Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

[RELIOPS="Για να σε δώ με "άλλο" μάτι!"]
[/RELIOPS]

Επειδή όμως ξέρω κια να μαγειρεύω το ξανασκέφτηκα. Αντί να ανοίξουμε σπιτικό, καλύτερα ένα γκουρμεδάδικο. Ξέρεις, απ' αυτά που σερβίρεις ένα σκ@τουλάκι μέσα σε ένα μεγάλο πιάτο στον πελάτη

[RELIOPS="και πληρώνει με εσώρουχα"]δηλαδή του παίρνεις τα σώβρακα! [/RELIOPS]
Καλέ σκιάχτηκα με αυτό το ματί!! Ή να πω μάτια?:142::142:

Aνέμελε, πολύ ωραία ιδέα του γκουρμεδάδικου!

Έχω έτοιμη μια συνταγή! Αμέ! Αμέ!!

Ταλιατέλες αλά κρεμ μπεσαμέλ με ένα στρώμα από μοσχαράκι γάλακτος κονκασέ αρωματισμένο με μυρωδικά !

Ναι, πολύ σωστά κατάλαβες!!!! Μιλάμε για παστίτσιο σε γκουρμέ στυλ!! :204::204:

Reaction score
40
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Fedra,μήπως υπερβάλεις;Οι γυναίκες ΄΄φοβούνται΄΄ τους άντρες σχετικά με το χάϊ φάϊ;;;Τότε ποιά η εξελικτική φεμινιστική τους υπόσταση και ισότητα;
Γιατί δε τους φοβούνται γιά όλα-τα πιό ουσιώδη- υπόλοιπα;Δηλαδή στο χάϊ φάϊ συμπυκνώνονται γιά σένα όλες οι ΄΄θυσίες΄΄ των γυναικών;
Προσωπική άποψη:Οι γυναίκες δε στερούνται τις απολαύσεις τους.Κι αν το θεωρούσαν απόλαυση, τ ί π ο τ ε δε θα τις πτοούσε(αποδεδειγμένο αυτό το τελευταίο).Και νομίζω ότι καλά κάνουν να μη στερούνται ό,τι τις ανεβάζει.Γιά να είμαστε και μεις πιό ευτυχισμένοι.
Αν και έλεγα να μην απαντήσω πάλι σε αυτό το θέμα, το κάνω για να ξεκαθαρίσω κάποιες υπόνοιες που μπορεί να άφησα να εννοηθούν χωρίς να το θέλω.
Ενώ θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί αυτό το θέμα σε μια εποικοδομητική κουβέντα ανάμεσα στις λίγες γυναίκες που γράφουν στο forum έγινε ακριβώς το αντίθετο. Ειρωνικά σχόλια, μαχαιριές κάτω από το τραπέζι, και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς , ακόμα και συνοικέσια....λες και όταν γράφουμε και απαντούμε σε κάποια μέλη που είναι και τα περισσότερα άνδρες υποθάλπεται λιγούρα και δεν ξέρω και εγώ τι.
Γιατί θα πρέπει να μην υπάρχει μια υγιής συζήτηση ανάμεσά μας παρά μόνο χλευασμός και απαξίωση?

Φυσικά και ο τίτλος του θέματος φωτογραφίζει απαξιωτικά τη γυναικεία συμμετοχή στο forum αλλά και γενικότερα τις γυναίκες από ανθρώπους που στην τελική ούτε καν γνωρίζουν τι θέλουν και με τι μπορεί να ασχοληθούν.
Θα μπορούσε απλά να ήταν διαφορετικός όπως για παράδειγμα
''Ασχολούνται οι (και) γυναίκες με το Hi-fi''? Έτσι απλά για να υπάρχει λόγος και αντίλογος χωρίς άμεσους και έμμεσους υπαινιγμούς. Μάλλον ζητάω πολλά:121:

Όταν έγραψα ''γιατί αν σας έλεγαν πως ασχολούνται θα τις είχατε ''φάει''....με περισσότερη όρεξη.............'' σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα πως οι γυναίκες φοβούνται τους χαιεντάδες (στην διαδικτυακή πάντα συζήτηση αλλά και στην πραγματικότητα) αλλά πως η απαξίωση θα ήταν μεγαλύτερη και σε υπερθετικό βαθμό. Βλέπεις μερικοί δεν τις αφήνουν να παίξουν με τα ''παιχνίδια'' τους γιατί ξεχνούν πως η μουσική παίζει τον πρώτο ρόλο και μετά η αναπαραγωγή του ήχου.
Καμιά σχέση με το φεμινιστικό κίνημα Bhutia, ξέρω να ξεχωρίζω τους ρόλους των δύο φύλων όπως ξέρω πως πότε ένα αστείο υπερβαίνει τα όρια και γίνεται πρόκληση, ειρωνεία, και αστεϊσμός , είτε αφορά τις γυναίκες είτε τους άνδρες.

'' Εάν το αστείο κρύβεται πίσω από το σοβαρό αυτό είναι ειρωνεία, αν το σοβαρό κρύβεται πίσω από το αστείο αυτό είναι χιούμορ''
Αυτό είπε ο Σοπενχάουερ και συμφωνώ.

Λυπάμαι που το χιούμορ κάποιων είναι κακόγουστο αστείο αλλά και πάλι τους κατανοώ γιατί είναι θέμα νοοτροπίας που δεν θα ακολουθήσω.

Reaction score
777
Αγαπητή Φαίδρα.Διαφωνώ μαζί σου στο οτι το θέμα θα μπορούσε να είναι εποικοδομητικό.

Παρατηρώντας το γύρω κόσμο κάποιος μπορεί εύκολα να βγάλει συμπεράσματα για το πώς είναι διαμορφωμένη η κοινωνία.Καλώς ή κακώς η πατριαρχική διοίκηση της οικογένειας υπάρχει ακόμα και στις νέες γενιές σήμερα.Ο μέσος άντρας έχει ως λάφυρο τις εμπειρίες του με τις γυναίκες ενώ αντιθέτως η γυναίκα έχει ως απόρρητο μυστικό το παρελθόν της.Κάποτε στο σχολείο μαλώναμε για το ποιός είναι ο πιο γρήγορος.Οι γυναίκες δέν το έκαναν.Στα 20(που είμαι εγώ)μαλώνουμε για το ποιός έχει πιο γρήγορο αμάξι.Στα 50 κάποιοι μαλώνουνε για το ποιός έχει καλύτερο πικάπ.Θα μπορούσε να μην ήταν πικάπ να ήταν υπολογιστής ή mercedes.Το θέμα είναι η ανούσια παπαρολογία που το μόνο που θυμίζει είναι εικόνες τετάρτης δημοτικού.
Τί να κάνουμε τώρα...Οι γυναίκες είναι πιο πρακτικές απο τους άντρες.Θέλουν κάτι για να κάνουν τη δουλειά τους και όχι για επίδειξη.Ο άντρας μέσα απο το αντικείμενο βλέπει την επέκταση του...μη πώ τώρα...
Αυτά είναι τα κοινωνικά κατάλοιπα...
Το δεύτερο έγκειται στο τρόπο σκέψης της γυναίκας και του άντρα.Ο άντρας σκέφτεται σαν 2bitο λογισμικό.Πρόσθεση αφαίρεση...χασάπης που λέμε.Ο τρόπος σκέψης της γυναίκας είναι αρκετά πολύπλοκος και μάλιστα τις περισσότερες φορές περνάει απο απο συναισθηματισμούς.Ο πολύπλοκος αυτός τρόπος σκέψης την κάνει να αδυνατεί να εισαχθεί σε πολύπλοκα συστήματα όπως είναι τα τεχνολογικά.Παρ όλ αυτά όταν εισάγεται τα καταφέρνει πολύ καλά λόγω του σύνθετου τρόπου σκέψης της.
Εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι τον κόσμο των γυναικών...τί να κάνουμε τώρα.Δέν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το ανούσιο θέμα.Ειδικά όταν μαζοποιούμε τα πράματα και βγάζουμε συμπεράσματα πιθανότατα λαθεμένα...Στην πράξη η διαφορά έγκειται σε κοινωνικά κατάλοιπα άλλων εποχών τα οποία οι Ευρωπαικές χώρες έχουν εξαλείψει σε μεγάλο βαθμό.Βέβαια το οτι με έναν Γερμανό μοιάζουμε ελάχιστα ενω με τους γείτονες Τούρκους είμαστε ίδιοι-ειδικά στην κουλτούρα μας- λέει πολλά.Αν δεν το παραδεχτούμε ετσι ώστε να προχωρήσουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Εγώ αυτά γνωρίζω...Χαίρεται...Το επόμενο θέμα μπορεί να έχει απευθείας ένα τίτλο man vs woman.Θα είναι πιο άμεσο να είναι έτσι..

Reaction score
22

Αν και έλεγα να μην απαντήσω πάλι σε αυτό το θέμα, το κάνω για να ξεκαθαρίσω κάποιες υπόνοιες που μπορεί να άφησα να εννοηθούν χωρίς να το θέλω.
Ενώ θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί αυτό το θέμα σε μια εποικοδομητική κουβέντα ανάμεσα στις λίγες γυναίκες που γράφουν στο forum έγινε ακριβώς το αντίθετο. Ειρωνικά σχόλια, μαχαιριές κάτω από το τραπέζι, και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς , ακόμα και συνοικέσια....λες και όταν γράφουμε και απαντούμε σε κάποια μέλη που είναι και τα περισσότερα άνδρες υποθάλπεται λιγούρα και δεν ξέρω και εγώ τι.
Γιατί θα πρέπει να μην υπάρχει μια υγιής συζήτηση ανάμεσά μας παρά μόνο χλευασμός και απαξίωση?

Φυσικά και ο τίτλος του θέματος φωτογραφίζει απαξιωτικά τη γυναικεία συμμετοχή στο forum αλλά και γενικότερα τις γυναίκες από ανθρώπους που στην τελική ούτε καν γνωρίζουν τι θέλουν και με τι μπορεί να ασχοληθούν.
''Ασχολούνται οι (και) γυναίκες με το Hi-fi''? Έτσι απλά για να υπάρχει λόγος και αντίλογος χωρίς άμεσους και έμμεσους υπαινιγμούς. Μάλλον ζητάω πολλά:121:

Όταν έγραψα ''γιατί αν σας έλεγαν πως ασχολούνται θα τις είχατε ''φάει''....με περισσότερη όρεξη.............'' σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα πως οι γυναίκες φοβούνται τους χαιεντάδες (στην διαδικτυακή πάντα συζήτηση αλλά και στην πραγματικότητα) αλλά πως η απαξίωση θα ήταν μεγαλύτερη και σε υπερθετικό βαθμό. Βλέπεις μερικοί δεν τις αφήνουν να παίξουν με τα ''παιχνίδια'' τους γιατί ξεχνούν πως η μουσική παίζει τον πρώτο ρόλο και μετά η αναπαραγωγή του ήχου.
Καμιά σχέση με το φεμινιστικό κίνημα Bhutia, ξέρω να ξεχωρίζω τους ρόλους των δύο φύλων όπως ξέρω πως πότε ένα αστείο υπερβαίνει τα όρια και γίνεται πρόκληση, ειρωνεία, και αστεϊσμός , είτε αφορά τις γυναίκες είτε τους άνδρες.

'' Εάν το αστείο κρύβεται πίσω από το σοβαρό αυτό είναι ειρωνεία, αν το σοβαρό κρύβεται πίσω από το αστείο αυτό είναι χιούμορ''

Λυπάμαι που το χιούμορ κάποιων είναι κακόγουστο αστείο αλλά και πάλι τους κατανοώ γιατί είναι θέμα νοοτροπίας που δεν θα ακολουθήσω.
Ολο παράπονα εισαι:138:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Όταν η Μουσική παίζει τον πρώτο ρόλο,τότε οι γυναίκες αποκτούν τα δικά τους σύνεργα ώστε να είναι αυτεξούσιες στις απολαύσεις τους και να μη χρειάζονται τα των ανδρών.Έχουν τον τρόπο τους δε να τους πείσουν ότι η αγάπη τους γι αυτά δεν είναι μικρότερη από των ανδρών.Όπως τους έχουν πείσει γιά την αναγκαιότητα της μητρότητας,την αναγκαιότητα της δουλειάς γιά να έχουν την ελευθερία και την προσωπικότητά τους(η γυναίκα που δεν έχει δουλειά είναι αυτή που δε βρίσκει δουλειά σήμερα),μιά κι έχουν κατορθώσει να διεισδύσουν σε όλα τα επαγγέλματα(πιλότοι,ειδικές δυνάμεις στρατού,οδηγοί ταξί/φορτηγών,υπάλληλοι κρεοπωλείων,κ.ο.κ.).Πράγμα που σημαίνει ότι έπεισαν γιά όλ'αυτά.Βέβαια παίζει ρόλο και η οικογένεια που δεν ενίσταται όταν τ'αγόρια ακούνε μουσική και ασχολούνται με τα στερεοφωνικά ενώ τα κορίτσια ασχολούνται με τις κούκλες.
Άποψή μου,είναι θέμα νοοτροπίας και οφείλει ν'αλλαχθεί(από εσάς).Όλα τ'άλλα τα διατυπώνεις πραγματικά υπέροχα κι έτσι ακριβώς όπως είναι.Βάλε το λιθαράκι κι εσύ κάνοντας την αντίθεση χωρίς να φοβάσαι τι θα πουν οι άντρες σ'αυτό.Κάθε αρχή και δύσκολη...
ΥΓ:αν ο Σοπενάουερ ζούσε στα τωρινά χρίνια του διαδικτύου,θα είχε ασφαλώς προσθέσει πως όταν πίσω από το αστείο και το σοβαρό κρύβεται η ανάγκη γιά συζήτηση αυτό είναι...διαδικτυακό topic διεγέρσεως της νόησης:612:.Και συμπληρώνω:οτιδήποτε σοβαρό μπορεί να λέγεται με χιούμορ,τότε αποφεύγεται ο υποβιβασμός των ανθρώπων.

Αγαπητή Φαίδρα.Διαφωνώ μαζί σου στο οτι το θέμα θα μπορούσε να είναι εποικοδομητικό.
Παρατηρώντας το γύρω κόσμο κάποιος μπορεί εύκολα να βγάλει συμπεράσματα για το πώς είναι διαμορφωμένη η κοινωνία.Καλώς ή κακώς η πατριαρχική διοίκηση της οικογένειας υπάρχει ακόμα και στις νέες γενιές σήμερα.Ο μέσος άντρας έχει ως λάφυρο τις εμπειρίες του με τις γυναίκες ενώ αντιθέτως η γυναίκα έχει ως απόρρητο μυστικό το παρελθόν της.Κάποτε στο σχολείο μαλώναμε για το ποιός είναι ο πιο γρήγορος.Οι γυναίκες δέν το έκαναν.Στα 20(που είμαι εγώ)μαλώνουμε για το ποιός έχει πιο γρήγορο αμάξι.Στα 50 κάποιοι μαλώνουνε για το ποιός έχει καλύτερο πικάπ.Θα μπορούσε να μην ήταν πικάπ να ήταν υπολογιστής ή mercedes.Το θέμα είναι η ανούσια παπαρολογία που το μόνο που θυμίζει είναι εικόνες τετάρτης δημοτικού.
Τί να κάνουμε τώρα...Οι γυναίκες είναι πιο πρακτικές απο τους άντρες.Θέλουν κάτι για να κάνουν τη δουλειά τους και όχι για επίδειξη.Ο άντρας μέσα απο το αντικείμενο βλέπει την επέκταση του...μη πώ τώρα...
Το δεύτερο έγκειται στο τρόπο σκέψης της γυναίκας και του άντρα.Ο άντρας σκέφτεται σαν 2bitο λογισμικό.Πρόσθεση αφαίρεση...χασάπης που λέμε.Ο τρόπος σκέψης της γυναίκας είναι αρκετά πολύπλοκος και μάλιστα τις περισσότερες φορές περνάει απο απο συναισθηματισμούς.Ο πολύπλοκος αυτός τρόπος σκέψης την κάνει να αδυνατεί να εισαχθεί σε πολύπλοκα συστήματα όπως είναι τα τεχνολογικά.Παρ όλ αυτά όταν εισάγεται τα καταφέρνει πολύ καλά λόγω του σύνθετου τρόπου σκέψης της.
Εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι τον κόσμο των γυναικών...τί να κάνουμε τώρα.Δέν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το ανούσιο θέμα.Ειδικά όταν μαζοποιούμε τα πράματα και βγάζουμε συμπεράσματα πιθανότατα λαθεμένα...Στην πράξη η διαφορά έγκειται σε κοινωνικά κατάλοιπα άλλων εποχών τα οποία οι Ευρωπαικές χώρες έχουν εξαλείψει σε μεγάλο βαθμό.Βέβαια το οτι με έναν Γερμανό μοιάζουμε ελάχιστα ενω με τους γείτονες Τούρκους είμαστε ίδιοι-ειδικά στην κουλτούρα μας- λέει πολλά.Αν δεν το παραδεχτούμε ετσι ώστε να προχωρήσουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
Εγώ αυτά γνωρίζω...Χαίρεται...Το επόμενο θέμα μπορεί να έχει απευθείας ένα τίτλο man vs woman.Θα είναι πιο άμεσο να είναι έτσι..
Μη βάζεις ετικέτες ανωτερότητας και κατωτερότητας σε λαούς.Υποδηλώνει προκατάληψη.Έχεις διαβάσει ότι στο εξωτερικό μας παραλληλίζουν στην οικονομία και στο δημόσιο τομέα με υπανάπτυκτες χώρες της Αφρικής;
Και αν αναφερθείς στην πλουσιότερη πολιτιστική μας παράδοση,θα σου αντιτείνω ότι οι γείτονες έχουν καταφέρει να κρατάνε την ιδιαιτερότητα της κουλτούρας τους ενώ τους αμανέδες με τα τσιφτετέλια να τα τραγουδάμε και να τα χορεύουμε εμείς,θάβοντας τη δημοτική μας παράδοση.
Γιά να μην επαναλάβω την εκτίμηση όλων των πολιτικών αναλυτών ότι υπερτερούν σε διπλωματικό επίπεδο.όμως αυτό το ζήτημα είναι ατέρμονο συζητήσεων και πολύ εκτός θέματος γι αυτό βάζω την τελεία μου.

Reaction score
40

Όταν η Μουσική παίζει τον πρώτο ρόλο,τότε οι γυναίκες αποκτούν τα δικά τους σύνεργα ώστε να είναι αυτεξούσιες στις απολαύσεις τους και να μη χρειάζονται τα των ανδρών.Έχουν τον τρόπο τους δε να τους πείσουν ότι η αγάπη τους γι αυτά δεν είναι μικρότερη από των ανδρών.Όπως τους έχουν πείσει γιά την αναγκαιότητα της μητρότητας,την αναγκαιότητα της δουλειάς γιά να έχουν την ελευθερία και την προσωπικότητά τους(η γυναίκα που δεν έχει δουλειά είναι αυτή που δε βρίσκει δουλειά σήμερα),μιά κι έχουν κατορθώσει να διεισδύσουν σε όλα τα επαγγέλματα(πιλότοι,ειδικές δυνάμεις στρατού,οδηγοί ταξί/φορτηγών,υπάλληλοι κρεοπωλείων,κ.ο.κ.).Πράγμα που σημαίνει ότι έπεισαν γιά όλ'αυτά.Βέβαια παίζει ρόλο και η οικογένεια που δεν ενίσταται όταν τ'αγόρια ακούνε μουσική και ασχολούνται με τα στερεοφωνικά ενώ τα κορίτσια ασχολούνται με τις κούκλες.Άποψή μου,είναι θέμα νοοτροπίας και οφείλει ν'αλλαχθεί(από εσάς).Όλα τ'άλλα τα διατυπώνεις πραγματικά υπέροχα κι έτσι ακριβώς όπως είναι.Βάλε το λιθαράκι κι εσύ κάνοντας την αντίθεση χωρίς να φοβάσαι τι θα πουν οι άντρες σ'αυτό.Κάθε αρχή και δύσκολη...
ΥΓ:αν ο Σοπενάουερ ζούσε στα τωρινά χρίνια του διαδικτύου,θα είχε ασφαλώς προσθέσει πως όταν πίσω από το αστείο και το σοβαρό κρύβεται η ανάγκη γιά συζήτηση αυτό είναι...διαδικτυακό topic διεγέρσεως της νόησης:612:.Και συμπληρώνω:οτιδήποτε σοβαρό μπορεί να λέγεται με χιούμορ,τότε αποφεύγεται ο υποβιβασμός των ανθρώπων.
Όταν καταλάβεις ότι δεν απευθύνεσαι σε παιδάκι, όταν καταλάβεις ότι οι γυναίκες διεκδικούν και δεν πείθουν αλλά αποδεικνύουν τις ικανότητες τους, όταν καταλάβεις πως όλες οι γυναίκες δεν παίζουν με κούκλες και καλλυντικά.....και φυσικά όταν καταλάβεις ή υποψιαστείς ότι δεν φοβάμαι τίποτα ειδικά τι θα μου πουν οι άνδρες τα ξαναλέμε....το ξέρω θα περάσει πολύς καιρός.....

ΥΓ. Μην παρεξηγηθείς απλά σκέψου χωρίς την ανδρική σου υπόσταση αλλά την ανθρώπινη

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Όταν καταλάβεις ότι δεν απευθύνεσαι σε παιδάκι, όταν καταλάβεις ότι οι γυναίκες διεκδικούν και δεν πείθουν αλλά αποδεικνύουν τις ικανότητες τους, όταν καταλάβεις πως όλες οι γυναίκες δεν παίζουν με κούκλες και καλλυντικά.....και φυσικά όταν καταλάβεις ή υποψιαστείς ότι δεν φοβάμαι τίποτα ειδικά τι θα μου πουν οι άνδρες τα ξαναλέμε....το ξέρω θα περάσει πολύς καιρός.....

ΥΓ. Μην παρεξηγηθείς απλά σκέψου χωρίς την ανδρική σου υπόσταση αλλά την ανθρώπινη
Δέν νομίζω οτι θα τα καταφέρει...:D

Φίλε bhutia δέν έβαλα διαφορές μεταξύ των λαών.Είπα οτι η κουλτούρα του Έλληνα τείνει σε αυτήν του μέσου Τούρκου ενώ αντιθέτως διαφέρει κατα πολύ απο αυτή του Δυτικο-Ευρωπαίου.Τί να κανουμε τώρα...Αυτό δέν είναι μόνο στη μουσική και στα βιβλία αλλα και στα κοινωνικά στερεότυπα.

Reaction score
40

Μαζί σου θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα ότι δεν μπορεί εκ των πραγμάτων το θέμα αυτό να είναι εποικοδομητικό. Το κατάλαβα.

Τώρα για το θέμα της νοοτροπίας δεν βλέπω καμιά καλή προσπάθεια από την μεριά των περισσοτέρων ανδρών γιατί τελικά φταίνε και οι γυναίκες σε αυτό. Το σημαντικότερο φταίξιμο τους είναι που θέλησαν για να είναι αρεστές στους άνδρες να τους κάνουν και να γίνονται αρεστές σύμφωνα με τα γούστα των ανδρών πάντα οι πολλές και ανδρογυναίκες οι λιγότερες....τραγικό και βολικό... το βρίσκω.

ΥΓ. Κάτι άσχετο τώρα....είδα κάτι φωτογραφίες που έβαλες ενός φίλου σου με κάτι φανταστικά ηχεία. Αλλά παρατήρησα κάτι αρκουδάκια και κουβέρτες πίσω από το ένα ηχείο....αυτό είναι καλό ή απλά έτυχε...το ρωτάω μήπως έχει να κάνει με τον ήχο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Κάτι άσχετο τώρα....είδα κάτι φωτογραφίες που έβαλες ενός φίλου σου με κάτι φανταστικά ηχεία. Αλλά παρατήρησα κάτι αρκουδάκια και κουβέρτες πίσω από το ένα ηχείο....αυτό είναι καλό ή απλά έτυχε...το ρωτάω μήπως έχει να κάνει με τον ήχο
Που 'σαι Μιχάλη να κάνεις χαρακίρι:405:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Fedra,όταν μπορείς εσύ ν'αποκρυπτογραφήσεις αυτά που γράφεις,τότε σε παρακαλώ κάνε μας μιά ερμηνεία γιατί σε αυτά που έγραψες,άλλο νόημα δε βγαίνει εκτός από αυτό που σου απάντησα.
Τώρα αν δε θυμάσαι αυτά που γράφεις,στα επαναλαμβάνω γιά να τα ξαναδιαβάσεις...
Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-fi? γιατί αν σας έλεγαν πως ασχολούνται θα τις είχατε ''φάει''....με περισσότερη όρεξη.............
Μακάρι στη ζωή σου όλοι να σ'αντιμετώπιζαν σαν ΄΄παιδάκι΄΄,γιατί η τιμή να είσαι άδολος είναι εξαιρετική.Άρα θα ήταν και κοπλιμέντο γιά σένα.
Νομίζω είσαι ελεύθερη να διαχειριστείς όπως θέλεις τις προσωπικές σου διαδικτυακές σχέσεις.Εγώ και πάλι θα μαι φίλος και μαχητής μιάς αλήθειας που πονάει,αλλά δεν ξεγελάει...:126:

Δέν νομίζω οτι θα τα καταφέρει...:D
Φίλε bhutia δέν έβαλα διαφορές μεταξύ των λαών.Είπα οτι η κουλτούρα του Έλληνα τείνει σε αυτήν του μέσου Τούρκου ενώ αντιθέτως διαφέρει κατα πολύ απο αυτή του Δυτικο-Ευρωπαίου.Τί να κανουμε τώρα...Αυτό δέν είναι μόνο στη μουσική και στα βιβλία αλλα και στα κοινωνικά στερεότυπα.
Aγαπητέ μου,ασφαλώς και δε θέλω να τα καταφέρω,γιατί θέλω και είμαι ευτυχισμένος ν'αφήσω την προτεραιότητα σε υψηλού περιεχομένου άτομα όπως εσύ.:142:
Επαναλαμβάνεις αυτό που σου έγραψα με άλλα λόγια.Μ α κ ά ρ ι η κουλτούρα μας να έμοιαζε στην ομοιογένεια του λαού που αναφέρεις,μιά κι εμείς έχουμε αφήσει την κουλτούρα τα έθιμα και τις παραδόσεις μας να είναι μιά σαλάτα από κουλτούρες άλλων λαών...
[youtube]9C-ralldQ54[/youtube]

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Επαναλαμβάνεις αυτό που σου έγραψα με άλλα λόγια.Μ α κ ά ρ ι η κουλτούρα μας να έμοιαζε στην ομοιογένεια του λαού που αναφέρεις,μιά κι εμείς έχουμε αφήσει την κουλτούρα τα έθιμα και τις παραδόσεις μας να είναι μιά σαλάτα από κουλτούρες άλλων λαών...
Μα δέ διαφώνησα...το ξέρω οτι λέμε το ίδιο.απλά το ξεκαθάρισα επειδή είπες οτι ξεχωρίζω λαούς κ.τ.λ.

Φαίδρα τα αρκουδάκια τα έχει ως μπασοπαγίδες στις γωνίες του δωματίου...Τώρα αυτά αποτελούν και μια εικαστική παρέμβαση στο χώρο...2 σε 1 που λέμε.:142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-

Μα δέ διαφώνησα...το ξέρω οτι λέμε το ίδιο.απλά το ξεκαθάρισα επειδή είπες οτι ξεχωρίζω λαούς κ.τ.λ.

