Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
3.582
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Myrtw, κι εγώ έναν υδραυλικό ονειρεύομαι, να μου φτιάξει κάτι ηλεκτροβάνες στον κήπο αλλά δεν βρίσκω κάποιον που να μιλάει ελληνικά. Εχεις κανέναν να μου συστήσεις ;

Reaction score
777
Φαίδρα ο striftos κάλυψε τα του χώρου.
Αν σε συμβούλευα κάτι θα σου έλεγα να μείνεις μακριά απο το χώρο του hi-end.Θα μου πείς "και τί με λές ρε"?"Εσύ που μιλάς με τις ώρες και πάς επισκέψεις σε μπασοφονιάδες?"Θα σου απαντούσα οτι το ανάλογο αποτέλεσμα το έχεις άνετα με ενα συστηματάκι 1000ευρώ και ένα pc.Εγώ ασχολούμαι επειδή πολύ απλά μεγάλωσα σε περιβάλλον με hi-end και βινύλια κλασσικής και jazz ως επι το πλείστον-απο οικογένεια.Επίσης απο μικρός μεγάλωσα στο κλίμα της σύγκρισης ακριβων ενισχυτών κ.τ.λ.Δέν θεωρώ όμως οτι θα μπώ σε λογική να αγοράσω ποτέ σύστημα.Πάνω κάτω στα 1000 ευρώ θα αρκεστώ.

Απο την άλλη όμως πάς στην έκθεση και εκεί που λές "α τί ωραία θα τη βγάλω με μόνιτορ ηχεία,ψηφιακούς ενισχυτές και ένα pc" σου σκάει ο τυπάκος με το πικάπ και τις λαμπίτσες...και λές "μα πόσο ωραία ακούγεται?" χωρίς θεωρία,τύπους και επιστήμες.Απλά το αυτί και η μουσική...και λές γαμώτο...να είχα τα λεφτα.
Γι αυτό σου λέω...άτιμη ζωή...φύγε όσο είναι νωρίς απο το χόμπι...

Reaction score
17.707
Πάνω κάτω στα 1000 ευρώ θα αρκεστώ

Εσυ απορριπτεσαι ως Ηι εντας...:127:

Ο επομενος...και το συστημα του παρακαλω...:144:

Μερικες απο 'εμας' το δηλωσαμε απο την αρχη,οτι ειμαστε χρονια τωρα και Χαι Φαι και ασχολουμαστε με το 'καλο'= ακριβο Hi End και ειμαστε και συμφωνα με τον Τζι. Καρ...

και ευτυχώς που δεν ασχολούνται με το hi-fi , οι όμορφες τουλάχιστον.
και ασχημες...

Reaction score
1.845

... και ψευτρούλες! :414:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Πόσο όμορφες είναι οι προσΒολές μετα μουσικής και εικόνων....
Πρόκειται γιά κατάσταση ανάλογη της ψηφιακής ισοστάθμισης του χώρου:Οι βέλτιστες(optimum) ρυθμίσεις κάθε φορά εφαρμόζονται ευκολότερα σε μία παρά σε πολλές τ α υ τ ό χ ρ ο ν α θέσεις ακρ-όασης.
Στη δική μου θέση πάντως δεν αισθάνομαι καθόλου προσβεβλημένος.Βέβαια,μία από τις ομορφιές του μεταχαϊενδικού σταδίου είναι η αξιολόγηση της ακρόασης εκτός ακουστικού άξονα(off-axis) μα κι εντός των γειτονικών χώρων προς εκείνον που είναι εγκατεστημένο ένα σύστημα.:612:
[youtube]Vsnsu-utys8[/youtube]

Reaction score
4

Εγώ γιατί βλέπω περισσότερες προσβολές από τις γυναίκες στους άνδρες ? :121: ....και μετά όταν έρθει η απάντηση πάμε στο "κλασικό" και γυναικείο, "δεν φταίω εγώ" ή "ναι-ναι, αυτό εννοούσα αλλά δεν κατάλαβες", κτλ....:143:

Να ξέρετε ότι όταν παίζετε με ανδρικά παιχνίδια είναι εύκολο να χάσετε και δεν είναι θέμα ικανοτήτων.
Από την άλλη αν δεν φτιάξω καλύτερο μουσακά από μια γυναίκα....θα το δεχθώ και δεν θα κατηγορήσω τον φούρνο ή τα υλικά..., το θεωρώ φυσιολογικό, ο καθένας στον τομέα του.

Εντάξει θυμάμαι κορίτσια να παίζουν μαζί μας με τα αμαξάκια, να παίζουν μπάλα, ακόμα και να βρίζουν δέρνοντας κάποιους....:137:
Αυτό δεν μειώνει μόνο το αγόρι όπως καταλαβαίνετε, ε..., ούτε φυσικά "αυτή" μπορεί να λειτουργήσει ως άνδρας, επειδή κάνει τα ίδια με αυτόν...(και το αντίθετο βέβαια).
Αν με κερδίσεις στο μπράντεφερ δεν θα σε ερωτευτώ κιόλας...:138:

[youtube]BdCT3wCBmM0[/youtube]

Μπορεί μια γυναίκα να "κερδίσει" έναν άνδρα αλλά πρέπει να παίξει "θηλυκά" και όχι ανταγωνιστικά.
Τα χαρίσματα των γυναικών διαφέρουν... και αυτά κρίνουν οι άνδρες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.235

Από την άλλη αν δεν φτιάξω καλύτερο μουσακά από μια γυναίκα....θα το δεχθώ και δεν θα κατηγορήσω τον φούρνο ή τα υλικά..., το θεωρώ φυσιολογικό, ο καθένας στον τομέα του.
Τραγικό λάθος!

Οι άντρες είναι καλύτεροι μάγειροι.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτεροι σεφ του κόσμου είναι άντρες!:126:

Reaction score
4

....
Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτεροι σεφ του κόσμου είναι άντρες!:126:
Ναι, αλλά οι καλύτεροι άνδρες του κόσμου δεν είναι σεφ...:414:

Reaction score
22

Ναι, αλλά οι καλύτεροι άνδρες του κόσμου δεν είναι σεφ...:414:
Ουτε μόδιστροι...:138:

Παλία εβλέπα τις συμμαθήτριες μου να πιανουν αντιστασεις, πηνία και λοιπά ψηφιακά λες και ηταν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά:142:
Αυτές τις μέρες βρήκα στο εργαστήρια τη Κλεοπάτρα που ειναι μακραν σε ''περιτύλιγμα'' και αν την δειτε πως δουλευει με τα ψηφιακά....

Βρηκαν το κοριτσάκι οι παλιοχαρακτήρες και το εχουν :143:πήξει
αλλάζουν οι εποχες

Reaction score
17.707
Εγώ γιατί βλέπω περισσότερες προσβολές από τις γυναίκες στους άνδρες ?
Κανεις δεν μπορει να προσβαλει κανεναν αν ο ιδιος δεν το επιθυμει ή δεν το επιτρεψει.

Αν με κερδίσεις στο μπράντεφερ δεν θα σε ερωτευτώ κιόλας..
Σε πληροφορω πως θα το κανεις!:126:

Μενει μονο να...μην το προσπαθησεις με γυναικα που θαυμαζεις κιολας...:405:

Reaction score
17.707
Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτεροι σεφ του κόσμου είναι άντρες!
Οχι,δεν ειναι τυχαιο.Εχουν και το πιστοποιητικο σπουδων!:126:

Αλλοι/ες ειναι οι.....αφανεις ηρωες/δες.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Eτσι οπως το πατε δεν θ ακουσουμε μουσικη , θα φαμε...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

...o ένας τον άλλο;:612:

Reaction score
0

Η δικιά μου έχει μανία με την μουσική και τα τελευταία χρόνια και με την εικόνα.

Πριν μερικά χρόνια της είχα αγοράσει δυο ηχεία (αρκετά καλά για την τιμή τους). Είχε εντυπωσιαστεί πάρα πολύ απο την απώδοσή τους. Σήμερα, για την ίδια, θεωρεί οτι είναι οτι πιο πολυτιμότερο έχει. Το σπίτι να γκρεμιστεί, τα ηχεία να μην πάθουν τίποτα... :105:

Reaction score
3.582

Η δικιά μου έχει μανία με την μουσική και τα τελευταία χρόνια και με την εικόνα.

Αν μου επιτρέπεις, τι εθνικότητος είναι η σύζυγος ;

Reaction score
1.845

Αν μου επιτρέπεις, τι εθνικότητος είναι η σύζυγος ;
[
mode] Νομίζω έχει πει Αγγλίδα. [end of
mode]

:119:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.533
Νεότερο μέλος