Προσφορές σε Blu-Ray απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Reaction score
60
Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Κάτι δε μ' αρέσει. Αυτά δε γίνονται εδώ. Όλα τα blu μέχρι και τα φρέσκα όπως transformers 2 έχουν 14,99? Έκτος και εάν πάνε για κλείσιμο. (ξεπούλημα)
Mετα απο την τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το καταστημα μου επιβεβαιωσαν οτι ΙΣΧΥΟΥΝ οι τιμες στα bluray για παραγγελιες μεσω internet MONO και οχι για τηλεφωνικες παραγγελίες !

Οτι παρετε 14,99 ευρω !! :137:

http://www.shop21.gr/category/category.movies.asp?deid=1415

Reaction score
4

Και σε μένα το ίδιο απάντησαν όταν τους ρώτησα

Τώρα θα δούμε γιατί η παραγγελία μου βρίσκεται ακόμα αδιεκπεραίωτη ...

Reaction score
2

Kαι το videosun κανει προσφορες με τιμες απο 12,90 ευρω !!

http://www.videosun.gr/blu-ray
Μπα 5 σελιδες γύρισα και τιποτα. Καταρχάς στο shop21 έχει και όλα τα νέα στα 15 ευρώ. Ταλιροφονιάδες τους βλέπω και έχω παραγγείλει και πάρει τόσα αλλά μέχρι εδώ μου φαίνεται...:133:

Reaction score
60

Μπα 5 σελιδες γύρισα και τιποτα.
Eχει πολλα με 13,90 !!! ψαξε και περα απο την 5η σελιδα !! ( νομιζω ειναι 40 σελιδες με bluray ) !!!

Reaction score
0
Προς ενημέρωση σας, πριν λίγο επικοινώνησαν μαζί μου από το Shop21 και μου είπαν πως η παραγγελία που είχα κάνει την Παρασκευή 20-11 (Transformers 2 και Harry Potter And The Half-Blood Prince σε BR) ακυρώνεται επειδή δεν έμεινε τίποτα. Αν και το είχα πάρει γραμμή από την αρχή, τους ρώτησα αν θα φέρουν και άλλα BR σε τέτοιες τιμές και η απάντηση φυσικά ήταν όχι γιατί αυτές οι τιμές ήταν για να αδειάσουν οι αποθήκες τους.

Reaction score
60

Τωρα με πηραν τηλεφωνο κι εμενα και ειπαν οτι απο τα 7 Bluray που ειχα στην παραγγελια μου τα 3 δεν ειναι διαθεσιμα λογω πολλων παραγγελιων.

Μου στελνουν σημερα τα υπολοιπα 4 με τιμη 14.99 εκαστο !

Reaction score
4

Παρομοίως από τα πέντε μου στέλνουν τα δύο

καλά που δεν είχα παραγγείλει τρία .....

Reaction score
2

Εγώ σήμερα παρέλαβα τα 3 blu που είχα παραγγείλει απ' το shop21 το Sky captain και τα 2 batman του burton. Παράγγειλα επίσης 3 dvd και χτες έκατσα να κάνω και τρίτη παραγγελία αλλά όντως κάτι illuminati sex + the city δεν υπήρχαν πια. Πάντος για να έχουν και τα φρέσκα harry potter, transformers 2 σε τέτοια τιμή ενώ το videosun όχι μάλλον το πάνε για κλείσιμο?

Reaction score
60
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Στο Amazon όλα τα bluray έχουν GR υποτίτλους?
Και αν όχι πως τα ξεχωρίσουμε ?
Προσοχη μιλαμε για το αμερικανικο αμαζον στο οποιο ελαχιστα εως καθολου bluray εχουν ελληνικους υποτιτλους.

Μπορεις να δεις τις προσφορες απο το αντιστοιχο αγγλικο AMAZON σ αυτο το thread

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=70756

στο οποιο πολλα bluray εχουν ελληνικους υποτιτλους

Reaction score
0

Τσεκάρετε εδώ:
http://www.blu-rayshop.gr/specials.php

Άντε να δούμε προσφορές και σε καινούριους τίτλους να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας εμείς οι κολλημένοι!

Reaction score
4

έχει κάπως καλές τιμές σε μερικά κομμάτια και πάντα συγκρινόμενο με άλλα ελληνικά μαγαζιά
την άλλη εβδομάδα θα δοκιμάσω και την οργάνωσή του με μία παραγγελία
ευχαριστούμε για την πληροφορία tsakgr

Reaction score
0

Όντως οι τιμές στα amazon, ebay, etc είναι πιο χαμηλές σε αρκετά blu-ray, που να βγάλεις άκρη όμως με τους υπότιτλους, μόνο στο play υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση αλλά οι τίτλοι με ελληνικούς υπότιτλους είναι η συντριπτική μειοψηφία!Ελπίζω να αλλάξει το καθεστώς στη χώρα μας και να πέσουν κι άλλο η τιμές των blu-ray, ΣΥΝΤΟΜΑ! You welcome Kostas!

Reaction score
0

Διαγωνισμός από www.blu-rayshop.gr.

"Όσοι πελάτες είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο www.blu-rayshop.gr αλλά και όσοι εγγραφούν μέχρι και 31/03/2010 μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για την ταινία Spiderman 3 σε blu-ray. Αρκεί η εγγραφή σας και μόνο. Η αγορά κάποιου προϊόντος από το κατάστημά μας σε αυτό το διάστημα δεν είναι απαραίτητη παρόλα αυτά κάθε αγορά θα σας δίνει και μία επιπλέον συμμετοχή. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί την 01/04/2010 από εμάς και θα του αποσταλεί το δώρο του στην διεύθυνση που θα έχει δηλώσει στην εγγραφή του στο www.blu-rayshop.gr εντός Ελλάδας με courier και δωρεάν μεταφορικά."

Reaction score
0

:107: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ 50% ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΤΙΤΛΟΥΣ BLU-RAY ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ BLU-RAYSHOP ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΜΑΧΙΩΝ! :107:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΔΩ: http://www.blu-rayshop.gr/specials.php

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower