ΑΠΟΥΣΙΑ ΗΧΟΥ

Reaction score
0
Μετα την αναβάθμιση σε windows 7 δεν έχω ήχο. Η M/B ειναι η asus P5N7A-VM και η σύδεση γίνεται μέσο HDMI στην τηλεοραση. Πριν με τα vista δεν ειχα αυτό το πρόβλημα. Εβαλα και τους τελευταιους drivers και πάλι τίποτα. Κάποια βοήθεια παιδία. ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΠΟΥΣΙΑ ΗΧΟΥ

Εβαλες τους drivers της realteck για win 7 ?? εγω εχω την asus P5Q-E και ταλαιπωρηθηκα με τους drivers της soundmax. τελικα ο παλιοτερος driver για vista επαιζε καλυτερα και ειχε περισσοτερες παραμετροποποιησεις

Reaction score
0
εβαλα την τελευταία έκδοση . Δεν μπορω να καταλάβω τη μπορει να φταίει.μήπως ειναι θέμα driver της nvidia?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΑΠΟΥΣΙΑ ΗΧΟΥ

εβαλα την τελευταία έκδοση . Δεν μπορω να καταλάβω τη μπορει να φταίει.μήπως ειναι θέμα driver της nvidia?
ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω...με xp ολα δουλευαν ομορφα και ωραια....αλλα με win 7 no sound...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΑΠΟΥΣΙΑ ΗΧΟΥ

αδερφε η γνωστη προχειροτητα της MS καθε φορα που βγαζει καινουριο λειτουργικο. Αν δεν κυκλοφορησει Service pack, δεν ειναι να εγκαθιστας windows.. Κοιτα στα site motherboard, καρτας ηχου κλπ, μηπως εχουν βγει drivers για 7. Αλλιως στειλε μειλ στον κατασκευαστη της καρτας ηχου περιγραφοντας το προβλημα να σε καθοδηγησει

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.544
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas