Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

θα ήθελα να ρωτήσω αν με την 1.03.01 έφτιαξε το χαμένο Α όταν έχει ' ?
γιατί σε μένα παραμένει το ίδιο, όπως πριν

Reaction score
115
Καλησπέρα παιδιά

Έτρεξα mkv αρχειο με digital ήχο στο WDTV και πέρασα τον ήχο απο την οπτική στον ενυσχητη μου PIONEER VSA-E06 που ειναι THX και DOLBY DIGITAL 5.1 αλλά ηχος πουθενά. Τι να φταίει; Φταίει που δεν είναι DTS; Πειτε μου γιατί έχω ξενερώσει.

Φιλικά Κωνσταντίνος
Το μηχανάκι δεν κάνει downmix τον ήχο DTS σε στέρεο και χρειάζεται εξωτερικό ενισχυτή με DTS για να παιξει τον ήχο.
Υπάρχει λύση όμως μετατρέποντας τον ήχο σε ΑC3 με το popcorn audio converter.
Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα να ανεβάσω το προγραμματάκι αυτό έτοιμο όπως το έχω με τα tools μαζί και με έναν εύκολο οδηγό για την μετατροπή αυτή καθώς είναι λίγο μανίκι στην αρχή αν δεν έχεις ασχοληθεί να καταλάβεις την λειτουργία του.

:103:

Reaction score
3.585
Να σαι καλά αυτο θα βοηθήσει πολύ, γιατι είδαμε έχτες το movie και το είδαμε χωρίς ήχο και ήταν μεγάλο ξενέρωμα. Απο την άλλη σκεφτομαι να σμπρώξω τον PIONEER κάτι που θα με δυσαρεστήσει πολύ γιατί λατρευω τον ήχο του σε στέρεο. Τώρα θα δούμε.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
115
Για όσους έχουν προβλήματα με το popcorn audio converter το έχω ανεβάσει εδώ:

Code:
http://rapidshare.com/files/293678713/Audio_Converter1.rar
έτοιμο μαζί με τα tools. Δηλαδή μετατροπή του αρχείου DTS σε AC3 χωρίς ταλαιπωρία.

1.Aποσυμπιέζουμε το αρχείο rar στην επιφάνεια εργασίας.
2.Ανοίγουμε τον φάκελο.
3.Ανοίγουμε το Audio converter και ελέγχουμε αν έχουμε για
Source directory: movie mkv και για
Target directory: temp.
Αν όχι κάνουμε τις απαραίτητες αλλάγές. Σημείωνω δε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου κόκκινες ενδείξεις.
4.Στον φάκελο movie mkv τοποθετούμε το αρχείο που θέλουμε να μετατρέψουμε.
5. Ανοίγουμε τον Audio converter.
6. Πατάμε run. Και ΟΚ.
Το καινούργιο αρχείο δημιουργείται στο temp αρχείο του φακέλου μας.
Το κάνουμε copy paste στον εξωτερικό μας δίσκο τον οποίο μετά συνδέουμε στο WD player και απολαμβάνουμε.​

Αν υπάρχουν προβλήματα με τα Windows XP συνήθως, μετακινούμε το αποσυμπιεσμένο πρόγραμμα που κατεβάσαμε Audio converter1 κάτω από τον σκληρό μας δίσκο και δεν το αφήνουμε στην επιφάνεια εργασίας. Δηλαδή:
Ο Υπολογιστής μου, Ανοίγουμε το C ( C όπου σκληρός μας δίσκος) και το κάνουμε copy paste εκεί.
Ακολουθούμε τα παραπάνω.​

Για "μικροπροβλήματα"​

στείλτε PM΄​

Reaction score
0
Για όσους έχουν προβλήματα με το popcorn audio converter το έχω ανεβάσει εδώ:

Code:
http://rapidshare.com/files/293678713/Audio_Converter1.rar
έτοιμο μαζί με τα tools. Δηλαδή μετατροπή του αρχείου DTS σε AC3 χωρίς ταλαιπωρία.

1.Aποσυμπιέζουμε το αρχείο rar στην επιφάνεια εργασίας.
2.Ανοίγουμε τον φάκελο.
3.Ανοίγουμε το Audio converter και ελέγχουμε αν έχουμε για
Source directory: movie mkv και για
Target directory: temp.
Αν όχι κάνουμε τις απαραίτητες αλλάγές. Σημείωνω δε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου κόκκινες ενδείξεις.
4.Στον φάκελο movie mkv τοποθετούμε το αρχείο που θέλουμε να μετατρέψουμε.
5. Ανοίγουμε τον Audio converter.
6. Πατάμε run. Και ΟΚ.
Το καινούργιο αρχείο δημιουργείται στο temp αρχείο του φακέλου μας.
Το κάνουμε copy paste στον εξωτερικό μας δίσκο τον οποίο μετά συνδέουμε στο WD player και απολαμβάνουμε.​

Αν υπάρχουν προβλήματα με τα Windows XP συνήθως, μετακινούμε το αποσυμπιεσμένο πρόγραμμα που κατεβάσαμε Audio converter1 κάτω από τον σκληρό μας δίσκο και δεν το αφήνουμε στην επιφάνεια εργασίας. Δηλαδή:
Ο Υπολογιστής μου, Ανοίγουμε το C ( C όπου σκληρός μας δίσκος) και το κάνουμε copy paste εκεί.
Ακολουθούμε τα παραπάνω.​

Για "μικροπροβλήματα"​

στείλτε PM΄​

Να'σαι καλά φίλε μου για τον κόπο σου :126:

Να προσθέσω οτι το πρόβλημα που είχα συναντήσει και δεν έκανε τη μετατροπή είχε να κάνει με τους ελληνικούς χαρακτήρες στα directories.
Κανένας φάκελος σε όλο το Path δεν πρέπει να έχει ελληνικά.:112::112:

Reaction score
115
Σωστά για αυτό λέω :
Αν υπάρχουν προβλήματα με τα Windows XP GR συνήθως, μετακινούμε το αποσυμπιεσμένο πρόγραμμα που κατεβάσαμε Audio converter1 κάτω από τον σκληρό μας δίσκο και δεν το αφήνουμε στην επιφάνεια εργασίας. Δηλαδή:
Στα Vista premium GR δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

:102:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αν ρυθμίσεις τους υπότιτλους σε GREEK (Windows-1253) λύνεται το πρόβλημα με το Ά .

:103:
thx
είδες για να μη μου κόψει να κοιτάξω στις ρυθμίσεις ? :128:

Reaction score
0

μηπως κατι τετοιο βοηθησει για τους υποτιτλους: http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=230704&postcount=1493

http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=77262&postcount=5

Ειμαι μεταξυ του WD TV HD και του Egreat αν και το πρωτο πλεον δε το βλεπω διαθεσιμο στο eshop :(
Έχω αγοράσει και εγώ το WD media player και δεν μπορώ να κάνω αυτό που λες.

προσπάθησα να βρώ το firmware του silverscreen αλλά δεν κατάλαβά τι είναι αυτό?το κατέβασα αλλά δεν μπορώ να ανοίξω τα αρχεία και μετα με την συσκευή πως να το κάνω. εχώ πολλά κενά pls help. thanks...

Reaction score
0

Μπορει να δειχνει αστειο αλλα οταν εγω εχω τετοιο προβλημα ηχου
τοτε βγαζω-βαζω το hdmi στο μηχανακι και ολα οκ

Reaction score
0

Παιδιά καλημέρα ήθελα να μάθω αν με την νέα έκδοση υφίσταται το πρόβλημα με την γρήγορη προβολή υπότιτλων.

Σε προηγούμενο update οι ελληνικοί υπότιτλοι εμφανιζόταν σε μικρότερο χρόνο, και δεν προλάβαινες να τους διαβάσεις.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Παιδιά καλημέρα ήθελα να μάθω αν με την νέα έκδοση υφίσταται το πρόβλημα με την γρήγορη προβολή υπότιτλων.

Σε προηγούμενο update οι ελληνικοί υπότιτλοι εμφανιζόταν σε μικρότερο χρόνο, και δεν προλάβαινες να τους διαβάσεις.

Ευχαριστώ.
Aπο την προηγούμενη εκδοση, το πρόβλημα έχει διορθωθεί. Βάλε την τελευταία έκδοση και όλα μια χαρά! :)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.643

Μπορει να δειχνει αστειο αλλα οταν εγω εχω τετοιο προβλημα ηχου
τοτε βγαζω-βαζω το hdmi στο μηχανακι και ολα οκ
Μέχρι να καεί η έξοδός του, ή η είσοδος της tv και του βιντεοπροβολέα!

Είναι ριψοκίνδυνο αυτό που κάνεις!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μέχρι να καεί η έξοδός του, ή η είσοδος της tv και του βιντεοπροβολέα!

Είναι ριψοκίνδυνο αυτό που κάνεις!
Πως τα βάζει βγάζει;;;; :118:

Υποθέτω με κλειστά τα πάντα :108:

Reaction score
0
Οταν λεμε τελευταια εκδοση για ποια μιλαμε? ειναι επισημη?
κ που μπορουμε να την βρουμε?

Reaction score
0
παιδια καλημερα,απο χθες ειμαι κατοχος και εγω του WD TV LIVE οι πρωτες εντυπωσεις αριστες , αλλα απο ριπαριζμενα σε iso bluray δεν μου βγαζει υποτιτλους καθολου ,οσες πατεντες και αν εκανα.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη ,επισης να πω οτι το δουλευω με το firmware το δικο του ,δεν ξερω αν υπαρχει αλλο πιο καινουριο (1.ο1.αυτο ειχε)

Reaction score
3

παιδια καλημερα,απο χθες ειμαι κατοχος και εγω του WD TV LIVE οι πρωτες εντυπωσεις αριστες , αλλα απο ριπαριζμενα σε iso bluray δεν μου βγαζει υποτιτλους καθολου ,οσες πατεντες και αν εκανα.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη ,επισης να πω οτι το δουλευω με το firmware το δικο του ,δεν ξερω αν υπαρχει αλλο πιο καινουριο (1.ο1.αυτο ειχε)
Εχω το ίδιο πρόβλημα με avi και srt

Reaction score
0

Γειά χαρά παιδιά, μήπως δοκίμασε κανένας την νέα επισημη έκδοση ( Release 1.03 (11/9/2009) ) ?
http://www.wdc.com/en/products/wdtv/
ναι την εβαλα εγω.ειδα μια ταινια χωρις προβληματα.οι υποτοιτλοι περναγανε κανονικα σε αριστο χρονο και τους διαβαζα χωρις δυσκολια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.299
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007