Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
4
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά...(αν και νομίζω ότι είναι mono στην φαντασία των χαηεντιφιλόντιων ) :137:

http://www.theaudiocritic.com/back_issues/The_Audio_Critic_29_r.pdf

Υ.Γ.
Ποιον σας θυμίζει ο εικονιζόμενος... ?-)

Reaction score
6
Mας βαριουνται που μας βαριουνται, ας το ριξουμε στα στερεοφωνικα λεω εγω....

Αντι να χαιρονται που μενουμε σπιτι και ακουμε.

Ετσι Βλαση μας αναγκαζουν να το ριχνουμε εξω

Reaction score
47
Η γυναικες με OCD (ψυχαναγκαστικη διαταραχη) εκφραζονται πιο πολυ με αλλους τροπους (τακτοποιημενες ντουλαπες, υπερσυμαζεμενο σπιτι κτλ)
Οι αντρες ασχολουντα με συλλογες (γραμματοσημα, βινυλια) ή με την "πιστη αναπαραγωγη της εγγραφης" sic.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Λοιπόν υπάρχουν κι εξαιρέσεις...

Σε λίγους μήνες μετακομίζουμε στο καινούριο μας σπίτι.
Η γυναίκα μου μου ζήτησε οπωσδήποτε να της στήσω δικό της ηχοσύστημα.
Το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει...
1) Οπωσδήποτε πικάπ (δεν την αφήνω να αγγίξει το δικό μου γιατί θα κλαίω τη βελόνα).
...
Πως είπατε?
Θα μπορούσες λέω(γιά να μη μείνει κανείς παραπονεμένος) ν'αγοράσεις αυτό το πικάπ...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=24688

Γυναικες......μαλιστα....εχουμε θεμα.......ζημια σκετη......δεν λυνεται με τιποτις........στερεοφωνικα...?????ποιος ηρθε??
Πρωτα πρωτα αρεσουν σε εμας(τα αγορακια εννοω)....γιαυτο δεν υπαρχει περιπτωση να τους αρεσουν(ακομα και με το στανιο)..
Δευτερα -δευτερα χαλαμε τα λεφτα του σπιτιου(κατα αυτες)και εχουμε αλλες αναγκες αντρα μου οπως λενε για να αποφυγουν την συμφορα μιας νεας αγορας!!!!
Τριτα -τριτα ειναι ξενερωτες του κερατα (φυσικα τις λατρευω...δεν το κρυβω)και παντα θα τους ενοχλει η ενασχοληση μας με αυτα μιας και δεν ασχολουμαστε ΚΑΠΟΙΕΣ στιγμες με αυτες ενω (λενε αυτες )..λενε..... κανουμε σα να ερωτοτροπουμε με τις παλιομηχανες που παλι κουβαλησατε στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!
Τεταρτα -τα εχουν μισησει μιας και θεωρουν-ΦΥΣΙΚΑ ΨΕΥΔΩΣ-οτι παλι ψεματα εχουμε πει για να τα αποκτησουμε οποτε.......και αλλος λογος αντιπαθειας!!!!!!!!!!!!!!!!
Λενε....αμαν ποια με δαυτα...η παλι με αυτα ασχολεισε?Γιατι οχι με μενα βρε τσογλανε?
Βεβαια αν ασχοληθουμε θα σου πει...μη ...ασε με τωρα..παιζει Παπακαλιατης και δεν το χανω με τιποτα-----η μα καλα.. τωρα σου ηρθε?????
Δεν βγαζουμε ακρη...αφηστε το καλλιτερα...καντε τα ψωνακια σας και το κεφαλι ψηλα
αντρες γουρουνια(ετσι δεν μας λενε??)
Fedra-myrto-wanda σας περιμενω........φατε με.........
καλημερα σας αδερφια μου πονεμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και τσι γυναίκες σύντεκνε
πρεπού να δοκιμάζεις
πριν στέφανο ακανθινό
τσι κεφαλή σου βάζεις

γι αυτό και τα παράπονα
οπούχεις στην ψυχή σου
πάρτα και φύγε μακριά
κι αμέσως απολύσου

γιατί αν στον κατήφορο
είσαστε και οι δυό σας
βεντέτα θέλει να γενεί
με θύμα τον εαυτό σας

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Λοιπόν υπάρχουν και εξαιρέσεις...

Σε λίγους μήνες μετακομίζουμε στο καινούριο μας σπίτι.
Η γυναίκα μου μου ζήτησε οπωσδήποτε να της στίσω δικό της ηχοσύστημα.
Το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει...

1) Οπωσδήποτε πικάπ (δεν την αφήνω να αγγίξει το δικό μου γιατί θα κλαίω τη βελόνα).

2) Αναλογικό ραδιόφωνο.

3) Ενισχυτικά με λυχνίες σε κάποιο στάδιο (ζαχαρώνει τον Dared MP-5)

4) Μικρά και κομψά ηχεία (μάλλον αυτά που έφερα στην έκθεση) αλλά να μπορεί να ακούει και δυνατά.

Πως είπατε?:140:
Mπράβο στη σύζυγο έχει γούστο...

Eμένα θα μου άρεσε ένα ηχοσυστηματάκι από εδώ http://www.mbl-usa.com/:120::114: Έχουν ωραία σχέδια νομίζω και απόδοση.. βέβαια μου αρέσουν και τα bella luna ηχεία...πολύ δύσκολα τα πράγματα...

Reaction score
40

http://www.medscape.com/viewarticle/412256
Στις γυναίκες το μεσολόβιο είναι 23% μεγαλύτερο απ'ότι στους άντρες και αυτό σημαίνει πως τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου επικοινωνούν μεταξύ τους πιό αποτελεσματικά.
Η ανατομία του αυτιού είναι όμοια μεταξύ των δύο φύλων,οπότε οι διαφορές υφίστανται στον ψυχοφυσιολογικό τομέα.Κατά την εξελικτική πορεία του ανθρωπίνου είδους,ήταν απαραίτητο οι γυναίκες να εμφανίζουν μεγαλύτερη εγρήγορση κι ευαισθησία στην αισθητική τους αντίληψη σε όσα αφορούν τη φροντίδα και ανατροφή των παιδιών.Κατά συνέπεια ο γυναικείος εγκέφαλος είναι γενετικά προγραμματισμένος να εμφανίζει καλύτερη ακουστική αντίληψη στην κρίσιμη περιοχή των μεσαίων συχνοτήτων όπου κείτονται οι φωνές και το κύριο σώμα της Μουσικής δημιουργίας.
Από την άλλη πλευρά,οι άνδρες είναι γενετικά προγραμματισμένοι ώστε ν'αντιλαμβάνονται καλύτερα λ ε π τ ο μ έ ρ ε ι ε ς που αφορούσαν την αυτοπροστασία τους και τον εντοπισμό του θηράματος εντός του φυσικού περιβάλλοντος κι έχουν περισσότερο ανεπτυγμένη την ακουστική μνήμη.Αυτό το χαρακτηριστικό επεκτείνεται και στη σύγχρονη χαιενδική πραγματικότητα,όπου τα εκάστοτε συστήματα/συσκευές/αξεσουάρ αντιμετωπίζονται υποσυνείδητα ως ΄΄θηράματα΄΄ και ΄΄τρόπαια΄΄.
Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις στους γενικούς κανόνες,ένα όμως είναι σίγουρο:Η βιωσιμότητα μιάς κοινωνίας ανθρώπων στην οποία τ'αρσενικά και τα θηλυκά μέλη θα ενδιαφέρονταν γιά τα ίδια ακριβώς πράγματα διαμορφώνοντας την αντίληψή τους υπό την ίδια ακριβώς σκοπιά,θα ήταν καταδικασμένη...:612:(Προς γνώση και συμμόρφωση σήμερα,γιά το αύριο...)

http://www.tnt-audio.com/edit/women.html
http://www.tnt-audio.com/edcorner/sexandhifi_e.html
:138: Ναι αλλά οι γυναίκες είναι συλλέκτριες και οι άνδρες κυνηγοί γι αυτό τα θέλουμε έτοιμα για να τα συλλέξουμε καλέ:142:
Έτσι εφόσον δουλεύουν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου στις γυναίκες, μην σας κάνει εντύπωση όταν κάτι δεν μας αρέσει γιατί έχουμε μέσα μας την υψηλή αισθητική και πιάνουμε στον αέρα της υψηλές αποδόσεις...:114:
(Προς γνώση και συμμόρφωση σήμερα των ανδρών......γιά το αύριο)

Reaction score
40

Οι αντρες ασχολουντα με συλλογες (γραμματοσημα, βινυλια)
:121: Αυτό το κάνω κι εγώ.. αλλά και cd, κάρτες κλπ..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.260

:121: Αυτό το κάνω κι εγώ..
Aγοροκόριτσο!:136::138:

Reaction score
40

Γυναικες......μαλιστα....εχουμε θεμα.......ζημια σκετη......δεν λυνεται με τιποτις........στερεοφωνικα...?????ποιος ηρθε??
Πρωτα πρωτα αρεσουν σε εμας(τα αγορακια εννοω)....γιαυτο δεν υπαρχει περιπτωση να τους αρεσουν(ακομα και με το στανιο)..
Δευτερα -δευτερα χαλαμε τα λεφτα του σπιτιου(κατα αυτες)και εχουμε αλλες αναγκες αντρα μου οπως λενε για να αποφυγουν την συμφορα μιας νεας αγορας!!!!
Τριτα -τριτα ειναι ξενερωτες του κερατα (φυσικα τις λατρευω...δεν το κρυβω)και παντα θα τους ενοχλει η ενασχοληση μας με αυτα μιας και δεν ασχολουμαστε ΚΑΠΟΙΕΣ στιγμες με αυτες ενω (λενε αυτες )..λενε..... κανουμε σα να ερωτοτροπουμε με τις παλιομηχανες που παλι κουβαλησατε στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!
Τεταρτα -τα εχουν μισησει μιας και θεωρουν-ΦΥΣΙΚΑ ΨΕΥΔΩΣ-οτι παλι ψεματα εχουμε πει για να τα αποκτησουμε οποτε.......και αλλος λογος αντιπαθειας!!!!!!!!!!!!!!!!
Λενε....αμαν ποια με δαυτα...η παλι με αυτα ασχολεισε?Γιατι οχι με μενα βρε τσογλανε?
Βεβαια αν ασχοληθουμε θα σου πει...μη ...ασε με τωρα..παιζει Παπακαλιατης και δεν το χανω με τιποτα-----η μα καλα.. τωρα σου ηρθε?????
Δεν βγαζουμε ακρη...αφηστε το καλλιτερα...καντε τα ψωνακια σας και το κεφαλι ψηλα
αντρες γουρουνια(ετσι δεν μας λενε??)
Fedra-myrto-wanda σας περιμενω........φατε με.........
καλημερα σας αδερφια μου πονεμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λες ψέματα:142:

Εμένα δεν θα με πείραζε να….. έπαιζε κάποιος με το Ηi fi του αρκεί να μην πείραζε συνέχεια τα...καλώδια:142:

Reaction score
40

Ορίστε αυτό το ηχείο για παράδειγμα μέσα στο σπίτι θα ήταν αιτία χωρισμού...:108:

Reaction score
1.845

Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με μηχανές εν γένει, γιατί προτιμούν την αμεσότητα στις καταστάσεις. Αν πρέπει, σου λέει, να διαβάσω ένα χοντρό βιβλίο (που κάνει και για σκαμπό :119:) για να μπορέσω να ακούσω σωστά μουσική ... να μου λείπει. Γι' αυτό προτιμούν τα φθηνότερα στέρεα :114: , που είναι plug 'n play. Άλλο που αυτά καμιά φορά καταλήγουν να είναι plug 'n κλαίει :138:

Reaction score
1.845

Όσο για τα MBL που ανέφερες παραπάνω φιλενάδα, άστα. Για να ακούσεις τιμές λιανικής πρέπει να καθήσεις σε καρέκλα με παραπέτια! :142:
Μέχρι 160 χιλιαρικάκια φτάνει το καλό σετάκι! :111:

Reaction score
40

Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με μηχανές εν γένει, γιατί προτιμούν την αμεσότητα στις καταστάσεις. Αν πρέπει, σου λέει, να διαβάσω ένα χοντρό βιβλίο (που κάνει και για σκαμπό) για να μπορέσω να ακούσω σωστά μουσική ... να μου λείπει. Γι' αυτό προτιμούν τα φθηνότερα στέρεα , που είναι plug 'n play. Άλλο που αυτά καμιά φορά καταλήγουν να είναι plug 'n κλαίει :138:
Δεν είναι έτσι....όταν δεν υπάρχει χρήμα οι γυναίκες συμβιβάζονται στο plug 'n κλαίει:126:
Αν όμως υπάρχει τότε....θέλουν το καλύτερο:119:

Reaction score
40

Όσο για τα MBL που ανέφερες παραπάνω φιλενάδα, άστα. Για να ακούσεις τιμές λιανικής πρέπει να καθήσεις σε καρέκλα με παραπέτια! :142:
Μέχρι 160 χιλιαρικάκια φτάνει το καλό σετάκι! :111:
:114::114: κάθησα...

Reaction score
1.845

Έχει βέβαια και δευτεράτζες, με κάνα εικοσπεντάρι ... :119:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Ναι αλλά οι γυναίκες είναι συλλέκτριες και οι άνδρες κυνηγοί γι αυτό τα θέλουμε έτοιμα για να τα συλλέξουμε καλέ
Έτσι εφόσον μας δουλεύουν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου μην σας κάνει εντύπωση όταν κάτι δεν μας αρέσει γιατί έχουμε μέσα μας την υψηλή αισθητική και πιάνουμε στον αέρα της υψηλές αποδόσεις...
(Προς γνώση και συμμόρφωση σήμερα των ανδρών......γιά το αύριο)
Na τολμήσω να πω ότι μας...δουλεύετε και με τα δύο ημισφαίρια in unison(σε αρμονία)...Μετά φταίμε ΄΄εμείς΄΄ που δεν παντρευόμαστε;Γιά αναρωτηθείτε παρακαλώ ότι σα μάνες-πρφυλάσσοντας τους γιούς σας- κάνετε το ΄΄σφάλμα΄΄ να μας αποκαλύπτετε την αλήθεια...Κι από τον εγγονό μέχρι τον παππού φοβόμαστε να παντρευτούμε μιά και τα έχουμε δει ό λ α.Είδες λοιπόν ότι η δύναμη ανάγεται σε αδυναμία,αφού υπεισέρχεται και ο προσωπικός παράγοντας(της μητρότητας);Το χάϊ φάϊ περιέρχεται κατά συνέπεια σε δεύτερη μοίρα(κάτι σαν το συζυγικό σεξ που μετά το γάμο παραμελείται όπως παραδέχονται ανεπίσημα και μη όλοι σχεδόν οι παντρεμένοι του πλανήτη) έστω κι αν ήταν επιθυμητό προηγουμένως.
Άλλωστε δεν είχαν προβλεφθεί οι τωρινές συνθήκες ζωής,το κόστος και η δυσχέρεια που επικρατεί.Φαντάσου πόσοι δεν έχουν εργασία,έχουν οικογένεια και με πόση χαρά θα σκεφτόντουσαν τ'ακούσματα υψηλής πιστότητας...Γιατί η υψηλή πιστότητα εκτός από το μεράκι απαιτεί και υψηλή αμοιβή και χρόνο γιά να τη χαρείς...Έτσι εκτιμώ πως είναι η πραγματικότητα πέραν της πολιτικής ορθότητας...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Ορίστε αυτό το ηχείο για παράδειγμα μέσα στο σπίτι θα ήταν αιτία χωρισμού...:108:
Εξαρτάται από το...σπίτι:612:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Συμφωνώ, αλλά τότε γιατί δεν ασχολούνται?
Εαν τα Hi-Fi δενανε γυρω απο το λαιμο μια χαρα θα ηταν μεσα στα πραγματα...

Reaction score
4

Εγώ θα ντρεπόμουν να το έχω αυτό και να το βλέπουν οι καλεσμένοι μου. :120:
Θα έτρωγα "δούλεμα".......:138:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead