- Reaction score
- 1.187
Απάντηση: NAD C326BEE ΓΙΑΤΙ?
Καί έχει μόλις 150€ το tuner της Yamaha TX-497 !!!
Καί έχει μόλις 150€ το tuner της Yamaha TX-497 !!!
Με τρόμαξες προς στιγμή, γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο tuner και νόμιζα ότι δεν δέχεται καθόλου τηλεκοντρόλ...:139:ελπίζω να ξέρεις ότι το tuner δεν έχει remote control,
το λέει και το manual
καλές ακοράσεις !
Το tuner ηρθε ηδη προχθες και η αληθεια ειναι πως δεν το ειχα κοιταξει. Στο manual γραφει πως ειναι συμβατο με ολα τα χειριστηρια της Yamaha (ενισχυτες) αρα μπορω να βρω ενα (οχι απαραιτητα Yamaha) αλλα δεν με πολυαπασχολει μια και τοσα χρονια δεν ειχα (για το ραδιο).ελπίζω να ξέρεις ότι το tuner δεν έχει remote control,
το λέει και το manual
:623:καλές ακοράσεις !
Το tuner πράγματι δεν έχει remote control. Εχει όμως "μάτι" οπότε δέχεται εντολές από remote controls της Yamaha. Είναι συμβατό με τα telecontrols των AV ενισχυτών της Yamaha πού είναι πολύ εύκολο να βρεις, όλο και κάποιος γνωστός θα έχει να σου δανείσει για να προγραμματίσεις ένα "εκπαιδευόμενο"ελπίζω να ξέρεις ότι το tuner δεν έχει remote control,
το λέει και το manual
καλές ακοράσεις !
Για την ωρα εχω ακουσει σχεδον μονο ραδιο και λιγο απο cd επομενως:Εντυπώσεις;
To tuner της Yamaha πιάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με άριστη λήψη όπως σού είχα πει! :607:Για την ωρα εχω ακουσει σχεδον μονο ραδιο και λιγο απο cd επομενως:
Για το tuner δεν χρειαζετε να πω τιποτα απλα πολυ καλο. Γα κεραια εχω της tv (ειναι διπλα στην πριζα) και πιανει τα παντα.
Ο ενισχυτης περα απο το οτι ειναι κουκλι (ξερω ασχετο:105ισως πιο δυνατος απο οτι χρειαζοταν (δεν με χαλαει φυσικα καθολου) παιζει πολυ καλα. Η μεγαλη διαφορα βεβαια φαινεται οταν δυναμωσεις την ενταση που γεμιζει ανετα ολο τον χωρο (δεν τον εχω βαλει να παιξει ουτε στη μεση ακομα αλλα και στο 1/3 παιζει δυνατα).
Για τα ηχεια τι να πω, παιζουν καθαρα και σιγουρα δεν προκειται να κολωσουν ουτε να μπουκωσουν με τιποτα που θα μπορει τους δωσει ο NAD.
Μολις στρωσουν λιγο και τα δυο θα κανω prive partακι και θα δω.
Παντος σε σχεση με το προηγουμενο συνολο που ειχα ειναι 100 χρονια μπροστα.
Αυτα τα μπλε φωτακια παντος ειναι κορυφη (δεν ηξερα οτι ειχε)