Lexus LF-A supercar στο Τόκιο

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Lexus LF-A supercar στο Τόκιο

Θα διαφωνήσω ... λίγο. :107:
Θεωρώ πως πάνω από 200-250 άλογα πρέπει να ισχύει αυτό που λες, η τετρακίνηση, ειδικά αν έχουμε να κάνουμε με ... οδοστρώματα εν Ελλάδι ... :144:

Όσο για το άλλο, συμφωνώ απόλυτα. Την F1 οι περισσότεροι δεν μπορούν ούτε να την ξεκινήσουν! Όπως π.χ. ένας που οδηγεί παπάκι δεν μπορεί καν να ξεκινήσει ένα Hayabusa ... :126:

μαλλον δεν καταλαβαινεται τη προσπαθω να πω.

και παρα πολλοι δεν επρεπε να εχουν καν διπλωμα.

το οτι καποιοι δεν μπορουν να ξεκινησουν την παραπανω μοτο

δεν τη κανη επικινδυνη αφου και φρεναρη και στριβη.

αν πηγαιναμε με αυτη τη λογικη δεν επρεπε να υπαρχη καν.

Reaction score
1.847
Απάντηση: Lexus LF-A supercar στο Τόκιο

Καταλαβαίνω, ρε λεβεντιά. Όπως λοιπόν μερικοί δεν είναι άξιοι καν για δίπλωμα, έτσι και ελάχιστοι μπορούν να καβαλήσουν μια F1 ή μια Hayabusa. Τη 2η μπορούν περισσότεροι απ' την 1η, γιατί είναι πιο φιλική προς το χρήστη, άσχετα αν πατάει αλύπητα στην επιτάχυνση τη F1 ... ακόμα και χωρίς βενζίνη ... :138:
... αλλα δεν μπορεις να πεις με το καλημερα οτι ενα πισοκινητο με 600 αλογα δεν παταει
Φυσικά και δεν λέω αυτό. Αλλά ότι η τετρακούνα είναι πολύ καλύτερη υλοποίηση, από μερικά αλόγατα και πάνω, γιατί είναι ασφαλέστερη και πλέον ευκολοδήγητη. :126:

Reaction score
0

Αν ξερουνε να στηνουνε αμαξια μια χαρα πατανε..Φυσικα και αυτοι που τα οδηγανε πρεπει να ξερουνε να τα πανε..Και η τετρακινηση δεν ειναι κατι που θα σε βγαλει παντα απο την δυσκολη θεση,αναλογως την τετρακινηση,το σασι και την αναρτηση...
Εξαλου αν ενα τετρακινητο φυγει με πολλα χιλιομετρα και δεν σε λενε αρι απλα το χασες το αμαξι πατριωτη,ισως εξαιρουντε τα γνωστα rallye replica οπως cosworth,evo,delta,sti κτλ...

Οπως εχει αποδεικτη,το Ford GT παταει μια χαρα στην ασφαλτο με τα 550 ατια του...Ε το GTX1 με τα 700 ειναι ακομα πιο ευκολοδηγητο στο οριο και πατραει ακομα καλυτερα..
πρεπει βεβαια εκτος απο το να παταει να το ξερει και ο οδηγος..γιατι αν μπεις σε καμια στροφη και σανηδωσεις το γκαζι οπως πολυ νεαρη με punto παλια και το αμαξι φυσικο ειναι να μην μπορει να διαχειριστει τοση ροπη στα καλα καθουμενα...
Οποτε αν δεν εισαι τρελαμενος ειτε βλαμενος,περνεις ενα πισωκινητο με διακοπτη απενεργοποιησεις για το esp και σιγα σιγα μαθαινεις,πας και σε καμια αλανα,καμια πιστα και ξερεις ποσο σε περνει..ειτε εσενα ειτε του αμαξιου...Αλλιως περνεις ενα τετρρακινητο και παρακαλας μην γινει καμια στραβη...:143::143::143:

Οι πιο πολυ απο τους κατοχους τετοιων αμαξιων δεν μπορουνε να πανε το αμαξι πανω απο το60% σε στροφες...

Reaction score
1.772

παταη αλυπητα και χωρις βενζινη;

θα αστειευεσαι βεβαια εκτος αν εννοεις τα πρωτα 100 μετρα γιατι μετα αντε γεια.

Reaction score
51

1340 cc και αλογοπληθώρα! :107:

Ανοίγεις λίιιγο το γκάζι και κάνεις τσισάκια ... :119:

Αυτό, που είναι 1352cc και αλογοπληθώρα, δεν μου προκαλεί.....τσισάκια παρ' όλη την καθημερινή χρήση του!!
Λες να έχω ελπίδες και σε μονοθέσιο? :142:

Reaction score
0

Αυτό, που είναι 1352cc και αλογοπληθώρα, δεν μου προκαλεί.....τσισάκια παρ' όλη την καθημερινή χρήση του!!
Λες να έχω ελπίδες και σε μονοθέσιο? :142:

Πώς είναι να οδηγείς ένα τέτοιο μηχάνημα??έχω βάλει σκοπό να πάρω μία R1 και ελπίζω να μην μου μείνει σαν ανεκπλήρωτο όνειρο!!

Reaction score
51

Πώς είναι να οδηγείς ένα τέτοιο μηχάνημα??έχω βάλει σκοπό να πάρω μία R1 και ελπίζω να μην μου μείνει σαν ανεκπλήρωτο όνειρο!!

Δες:

[YOUTUBE]kzUlyPcsM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Xq0QiM56_SA[/YOUTUBE] (νορμάλ μηχανάκι)

[YOUTUBE]efOy13SYsdc[/YOUTUBE] (επίσης νορμάλ)

[YOUTUBE]ouiIqeJF3fo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]1nwYI5p4VIA[/YOUTUBE]

Και αυτό για όσους την θεωρούν πλοίο!! :116:

[YOUTUBE]h4ZdwUoyb90[/YOUTUBE]

Reaction score
0
καλό το Lexus, το 911, το ...
αλλά είναι οχήματα με 4 τροχούς, καθίσματα , ανεμοθώρακα, AC κτλ.
η άνεση και η ασφάλεια που σου παρέχουν σε υψηλά επίπεδα.
στην ευθεία η οδήγηση απαιτεί ελάχιστη ικανότητα εκτός και η αναλογία ίππων/κιλών τείνει σε αυτή γρήγορου cart.
η δυσκολία είναι στην επόμενη στροφή. Όμως ακόμα και ένα κοριτσάκι θα μπορούσε να οδηγήσει γρήγορα σε γραμμές. εδώ τα οδηγάνε οι άγγλοι του Top gear.
υπάρχουν κάμποσοι που στρίβουνε στην άσφαλτο με τα 4. Μπράβο τους πραγματικά.
πόσοι όμως από αυτούς πλαγιολισθαίνουν με πολλά;

η πραγματική δυσκολία και απόλαυση είναι οι 2 ρόδες.
και σε αυτές βέβαια υπάρχουν οι ''μάγκες'' της ευθείας. στην επόμενη στροφή όμως αν δε πλαγιάσεις έφυγες.

δείτε motogp και F1.
σε ποιο κοιμάσαι και περιμένεις κάποιο ατύχημα να ξυπνήσεις;

δηστυχώς δεν οδηγάω πλέον το ss μου.
το καλό είναι ότι τα άφησα χωρίς πτώση.

το αυτοκίνητο είναι ημίμετρο αλλά αναγκαίο.

σεβασμό και προσοχή στους οδηγούς δικύκλων.

....
όχι άλλο κόκκινο στις στροφές...
....
YΓ. δεν έχω οδηγήσει super car αλλά δε χρειάζεται
0-100 3sec

Reaction score
1.847

... Λες να έχω ελπίδες και σε μονοθέσιο? :142: ...
Θα δω τι μπορώ να κάμω, κάτσε να πάρω πρώτα κάνα τηλέφωνο! :119:
Κοίτα. Ένα πολύ γρήγορα καλό αυτοκίνητο, είναι σαν μια γκομενάρα που σ' αγκαλιάζει και σε φιλάει, σε φτιάχνει απίστευτα. Με μια μεγάλη μοτοσυκλέτα (γιατί όλες τους είναι πολύ γρήγορες, εντελώς πολύ όμως), είναι σαν η ίδια γκομενάρα να σε δαγκώνει, να σε τσιμπάει και να σου μιλάει πρόστυχα ... σε τρελαίνει! :138:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729