Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
τα κουμπια πανω κατω?Ε πες μου τι ακριβώς πρέπει να κάνω ώστε να το δοκιμάσω.
Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να πατήσεις το κουμπί options την ώρα που παιζει η ταινία αλλά μετά τι κάνεις ώστε να αλλάξεις τι θέση των υπότιτλων?
Έχεις δίκιο, έχουμε όλοι εμείς παραισθήσεις. Πως το κατάλαβες?Η απορια μου ειναι η εξης, ολοι αυτοι που εχουν το WD live βλεπουν καλα η εχουν
παραισθησεις? η βλεπουν ότι θελουν? τυπου ότι παιζει τα βιντεο σαν νερακι!!!!την στιγμη που η επιλογη auto δεν λειτουργει και ειμαι υποχρεωμενος να επιλεγω χειροκινητα μη εχοντας όμως πληροφοριες για το framerate, δεν υπαρχει ουτε η επιλογη 1080p30 -1080p29,970 με αποτελεσμα τα βιντεο να χανουν frame, αλλα και σε πολλα mkv παρατηρουνται σκαλωματα σε ολες τι επιλογες video από το setup και με όλα τα firware,δεν μιλαμε βεβαια για τους υποτιτλουςςςςς
Σε γενικες γραμμες καμμια σχεση με το Dvico 6500 ουτε καν με το Egreat34
Ευχαριστω για την φιλοξενια
Αγαπητέ ποιος ειρωνεύτηκε αρχικά, βγάζοντας μας όλους ότι βλέπουμε παραισθήσεις ή ότι βλέπουμε ό,τι θέλουμε, άστο.Καλη η ειρωνια σου αλλα λιγη χωρις ουσια και απαντησεις !!!!
Τι να σου πώ, ότι 10 μέρες τώρα, έχω δεί σχεδόν 10 ταινίες και ποτέ δεν χρειάστηκε καν να πειράξω τις επιλογές (μόνο για τους υποτιτλους να διαλέξω κωδικοποίηση). Πιο auto και απο την επιλογή auto.H επιλογη ''auto'' οντως δεν λειτουργει ?