Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

Επιτέλους το πήρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Και είναι τέλειο!!!!!

Μακράν καλύτερο από το 1ο! Του έβαλα ολόκληρο βαρύ blu ray iso και το παίζει νεράκι!!!!!!!!!!

Τρέλα λέμε!

Ησύχασα...

Reaction score
7

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα όμως. Δεν βρίσκω που είναι η επιλογή ανάλυσης καθώς και οι υπότιτλοι είναι λίγο πιο ψηλά απότι θα έπρεπε...

Ξέρει κανείς τί παίζει?

Reaction score
1.846
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Καλό είναι να κάνετε, με την ησυχία σας, δηλαδή μέχρι Παρασκευή :119: , ένα test drive, κατά προτίμηση σε νέο θέμα. Δοκιμές, περιγραφή εισόδων εξόδων με τις δυνατότητές τους στην πράξη κ.λ.π. :126:

Reaction score
7

Άκυρο την βρήκα την επιλογή ανάλυσης. Έχει κάτι ρυθμίσεις εικόνας και δεν ξέρω τι να βάλω

Έχει HDMI 8 bit ή 12 bit

Έχει ΗDMI Color Rgb High, RGB Low, YcPb, Auto

Τί είναι καλύτερο να βάλω?

Reaction score
0

Άκυρο την βρήκα την επιλογή ανάλυσης. Έχει κάτι ρυθμίσεις εικόνας και δεν ξέρω τι να βάλω

Έχει HDMI 8 bit ή 12 bit

Έχει ΗDMI Color Rgb High, RGB Low, YcPb, Auto

Τί είναι καλύτερο να βάλω?
To Αuto θα το βρει μόνο του. Αλλά για HD files είναι καλύτερο να βάλεις YCbCr -> 12 bit

Reaction score
1

Να ρωτήσω κάτι, γιατί θα το παραλάβω αύριο και πρέπει να πάρω και τα απαραίτητα καλώδια.

Ένα καλώδιο HDMI αρκεί για τον ενισχυτή, περνάνε απο εκεί όλα τα φορμάτ ήχου (DTS, 2ch Stereo, WAV, MP3, WMA, όλα τέλοσπάντων) ? Ή να πάρω και μια οπτική?

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Η εικόνα στην τηλεόραση πως θα πάει, Έχει έξοδο HDMI ο ενισχυτής; :203:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Η εικόνα στην τηλεόραση πως θα πάει, Έχει έξοδο HDMI ο ενισχυτής; :203:
Ναι βεβαίως. Ο ενισχυτής έχει εισόδο HDMI και έξοδο HDMI.
Εχει φυσικά και οπτική είσοδο.
ΤΟ WD TV έχει και HDMI και οπτική έξοδο.

Με ένα καλώδιο HDMI καθάρισα για όλα? ή πρέπει σε κάποιες περιπτώσεις να μεταφέρεται μόνο η εικόνα μέσω HDMI και τα υπόλοιπα μέσω οπτικής?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Είδες η τατιάνα η τεχνολογια....:116:
Εμενα που δεν έχει hdmi να δεις τι γίνεται...:139:

Reaction score
7

Δεν έχει ρε παιδιά την βάση για τον σκληρό που είχε το 1ο WD? Πούλησα το προηγούμενο και τώρα δεν έχω την μικρή μαύρη βάση για να βάζω πάνω τον σκληρό τον λεπτό. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την βάση αυτή?

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Κάποιος που να το έχει ας μας πει παρακαλώ εάν τα πλαστικά του καινούριου είναι γυαλιστερά ή ματ! Το προηγούμενο που έχει γυαλιστερό περίβλημα, όσο και να το προσέχω και να το καθαρίζω (με πανάκια μικροϊνών), μου έχει γίνει λες και το τρίβω με γυαλόχαρτο...

Reaction score
8

Δεν έχει ρε παιδιά την βάση για τον σκληρό που είχε το 1ο WD? Πούλησα το προηγούμενο και τώρα δεν έχω την μικρή μαύρη βάση για να βάζω πάνω τον σκληρό τον λεπτό. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ την βάση αυτή?
http://store.westerndigital.com/sto...goryID.13096100/parid.13092600/catid.13096100

Reaction score
140

Επειδή είναι να μεταβώ και εγώ στο live θα πουλήσω την βάση 50 ευρω:142::142::142:

Και το παλιό wd δώρο !

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Κάποιος που να το έχει ας μας πει παρακαλώ εάν τα πλαστικά του καινούριου είναι γυαλιστερά ή ματ! Το προηγούμενο που έχει γυαλιστερό περίβλημα, όσο και να το προσέχω και να το καθαρίζω (με πανάκια μικροϊνών), μου έχει γίνει λες και το τρίβω με γυαλόχαρτο...
Τα ίδια και εδώ:141:

Reaction score
7

Τα πλαστικά είναι ματ γκρι και δεν κάνουν δαχτυλιές. Και στην συσκευή και στο χειριστήριο...

Reaction score
0

Θα σας κουφανω ελαφρως τωρα :105:

Το WD Live εχει κωδικο WDBABG0000NBK-EESN

Ε, λοιπον η WD πεταξε και αλλο μοντελακι με κωδικο WDBABF0000NBK-NESN, που ειναι στα χαρακτηριστικα ιδιο με το Live (8655 τσιπακι, DTS downmix κλπ), αλλα χωρις το LAN!
Φαινεται οτι θα εχει τη συσκευασια και το μαυρο γυαλιστερο σασι του παλιου και θα ειναι λιγο φτηνοτερο...

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=2746.0
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=17520044#post17520044

Reaction score
8

Το πήρε το μάτι μου και μένα και νόμιζα ότι κάποιος μας κάνει πλάκα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.299
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007