μετά κλείδωναν και έπρεπε να αλλάζω κανάλι για να ξαναανοίγει. Αρκετές φορές χρειάστηκε να κλείσω τον δέκτη και να τον ξαναανοίξω.

Φυσικά τσακώθηκα άγρια με τον τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μίλησα και με προιστάμενο. Είμαι 8 χρόνια συνδρομητής και μου απάντησαν να προτιμήσω τον δικό τους δέκτη.

Τους είπα απλά ότι ο δικός τους δέκτης κάνει 50 Ευρώ και ο δικός μου 350 Ευρώ. Δεν θέλω να έχω τον δικό τους άχρηστο δέκτη.

Τελικά η λύση ήταν η αγορά μιας irdeto μόντουλας. Κανένα πρόβλημα δεν είχα από τότε. Όμως γενικά τα έχω πάρει με την νοβα...

Reaction score
1
Μου κάνει εντύπωση γιατί ούτε με την V2.0 ούτε με την Kappa έχω προβλήματα με τους ΤΜ6900 Combo,TM5300 & 5400 Supers, παρόλο που χρησιμοποιώ το SmartWi! Άντε να χρησιμοποιώ 2 μοντούλες Irdeto στους πέντε δέκτες, αλλά όμως με client cards!

Reaction score
0

Η νεα καρτα (μου την εστειλαν κι εμενα) μπορει να ενεργοποιηθει στον dreambox 7020 που εχω;

Reaction score
0

Εμένα σε 7000 ενεργοποιήθηκε με scam 3.52. Περίμενέ την όμως λίγο από την ώρα που θα σου στείλει σήμα η NOVA

Reaction score
0
Μου κάνει εντύπωση γιατί ούτε με την V2.0 ούτε με την Kappa έχω προβλήματα με τους ΤΜ6900 Combo,TM5300 & 5400 Supers, παρόλο που χρησιμοποιώ το SmartWi! Άντε να χρησιμοποιώ 2 μοντούλες Irdeto στους πέντε δέκτες, αλλά όμως με client cards!
εμενα παλι η version4 μου κανει κολληματα στον ΤΜ6900 και στον Αrgus mini με smartwi.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa