Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Για εξήγησε την όλη διαδικασία ρε φίλε αφού έχεις παραγγείλει κάτι είτε από το pixmania είτε από amazon και αργεί να σου έρθει ή οτιδήποτε άλλο τι ακριβώς κάνεις για να σου επιστραφούν τα λεφτά?

Reaction score
6

Δεν ξερω τι λέτε αλλα εγω εχω παραγγείλει στο παρελθον από το pixmania και μαλιστα σε προιον που ανέφερε εγγύηση στη παράδοση του προϊόντος…
Όταν αυτοί αργησαν να το παραδώσουν μια μερα περισσότερο από ότι μου ειχαν δηλώσει ζητησα επιστροφή των εξοδων αποστολής ( αφου δεν τήρησαν το χρονικο περιθώριο που μου ειχαν υποσχεθει) και το δεχτηκαν αδιαμαρτύρητα χωρις δευτερη κουβεντα..
Η πληρωμή ειχε γινει με πιστωτική και η επιστροφη των εξοδων αποστολής που ηταν εικοσι ευρω ,μπηκαν ξανα στη καρτα μου τον επομενο μηνα…
Ανεξαρτητα απο ολα αυτα μπορείτε να μου παραθέσετε Link που το εχει το pixmania γιατι μονο το παλιό βρισκω;;

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Για εξήγησε την όλη διαδικασία ρε φίλε αφού έχεις παραγγείλει κάτι είτε από το pixmania είτε από amazon και αργεί να σου έρθει ή οτιδήποτε άλλο τι ακριβώς κάνεις για να σου επιστραφούν τα λεφτά?
Του ενημερώνεις ότι θέλω να ακυρώσω την παραγγελία. Είτε μέσω mail είτε μέσω τηλεφώνου.

Τώρα υπάρχουν 2 σενάρια. α) το δέμα έχει ήδη φύγει και ταξιδεύει προς τα εσένα
β) το δέμα δεν έχει φύγει ακόμα.

Αν είναι το β) τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ακυρώνεται η συναλλαγή και σου επιστρέφονται τα χρήματα.
Αν είναι το α) και το δέμα έχει ήδη αποσταλεί, λές στο ταχυδρομείο ή στον courrier να το δηλώσει ώς απαράδεκτο, δλδ ο παραλήπτης δεν το δέχτηκε. Σου έρχεται το δέμα με λίγα λόγια, και πάς και λές να το γυρίσουν πίσω, δεν το θέλω. Έτσι επιστρέφεται πίσω, χωρίς να χρειαστεί να το ξανα-αποστείλεις και να χρεωθείς νέα αποστολή. Αφού επιστραφεί (αφού ήδη έχεις μιλήσει με το κατάστημα) θα σου επιστρέψουν τα χρήματα. Όπως σε όλα τα πράγματα δλδ που έχεις δικαίωμα να τα επιστρέψεις.

Αλλά για να μην το κάνουμε πολύπλοκο, μίλα με το κατάστημα.

Reaction score
3

Ναι σου επιστρέφει τα λεφτά αν είναι οκ το κατάστημα αν όμως δεν είναι απλά χάνεις τα λεφτά σου και μπορεί και το προϊόν αν έχει ξεκινήσει να έρχεται οπότε....

Reaction score
1.846

Παίδες, αν δεν εκτιμώ λανθασμένα, το μηχάνημα στην αγορά δεν θα εμφανιστεί αν δεν λήξει η απεργία στο λιμάνι. Άσχετα με το τι λέει στο τηλέφωνο ή αλλού ο κάθε καταστηματάρχης. :126:

Υ.Γ.: Δεν είμαι από τους υποψήφιους αγοραστές, απλά παρακολουθώ το νήμα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Παίδες, αν δεν εκτιμώ λανθασμένα, το μηχάνημα στην αγορά δεν θα εμφανιστεί αν δεν λήξει η απεργία στο λιμάνι. Άσχετα με το τι λέει στο τηλέφωνο ή αλλού ο κάθε καταστηματάρχης. :126:

Υ.Γ.: Δεν είμαι από τους υποψήφιους αγοραστές, απλά παρακολουθώ το νήμα.
Φάε την γλώσσα σου παιδί μου!

ΥΓ. Μπορεί το δικό μας λιμάνι να έχει απεργία, αλλά δεν έχει απεργία το λιμάνι του βόλου, της θεσσαλονίκης, της Ιταλίας, των νησιών, κτλ κτλ. Νομίζω πως δεν τίθεται θέμα λιμανιού. Μακάρι να ... μην βγω ψεύτης! :142:

Reaction score
1.846

Το είπα γιατί υποψιάζομαι πως το (τα) κοντέηνερς έχουν ήδη έρθει στον Πειραιά και λιάζονται στην προκυμαία. :203: Οπότε τα άλλα λιμάνια δεν παίζουν στο έργο.

Μη κάνεις έτσι για μιά παλιοσυσκευή! Όσο δεν έρχεται, τις ώρες που θα έβλεπες ταινιούλες θα βγαίνουμε μαζί για γκόμινες! :119:

Θα σε μάθω και μπαλίτσα, αντικειμενικά ... :142:

Reaction score
1.213

Μη κάνεις έτσι για μιά παλιοσυσκευή! Όσο δεν έρχεται, τις ώρες που θα έβλεπες ταινιούλες θα βγαίνουμε μαζί για γκόμινες! :119:

Μηπως ειναι καλυτερα να περιμενετε το wd ? Tουλαχιστον αυτο καποια στιγμη θα ερθει.....:204::142:

Reaction score
1
Re: Western Digital TV HD2

Κοίτα εγώ μόνο μαζί σου για γκόμινες δεν βγηνω. Φοβούμαι!

2v2 αν θές

Meletov&Εγώ versus Anemelos&Pleo.

Να δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα! :142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.600

Μηπως ειναι καλυτερα να περιμενετε το wd ? Tουλαχιστον αυτο καποια στιγμη θα ερθει.....:204::142:
:405::405:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Meletov&Εγώ versus Anemelos&Pleo.

Να δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα! :142:
Τι να φτουρησουν οι χασογκοληδες ......:137::143:

Οι γκομινες θελουν επιθετικο παιχνιδι...:114:

Reaction score
1.846

:414:
Φτάνει τόσο, μη το μπουρδουκλώσουμε με off topic, το διαβάζει ένα σωρό κόσμος. :612:

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

Εγώ το περιμένω σήμερα από pixmania! Βάσει tracking είναι στην Αθήνα ήδη και μου έρχεται σήμερα! Και να πανε να χεστούν τα λαμόγια στην Ελλάδα με τις απεργίες και τις παπαριές τους. Ελλάδα, μια ζωή κατάντια. Πλήρωσα 10 ευρώ παραπάνω αλλά θα το έχω σπίτι μου. Εντυπώσεις το βραδυ...

Reaction score
3

Για ακούστε κάτι εντελώς κουλό.

Πήρα τηλ. την info quest που είναι η επίσημη αντιπρόσωπος(Μαζί με τα μακεδονικά περιφερειακά) στην Ελλάδα για τα προϊόντα western digital για να τη ρωτήσω σε περίπτωση που αγοράσω το wd tv live από κάποιο άλλο κατάστημα όπως e-shop, πλαίσιο, pnpshop αν πάθει κάτι και το φέρω σε εσάς με την αποδείξει αγοράς το υποστηρίζετε ή όχι και μου απάντησαν το εξής κουλό:
Η info guest υποστηρίζει μόνο τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από αυτή ή το κατάστημα της www.you.gr.

Και ρωτάω το εξής εφόσον μαζί με το προϊόν λαμβάνεις και πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνων δεν είναι υποχρεωμένη η info quest σαν επίσημος αντιπρόσωπος της western digital στην Ελλάδα να υποστηρίξει - επισκευάσει το προϊόν wd tv live ακόμα και αν ΔΕΝ έχει αγοραστεί από την ίδια την εταιρία?
Έχω νεότερα με το θέμα παίδες επειδή κάθισα και το έψαξα γιατί μου την είχε δώσει με αυτό που λέγανε...

Αν λοιπόν το μαγαζί που το έχετε αγοράσει έχει προμηθευτεί το οποιοδηποτε προϊόν από την info quest και όχι από κάποιο παρά εμπόριο τότε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ η info quest να σας υποστηρίξει αυτό το προϊόν με βάση τους νόμους της ευρωπαϊκής ένωσης απλά μπορεί να σας ζητήσει να πληρώσετε ένα μικρο πόσο(Που συνήθως όμως δεν γίνετε) επειδή δεν έχει αγοραστεί από τους ίδιους το μηχάνημα σας αλλά από κάποιον άλλο ΟΧΙ την επισκευή του μηχανήματος πάντα αν είναι εντός εγγύησης και αν για το πρόβλημα δεν είστε υπαίτιος εσείς.

Πιστεύω να σας κατατόπισα με το θέμα και να μην σας πιάσουν κότσο - κορόιδο και σας πούνε αυτό που είπανε σε εμένα.

Reaction score
1.846

Όπως άκουσα το πρωί, έληξε η απεργία στο λιμάνι. Οπότε να περιμένετε αφίξεις ... :607:

Reaction score
3

Μολις το πήρα παίδες και το μηχάνημα μαμάει και δέρνει...
Το συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί παιζει τα πάντα ακόμα και τα 2 απαιτητικά - βαριά βίντεο τα παιζει μια χαρά ίσως στο βίντεο από το planet earth απλά φαίνεται σαν να τρέχει την ταινία ποιο αργά αλλά δεν πιξελιάζει πουθενά όσο για το βίντεο με το μπάσκετ το παιζει απλά άψογα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.310
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale