Για πείτε: Converter Flac to Mp3

Reaction score
1.844
Απάντηση: Για πείτε: Converter Flac to Mp3

Λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι κατά την εγκατάσταση του BlueRazorLame 120 "χτύπησε" το SpyBot λέγοντάς μου ότι κάτι κακό βρήκε και με ρώτησε αν ήταν να το σκοτώσει. Του είπα ναι, το "σκότωσε" και το αποτέλεσμα ήταν να μην τρέχει το πρόγραμμα ...
Μπορεί να ήταν κάποιο false positive από το Spybot Search & Destroy. Χρησιμοποιώ το Malwarebytes, που είναι σαφώς ανώτερο και, μόλις τώρα, δεν έβγαλε κάποια προειδοποίηση. :203:

Reaction score
1.187

Οχι δεν ήταν false. Απόδειξη πως δεν δούλεψε σωστά.
Ενώ για το 1.1.5.a δεν έβγαλε τίποτα και δουλεύει σωστά. Τώρα δεν το πειράζω άλλο, κρατάω αυτό.

H version 120 του Blue που έβαλες το link εσύ ήταν μέσα σε .zip και ήταν καθαρή. Την τσέκαρα με το SpyBot.

Η version του ιδίου προγράμματος που είχα κατεβάσει εγώ ήταν σε self extract .exe (όχι σε .zip) και είχε trojan.
Καλώς διαμαρτυρήθηκε το SpyBot.

Reaction score
1.844

... H version 120 του Blue που έβαλες το link εσύ ήταν μέσα σε .zip και ήταν καθαρή. Την τσέκαρα με το SpyBot.

Η version του ιδίου προγράμματος που είχα κατεβάσει εγώ ήταν σε self extract .exe (όχι σε .zip) και είχε trojan.
Καλώς διαμαρτυρήθηκε το SpyBot.
Τότε συμφωνούμε απόλυτα. Έχεις πάλι μια εναλλακτική, αν δεν σου αρέσει η άλλη έκδοση.

Αυτή που είχες κατεβάσει ... περπάτησες σε ... λάσπες! :119:

Reaction score
1.187

Τότε συμφωνούμε απόλυτα. Έχεις πάλι μια εναλλακτική, αν δεν σου αρέσει η άλλη έκδοση.

Αυτή που είχες κατεβάσει ... περπάτησες σε ... λάσπες! :119:
Τώρα που βρήκα ότι δουλεύει η version 1.1.5.a δεν την πειράζω.
Εφαρμόζω το σοφό ρητό των υπολογιστών: "If it works DON'T fix it"!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7