Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Δηλαδή υπονοείς ότι το AVSite είναι κερδοσκοπικής μορφής διαδικτυακός τόπος;* Ακόμη με αυτά τα επιχειρήματα ζείς; Δεν σου τελείωσαν όταν έλεγες ότι το AVSite είναι του τάδε ή του δείνα καταστηματάρχη, τον ίδιο που μετά παρακαλούσες για να σου δώσει κανένα μηχανάκι και χώρο για να το δείξεις ή να σου βάλει διαφήμιση στο site;
...
Προφανως με εχεις μπερδεψει με καποιον αλλον.

Ρωτα καλυτερα για το ποιος ειμαι γιατι εκτιθεσαι.

Δεν ζητησα ποτε μου μηχανημα μιας και δεν ασχολουμαι με μηχανηματα στο φορουμ , και δεν ειμαι ο υπευθυνος διαφημισης του AVclub.

Aλλος ειναι , αν θες να στον γνωστοποιησω να μην μπερδευεσαι.

Reaction score
23
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

...............
Δεν ειχαμε την "τυχη" να εχουμε ιδιοκτητη μας εναν επαγγελματια του χωρου οπως ο κυριος Καφατος.
Αντιθετα εχουμε την τιμη να ειμαστε μελη ενος δημοκρατικοτατου ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΥΣ Σωματειου που "τρεχει"το AVclub.

Ετσι πιστευαμε απο την αρχη της ιδρυσης του φορουμ οτι πρεπει να ειμαστε πολυφωνικοι και ανεξαρτητοι.
...................
Καλη σας ημερα.
Τώρα αν πω ότι είναι καλή η ημέρα με αυτά, που διαβάζω δυο μέρες τώρα, μάλλον χαζομάρα θα γράψω.
Άκουσε αγαπητέ μου, εμένα ως τουρίστα – μέλος, δεν με αφορά σε ποιον ανήκει ένα φόρουμ.
Με ενδιαφέρει μόνο να μπορώ να καταθέτω την γνώμη μου ανεπηρέαστα…χωρίς να λογοκρίνομαι για το ''παραμικρό'', βάζοντας μπροστά το πρόσχημα της αισθητικής του κάθε δήθεν. Αυτού, που ενώ διατυμπανίζει το επίπεδο του, αδυνατεί να κατανοήσει απλές έννοιες, γιατί θεωρεί ότι θα του πέσει ο κ@λος. Συγνώμη το επίπεδο του ήθελα να γράψω.
Τώρα στο βωμό του Αφιλοκερδούς Σωματείου μπορώ να υποθέσω και εγώ Κακόβουλα, αν θέλεις το οτιδήποτε…Εύκολο είναι, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο…
Εγώ είμαι τουρίστας και στα δυο ''εμπόλεμα fora''. Ο λόγος που δεν γράφω συχνότερα στο Av Club είναι ότι έχω χάσει τον κωδικό πρόσβασης και του email που είχα φτιάξει στο yahoo. Το γνωρίζουν δυο συντονιστές στην κατηγορία ήχου. Ανώνυμα μηνύματα και σπασμένα τηλέφωνα τα αποφεύγω, γιατί με πειράζουν…
Άσε που δεν είναι ότι καλύτερο να έχεις το Δολοφανάκη ελεύθερο. Πίστεψεμε το λέει και ο Ψυχίατρος που με παρακολουθεί. Άντε μετά να πας στο δικαστήριο…''πνευματικά ασταθή άνθρωπο''. Δεν έχεις καμία τύχη…
Πάμε τώρα στον κακό Α. Καφάτο, τον έμπορο, τον κλέφτη, τον δολοπλόκο…κλπ
Να σου κάνω μια απλή ερώτηση: Εγώ όταν διαβάζω από διαφόρους που πουλάνε μηχανήματα 20.000euro, 30.000euro…. αλλά είναι
χομπίστες, και δηλώνουν ότι αποσκοπούν μόνο στην φιλία και την αγαθή ανταλλαγή απόψεων, πρέπει να θεωρήσω ότι είναι εντάξει; Μην μου πεις ότι δεν το έχεις ακούσει η δει πουθενά γραμμένο, γιατί θα με πικράνεις.
Άρα και ο Α.Κ. είναι ιδιοκτήτης – χομπίστας. Να έχουμε τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλα, όχι να διυλίζουμε τον κώνωπα κατά τα φεγγάρια μας.
Τέλος πάντων, ας γράφουν τα μέλη ελευθέρα την άποψη τους και αφήστε τις υστερικές ακρότητες. Πίστεψε με εντελώς φιλικά στο λέω, δεν οδηγούν πουθενά…
Τα μέλη είναι η δύναμη και όχι η κάθε είδους ιδιοκτησία…Απλά είναι τα πράγματα. Μην αναλωνόμαστε σε κυνήγι μαγισσών αναμοχλεύοντας το παρελθόν, σαν τις κακιές πεθερές…

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Προφανως με εχεις μπερδεψει με καποιον αλλον. Ρωτα καλυτερα για το ποιος ειμαι γιατι εκτιθεσαι.
Δεν ζητησα ποτε μου μηχανημα μιας και δεν ασχολουμαι με μηχανηματα στο φορουμ , και δεν ειμαι ο υπευθυνος διαφημισης του AVclub.
Aλλος ειναι , αν θες να στον γνωστοποιησω να μην μπερδευεσαι.
Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιός είσαι ούτε τι κάνεις. Αναφέρομαι σε εσένα διότι εσύ (και όχι όλο το avclub) κατασυκοφαντείς το AVSIte αναφερόμενος σε κέρδη και κερδοσκοπία. Ανώνυμη εντεταλμένη υπηρεσία των γνωστών άγνωστων, που απροκάλυπτα και θρασύτατα κατηγορούν αγνούς χομπίστες οι οποίοι προσφέρουν στα διαδικτυακά δρώμενα εδώ και πολλά χρόνια αφιλοκερδώς, μόνο και μόνο για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης. Κι ας αγοράζουν όλα τα μηχανήματά τους οι ίδιοι σε τιμές χονδρικής... :126:

Όσο για το ποιός εκτίθεται, μην είσαι και τόσο σίγουρος. Το μόνο που καταφέρατε με την συμπεριφορά σας σε αυτό το thread είναι να βάλετε ακόμη και του πιο ανυποψίαστους να σκεφτούν ότι το πιο πιθανό είναι πως Πυργαρούσσης έχει δίκιο. :114:

Περαστικά σας. :605:

p.s. Για τα υπόλοιπα βεβαίως μούγκα στη στρούγκα.

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.761
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Παντως το να επικαλειστε δημοκρατικες διαδικασιες για να παραμεινει ο τιτλος του thread εμενα μου ακουγεται υποκριτικο. Ακομα το "μερικοι" ριχνει "λασπη στον ανεμιστηρα" που λεει και ο Χατζηνικολαου.
στην τελική όμως, δε φταιν μόνο "μερικοί".

Όλοι φταιν, που δε "συμμαζεύουν" τους "μερικούς". Αν βαρέθηκαν κι αν δε μπορούν, κι αν δεν αντέχουν άλλο, κι αν έχουν άλλη άποψη αλλά δε τη λεν, κι αν κι αν κι αν, δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχουν το μερίδιό τους στην ευθύνη. Ως σύνολο.

Οπότε, καλώς ριχνει "λασπη στον ανεμιστηρα".

έτσι προβλέπεται.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιός είσαι ούτε τι κάνεις.
Μα πως ?

εσυ δεν ειπες πριν οτι ξερεις ποιος ειμαι και οτι παρακαλαγα για μηχανηματα και διαφημισεις ?

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=975539&postcount=263

Εδω τα ελεγες...αν τα απεμπολεις δεν πειραζει καλη καρδια.

Reaction score
5
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Πάμε τώρα στον κακό Α. Καφάτο, τον έμπορο, τον κλέφτη, τον δολοπλόκο…κλπ
Αυτα ειναι δικα σου λογια προς σχηματισμο εντυπωσεων.

Στα δικα μου γραπτα και λογο δεν υπαρχουν.

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

στην τελική όμως, δε φταιν μόνο "μερικοί".

Όλοι φταιν, που δε "συμμαζεύουν" τους "μερικούς". Αν βαρέθηκαν κι αν δε μπορούν, κι αν δεν αντέχουν άλλο, κι αν έχουν άλλη άποψη αλλά δε τη λεν, κι αν κι αν κι αν, δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχουν το μερίδιό τους στην ευθύνη. Ως σύνολο.

Οπότε, καλώς ριχνει "λασπη στον ανεμιστηρα".

έτσι προβλέπεται.
Αυτοι δηλαδη που διαφωνουν στο να "συμμαζευοντε τα γραπτα" με λογοκρισια, να "συμμαζεψουν" αυτους που θεωρουν οτι το forum πρεπει να ειναι πιο "συμμαζεμενο". Μα αφου οι πρωτοι δεν πιστευουν στο "συμμαζεμα" ως λυση, πως θα "συμμαζεψουν" αυτους που θεωρουν οτι το υπερβολικο "συμμαζεμα" ειναι λυση. Ε;;:136:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Στα δικα μου γραπτα και λογο δεν υπαρχουν.
Υπάρχουν μόνον αυτά που λένε πως είμαστε site κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Κερδίζεις βραβείο συκοφαντίας.

...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιός είσαι ούτε τι κάνεις. Αναφέρομαι σε εσένα διότι εσύ (και όχι όλο το avclub) κατασυκοφαντείς το AVSIte αναφερόμενος σε κέρδη και κερδοσκοπία. Ανώνυμη εντεταλμένη υπηρεσία των γνωστών άγνωστων, που απροκάλυπτα και θρασύτατα κατηγορούν αγνούς χομπίστες οι οποίοι προσφέρουν στα διαδικτυακά δρώμενα εδώ και πολλά χρόνια αφιλοκερδώς, μόνο και μόνο για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης. Κι ας αγοράζουν όλα τα μηχανήματά τους οι ίδιοι σε τιμές χονδρικής... :126:

Όσο για το ποιός εκτίθεται, μην είσαι και τόσο σίγουρος. Το μόνο που καταφέρατε με την συμπεριφορά σας σε αυτό το thread είναι να βάλετε ακόμη και του πιο ανυποψίαστους να σκεφτούν ότι το πιο πιθανό είναι πως Πυργαρούσσης έχει δίκιο. :114:

Περαστικά σας. :605:

p.s. Για τα υπόλοιπα βεβαίως μούγκα στη στρούγκα.

...

Μήπως θάπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις και μόνο το γεγονός ότι το συνεχίζεις μόνος σου;

Η συκοφαντεία, είναι ίδιον του χαρακτήρος σου,

Κλειστήτε στην μοναξιά του περιθωρίου σας.

Περαστικά καληνύχτα και όνειρα γλυκά :142:

Reaction score
3
Παράλληλα να επισημάνω κάποια πράγματα, και εσείς συνεχίζετε την συζήτησή σας...
1) Δύο μέλη ξεκίνησαν σε άσχετο νήμα να βρίζει ο ένας τον άλλον. Και τα δύο μέλη έλαβαν προειδοποιήσεις και αφού δεν συμμορφώθηκαν έλαβαν από ένα τριήμερο ban ο καθένας για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Δεν ξέρω κατά πόσο εκφράσεις του τύπου "Της κοντής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες", "Μην σβήσεις τα μηνύματα γιατί θα το μετανοιώσεις" και συστάσεις περι ψυχοφαρμάκων κολλάνε σε ένα νήμα που ασχολείται με την έκθεση, πάντως σίγουρα θεωρούνται ειρωνικά και μπορούν να πυροδοτήσουν flames.
Σαν πολιτική του AvClub κόβουμε αυτά τα μηνύματα. Καλό ή κακό δεν θα το σχολιάσω, είναι ο τρόπος διαχείρισης του forum και σε όποιον δεν αρέσει μπορεί απλά να σταματήσει να γράφει εκεί.
Το να προσπαθεί κάποιος να αλλάξει τον τρόπο διαχειρισης ενός forum είναι τουλάχιστον χαζό από τη στιγμή που έχει αναλλακτικές.
2) Τόσες μέρες που πλακώνεστε στο ξύλο το ban του κυρίου Πυργαρούση έχει λήξει... :135:
3) Είναι κρίμα, ένα τεχνικό forum όπως αυτό να καταλήγει κυτίο παραπόνων. Όποιος μπαίνει σε ένα τέτοιο forum μπαίνει για να διαβάσει κάποια πράγματα σχετικά με το hoby του και όχι κουτσομπολιά και μαλιοτραβήγματα. Και με παραξενεύει το ότι υπάρχει τέτοιο νήμα στην κεντρική σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών ασχολείται πιο πολύ με τα κουτσομπολιά παρά με το χόμπυ τους.
4) Πρακτικά στο θέμα που σβήστηκαν τα μηνύματα συμφωνώ με την άποψη του κ. Πυργαρούση σχετικά με τα ηχεία του Μανώλη, χωρίς όμως να συμφωνώ με τον τρόπο που εκφράστηκε. Τα μηνύματα δεν σβήστηκαν λόγω γνώμης σχετικά με κάτι αλλά λόγω τρόπου έκφρασης. Δεν με απασχολεί αν συμφωνείτε με αυτό ή όχι, είναι θέμα κανόνων που όλοι αποδέχτηκαν κατά την εγγραφή τους και οφείλουν να σέβονται. Αν εδώ είναι πιο χαλαρά τα πράγματα θα συμβούλευα όποιον γουστάρει να μπινελικώνει τους συμμετέχοντες σε μία συζήτηση να γράφει πλέον εδώ. Ίσως να περνάω και εγώ που και που για να ξελαμπικάρω...
5) Δεν είμαι αυτός που έσβησε τα μηνύματα του Γιώργου. Όχι επειδή δεν θα τα έσβηνα, αλλά επειδή απλά πρόλαβε άλλος. Άρα καταλαβαίνετε ότι συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση του συνάδελφου που τα έσβησε.
Best Regards
Ένας ακόμη κομπλεξικός

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.761

κλείσου ρε bro στη μοναξιά του περιθωρίου σου και παράτα μας! :137:

(καλά, έχω καραφλιάσει τελείως....)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.761

καληνύχτα βρε, αλλά ...είναι 3 το μεσημέρι!:137::138::135:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μήπως θάπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις και μόνο το γεγονός ότι το συνεχίζεις μόνος σου;
Δεν βλέπεις πόσο μόνοι είμαστε εδώ; Μέχρι κι εσείς που μας συκοφαντείτε, δεν μπορείτε να γράψετε αλλού και έρχεστε εδώ. Το να είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα αυγό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το να νομίζεις όμως ότι εσύ έχεις παρέα ενώ οι απ' έξω από το αυγό νιώθουν μοναξιά, είναι σχεδόν παράνοια. Γι αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και ειδικοί. :142:

...

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Υπάρχουν μόνον αυτά που λένε πως είμαστε site κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Κερδίζεις βραβείο συκοφαντίας.

...
Oυτε τα Νεα Ελληνικα δεν κατεχεις.

Ειπα οτι το Σωματειο μας (AVclub) ειναι Μη Κερδοσκοπικου χαρακτηρα.

Το AVsite δεν ανηκει σε Σωματειο .

Αρα δεν ειναι ουτε κερδοσκοπικο ουτε μη κερδοσκοπικο.

Τα σεβη μου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.761
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Το να είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα αυγό δεν είναι απαραίτητα κακό.

ιδίως αν έχεις τη δυνατότητα να βγεις έξω! :143::135::138:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

κλείσου ρε bro στη μοναξιά του περιθωρίου σου και παράτα μας! :137:

(καλά, έχω καραφλιάσει τελείως....)

Λούσου με Ultrex και θα δεις :142:

Reaction score
29.517

Μα δεν το συνεχίζει μόνος του αφού εσύ απαντάς.
Το τι είναι ιδιον του χαρακτήρα καθενός, ας το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν.Και κάποιοι άλλοι συκωφαντούν εδω , τις τελευταίες δυο μέρες.
Για ποιά μοναξιά περιθωρίου μιλάς? αυτήν που πάτε να επιβάλετε στο av club?
Οσο για το περαστικά και τα υπόλοιπα νομίζω οτι δεν εχουν σχέση σε καμία συζήτηση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.761
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Λούσου με Ultrex και θα δεις :142:
δεν έχω πιτυρίδα μάναμ, αιφνίδια ολική αλωπεκία πα να πάθω! :143::137:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

δεν έχω πιτυρίδα μάναμ, αιφνίδια ολική αλωπεκία πα να πάθω! :143::137:
Από τι ακούς ; :429:

Reaction score
29.517
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Για να συμπληρώσω θα ήθελα να ξέρω τι κάνει τα μέλη και τους διαχειριστές του avclub , να νομίζουν οτι μπορούν να επείμβουν σε κάποιο άλλο site ?
Δλδ δεν μπορεί ο καθένας να εχει την άποψή του και να την εκφράζει όπως θέλει , εκτός του avclub?
Δλδ όλοι οι άλλοι εκτός του avclub είναι βάρβαροι?
Για χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά , δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε.
Οποιος θέλει μπαίνει όπου θέλει.Τα φορουμς πλεον δεν είναι μόνο 2, αλλά 102.
Και στο τέλος άλλο το avclub και άλλο το avsite, με άλλους κανόνες το ενα και με άλλους το άλλο.
Δεν είναι ολοι ίδιοι.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos