- Reaction score
- 0
Κοντέυω να τρελαθώ!!! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό να αντικαταστήσω τον ενισχυτή και τα ηχεία μου και η διαδικασία έχει αποδειχθεί πολύ πιο δύσκολη από όσο είχα αρχικά φανταστεί!!! Πριν λίγο καιρό, άκουσα τα ATC 11, αλλά από ότι είδα θέλουν πολύ ρεύμα. Οπότε αν είναι να καταλήξω σε αυτά, λέτε να δέσουν καλά με τον yamaha? Και βέβαια ρωτάω, γιατί δεν μπορώ να τα ακούσω και τα δύο μαζί, πράγμα που συμβαίνει με τα περισσότερα μηχανήματα που έχω δοκιμάσει και γι αυτό μου την έχει δώσει λίγο.
Μήπως έχετε να προτείνετε κάνα άλλο σετάκι που ταιριάζει καλύτερα? Ο χώρος που έχω το σύστημα είναι περίπου 22 m2 και έχει αρκετά έπιπλα μέσα. Βοηθείστε λίγο ρε παιδιά γιατί το κεφάλι μου πάει να σπάσει! :140:
A! Kαι κάτι άλλο: Μήπως τα atc 19 είναι καλύτερα για το χώρο μου? Μήπως όμως οδηγούνται πιο δύσκολα?
Μήπως έχετε να προτείνετε κάνα άλλο σετάκι που ταιριάζει καλύτερα? Ο χώρος που έχω το σύστημα είναι περίπου 22 m2 και έχει αρκετά έπιπλα μέσα. Βοηθείστε λίγο ρε παιδιά γιατί το κεφάλι μου πάει να σπάσει! :140:
A! Kαι κάτι άλλο: Μήπως τα atc 19 είναι καλύτερα για το χώρο μου? Μήπως όμως οδηγούνται πιο δύσκολα?