Western Digital TV HD LIVE

PGM

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

ρε παιδια μπορει να μου δωσει κανενας καποιο λινκ απο καταστημα να πουλαει συμβατο usb wifi stick? εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω ....Αν θεωρειτε διαφημιση σε πμ πλς.....

Reaction score
0

Καλησπέρα το πήρα και εγώ σήμερα και δεν είχα κάποια εμπειρία από το προηγούμενο , να ρωτήσω γιατί βγάζει τους υποτιτλους ιερογλυφικα ;
Οι ταινειες είναι κατεβασμενες με υποτιτλους ενσωματομεμενους .
Ευχαριστώ.

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Γιατί πολύ απλά πρέπει να αλλάξεις την κωδικοποίηση των υπότιτλων σε greek(windows-1253)
Settings -> system setting -> additional encoding support -> greek(windows-1253).

Βάλε αυτό και οι υπότιτλοι θα είναι μια χαρά.

Reaction score
0

Το παραγγειλα απο e-shop πριν απο λιγο και υπαρχει αμεσα διαθεσιμο για οποιον ενδιαφερετε..Το αναμενω αυριο η μεθαυριο :D

Reaction score
0

Σημερα 20/11/2009 το πλαισιο παραλαμβανει 500 κομματια.απο το σαββατο στα μαγαζια τουσ.σημερα πηγα να το χτυπησω και μου το ειπανε.

Reaction score
140

Λοιπόν , εχθές το πήρα και εγώ το μηχανάκι
Είναι σφαίρα καμία σχέση σε θέματα απόκρισης με το wdtv
Σχετικά με τους υπότιτλους ναι είναι λίγο πιο ψηλά αλλά ο B-RAD στο καινούργιο του firmware λέει ότι μπορείς να τους πειράξεις

Hi, Brad!
Great firmware! Would it be possible to change the position of the subtitles. They appear pretty high up the screen, not at the bottom, which is very annoying. Thanks for all the great work!
<<< edit: yeh, go into options while viewing a movie and change their position…:rollseyes: –b-rad >>>
το βράδυ θα βάλω το firmware του b-rad και θα σας πω τι γίνεται

Reaction score
3

Εγώ το εχω είδη για πες μου τι ακριβώς να κοιτάξω για να σου πω αν δουλεύει.

Reaction score
3

Ε πες μου τι ακριβώς πρέπει να κάνω ώστε να το δοκιμάσω.

Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να πατήσεις το κουμπί options την ώρα που παιζει η ταινία αλλά μετά τι κάνεις ώστε να αλλάξεις τι θέση των υπότιτλων?

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ε πες μου τι ακριβώς πρέπει να κάνω ώστε να το δοκιμάσω.

Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να πατήσεις το κουμπί options την ώρα που παιζει η ταινία αλλά μετά τι κάνεις ώστε να αλλάξεις τι θέση των υπότιτλων?
τα κουμπια πανω κατω?

Reaction score
3

Μπα τζίφος.
Αν μιλάμε για την έκδοση:
b-rad 0.2.0
* firmware now based on official firmware 1.01.11!!!

Εκτός αν κάνω κάτι λάθος.
Εσύ τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις?

Reaction score
28

Η απορια μου ειναι η εξης, ολοι αυτοι που εχουν το WD live βλεπουν καλα η εχουν
παραισθησεις? η βλεπουν ότι θελουν? τυπου ότι παιζει τα βιντεο σαν νερακι!!!!την στιγμη που η επιλογη auto δεν λειτουργει και ειμαι υποχρεωμενος να επιλεγω χειροκινητα μη εχοντας όμως πληροφοριες για το framerate, δεν υπαρχει ουτε η επιλογη 1080p30 -1080p29,970 με αποτελεσμα τα βιντεο να χανουν frame, αλλα και σε πολλα mkv παρατηρουνται σκαλωματα σε ολες τι επιλογες video από το setup και με όλα τα firware,δεν μιλαμε βεβαια για τους υποτιτλουςςςςς
Σε γενικες γραμμες καμμια σχεση με το Dvico 6500 ουτε καν με το Egreat34
Ευχαριστω για την φιλοξενια

Reaction score
1

Η απορια μου ειναι η εξης, ολοι αυτοι που εχουν το WD live βλεπουν καλα η εχουν
παραισθησεις? η βλεπουν ότι θελουν? τυπου ότι παιζει τα βιντεο σαν νερακι!!!!την στιγμη που η επιλογη auto δεν λειτουργει και ειμαι υποχρεωμενος να επιλεγω χειροκινητα μη εχοντας όμως πληροφοριες για το framerate, δεν υπαρχει ουτε η επιλογη 1080p30 -1080p29,970 με αποτελεσμα τα βιντεο να χανουν frame, αλλα και σε πολλα mkv παρατηρουνται σκαλωματα σε ολες τι επιλογες video από το setup και με όλα τα firware,δεν μιλαμε βεβαια για τους υποτιτλουςςςςς
Σε γενικες γραμμες καμμια σχεση με το Dvico 6500 ουτε καν με το Egreat34
Ευχαριστω για την φιλοξενια
Έχεις δίκιο, έχουμε όλοι εμείς παραισθήσεις. Πως το κατάλαβες?

Μην σου πώ όλοι συνωμοτούν εναντίον σου... :140:

Reaction score
28

Καλη η ειρωνια σου αλλα λιγη χωρις ουσια και απαντησεις !!!!

Reaction score
802

Αν δεν τα κανει οντως αυτα τοτε χρειαζονται επειγοντως νεο fw...
HD format ηχου σκοπευουν να περασουν στο live?Εχει ακουστει κατι?

Reaction score
1

Καλη η ειρωνια σου αλλα λιγη χωρις ουσια και απαντησεις !!!!
Αγαπητέ ποιος ειρωνεύτηκε αρχικά, βγάζοντας μας όλους ότι βλέπουμε παραισθήσεις ή ότι βλέπουμε ό,τι θέλουμε, άστο.

Χωρίς ουσίες απαντήσεις, να λές στο αναιτιολόγητα γενικά καμία σχέση με το τάδε και τάδε λες και είμαστε μικρά παιδιά που συγκρίνουμε τα παιχνίδια μας, πάλι άστο.

Αν είχες κάποιο πρόβλημα μπορούσες να πεις αντιμετωπίζω αυτό και αυτό, να δούμε μήπως είχαμε κάποια ιδέα. Τα υπόλοιπα ήταν τουλάχιστον περιττά. Αν μας βγάζεις τρελούς, τι θές μετά να σου λύσουμε το πρόβλημά σου? Δεν μας δίνεις και πολλά κίνητρα.

Τέλος σου προτείνω να το επιστρέψεις αν δεν σου κάνει. Ή να το πουλήσεις με μια ελάχιστη χασούρα 10-20ευρώ.

Reaction score
1

H επιλογη ''auto'' οντως δεν λειτουργει ?
Τι να σου πώ, ότι 10 μέρες τώρα, έχω δεί σχεδόν 10 ταινίες και ποτέ δεν χρειάστηκε καν να πειράξω τις επιλογές (μόνο για τους υποτιτλους να διαλέξω κωδικοποίηση). Πιο auto και απο την επιλογή auto.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314