Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re:Ο φίλος που ανεβάζει στα Γκίγκιλα

Τώρα μας φώτησες Bhutia! Πολύ μπερδεμένο εξακολουθώ να σε βρίσκω, όσο κιαν προσπαθείς να γίνεις "κατανοητός".
Νομίζω, και δεν είμαι γιατρός, μια προσπάθεια επιστημονικής ανάλυσης του εαυτού σου θα ήταν μια καλή αρχή για σένα. Λ.Σ.

Φίλε μου αγαπητέ,ως επιστήμονας οφείλω ν'ακολουθώ τα ερευνητικά δεδομένα κι ελέγχομαι γι αυτό..
Εσύ εκ της φύσης της δουλειάς σου,μπορείς να στηρίζεις ό,τι θέλεις χωρίς να διακινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές(τυχεράκιας).
Λες ν'αρχίσω να στεναχωριέμαι γιά το λειτούργημα που επιτελώ;
Προς το παρόν,στενοχωριέμαι γιά συναδέλφους μου που φέρονται ΄΄ε μ π ο ρ ι κ ά΄΄ (χαχαχα).
Οι ενδείξεις σου με κάνουν να διαβλέπω ότι πολύ θα επιθυμούσες(ενδόμυχα ί σ ω ς) να κάνεις άλλο επάγγελμα(του ψυχολόγου ενδεχομένως).
Δεν υπάρχει λόγος ν'αγχώνεσαι γενικά και ειδικά.Όλοι μας κάποιο παράπονο έχουμε από τη δουλειά μας...:126:

Εγώ θα ψυχαναλυθώ
τριάντα βολές το μήνα
απ΄τις γραφτές πραμάτειες σου
τα τούτα και τα κείνα

Ω,ρε Παναγιά μου
θ'ανεβώ στα...Γκίγκιλα
με τούτα που διαβάζω
γι αυτό γλυκούλα συνταγή
εσένανε σου βάζω
:624:

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΓΓΙΑ ή ΚΑΛΛΙΤΣΟΥΝΙΑ ΑΝΕΒΑΤΑ
Υλικά: 2κιλά αλεύρι, ι ποτήρι ελαιόλαδο, 4 αυγά, 1 ποτήρι ζάχαρη, 100 γραμ.μαγια, 3 ποτήρια γάλα.
Για τη γέμιση: 2 κιλά μυζήθρα, 2 κρόκοι αυγών, ½ ποτήρι ζάχαρη, κανέλα, ξύσμα απο λεμόνι, 4 κουταλιές μέλι.
Διαλύουμε τη μαγιά σε 1 ποτήρι χλιαρό νερό γάλα, προσθέτουμε λίγο αλεύρι και ζάχαρη να γίνει ένας πηχτός χυλός και αφήνουμε το προζύμι να ανέβει.Κατόπιν σε μια μεγάλη λεκάνη δουλεύουμε το λάδι , τη ζάχαρη, το υπόλοιπο γάλα, τα αυγά χτυπημένα και στο τέλος το προζύμι. Τα ζυμώνουμε όλα μαζί και προσθέτουμε σιγά το υπόλοιπο αλεύρι. Το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης απαλά για να γίνουν μια κρέμα. Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Τοποθετούμε μια κουταλιά γέμιση και διπλώνουμε το φύλλο προς τα μέσα.Τα αφήνουμε πάλι λίγο να ανέβουν καλά, τα αλείφουμε με αυγό,πασπαλίζουμε με σησάμι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
:626:
ΥΓ: όπου ΄΄Γκίγκιλα΄΄ οι κορυφές των Λευκών Ορέων(και ...ωραίων γενικά:612:)

Reaction score
40
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Από ότι βλέπω ξέρεις και από συνταγές.. μαγειρικής....καλέ εσύ είσαι έτοιμος για σπίτι:135::135:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Από ότι βλέπω ξέρεις και από συνταγές.. μαγειρικής....καλέ εσύ είσαι έτοιμος για σπίτι:135::135:
Γιά εργένικο σπίτι,θέλεις να πείς(συμπληρώνω):612:...

Reaction score
40

(Τι σ υ μ φ ο ρ ά...΄΄Κλάψα΄΄,τ'όνομά σου είναι γυναικείο-και καθόλου τυχαίο)
Όντως η λέξη κλάψα είναι γένους θηλυκού φυσικά δεν είναι αιτία αλλά αποτέλεσμα μιας άλλης λέξης γένους αρσενικού ο....εγωισμός, ο πόλεμος, ο χαλασμός, ο θάνατος, ο χωρισμός, ο σπαραγμός, ο μισογύνης:138:

Ειρήνη, αγάπη, ελευθερία, στοργή,.......μ ε τ ρ ι ο φ ρ ο σ ύ ν η.....:109:

Μέχρι να καταλάβουν ορισμένοι άνδρες πως την κλάψα δεν την θέλει κανένας ας το διασκεδάσουμε οι υπόλοιποι:142: γιατί...όσα τραγούδια ξέρω θα τα πω:136:
[YOUTUBE]T30cbO9GyTk&feature=related[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Γιά εργένικο σπίτι,θέλεις να πείς(συμπληρώνω):612:...
Φυσικά....μαζί με δυο τρεις γάτες ή 1 σκύλο-α:136::138:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Όντως η λέξη κλάψα είναι γένους θηλυκού φυσικά δεν είναι αιτία αλλά αποτέλεσμα μιας άλλης λέξης γένους αρσενικού ο....εγωισμός, ο πόλεμος, ο χαλασμός, ο θάνατος, ο χωρισμός, ο σπαραγμός, ο μισογύνης
Ειρήνη, αγάπη, ελευθερία, στοργή,.......μ ε τ ρ ι ο φ ρ ο σ ύ ν η.....
Μέχρι να καταλάβουν ορισμένοι άνδρες πως την κλάψα δεν την θέλει κανένας ας το διασκεδάσουμε οι υπόλοιποι γιατί...όσα τραγούδια ξέρω θα τα πω
Διαφυγή νοητικού προϊόντος...Ξέχασες πού οδηγούν όλα τα επίθετα που έγραψες.Σ τ ο ν Παράδεισο(αρσενικό) ή...σ τ η ν Κόλαση(θηλυκό):612:(Υπάρχουν το πυρ,η γυνή και η θάλασσα στο ενδιάμεσο...)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Φυσικά....μαζί με δυο τρεις γάτες ή 1 σκύλο-α:136::138:
Προτιμώ το ΄΄σκύλο-α΄΄ από τη...Σκύλλα και τη Χάρυβδη:126:

Reaction score
40

Διαφυγή νοητικού προϊόντος...Ξέχασες πού οδηγούν όλα τα επίθετα που έγραψες.Σ τ ο ν Παράδεισο(αρσενικό) ή...σ τ η ν Κόλαση(θηλυκό):612:(Υπάρχουν το πυρ,η γυνή και η θάλασσα στο ενδιάμεσο...)
Αυτό είναι ΣΟΦΙΑ (η):126: η αγαλλίαση που σου φέρνει... ενθουσιασμό (ο)

Reaction score
40

Προτιμώ το ΄΄σκύλο-α΄΄ από τη...Σκύλλα και τη Χάρυβδη:126:
Μην τα λες αυτά μου θυμίζεις τον....Προκρούστη:131::142:
ή τον....μονόφθαλμο Κύκλωπα (ο)

Reaction score
40

Πυρ, γυνή και θάλασσα δεν φοβούνται οι....ανδρειωμένοι :614:

Reaction score
777
Εγώ ξέρω οτι το μ@#$% σέρνει καράβι και οτι

"αν δείς καράβι στο βουνό μ#$%ί θα το χει σύρει":142::142::142::143:

Reaction score
59
Φίλε Bhutia δεν γνωρίζεις το επάγγελμά μου και την όποια επιστημονική μου κατάρτηση.
Συμβουλή και δεν είμαι γιατρός: κάνε μια ανάλυση του εαυτού σου. Καιρός είναι. Και μετά, νηφάλιος ων, ασχολείσου και με τα προβλήματα των κοινών ανθρώπων!! Θα είσαι και πιο αποδοτικός. Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Φαίδρα βλέπω να λιγουρεύεσαι το κελεπούρι!!!
Έχε με υπόψιν είμαι ΚΑΙ φοβερός μάγειρας. Ολοκληρωμένος ΑΝΔΡΑΣ δηλαδή. Λ.Σ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Φίλε Bhutia δεν γνωρίζεις το επάγγελμά μου και την όποια επιστημονική μου κατάρτηση.
Συμβουλή και δεν είμαι γιατρός: κάνε μια ανάλυση του εαυτού σου. Καιρός είναι. Και μετά, νηφάλιος ων, ασχολείσου και με τα προβλήματα των κοινών ανθρώπων!! Θα είσαι και πιο αποδοτικός. Λ.Σ.
Αχ συγνώμη που ασχολήθηκα με τα προβλήματα των υπερανθρώπων(π.χ. τα δικά σου:612:)
Η πείρα σου είναι αντιστρόφως ανάλογη με την εμπορικότητά σου φαντάζομαι...Δεν αμφισβήτησα την επιστημονική σου κατάρτιση στο αντικείμενο της δουλειάς σου.Και ρωτώ:Τα χειρουργεία τα κάνεις εντός του μαγαζιού,ή στην...απέξω;:612:Κάθε πότε εφημερεύεις;

Φαίδρα βλέπω να λιγουρεύεσαι το κελεπούρι!!!Έχε με υπόψιν είμαι ΚΑΙ φοβερός μάγειρας. Ολοκληρωμένος ΑΝΔΡΑΣ δηλαδή. Λ.Σ.
Τότε έχεις υπογράψει την...αποτυχία σου.Οι γυναίκες θέλουν το ακριβώς αντίθετο,γιατί θέλουν να έχουν την τελευταία λέξη επί της...ολοκλήρωσης(του αντικειμένου του πόθου τους):126:
Fedra δέξου το δόκτορα της ... Μουσικής,κι όλοι εμείς κουμπάροι:135:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Αυτό είναι ΣΟΦΙΑ (η):126: η αγαλλίαση που σου φέρνει... ενθουσιασμό (ο)
Και η...Τρέλλα είναι το...απαύγασμα.:612:Δε θέλω παραλείψεις...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Και η...Τρέλλα είναι το...απαύγασμα.:612:Δε θέλω παραλείψεις...
Βρε γιατρέ(που λέει κ ο Λαζόπουλος):142:
Επειδή βλέπω κατέχεις το τεχνο-ψυχολογικό της γυναίκας...δέν μας δίνεις και εμάς καμία συμβουλή που έχουμε...προβλήματα τώρα τελευταία???:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

.... Οι γυναίκες θέλουν το ακριβώς αντίθετο,γιατί θέλουν να έχουν την τελευταία λέξη επί της...ολοκλήρωσης(του αντικειμένου του πόθου τους):126:
Αααα!!! Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλτατε. Το έχω ξαναγράψει αλλά μάλλον δεν το έχεις διαβάσει... Οι άνδρες πρέπει να έχουν τον τελευταίο λόγο:

- Ναι μοναδική, παντοτινή, αγάπη μου!!

- Ότι θέλεις εσύ μωρό μου!!

- Ότι πεις εσύ λατρεία μου!:142::142:

Reaction score
6
Ξέχασα να γράψω επίσης ότι ξέρω να μαγειρεύω!! Είμαι άριστη μαγείρισσα! Είμαι κελεπούρι!!:143::143::143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Βρε γιατρέ(που λέει κ ο Λαζόπουλος):142:
Επειδή βλέπω κατέχεις το τεχνο-ψυχολογικό της γυναίκας...δέν μας δίνεις και εμάς καμία συμβουλή που έχουμε...προβλήματα τώρα τελευταία???:142:
Δεν είμαι λύτης προβλημάτων...γιατί είμαι ΄΄αλήτης΄΄ στη συμπεριφορά κατά πολλούς.Θα θελα όμως να μουν ο...Ελύτης:612:(Πειράζει;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt