WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Στο Terminator πάλι κολλάει στο ίδιο σημείο στην αρχή αλλά υποψιάζομαι οτι ίσως να φταίει και η ταινία....
Θα το αφήσω προς το παρων και βλέπουμε.

Το Lilibabe που έχεις και είναι 2.6Μ τί είναι; γιατί ένα Lilibabe που έχω είναι γύρω στα 11

Reaction score
0
Το Lilibabe που έχεις και είναι 2.6Μ τί είναι; γιατί ένα Lilibabe που έχω είναι γύρω στα 11
το μικρο αρχειο .osd το βαζεις σε στικ μονιμα για να το χρησιμοποιησεις μονο με custom firmware και αποτελει μονο το περιβαλλον και οχι το fw

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Το Harry Potter στα 1080 αρχείο περόπου 16 gb κολλούσε πολύ.
Μόλιε ενσωμάτωσα του υπότιτλους με το mkvtoolmix δε ξανακόλλησε.
Τελικά μάλλον αυτή είναι η λύση σε μεγάλα και δύστροπα αρχεία γιατί απ'ότι φαίνεται τα κολλήματα πάντα θα υπάρχουν !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Σας το ξαναλεω βαλτε αυτη την εκδοση και θα ησυχασετε.

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1414.0
Ποια απο ολες να βαλουμε ;
Η παραπανω ιστοσελιδα σε παραπεμπει σε πολλες εκδοσεις για να κατεβασεις. Μπορεις αν γινεται να γινεις ποιο συγκεκριμενος ποια απο ολες να βαλουμε για να μην εχουμε προβληματα;

Reaction score
3

Ναι και αν υπάρχει κάποιο τοπικ που να ανεβάζουν το ελληνικό firmware τότε θα είναι ότι καλύτερο να μας το πεις.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Ποια απο ολες να βαλουμε ;
Η παραπανω ιστοσελιδα σε παραπεμπει σε πολλες εκδοσεις για να κατεβασεις. Μπορεις αν γινεται να γινεις ποιο συγκεκριμενος ποια απο ολες να βαλουμε για να μην εχουμε προβληματα;
Αυτο ειναι http://wdtv.free.fr/osdmod/dl/simple_v2 [1.03.01]/english/font_patch/ εχει το καινουργιο περιβαλλον με μεγαλυτερα Thumbnails και μεγαλυτερους υποτιτλους.Κατεβαστε το wdtv.bin,και μην ξεχασετε να βαλετε μαζι και το wdtv.ver παιρνοντας το απο την επισημη εκδοση 1.03.01
Αν την εχετε ηδη εγκαταστησει ανοιξτε με το wordpad και αλλαξτε την εκδοση σε νεωτερη.

Reaction score
3

Και πως ακριβώς δουλεύουν αυτά ρε παιδιά? Απλά αντικαθιστούμε το wdtv.bin αρχείο κάνουμε το firmware update και έχουμε το νέο μενού?

Reaction score
8
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Εγώ χρησιμοποιώ το lilibabe το minimalistic : http://wdtv.free.fr/osdmod/ το οποίο είναι φανταστικό !!Δείτε το !!
Νομιζω σ'αυτο δεν υπαρχει το patch για τους υποτιτλους πανω απο 40.

Και πως ακριβώς δουλεύουν αυτά ρε παιδιά? Απλά αντικαθιστούμε το wdtv.bin αρχείο κάνουμε το firmware update και έχουμε το νέο μενού?
Το εξηγησα πιο πανω τι δεν καταλαβες;Απλα το βαζεις σε ενα στικακι μαζι και το wdtv.ver,επιλεγεις update στο wd και εγινε.

Reaction score
0

Έβαλα και εγώ το παραπάνω firmware που αναφέρουν τα παιδιά και είναι πολύ ωραίο!!!Το μενού αλλά και τα πολύ μεγαλύτερα thubnails είναι τέλεια!!Ευχαριστώ παιδιά..

Reaction score
0
Έχει δοκιμάσει κάποιος ¨γενναίος¨ να βάλει κάποιο firmware από το WDTV Gen2 η WDTV LIVE στο WDTV HD Gen 1??
με τρώει η περιεργεια να την κάνω την απόπειρα ,ξέροντας ότι έχουν διαφορετικά chipset μεταξύ τους!
τι λέτε?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.703
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Έχει δοκιμάσει κάποιος ¨γενναίος¨ να βάλει κάποιο firmware από το WDTV Gen2 η WDTV LIVE στο WDTV HD Gen 1??
με τρώει η περιεργεια να την κάνω την απόπειρα ,ξέροντας ότι έχουν διαφορετικά chipset μεταξύ τους!
τι λέτε?
Πιστεύω δεν θα το δεχτεί!:121:

Αλλά μια δοκιμή θα μας πείσει:126:

Reaction score
140
τι λέτε?

Δεν νομίζω ότι ενέχει κίνδυνο , το πολύ πολύ να μην κάτσει , άνοιξε το πρώτα με ένα notepad να δεις μήπως γράφει τίποτα σχετικά

Reaction score
0
τι λέτε?
Παιδιά δεν γίνεται αυτό, μην τρελλαθούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει το παλιό WD διαφορετικής συσκευής firmware. Δε ξέρω αν γίνεται με κάποιο πείραγμα, αλλά με επίσημο firmware της WD το θεωρώ αδιανόητο να έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο.

Reaction score
0
Το δοκίμασα.. εννοείτε τζίφος... και χρειάστηκε να ξανά περάσω το κανονικό Firmware γιατί κόλλησε!

Reaction score
63

Ξέρει κάποιος, όταν παίζω μουσική ανάλυσης 24bit 96khz, εάν γίνεται με κάποιο τρόπο να την πάρω αυτούσια, χωρίς δηλαδή down sampling, από την ψηφιακή έξοδο;

Reaction score
0

Τον τελευταιο καιρο εχω κανει απειρες δοκιμές και τελικα κατεληξα σε ενα < μονταρισμα > και σας το παραδίδω προς δοκιμη και αποψεις.

Code:
http://rapidshare.com/files/314186077/BillyVan_Mod_Final_301109.rar
και μια μικρή γεύση στις φωτογραφίες παρακάτω.

(απο το κινητο μου)

Reaction score
0
Το τελευταίο τί ακριβώς είναι;; Review ταινίας; Πως γίνεται;;;

Ωραιο φαίνεται θα το δοκιμάσω.
Πάνω σε ποιό το έστησες;
Οι επεμβάσεις σου είναι μόνο αισθητικές ή και σε θέματα αναπαραγωγής;

Μόλις είδα τις οδηγίες που έχεις μέσα.
Βλέπω οτι αλλάζει αρκετά πράγματα.

Σε περίπτωση που αργότερα θέλω να επιστρέψω στα "κλασσικά" firmware, αυτό γίνεται με τον γνωστό τρόπο του downgrade χωρίς προβλήματα ή χρειάζεται άλλη διαδικασία;

Reaction score
1.213

Τον τελευταιο καιρο εχω κανει απειρες δοκιμές και τελικα κατεληξα σε ενα < μονταρισμα > και σας το παραδίδω προς δοκιμη και αποψεις.
Καλημερα .

Αυτο το μονταρισμα ειναι καποιο custom firmware η καποιο ειδους patch που λειτουργει σε οποιοδηποτε firmware ? :107:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Code:
http://rapidshare.com/files/314186077/BillyVan_Mod_Final_301109.rar
και μια μικρή γεύση στις φωτογραφίες παρακάτω.
.
.
.
(απο το κινητο μου)

Ευχαριστώ BillyVan!!!:107::107::107:

Απλά ... τέλειο!!!

*φτιάχνει ατμόσφαιρα... cinema!!!

όχι σαν όλες τις προηγούμενες ξεραϊλες!!!

**
Τώρα προσπαθώ σύμφωνα με τα παραδείγματα των ταινιών σου να βάλω και στις δικές μου ταινίες τις ανάλογες πληροφορίες! (ιστορία ταινίας και συντελεστές. Φυσικά δεν θα αλλάξω τα ονόματα των αρχείων

TViX.jpg,
Movie_Info.xml,
folder.jpg,
cover.jpg,
backdrop.jpg

που βρίσκονται σε κάθε ταινία στον φάκελο

"Movies"

του φακέλου

"balte ta mesa sto usb boot h ston disko sas"

παρά μόνον τα περιεχόμενα - κείμενα και εικόνες-στον φάκελο της καθε μίας ταινίας μου!!!).

Ευχαριστώ και πάλι!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.309
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Gian