Φαίδρα τα αρκουδάκια τα έχει ως μπασοπαγίδες στις γωνίες του δωματίου...Τώρα αυτά αποτελούν και μια εικαστική παρέμβαση στο χώρο...2 σε 1 που λέμε.:142:
:142: Καλά το καταλάβα τότε..

Reaction score
40

Bhutia θυμάμαι πάρα πολύ καλά τι έγραψα αλλά η απάντησή σου όπως είπα δεν....
Ούτως ή άλλως δεν συνομιλούμε tet a tet κι έτσι απαντήσεις που απευθύνονται σε παιδάκι και όχι γυναίκα ή τουλάχιστον μόνο άνθρωπο κάποιας ηλικίας δεν με αγγίζουν και δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα σε άλλα βλέπουμε.

Το λέω και το ξαναλέω αν οι νοήμονες άνδρες δεν αλλάξετε νοοτροπία και να αντιμετωπίζετε τις γυναίκες ούτε σαν άνδρες αλλά μόνο καθαρά σαν ανθρώπους τότε δεν κάνουμε τίποτα........αυτή είναι η αλήθεια που καίει.

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι γυναίκες....απλά και κατανοητά.

Reaction score
40

teachertza να ρωτήσω κάτι έτσι για να μαθαίνω.
Μήπως θα έπρεπε να έχει μικρότερα ηχεία στο χώρο του για να μην βάζει μπασοπαγίδες?:121: Δεν ξέρω ρωτάω απλά.....:114:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

teachertza να ρωτήσω κάτι έτσι για να μαθαίνω.
Μήπως θα έπρεπε να έχει μικρότερα ηχεία στο χώρο του για να μην βάζει μπασοπαγίδες?:121: Δεν ξέρω ρωτάω απλά.....:114:
Όχι απαραίτητα.
Και ένα μικρότερο σε μέγεθος ηχείο μπορεί να δημιουργήσει προΒλήματα μιας και ο κάθε χώρος είναι δεδομένος και παρουσιάζει τα ίδια χαρακτηριστικά σε κάθε συχνότητα.Και επειδή η συχνότητα ουσιαστικά είναι μήκος κύμματος το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ''πειράξουμε'' τον χώρο,είτε ισοσταθμίζοντας ενεργά(equalizer),είτε παθητικά(παγίδες και διαχυτές) ή και με τους 2 τρόπους.
Πιθανόν με ένα άλλο ή μικρότερο ηχείο να μην είχε ανάγκη απο παγίδες αλλά θα έχανε σε άλλους τομείς.Εξάλλου με την παγίδα μπορεί να καταπολεμήσουμε ένα ενοχλητικό μπουμαρισμα χωρίς να χάσουμε σε αίσθηση χαμηλού.

edit:Δεν είμαι ο teachertza αλλά ελπίζω να σε κάλυψα:116:

Reaction score
22

Δε σας βρίσκουμε πουθενα
Το να κυνηγά καποιος τη πιστότητα, ποιοτητα, το καλύτερο, το ιδανικότερο δεν ειναι στο φύλλο,
ειναι στον ανθρωπο
Το να πίνεις Τζονι ειναι τελειως διαφορετικό αν πίνεις κοκκινο ή μπλε, με κοκακόλα ή χωρις
Αυτα σας ελεγα και μου το ριξατε στην... υψηλή πιστότητα
Δεν ειστε της ποιότητας?
Δεν θελετε να απολαμβάνετε τη μουσικούλα σας οπως ακριβώς ειναι και οχι μισή?
Εχετε ακούσει καλοστημένα συστήματα να δειτε τι εχουν παραπάνω?

Εχω αρκετές φιλες και ξαχωρίζουν ολες αν παιζει καλά ή δεν παιζει
αντίθετα φιλοι μου που δεν τους ενδιαφέρει, ε καταλαβαινουν πραμα
Καμια δεν θα εδινε πολλά για ηχο γιατί εχει παρα πολλά αλλά πραματα να κάνει απόσβεση το κεφάλαιο της

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON