Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Η Θηβα βγαζει ομορφες , κι η Λειβαδια αφρατες
ο Βολος και η Λαρισα , ξανθες γαλανοματες.
Τι βγαζει η Κηφισια θα σας πω εγω κι ο σκαλουcognito.
O σΚαφατος ξερει μεχρι Φιλοθεη!
NIKO επαθα πλακα με αυτο που εγραψες...σκαλουcognito.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
777
Πάντως κρίμα που δέν κάνατε cd vs lp test.Εγώ που είχα δοκιμάσει στο παρόν σύστημα εξεπλάγην απο τη διαφορά...

Reaction score
3.581
Απάντηση: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Δεν μας αφήνει η μαμά του

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Πάντως κρίμα που δέν κάνατε cd vs lp test.Εγώ που είχα δοκιμάσει στο παρόν σύστημα εξεπλάγην απο τη διαφορά...
Μόλις μπει CD Player στο σπίτι του χαλάει επίτηδες το λέιζερ… μετά τι test να κάνεις…
Κερδίζει πάντα ο καλύτερος…

Reaction score
4.289

Παντως εσυ ρε Νικολα απο την εκθεση δεν μας εδειξες ουτε μια φωτογραφια, κατι δικαιολογιες της πλακας μας εγραψες και τωρα βλεπω απο την επισκεψη σου στου Χρηστου η φωτογραφικη σου εδωσε ...ρεστα.
Λοιπον απο βδομαδα στον παππα της γειτονιας για ...εξομολογηση. Ακου κει του αρεσε το πικαπ και τα βινυλια. Μπας και πηγες μεθυσμενος?
Παντως ο Χρηστος θυμηθηκε οτι κατα την επισκεψη του στην Σαλονικα δεν του κανατε την χαρη νακουσει βινυλιο οποτε στην εισοδο της πορτας εγινε ο σχετικος ελεγχος (απογορευονται σιντι και σκληροι λογω του οτι αποσυντονιζεται το συστημα :137:).
Μπραβο σας παιδια, παντα τετοια.

Reaction score
59

Λες να την κοπανησει και απο την εκκλησια??

Αντε μετα να παρηγορησουμε τη νυφη....

Θα μας σπασει ολα τα βινυλια....

Καποιος βεβαια εισαγωγεας LPs θα μας τα αντικατατησει....μετα
Με βλέπω να κάνω χρυσές δουλιές με τα βινύλια. Για σιγουριά θα συνεννοηθώ και με τη νύφη να τα σπάσει όλα. Μόνο που κάποια δεν βρίσκονται με τίποτα. Θέλων 5 για να τελειώσω το βιβλίο μου και δεν τα βρίσκω πουθενά.Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Οι επόμενοι επισκέπτες θέλω να είναι η τριάδα g.kar, dolfon και vlassis... :121:

Παντως εσυ ρε Νικολα απο την εκθεση δεν μας εδειξες ουτε μια φωτογραφια, κατι δικαιολογιες της πλακας μας εγραψες και τωρα βλεπω απο την επισκεψη σου στου Χρηστου η φωτογραφικη σου εδωσε... ρεστα.
Λοιπον απο βδομαδα στον παππα της γειτονιας για ...εξομολογηση. Ακου κει του αρεσε το πικαπ και τα βινυλια. Μπας και πηγες μεθυσμενος?
Παντως ο Χρηστος θυμηθηκε οτι κατα την επισκεψη του στην Σαλονικα δεν του κανατε την χαρη να' κουσει βινυλιο, οποτε στην εισοδο της πορτας εγινε ο σχετικος ελεγχος (απογορευονται σιντι και σκληροι λογω του οτι αποσυντονιζεται το συστημα ).
Μπραβο σας παιδια, παντα τετοια.
Οχι αλλά μετά, δεν είχε όρεξη να ακούσει τίποτα στην Εκθεση, γι' αυτό και ο Μπλάτσιος έφτασε στην Αθήνα την άλλη μέρα το πρωί, για να 'χει όρεξη... (Γιατί είδες το Κόγια η το Μελίδη να βάλουν φωτο? :142: )
Αστειεύομαι βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος την άλλη μέρα στην Εκθεση δεν εύρισκε φιλμ για τη μηχανή του... :138:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Το προξενειό του Ημίθεου...

Και μιά φωτο που... μας ξέφυγε: :142:

Πόπη: "Κώστα, έχω μια φίλη που..."
Κ.Κ.: "Μα δεν ήταν ανάγκη, δεν θέλω, ντρέπομαι (σκέφτομαι τι θα γράψουν αυτοί οι φούστηδες στο AVSite...)"

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Μ 'αγαπά,
δε μ' αγαπά,
μ' αγαπά,
δε μ' αγαπά...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Οι επόμενοι επισκέπτες θέλω να είναι η τριάδα g.kar, dolfon και vlassis... :121:

Οχι αλλά μετά, δεν είχε όρεξη να ακούσει τίποτα στην Εκθεση, γι' αυτό και ο Μπλάτσιος έφτασε στην Αθήνα την άλλη μέρα το πρωί, για να 'χει όρεξη... (Γιατί είδες το Κόγια η το Μελίδη να βάλουν φωτο? :142: )
Ναι! Κάνε αστεία εσύ! Ρωτάς αν πρόλαβα να πάρω μηχανή μαζί μου; Με παίρνει ο Τσαρουχάς τηλέφωνο στα άγρια χαράματα, οχτώ και τέταρτο, "έλα ρε παπάρα, είμαι στην 4η έξοδο για Λάρισα, σε μισή ωρίτσα - 35 λεπτά θα είμαι εκεί". Μετά από 14 λεπτά με το ρολόι ξαναχτυπάει το τηλέφωνο, "έλα, μπαίνω Βόλο, να μπω στον περιφερειακό ή να πάω ίσια"; Τέλος πάντων, μπαίνω μέσα στο αεροπλ... στο αυτοκίνητο, λέω του Μελίδη, "καλά, έχει παλαβώσει αυτός"; "Σκασμός!" μου λέει ο Μελίδης, "βάλε ζώνη και φύγαμε"...

Ποια μηχανή. Δε λες πάλι καλά που πρόλαβα και ντύθηκα; :111:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

14 λεπτά! χμμμ... Τρέχει τόσο πολύ ο Τσαρνίκος? :139::138:

Reaction score
6
Λεω ο γαμπρος να του αναθεσει του Νικου να φερει τη νυφη στην εκκλησια

Θα τη φερει στο πι και φι για να τελειωνουμε το γαμο στο πι και φι επισης (μην αλλαξει κανεις τους γνωμη)

Αντε τυχερε γαμπρε και Ο Ινκόγκνιτας θα σου κανει γαμηλιο δωρο σπανια βινυλια που ψαχνει ο Λ.Σ. και δεν τα βρισκει με τιποτα για να τελειωσει το βιβλιο του

Reaction score
6

Με βλέπω να κάνω χρυσές δουλιές με τα βινύλια. Για σιγουριά θα συνεννοηθώ και με τη νύφη να τα σπάσει όλα. Μόνο που κάποια δεν βρίσκονται με τίποτα. Θέλων 5 για να τελειώσω το βιβλίο μου και δεν τα βρίσκω πουθενά.Λ.Σ.

Λουκα αυτα τα 5 θα κανει γαμηλιο δωρο στον γαμπρο ο ινκογκνιτας (κουμπαρος)
γιατι αυτα αρεσαν πολυ στον γαμπρο.

Θα πω εγω στη νυφη , αφου τα σπασει ...να του δωσει την καρτα σου μετα ...για να τα ξαναγορασει ολα!!
Αυτες ειναι δουλειες με φουντες. Τα εχεις καλα με τη νυφη, αυτη ως συνηθως θα κανει μια μικρη φασαρια ,αντι να σπασει κατι αλλο σπαει τα βινυλια και ο γαμπρος τα ξαναγοραζει.!! Εσυ για να την ευχαριστησεις της στελνεις λουλουδια και ολα καλα.

Reaction score
59

Λουκα αυτα τα 5 θα κανει γαμηλιο δωρο στον γαμπρο ο ινκογκνιτας (κουμπαρος)
γιατι αυτα αρεσαν πολυ στον γαμπρο.

Θα πω εγω στη νυφη , αφου τα σπασει ...να του δωσει την καρτα σου μετα ...για να τα ξαναγορασει ολα!!
Αυτες ειναι δουλειες με φουντες. Τα εχεις καλα με τη νυφη, αυτη ως συνηθως θα κανει μια μικρη φασαρια ,αντι να σπασει κατι αλλο σπαει τα βινυλια και ο γαμπρος τα ξαναγοραζει.!! Εσυ για να την ευχαριστησεις της στελνεις λουλουδια και ολα καλα.
Απορώ πώς ξέρετε τα 5 βινύλια που μου λείπουν για το βιβλίο. Μόνο η Χριστίνα τα ξέρει. Λέω, μπας και είναι αυτή η τυχερή (νύφη)!! που θα πάρει τον λεβέντη τον Βολιώτη. Λ.Σ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος