gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.434
Πόσο όμορφες είναι οι προσΒολές μετα μουσικής και εικόνων....
Πάνω κάτω στα 1000 ευρώ θα αρκεστώ
και ασχημες...και ευτυχώς που δεν ασχολούνται με το hi-fi , οι όμορφες τουλάχιστον.
...Mετα μεγάλης προσοχής και χαίρεται απ'ό,τι...βλέπωκαι τα ζωα παρακολουθει?
Πρόκειται γιά κατάσταση ανάλογη της ψηφιακής ισοστάθμισης του χώρου:Οι βέλτιστες(optimum) ρυθμίσεις κάθε φορά εφαρμόζονται ευκολότερα σε μία παρά σε πολλές τ α υ τ ό χ ρ ο ν α θέσεις ακρ-όασης.Πόσο όμορφες είναι οι προσΒολές μετα μουσικής και εικόνων....
Τραγικό λάθος!Από την άλλη αν δεν φτιάξω καλύτερο μουσακά από μια γυναίκα....θα το δεχθώ και δεν θα κατηγορήσω τον φούρνο ή τα υλικά..., το θεωρώ φυσιολογικό, ο καθένας στον τομέα του.
Ναι, αλλά οι καλύτεροι άνδρες του κόσμου δεν είναι σεφ...:414:....
Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτεροι σεφ του κόσμου είναι άντρες!:126:
Ουτε μόδιστροι...:138:Ναι, αλλά οι καλύτεροι άνδρες του κόσμου δεν είναι σεφ...:414:
Κανεις δεν μπορει να προσβαλει κανεναν αν ο ιδιος δεν το επιθυμει ή δεν το επιτρεψει.Εγώ γιατί βλέπω περισσότερες προσβολές από τις γυναίκες στους άνδρες ?
Σε πληροφορω πως θα το κανεις!:126:Αν με κερδίσεις στο μπράντεφερ δεν θα σε ερωτευτώ κιόλας..
Οχι,δεν ειναι τυχαιο.Εχουν και το πιστοποιητικο σπουδων!:126:Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτεροι σεφ του κόσμου είναι άντρες!
:204:Ναι, αλλά οι καλύτεροι άνδρες του κόσμου δεν είναι σεφ...:414:
Η δικιά μου έχει μανία με την μουσική και τα τελευταία χρόνια και με την εικόνα.
[Αν μου επιτρέπεις, τι εθνικότητος είναι η σύζυγος ;