- Reaction score
- 0
Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!
τα συγχαρητηρια μου
τα συγχαρητηρια μου

Όπως αναφέρω και πιό πριν ονομάζεται Media 2.0 και υπάρχει απ την 650 και πάνω.Η σειρα samsung b650 στο site της samsung λεει οτι δεν εχει ethernet αλλα εχει dlna..
πριν αναφερες οτι το dlna ειναι ετηερνετ θυρα..και εγω αυτο ξερω..αλλα τελικα τι γινεται με αυτη τη σειρα (b650,b651,b653)..
http://www.samsung.com/gr/consumer/subtype/subtype.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv
Στις Samsung μπορείς να βάλεις μέχρι δύο σκληρούς δίσκους, στικ ή NAS με σύνδεση USB, καθώς έχουν δύο τέτοιες υποδοχές.διαβαζει μονο σληρο nas ή και απλους?
Μεγίστη απορία και καίρια απορία. Με ήχο μόνο DTS σε κάποια ματρόσκα τί γίνεται;
Επίσης, υπάρχει firmware που αναβαθμίζεται; (Ενδεχόμενοι νέοι codecs κλπ)
Γιατί πρόκειται για σούπερ λύση, καθώς φαίνεται!
Η τηλεοράσεις αυτές έχουν δυνατότητα εξόδου του ήχου σε εξωτερικό ενισχυτή μέσω οπτικής σύνδεσης, αλλά το κατά πόσο θα μπορούν να κάνουν αυτό που λες, δεν το γνωρίζω. Firmware upgrades βγάζει κατά διαστήματα η εταιρεία, αλλά προσωπικά δε θα βασιζόμουν σε μια τέτοια προσδοκία για να αγοράσω.Υπάρχει -ή θα υπάρξει- δυνατότητα σύλληψης του ήχου σε raw μορφή και η εν συνεχεία μεταγωγή του σε εξωτερικό ενισχυτή;