Samsung UE46B8000

Reaction score
11
καλησπερα σας.
θα ηθελα να ρωτησω(αν και νομιζω οτι καπου εδω μεσα πηρε κατι το ματι μου..),ποιες θα ηταν οι βελτιστες ρυθμισεις για την νεα μου κουκλα,καθως οι ρυθμισεις (που νομιζω πως βρηκα),δεν μπορω να πω πως με ικανοποιησαν καθως μου φαινονται αρκετα σκοτεινες,τουλαχιστον στη θεαση των αθλιων τηλεοπτικων καναλιων μας....
οποια βοηθεια ευπροσδεκτη απο τους γκουρου του ειδους...:144::126:
ΥΓ1.επισης να αναφερω πως χθες περασα επιτυχως το νεο firmware τυης τηλεορασης,χωρις ομως να καταλαβω οποιαδηποτε διαφορα με το παλαιοτερο.γνωριζετε κατι σχετικα με τι εχει προστεθει στο νεο λογισμικο καθως στη samsung δεν βρηκα να αναφερει απολυτως τιποτε εκτος απλως απο την αναφορα και το κατεβασμα του νεου λογισμικου.....
ΥΓ2.επισης επειδη αντιμετωπιζω προβλημα με ματροσκες που εχω ηδη κατεβασμενες στον υπολογιστη μου και ειναι δυστυχως με dts ηχο πραγμα που δεν υποστηριζει ουτε η tv αλλα ουτε και(ματροσκες) το ps3.ματροσκες χωρις ηχο η τιβι και dts χωρις ματροσκες το ps3!!!μη με ρωτησετε αν θα δουλεψω τον ps3 server καθως δεν εχω καταφερει ουτε καν να ''δει'' το ps3 μου.
ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
11
Απάντηση: Samsung UE46B8000

χμ......καποια αλλη ιδεα..?
δεν μπορω να πω πως με ικανοποιησαν οι ρυθμισεις(και σ'ευχαριστω πολυ βεβαια).
ο καθενας κανει οτι του καπνισει....
δεν υπαρχει κατι πιο φιξ πχ για θεαση ταινιων και για θεαση τηλεορασης....?

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung UE46B8000

χμ......καποια αλλη ιδεα..?
δεν μπορω να πω πως με ικανοποιησαν οι ρυθμισεις(και σ'ευχαριστω πολυ βεβαια).
ο καθενας κανει οτι του καπνισει....
δεν υπαρχει κατι πιο φιξ πχ για θεαση ταινιων και για θεαση τηλεορασης....?
δεν τρεχει τιποτα... ουτε εμενα με ικανοποιησαν οποιες ρυθμισεις δοκιμασα στην δικη μου τηλεοραση ... ετσι εφτιαξα τις δικες μου με τα δικα μου γουστα...
Να εχεις υποψη παντως , πως εστω και αν μιλαμε για ιδιες τηλεορασεις , υπαρχουν αποκλισεις , πραγμα που σημαινει πως μια ρυθμιση ακριβως ιδια για ολες δεν υφισταται
:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88