Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Μυρτω ...δεν χρειαζοντε τετοια βρε φιλεναδα μεταξυ μας!!!!!
Και ο Μπουτακιας στο παρελθον εμαθα οτι μαστιγωσε μια τυπισα στην πλατεια Μπουρναζιου προς παραδειγματισμο γιατι οντως η τυπισα το χρειαζοταν....ο λογος?? ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ CONCEALER ΤΗΣ επανω στο λειζερ του cdιου του ενω την ειχε προειδοποιησει να προσεχει και αυτη τιποτα....χεστα μην το συζητας!!
Παντως περαν της πλακας ο Gkar γνωριζοντας τον καταλαβαινεις αμεσως τι ανθρωπος ειναι και ειλικρινα φιλεναδα μονο αξεστο δεν θα τον χαρακτηριζε κανεις----------

Κριμα παντως που αντιπαθεις την Kimber....να υποθεσω οτι εισαι ταγμενη στην Audioquest?
Οι πηγές σου είναι ανακριβείς...Στην πραγματικότητα,χάλασε το ρεγουλάρισμα του Goldmund T-5(βραχίονας παράλληλης μετατόπισης).Ήταν χρήσιμη επισήμανση του σφάλματος ενασχόλησης,κάτι όπως ανάμεσα στους ταγμένους και στους...ταραγμένους:612:
[reliops=Basic Concealer Tutorial][youtube]RCW8iFcbngA[/youtube][/reliops]

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Σε ευχαριστώ Vlasis. Οι γυναίκες πάντως έχουν δίκιο, είιμαι άξεστος !
΄΄Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...΄΄ έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι-ή...βελάζει κατά το νεοελληνικότερον,όταν πρόκειται γιά θηλαστικά εκτός ορίων...:612:
"Una faccia,una razia" χαχαχαχαχα:135::142:...Αφιερωμένο εξαιρετικά:
[youtube]7klVkQCRxcs[/youtube]
Γιά το φίλο παράφραση(into your consideration now and forever):Το χρήμα κανείς δε μίσησε,το χιούμορ πολλοί...(απ'ό,τι είναι γενικά διαπιστωμένο)

Reaction score
17.711
Τις έστειλε όλες σε Μοναστήρι

Πω πω...Τι θυμηθηκα τωρα με...καθυστερηση:Μια παροιμια-τις λατρευω!-,και ενα ανεκδοτο:

1."Το Μοναστήρι να 'ναι καλά, κι από καλογήρους"! :405:

2.Συζητούσαν δύο γιαγιάδες για τις αταξίες που έκαναν στα νιάτα τους. Λέει η μία , " όταν έλειπε ο συχωρεμένος, είχα φέρει κρυφά τον άλλον. Απρόσμενα έρχεται ο συχωρεμένος και ίσα που προλαβαίνει ο άλλος και κρύβεται στη ντουλάπα.’’

Και αποκρίνεται η άλλη. "Πω, πω τι μου θύμισες τώρα’’, σηκώνεται, ανοίγει τη ντουλάπα και .....πέφτει ένας σκελετός.......:142:

'Okay, so you've got a car....':125:

[youtube]mt7W6a_gQSM&feature=related[/youtube]

Live! :621:

Reaction score
40

΄΄Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...΄΄ έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι-ή...βελάζει κατά το νεοελληνικότερον,όταν πρόκειται γιά θηλαστικά εκτός ορίων.
"Una faccia,una razia" χαχαχαχαχα...Αφιερωμένο εξαιρετικά:
Γιά το φίλο παράφραση(into your consideration now and forever):Το χρήμα κανείς δε μίσησε,το χιούμορ πολλοί...(απ'ό,τι είναι γενικά διαπιστωμένο)
Πες μας καλέ πως κάνεις χιούμορ....:121: δεν το καταλάβαμε και σε παρεξηγήσαμε καλέ:142: πουλάκιιιι:138:

Πως ?βγήκαν τα θηλαστικά εκτός ορίων? Αυτό είναι σοβαρό βελάζουν κιόλας....πω πω....τραγι-κό πρέπει να τα μπάσουμε εντός:
[youtube]rnSY_OUM0UM[/youtube]

ΥΓ. Μισώ το χρήμα κι όχι το χιούμορ (όποιος κάνει χιούμορ ε...πρέπει και να δέχεται το χιούμορ....εντός θέματος και όχι off topic έξω από χάρτες .....:102:)
Ελπίζω να μην είσαι ούτε ταγμένος ούτε...ταραγμένος

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

"Θεέ μου,δώσε μου την γαλήνη να δέχομαι αυτά που δεν μπορώ να αλλάξω,το κουράγιο να αλλάζω αυτά που μπορώ και την σοφία να γνωρίζω την διαφορά"

Μάθετε βρε κοράσια μου
πως ξύπνησαν τ'αγόρια
και δε βασίζονται πολύ
στα αντρικά τους μόρια

αλλά στην άγρια λογική
που βγαίνει από τα λόγια
ξέρουν να ξεχωρίζουνε
καλούς από λαμόγια

Γιατί σε τούτο το ντουνιά
υπαριθμόν το ένα
το χιούμορ μένει ρε παιδιά (ωωω ναιιι)
και άλλο τι κανένα

Πάψτε λοιπό να κάνετε
τις αγριογατούλες
να μην αρχίσουν οι ΄΄πενιές΄΄
και βγείτε σκάρτες ούλες
(μεγάλες και...μικρούλες)
:621::621:(διπλο-πενιές) ''Αλαααα''
http://www.youtube.com/watch?v=RBsQXEYTMPA:143::143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Πες μας καλέ πως κάνεις χιούμορ.... δεν το καταλάβαμε και σε παρεξηγήσαμε καλέ πουλάκιιιι
Πως ?βγήκαν τα θηλαστικά εκτός ορίων? Αυτό είναι σοβαρό βελάζουν κιόλας....πω πω....τραγι-κό πρέπει να τα μπάσουμε εντός:
ΥΓ. Μισώ το χρήμα κι όχι το χιούμορ (όποιος κάνει χιούμορ ε...πρέπει και να δέχεται το χιούμορ....εντός θέματος και όχι off topic έξω από χάρτες .....)
Ελπίζω να μην είσαι ούτε ταγμένος ούτε...ταραγμένος
(διπλο-πενιές) ''Αλαααα''
http://www.youtube.com/watch?v=RBsQXEYTMPA
Κατ'αρχάς και κατ'αρχήν ούτε υποταγμένος,ούτε διαταραγμένος,ούτε ΄΄βολεμένος΄΄,ούτε ληγμένος(δηλ. δεν ήπια ποτέ ΄΄ληγμένα΄΄),ούτε παραμυθιασμένος είμαι...
Όποιος αγαπά το χιούμορ,είναι σε θέση και ν'αυτοσαρκάζεται.Όποιος δεν έχει,απλά σαρκάζει τους άλλους με κοσμητικά επίθετα άνευ ουσίας κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις(που μαρτυρούν ότι η σάρξ δ ε ν είναι ασθενής,το χιούμορ όμως πάσχει)
Η συνέχεια των παντός είδους εσωρούχων(μάρκας ΄΄μ'έκαψες΄΄):
[youtube]D5t4RmOP77s[/youtube]
Και καλή διασκέδαση...

Reaction score
40
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Κάτι πιο εκλεκτό? Δεν μου αρέσει ο Τσαλίκης:142:

Δεν παρεξηγείς το χιούμορ έτσι? Να μην ανησυχώ δεν θέλω να ταράζομαι ξέρεις...:142: αν και με παίρνει ακόμα η ηλικία βέβαια......

Reaction score
4

....
Πως ?βγήκαν τα θηλαστικά εκτός ορίων? Αυτό είναι σοβαρό βελάζουν κιόλας....πω πω......
...
Όχι όλα τα θηλαστικά....για τις γυναίκες λέμε...:137:

Κάτσε να δούμε τι λένε οι παλιοί, τότε που η αντίληψη διέπρεπε..!!
Νομίζω ότι ο Αρίστος τα λέει καλά στις γυναίκες και τους αρέσει ιδιαίτερα....:614:

- Για πες ρε..

"ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
Από νομική άποψη η γυναίκα θεωρείται ανήλικη και από την γέννησή της ως το θάνατό της. Σε όλη της την ζωή βρίσκονταν υπό κηδεμονία ή καλύτερα υπό επιτροπεία, την οποία ονόμαζε «κυριεία», ενώ τον επίτροπό της «κύριο». Με τον γάμο της η γυναίκα απλώς αλλάζει κηδεμόνα. Από την επιτροπεία του πατέρα της ή του μεγαλύτερου αδελφού της περιέρχεται στην επιτροπεία του συζύγου της. Ακόμη και μετά το θάνατό του δεν υπάρχει περίπτωση να βρει την αυτεξουσιότητάς της. Ο μεγαλύτερός της υιός γίνεται κηδεμόνας της. Και αν δεν υπήρχε υιός τότε αναλάμβανε ένας από τους πλησιέστερους άρρενες συγγενείς της. Το άδικο αυτό νομικό πλαίσιο για τις σημερινές αντιλήψεις δικαιολογούσαν οι αρχαίοι κατά τον απλούστερο τρόπο. Επικαλούνταν την φυσική, πνευματική, και ηθική γυναικεία αδυναμία, η οποία εξασθενίζει την θέληση των γυναικών και τις καθιστά εύκολη λεία των επιτήδειων. Χαρακτηριστική είναι η επί τους θέματος αντίληψη του ΑριστοτέληὉ μὲν γὰρ δοῦλος οὐκ ἔχει τὸ βουλευτικόν, τὸ δὲ θῆλυ ἔχει μέν, ἀλλ’ ἄκυρον, ὁ δὲ παῖς ἔχει μὲν ἀλλ’ ἀτελές» «

http://www.apologitis.com/gr/ancient/a-ginaika.htm#ΑΡΧΑΙΑ_ΓΥΝΑΙΚΑ

Σημ: Το λίνκ είναι τυχαία αναζήτηση...:126:

Reaction score
17.711
Απλα ειναι τα πραγματα:Ασχολουμαστε και με το Ηι-Fi

και επιπλεον θελουμε ολα αυτα που κατονομαζει η Γερμανου μεσω του Τσαλικη και ...

'Δε θέλω πια σπίτια, λεφτά
Του κόσμου το χρυσάφι
Θέλω καρδιά, να μ' αγαπά
Θέση για μένα να 'χει
Δε ζητάω μεγαλεία
Όλα είναι μια ουτοπία...

Απλά τα πράγματα
Δεν ψάχνω θαύματα...

Δε θέλω πια να ζω γι' αυτά
που δε μου λένε κάτι
Θέλω φιλιά πραγματικά
και την ψυχή γεμάτη

Απλά τα πράγματα...'

Πολλα ζηταμε?:109:

Εκεινα τα Μuon....καπου θα τα βολευα...διπλα στις Luis Vuitton βαλιτσες ισως?:114:

Reaction score
40

Όχι όλα τα θηλαστικά....για τις γυναίκες λέμε...

Κάτσε να δούμε τι λένε οι παλιοί, τότε που η αντίληψη διέπρεπε..!!
Νομίζω ότι ο Αρίστος τα λέει καλά στις γυναίκες και τους αρέσει ιδιαίτερα....

- Για πες ρε..

"ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
Από νομική άποψη η γυναίκα θεωρείται ανήλικη και από την γέννησή της ως το θάνατό της. Σε όλη της την ζωή βρίσκονταν υπό κηδεμονία ή καλύτερα υπό επιτροπεία, την οποία ονόμαζε «κυριεία», ενώ τον επίτροπό της «κύριο». Με τον γάμο της η γυναίκα απλώς αλλάζει κηδεμόνα. Από την επιτροπεία του πατέρα της ή του μεγαλύτερου αδελφού της περιέρχεται στην επιτροπεία του συζύγου της. Ακόμη και μετά το θάνατό του δεν υπάρχει περίπτωση να βρει την αυτεξουσιότητάς της. Ο μεγαλύτερός της υιός γίνεται κηδεμόνας της. Και αν δεν υπήρχε υιός τότε αναλάμβανε ένας από τους πλησιέστερους άρρενες συγγενείς της. Το άδικο αυτό νομικό πλαίσιο για τις σημερινές αντιλήψεις δικαιολογούσαν οι αρχαίοι κατά τον απλούστερο τρόπο. Επικαλούνταν την φυσική, πνευματική, και ηθική γυναικεία αδυναμία, η οποία εξασθενίζει την θέληση των γυναικών και τις καθιστά εύκολη λεία των επιτήδειων. Χαρακτηριστική είναι η επί τους θέματος αντίληψη του ΑριστοτέληὉ μὲν γὰρ δοῦλος οὐκ ἔχει τὸ βουλευτικόν, τὸ δὲ θῆλυ ἔχει μέν, ἀλλ’ ἄκυρον, ὁ δὲ παῖς ἔχει μὲν ἀλλ’ ἀτελές» «

http://www.apologitis.com/gr/ancient/a-ginaika.htm#ΑΡΧΑΙΑ_ΓΥΝΑΙΚΑ

Σημ: Το λίνκ είναι τυχαία αναζήτηση...

