Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Άντε να δούμε, έχω κάνει παραγγελία εδώ και 10 μέρες (απο την προηγούμενη φορά που έγινε το πόστ!)
Α καλά, δηλαδή αν κάνουμε εμείς παραγγελία τώρα, πότε θα μας φέρουνε? Του αγίου ποτέ?

Reaction score
1
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Προβλέπω μάχη και ξενύχτι! :116:

Εγώ πάντως θα περιμένω. Το WD TV με καλύπτει προς το παρόν και θέλω να δω τις εντυπώσεις από τους υπόλοιπους και πιο έμπειρους.

Reaction score
3

Πλάκα - πλάκα δεν βλέπω να το φέρνουν πολλά καταστήματα αυτή την εβδομάδα παρόλο που είχανε πει ότι από αρχές του μήνα θα το έχουν.

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

Πήρα M-system και μου είπε ότι η Αντιπροσωπεία θα στείλει τελικά από την άλλη εβδομάδα! Το ίδιο μου είπε και το PnP Shop! Από computerfood.gr μου λένε αύριο βέβαια αλλά μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Reaction score
1

Πήρα M-system και μου είπε ότι η Αντιπροσωπεία θα στείλει τελικά από την άλλη εβδομάδα! Το ίδιο μου είπε και το PnP Shop! Από computerfood.gr μου λένε αύριο βέβαια αλλά μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Από computerfood που έχω παραγγείλει εδώ και 15 μέρες σχεδόν, μου λένε 12/11 τώρα. Έλεος. Δεν φταίνε αυτοί φυσικά, αλλά τι να κάνουμε που δεν υπάρχει πουθενά, ας όψεται!

Reaction score
7

Από ebay πιστεύετε ότι αξίζει να το πάρουμε? Αν το πάρουμε από αμερική ή μαλαισία που βλέπω ότι έχει, θα παίζει εδώ?

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Από ebay πιστεύετε ότι αξίζει να το πάρουμε? ...
Αν νιώθεις σαν τη χήρα στο κρεββάτι ... πάρτο. :203:
... Αν το πάρουμε από αμερική ή μαλαισία που βλέπω ότι έχει, θα παίζει εδώ?
Από Ην. Πολιτείες θα έχει τροφοδοσία 110 βολτ. Από Μαλαισία δεν κατέ'ω πράμα. :403:

Reaction score
0

Από ebay πιστεύετε ότι αξίζει να το πάρουμε? Αν το πάρουμε από αμερική ή μαλαισία που βλέπω ότι έχει, θα παίζει εδώ?

Αν είναι να το πάρεις απ' έξω γιατί δεν το παίρνεις από pixmania που δείχνει διαθέσιμο;

Reaction score
7

Σωστός ο cospan!

Έφυγε η παραγγελία.Σε 2 εργάσιμες θα το έχω από pixmania.gr! Mε UPS Express στα 133 ευρώ! Για 10 ευρώ παραπάνω δεν θα περιμένω άλλες 10 μέρες! Και να πάνε να χεστούν στην Ελλάδα αυτοί που απεργούν. Ελλάδα κατάντια όπως πάντα...

Reaction score
0

Σωστός ο cospan!

Έφυγε η παραγγελία.Σε 2 εργάσιμες θα το έχω από pixmania.gr! Mε UPS Express στα 133 ευρώ! Για 10 ευρώ παραπάνω δεν θα περιμένω άλλες 10 μέρες! Και να πάνε να χεστούν στην Ελλάδα αυτοί που απεργούν. Ελλάδα κατάντια όπως πάντα...
Κάλα μην κρατάς την αναπνοή σου ότι θα έρθει σε 2 μέρες!!!! Και εγώ την πάτησα την τρίτη και έκανα παραγγελία στην PIXMANIA για τον ίδιο ακριβώς λόγο!!! πλήρωσα 15 € ακριβότερα για μια κάρτα γραφικών για να το έχω σε 2 εργάσιμες.... τρίχες. 'Επρεπε να έχει έρθει χθες.... Σήμερα επικοινώνησα με ΠΙΧΜΑΝΙΑ/FEDEX και μου είπανε να μην κολλάω στις λέξεις ...... που βλέπω στην ιστοσελίδα τους (Ακου να τρελλένεσαι)....και ότι το προιόν θα έρθει Δευτέρα Τρίτη πιθανά......(δηλαδη 7 μέρες μετά).

Φυσικά όποτε και νάρθει δεν θα το παραλάβω. Συνήθως δε μου αρέσει να με δουλεύουν..

Σου εύχομαι εσύ να είσαι τυχερός φίλε μου

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Λοιπόν όλες οι δοκιμές με τα αρχεία που ζητήσατε ήταν ΟΚ...

6 στα 6!!!

Δεν τα είδα ολόκληρα αλλά μεγάλα διαστήματα που είδα κανένα πρόβλημα!

Το μηχανάνακι έχει μετασχηματιστη 110-240 οπότε το δικό μου από Σιγκαπούρη αν και εκεί έχουν 110 παίζει κανονικά με έναν αντάπτορα πρίζας.

Εγώ προσωπικά το συνέδεσα βέβαια με τον μετασχηματιστή του wd 1 που ήδη είχα στο πολύμπριζο όμως και ο δικός του λέει καθαρά ότι είναι 110-240...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Κάλα μην κρατάς την αναπνοή σου ότι θα έρθει σε 2 μέρες!!!! Και εγώ την πάτησα την τρίτη και έκανα παραγγελία στην PIXMANIA για τον ίδιο ακριβώς λόγο!!! πλήρωσα 15 € ακριβότερα για μια κάρτα γραφικών για να το έχω σε 2 εργάσιμες.... τρίχες. 'Επρεπε να έχει έρθει χθες.... Σήμερα επικοινώνησα με ΠΙΧΜΑΝΙΑ/FEDEX και μου είπανε να μην κολλάω στις λέξεις ...... που βλέπω στην ιστοσελίδα τους (Ακου να τρελλένεσαι)....και ότι το προιόν θα έρθει Δευτέρα Τρίτη πιθανά......(δηλαδη 7 μέρες μετά).

Φυσικά όποτε και νάρθει δεν θα το παραλάβω. Συνήθως δε μου αρέσει να με δουλεύουν..

Σου εύχομαι εσύ να είσαι τυχερός φίλε μου
Ωχ μην μου λες τέτοια φίλε! Τουλάχιστον στο στέλνουν κάποια στιγμή ή σε κοροιδεύουν?

Reaction score
2

Και πως γινεται να μην το παραλαβεις ?
Δεν το πληρωσες ?
Απ οτι εχω δει δεχονται μονο πιστωτικη και καταθεση σε τραπεζα ...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Και πως γινεται να μην το παραλαβεις ?
Δεν το πληρωσες ?
Απ οτι εχω δει δεχονται μονο πιστωτικη και καταθεση σε τραπεζα ...
To δηλώνεις ώς "απαράδεκτο" σε αυτόν που το φέρνει και το γυρνάνε πίσω. Μετά τους ζητάς να ακυρώσεις την παραγγελία. Αν θές τους λές και τον λόγο.

Reaction score
3

Και με τα λεφτά που έχεις είδη πληρώσει georgespyros τι κάνεις?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Και με τα λεφτά που έχεις είδη πληρώσει georgespyros τι κάνεις?
Επιστρέφονται φυσικά! Δεν ξέρω τι γίνεται με τα μεταφορικά μονάχα, αλλά κατά τα άλλα δεν σίγουρα δεν χάνεις τίποτα άλλο. Το έχω κάνει με το amazon. (εκεί δεν έχασα ούτε τα μεταφορικά)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale