- Reaction score
- 777
Re: Απάντηση: Thumbs up Επίσκεψη στο ψηφιακό άνδρο του Hi End...
Επίσης ένα ερώτημα είναι το πόσο θεμιτό είναι το dsp.Το μόνο που βρίσκω υπέρ είναι το bit perfect το οποίο το ανέλυσε επαρκώς ο Κωσταυτιάς..:142:
Τώρα αν κανείς θέλει να παίξει ψηφιακά ας αγοράσει το cool edit pro.Τα άλλα νομίζω οτι απλά είναι για αυτούς που βαριούνται ή δέν θέλουν να μάθουν...
+1γενικά το φούμπαρ είναι τόσο πολύ λιγότερο "πρόβλημα" από τις ίδιες τις ηχογραφήσεις (που κάθε πονεμένος βρίσκει τον καημό του) που ειλικρινά δε βλέπω λόγο ενασχόλησης με κάτι άλλο (καλύτερο ή διαφορετικότερο).
αλλά αυτό είναι μόνο η "άποψή" μου, έχετε (προφανώς) τα δίκια σας και τα σκεπτικά σας να ασχολείστε με άλλα σόφτγουερς και με άλλα φορμάτ ήχου (πέραν του φλακ), αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτές οι επιλογές σας "στέκουν" σε μια "τυφλή" δοκιμή...
Η μετακίνηση ή η στροφή ενός ηχείου κατά 3 μοίρες θα έχει σημαντικότερη διαφορά από αυτά τα θέματα, ειλικρινά αναρωτιέμαι για την αξία της σπατάλης σάλιου (ή λέξεων στο πληκτρολόγιο) για ενασχόληση με τέτοια θέματα...
Επίσης ένα ερώτημα είναι το πόσο θεμιτό είναι το dsp.Το μόνο που βρίσκω υπέρ είναι το bit perfect το οποίο το ανέλυσε επαρκώς ο Κωσταυτιάς..:142:
Τώρα αν κανείς θέλει να παίξει ψηφιακά ας αγοράσει το cool edit pro.Τα άλλα νομίζω οτι απλά είναι για αυτούς που βαριούνται ή δέν θέλουν να μάθουν...