Ώστε μονό για τις γυναίκες λέγαμε ή λέγατε?:121: Κοίτα να δεις που δεν κατάλαβα σωστά Ω Θεοί του Ολύμπου συμφωρά(Από αύριο με τον κηδεμόνα μου):134:
Αλλά αυτό με την αρχαιότητα τώρα τι το ήθελες παλικάρι μου? Αφού τότε γίνονταν και λέγονταν κι άλλα....:143::143:
Το link? Eξ επί τούτου

Reaction score
40

Αλλά έτσι είναι....πως να το κάνουμε....κερδίζουν πάντα αυτοί που έχουν στυλ χωρίς πολλές υποσχέσεις αλλά άμεσα και ξεκάθαρα...είτε σας αρέσει είτε όχι κύριοι...:116:

Ιδού η αλήθεια που ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτείτε βάλτε την στα hi-end hifi σας για να την απολαύσετε τουλάχιστον :142:

I Can't Give You Anything - The Stylistics
[YOUTUBE]zh59b1fcZ3k&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Κάτι πιο εκλεκτό? Δεν μου αρέσει ο Τσαλίκης
Δεν παρεξηγείς το χιούμορ έτσι? Να μην ανησυχώ δεν θέλω να ταράζομαι ξέρεις... αν και με παίρνει ακόμα η ηλικία βέβαια......
Αλλά έτσι είναι....πως να το κάνουμε....κερδίζουν πάντα αυτοί που έχουν στυλ χωρίς πολλές υποσχέσεις αλλά άμεσα και ξεκάθαρα...είτε σας αρέσει είτε όχι κύριοι...
Ιδού η αλήθεια που ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτείτε βάλτε την στα hi-end hifi σας για να την απολαύσετε τουλάχιστον
I Can't Give You Anything - The Stylistics
Δε θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά μη βασίζεσαι στην ηλικία.Δεν αποτελεί το δείγμα καλής υγείας,ειδικά στην Ελλάδα(καταχρήσεων γαρ)...Η ηλικία δε σε προφυλάσσει από αυτές.
Καλό θα ήταν να μην έχουμε σχέση ούτε με βρυκόλακες ούτε μ'εν γένει...κόλακες:135:
Και όμως,οι γυναίκες έχουν πολλά κοινά με τους χαιεντάδες...Όπως οι δεύτεροι αναζητούν στο σύστημά τους κάτι που δε μπορούν να έχουν από αυτό(δηλ.το αρχικό αυθεντικό μουσικό γεγονός),έτσι και οι πρώτες αναζητούν αυτό που δε μπορούν να έχουν(γιατί όταν το έχουν,το βρίσκουν λιγότερο ενδιαφέρον:612:)
[youtube]OhwGf7ZGsbg[/youtube]
Στίχοι: Χαρούλα Αλεξίου
Μουσική: Χαρούλα Αλεξίου

Θα 'ερθει μια φορά να νιώσω πως κι εγώ ανήκω κάπου.
Θα έρθει σαν θεός, άνθρωπος καθαρός κι εγώ η σκιά του.
Θα μου κρατάει σφιχτά-σφιχτά το χέρι,
και λόγια καθαρά μόνο θα μου φέρει.

Θα γνωρίσω έναν άνθρωπο που λέει ναί και το εννοεί.
Να γυρίζω το κεφάλι και να μένει το χαμόγελό του εκεί.
Μες στα μάτια να τον βλέπω να'χει λόγο, να'χει μπέσα.
Να νυχτώνει, να χαράζει και να πέφτω πάντα μέσα.

Μες στα μάτια να τον βλέπω και να μένω ο εαυτός μου,
να το λέω να το εννοώ πως είναι αυτός ο ανθρωπός μου.
Κι αν πέρασα πολλά, μπορώ σε μια στιγμή να τα διαγράψω.
Μπορώ να του δοθώ, να του παραδοθώ κι ας ξανακλάψω.
Φτάνει για μια φαρά αυτός να φέρει, δυο λόγια καθαρά στο άδειο μου το χέρι.

Να γνωρίσω εναν ανθρωπό που λέει ναι και το εννοεί,
να γυρίζω το κεφάλι και να μένει το χαμογελό του εκεί,
να έχω λόγο να του δίνω και να παίρνω απο εκείνον την μπέσα.
Να χαράζει, να νυχτώνει και να πέφτω πάντα μέσα.

Μες στα μάτια να τον βλέπω και να μένω ο εαυτός μου.
Να το λέω να το εννόω πως είναι αυτός ο ανθρωπός μου.
Πέρασα πολλά, μπορώ σε μια στιγμή να τα διαγράψω...
θέλω να του δοθώ, να του παραδοθώ κι ας ξανακλάψω...αρκεί,
να γυρίζω το κεφάλι και να μένει το χαμογελό του εκεί....εκεί.
(Τι σ υ μ φ ο ρ ά...΄΄Κλάψα΄΄,τ'όνομά σου είναι γυναικείο-και καθόλου τυχαίο)

Reaction score
59
Λαθεμένη άποψη περί hi-end και hi-endά έχεις Bhutia. Ο hi-endάς προσπαθεί να πλησιάσει όλο και περισσότερο το αληθινό γεγονός το οποίο γνωρίζει από ακροάσεις ζωντανής μουσικής.
Όσο για τις γυναίκες, ας σου απαντήσουν αυτές. Αλλά πώς γίνεται "να αναζητούν αυτό που δεν μπορούν να έχουν" αλλά τελικά από τα λεγόμενά σου φαίνεται να μπορούν να το έχουν και ταυτόχρονα να μην μπορούν να το εκτιμήσουν δεόντως και καταλλήλως. Πολύ μπερδεμένη βρίσκω τη σκέψη σου. Μήπως οφείλεται σε στέρηση; Δεν είμαι γιατρός. Λ.Σ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Λαθεμένη άποψη περί hi-end και hi-endά έχεις Bhutia. Ο hi-endάς προσπαθεί να πλησιάσει όλο και περισσότερο το αληθινό γεγονός το οποίο γνωρίζει από ακροάσεις ζωντανής μουσικής.
Όσο για τις γυναίκες, ας σου απαντήσουν αυτές. Αλλά πώς γίνεται "να αναζητούν αυτό που δεν μπορούν να έχουν" αλλά τελικά από τα λεγόμενά σου φαίνεται να μπορούν να το έχουν και ταυτόχρονα να μην μπορούν να το εκτιμήσουν δεόντως και καταλλήλως. Πολύ μπερδεμένη βρίσκω τη σκέψη σου. Μήπως οφείλεται σε στέρηση; Δεν είμαι γιατρός. Λ.Σ.
Ωραία η ερώτηση...Χρειάζεται θηλυκό μυαλό γιά να την κάνεις...:126:
Eίναι θέμα αντίληψης και όχι μόνο...ακουστικής.Γενικά οι γυναίκες-ως ανώτερα όντα- κατακτούν αυτό που θέλουν πλησιάζοντας πάντα τ'αληθινά γεγονότα(τα οποία γνωρίζουν από συναισθηματικής άποψης,δεν τους μένουν όμως αυτά μιά και τα χάνουν λόγω λαθεμένης αντίληψης γιά το καλό τους).Διάβαζε προσεκτικότερα,δίχως ν'ακούς μουσική και να...χάνεσαι μέσα στο μουσικό γεγονός,ή όταν μαγειρεύει η γυναίκα σου μη βρίσκεσαι κοντά στην κουζίνα και σε συνεπαίρνουν οι μυρωδιές...
Εχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η οσφρητική αίσθηση έχει τέτοια δύναμη ώστε να θολώνει την αντίληψη από τις υπόλοιπες αισθήσεις(μιά και διαμορφώνει την εστίαση των εγκεφαλικών κέντρων στα συγκεκριμένα ερεθίσματα).
Το ίδιο συμβαίνει με την ακουστική(και χαϊενδική) απόλαυση(που αυξάνει τα επίπεδα ντοπαμίνης κι ενδορφινών...:612:).
Το περίεργο είναι γιατί δε μπορούν να το κρατήσουν.Εδώ έγκειται η α ν τ ί λ η ψ η.

:135:

Reaction score
59
Τώρα μας φώτησες Bhutia! Πολύ μπερδεμένο εξακολουθώ να σε βρίσκω, όσο κιαν προσπαθείς να γίνεις "κατανοητός".
Νομίζω, και δεν είμαι γιατρός, μια προσπάθεια επιστημονικής ανάλυσης του εαυτού σου θα ήταν μια καλή αρχή για σένα. Λ.Σ.

Reaction score
4

........
Αφού τότε γίνονταν και λέγονταν κι άλλα....
Το link? Eξ επί τούτου
.....γιαυτό σου λέω....., δεν κάνετε για όλα.:137:
....είναι έννοιες που αφορούν την Αρσενική πλευρά της φύσης και δεν τις πιάνετε...

Τον "Έρωτα" αφήστε τον όμως και σκεφτείτε κάτι άλλο..., δεν είναι σεξουλικό μόνο όπως νομίζετε..

Το αρσενικό "Γ....".
...αν το βλέπεις μόνο ως πράξη......:138:, καλά είναι.....και ως εκεί. .
Όπως είπε και ο σοφός......."Ὁ μὲν γὰρ δοῦλος οὐκ ἔχει τὸ βουλευτικόν, τὸ δὲ θῆλυ ἔχει μέν, ἀλλ’ ἄκυρον".., οπότε....:126:

Reaction score
4

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON