Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Πω πω...καλύτερα να τα βρω έτοιμα όλα κομπλέ κι ας μην ξέρω την ονομασία τους... μόνο μη μου πείτε για καλώδια να χαρείτε :142:
Υπάρχουν στη συσκευασία. :138:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-

Υπάρχουν στη συσκευασία. :138:
Δεν μιλάμε γι αυτά Pleo έχω δει να βάζουν το κάτι τις τους παραπάνω και πραγματικά ..:140:

Που είσαι Βλάση να δεις το θέμα:142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

:142: Θα το χορέψει? Ή μήπως θα τους χορέψει στο ταψί??

Feeedraaaaa πιάσε το ταψί!!!:143:
Άδειο ή με τυροπιτάκια?:114:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Ενισχυτή?
Ναι εχω και ενισχυτη με λαμπες, και καλωδια και CD , και tuner και CDR και αλλα καλουδια .:613::612:

Ενας ......παραξενος :133:, μοναχικος χαιφιντελιστας:613:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το

Δεν μιλάμε γι αυτά Pleo έχω δει να βάζουν το κάτι τις τους παραπάνω και πραγματικά ..:140:

Που είσαι Βλάση να δεις το θέμα:142:
Είσαι σε καλό δρόμο. :604:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-

Ναι εχω και ενισχυτη με λαμπες, και καλωδια και CD , και tuner και CDR και αλλα καλουδια .

Ενας ......παραξενος , μοναχικος χαιφιντελιστας
:121: Με όλα αυτά μοναχικός γίνεται?:142:

Reaction score
6
Ναι , παρολα αυτα, χρειαζεται η μοναχικοτητα για balancing.

Ασχολουμαι χρονια με τις διάφορες εναλλακτικες ....και καπου καπου χρειαζεται μια αποκοπη απο το παρελθον....

Reaction score
40
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

:614: Κύριοι το θέμα όντως είναι πολύ σοβαρό όμως ''σκοτεινές '' δυνάμεις με καλούν.
Εις αύριον τα σπουδαία...μείνετε συντονισμένοι:142:

Reaction score
1.845

... Αμα γεννουσαμε κι εμεις θα ακουγαμε απο ραδιο.
Μου θύμισες, πριν αρκετά χρόνια, είμαστε μαζεμένοι σε σπίτι καμιά δεκαριά φίλοι και γνωστοί. Η μια κοπελιά είναι φεμινίστρια, σχεδόν πασιονάρια. Λέει κάποια στιγμή:

- Οι γυναίκες είναι πιο δυνατές απ' τους άντρες γιατί αντέχουν τον πόνο του τοκετού, που είναι ο ισχυρότερος που υπάρχει.

Ο Βασίλης, καλή του ώρα όπου και νά 'ναι, απαντά:

- Πως είσαι τόσο σίγουρη; Έχεις φάει ποτέ κλωτσιά στ' @ρχίδι@;

:142:
Ναι αλλά στα laptops δε βάζεις χέρι. Στα desktops βάζεις!:142:
Μου φαίνεται πως πρέπει ν' αλλάξουμε τη γνωστή παροιμία και να την κάνουμε:
Στο κοτόπουλο, στη γυναίκα και στο desktop βάζεις χέρι!
:119:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

:614:Ες αύριον τα σπουδαία...μείνετε συντονισμένοι:142:
http://www.medscape.com/viewarticle/412256
Στις γυναίκες το μεσολόβιο είναι 23% μεγαλύτερο απ'ότι στους άντρες και αυτό σημαίνει πως τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου επικοινωνούν μεταξύ τους πιό αποτελεσματικά.
Η ανατομία του αυτιού είναι όμοια μεταξύ των δύο φύλων,οπότε οι διαφορές υφίστανται στον ψυχοφυσιολογικό τομέα.Κατά την εξελικτική πορεία του ανθρωπίνου είδους,ήταν απαραίτητο οι γυναίκες να εμφανίζουν μεγαλύτερη εγρήγορση κι ευαισθησία στην αισθητική τους αντίληψη σε όσα αφορούν τη φροντίδα και ανατροφή των παιδιών.Κατά συνέπεια ο γυναικείος εγκέφαλος είναι γενετικά προγραμματισμένος να εμφανίζει καλύτερη ακουστική αντίληψη στην κρίσιμη περιοχή των μεσαίων συχνοτήτων όπου κείτονται οι φωνές και το κύριο σώμα της Μουσικής δημιουργίας.
Από την άλλη πλευρά,οι άνδρες είναι γενετικά προγραμματισμένοι ώστε ν'αντιλαμβάνονται καλύτερα λ ε π τ ο μ έ ρ ε ι ε ς που αφορούσαν την αυτοπροστασία τους και τον εντοπισμό του θηράματος εντός του φυσικού περιβάλλοντος κι έχουν περισσότερο ανεπτυγμένη την ακουστική μνήμη.Αυτό το χαρακτηριστικό επεκτείνεται και στη σύγχρονη χαιενδική πραγματικότητα,όπου τα εκάστοτε συστήματα/συσκευές/αξεσουάρ αντιμετωπίζονται υποσυνείδητα ως ΄΄θηράματα΄΄ και ΄΄τρόπαια΄΄.
Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις στους γενικούς κανόνες,ένα όμως είναι σίγουρο:Η βιωσιμότητα μιάς κοινωνίας ανθρώπων στην οποία τ'αρσενικά και τα θηλυκά μέλη θα ενδιαφέρονταν γιά τα ίδια ακριβώς πράγματα διαμορφώνοντας την αντίληψή τους υπό την ίδια ακριβώς σκοπιά,θα ήταν καταδικασμένη...:612:(Προς γνώση και συμμόρφωση σήμερα,γιά το αύριο...)

http://www.tnt-audio.com/edit/women.html
http://www.tnt-audio.com/edcorner/sexandhifi_e.html

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Λοιπόν υπάρχουν και εξαιρέσεις...

Σε λίγους μήνες μετακομίζουμε στο καινούριο μας σπίτι.
Η γυναίκα μου μου ζήτησε οπωσδήποτε να της στίσω δικό της ηχοσύστημα.
Το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει...

1) Οπωσδήποτε πικάπ (δεν την αφήνω να αγγίξει το δικό μου γιατί θα κλαίω τη βελόνα).

2) Αναλογικό ραδιόφωνο.

3) Ενισχυτικά με λυχνίες σε κάποιο στάδιο (ζαχαρώνει τον Dared MP-5)

4) Μικρά και κομψά ηχεία (μάλλον αυτά που έφερα στην έκθεση) αλλά να μπορεί να ακούει και δυνατά.

Πως είπατε?:140::140::140:

Reaction score
0

1) Οπωσδήποτε πικάπ (δεν την αφήνω να αγγίξει το δικό μου γιατί θα κλαίω τη βελόνα).

2) Αναλογικό ραδιόφωνο.

4) Μικρά και κομψά ηχεία (μάλλον αυτά που έφερα στην έκθεση) αλλά να μπορεί να ακούει και δυνατά.

Χιλια μπραβο...

Εγω το μονο που ακουω, χωρωδιακα μαλιστα απο αδερφες της και φιλες, ειναι ... παλι καινουρια κουτακια αγορασες/εφτιαξες?
Αυτα τα καλωδια πρεπει να ειναι ετσι? Γιατι δεν τα πιανεις με κατι? Γιατι θελεις μεγαλυτερα ηχεια, δε σου κανουν αυτα που εχουμε που ειναι ωραια και μικρα? κλπ...
Τσαμπα εκανε τοσα χρονια κιθαρα... καμια συμπαρασταση...

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

...τα εκάστοτε συστήματα/συσκευές/αξεσουάρ αντιμετωπίζονται υποσυνείδητα ως ΄΄θηράματα΄΄ και ΄΄τρόπαια΄΄.
Τελικώς το "χτύπησα" εκείνο το DAC που "παραμόνευα"...:116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Γυναικες......μαλιστα....εχουμε θεμα.......ζημια σκετη......δεν λυνεται με τιποτις........στερεοφωνικα...?????ποιος ηρθε??
Πρωτα πρωτα αρεσουν σε εμας(τα αγορακια εννοω)....γιαυτο δεν υπαρχει περιπτωση να τους αρεσουν(ακομα και με το στανιο)..
Δευτερα -δευτερα χαλαμε τα λεφτα του σπιτιου(κατα αυτες)και εχουμε αλλες αναγκες αντρα μου οπως λενε για να αποφυγουν την συμφορα μιας νεας αγορας!!!!
Τριτα -τριτα ειναι ξενερωτες του κερατα (φυσικα τις λατρευω...δεν το κρυβω)και παντα θα τους ενοχλει η ενασχοληση μας με αυτα μιας και δεν ασχολουμαστε ΚΑΠΟΙΕΣ στιγμες με αυτες ενω (λενε αυτες )..λενε..... κανουμε σα να ερωτοτροπουμε με τις παλιομηχανες που παλι κουβαλησατε στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!
Τεταρτα -τα εχουν μισησει μιας και θεωρουν-ΦΥΣΙΚΑ ΨΕΥΔΩΣ-οτι παλι ψεματα εχουμε πει για να τα αποκτησουμε οποτε.......και αλλος λογος αντιπαθειας!!!!!!!!!!!!!!!!
Λενε....αμαν ποια με δαυτα...η παλι με αυτα ασχολεισε?Γιατι οχι με μενα βρε τσογλανε?
Βεβαια αν ασχοληθουμε θα σου πει...μη ...ασε με τωρα..παιζει Παπακαλιατης και δεν το χανω με τιποτα-----η μα καλα.. τωρα σου ηρθε?????
Δεν βγαζουμε ακρη...αφηστε το καλλιτερα...καντε τα ψωνακια σας και το κεφαλι ψηλα
αντρες γουρουνια(ετσι δεν μας λενε??)
Fedra-myrto-wanda σας περιμενω........φατε με.........
καλημερα σας αδερφια μου πονεμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
62

2) Αναλογικό ραδιόφωνο.

Μ' όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις (αν θέλεις βέβαια).:126:

Reaction score
4

Η δική μου άποψη (κατόπιν πολλών ετών έρευνας στις γυναίκες:611:) είναι ότι δεν τις ενδιαφέρει τόσο, επειδή είναι " επί της ουσίας".
Απολαμβάνουν περισσότερο την μουσική και όχι το σύστημα.

Μια άλλη διαπίστωση είναι ότι προτιμούν να καμαρώνουν για άλλα πράγματα (πχ κοσμήματα) και όχι για κάτι που "πιάνει χώρο, έχει απαιτήσεις" και "πρέπει να έρθεις σπίτι να το δεις".

Επειδή έχω γράψει πολλά cds σε "φίλες" μου, όταν τα ακούν σπίτι μου λένε ότι κάπως διαφέρει από το δικό τους, αλλά δεν δίνουν περισσότερη σημασία....(ευτυχώς δηλαδή...:137:)

Αν σε ρωτήσουν "τι σου προσφέρει αυτό που κάνεις ;" δεν υπάρχει λογική εξήγηση.....και αρχίζεις τα περί χόμπι, τεχνολογίας και τέτοια..

Η συμβουλή μου είναι να μην κάνετε ποτέ κουβέντα σε γυναίκα για το "stereo"...., το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι να βαρεθεί !

Reaction score
1.153

...Η συμβουλή μου είναι να μην κάνετε ποτέ κουβέντα σε γυναίκα για το "stereo"...., το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι να βαρεθεί !
Ρε λες γι'αυτό να με παράτησε η Σίσσυ?
:139:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.141
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead