WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Καλημερα .

Αυτο το μονταρισμα ειναι καποιο custom firmware η καποιο ειδους patch που λειτουργει σε οποιοδηποτε firmware ? :107:
Αν μου επιτρέπει ο BillyVan στις οδηγίες του αναφέρει κατα λέξη:

(1. bazoyme se usb stck ta 2 arxeia poy briskontai mesa ston fakelo usb update
ekei mesa einai to teleytaio update toy B-rad ( 1.03.01_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.8.1 )
an exete aytti tin anaba8misi peraste sto bima 2.

2. Meta to update ksekiname kanonika to WD kai apla to sbinoyme.

3. Bazoyme se ena usb stick poy einai fat32 ta arxeia poy periexontai ston fakelo USB boot.
Edw mesa yparxoyn diafora atxeia kai kalo einai na min peiraksoyme tipote an de kseroyme ti
kanoyme . Se ka8e periptwsi kalo einai ena backup.

4. An exoyme usb to lan adapter tote bazoyme kai to periexomeno toy fakeloy sto usb mas.

5. To apotelesma einai ena periballon kainoyrgio me wraio interface kata ti gnwmi moy.

6. Exw epileksei mesa sto arxeio ( S00custom-options ) tin epilogi config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=48
etsi exoyme kai megalyteroys ypotitloys.

Prosoxi ti peirazete.

Sas bazw kai ena mikro deigma twn poster kai movie info poy prospa8w na oloklirwsw.

Se ka8e periptwsi exw kataliksei meta apo poli psaksimo se ola ayta.

Kolimata paroysiazei kapoy kapou alla se arxeia 1080.

Kali diaskedasi. )

οπότε βασίζεται στην ...B-rad ( 1.03.01_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.8.1 εκδοση) !!!

Reaction score
0
Αυτό ήταν το προηγούμενο theme που είχα στο E-Great! Φαίνεται πως το μηχανάκι μπορεί να κάνει πολλά αλλά κάποιοι δεν το πρόσεξαν όσο έπρεπε... :(

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Χαίρομαι που άρεσε το <μοντάρισμα> , αύριο αν έχω χρόνο θα ανεβάσω τον τρόπο που θα φτιάξετε τα δικά σας θέματα αλλά και πως να εισάγετε πληροφορίες , φωτογραφίες κλπ.
Επίσης θα πρότεινα σε κάποιον Moderator του site να κάνει stick κάποια κομμάτια ώστε να μη ψάχνουμε σε 65 σελίδες.
Θα πρότεινα τέλος να ανταλλάξουμε τα θέματα μας ώστε να γλυτώνουμε από την κατασκευή των ιδiων πληροφοριών για τις ταινίες που ήδη έχουμε.
Θα ξεκινήσω αύριο ανεβάζοντας καμιά 100αρια που έχω έτοιμα.

υ.γ

Για να μην έχουμε άλλα .... ΔΕΝ είμαι εγω ο κατασκευαστής του mod , απλα εφάρμοσα και δοκίμασα διάφορα mod άλλων και κατέληξα εδώ.

Προϊόν δικό μου αποτελεί μονο το θέμα και ο τρόπος που εμφανιζονται οι πληροφορίες αλλα και οι φωτογραφίες των ταινιών.

Είναι φυσικά ερασιτεχνική προσπάθεια και για αυτο δίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Reaction score
1

Ευχαριστώ BillyVan!!!:107::107::107:

Απλά ... τέλειο!!!

...
.
.
.

TViX.jpg,
Movie_Info.xml,
folder.jpg,
cover.jpg,
backdrop.jpg

που βρίσκονται σε κάθε ταινία στον φάκελο

.
.

"balte ta mesa sto usb boot h ston disko sas"

παρά μόνον τα περιεχόμενα - κείμενα και εικόνες-στον φάκελο της καθε μίας ταινίας μου!!!).

Ευχαριστώ και πάλι!!!
Τελικά ,.... ΤΖΙΦΟΣ η δουλειά!!!

BillyVan
πως δημιουργεις το αρχειο TViX.jpg σε κάθε ταινία (γιατί ενώ αλλάζω το περιεχόμενο των άλλων αρχείων

-Movie_Info.xml,
folder.jpg,
cover.jpg,
backdrop.jpg -

και ..."σώζω", το αρχείο TViX.jpg παραμένει το ίδιο σε περιεχόμενο. Πως δημιουργώ ανάλογο για την κάθε ταινία μου;
.
.
.
και από που αντλείς ...... π λ η ρ ο φ ο ρ ί ε ς ; για την κάθε ταινία;

Υπάρχει κάτι ... έτοιμο;

στραβωμάραααααααααααα!!!!!

Μόλις διάβασα το post σου!!!

Αναμένω!!!

Reaction score
0
Γιατί αγνοείτε έναν πιό διστακτικό;;;;

Θέλω πολύ να το δοκιμάσω αλλα ρωτάω και πάλι.
Επειδή βλέπω πολλές αλλαγές το downgrade γίνεται με τον γνωστό απλό τρόπο αλλαγής της έκδοσης ή πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω;

Reaction score
1
Γιατί αγνοείτε έναν πιό διστακτικό;;;;

Θέλω πολύ να το δοκιμάσω αλλα ρωτάω και πάλι.
Επειδή βλέπω πολλές αλλαγές το downgrade γίνεται με τον γνωστό απλό τρόπο αλλαγής της έκδοσης ή πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω;

βρε ... βάλτο εκεί να βρείς την ... χαρά σου!!!!

για downgrade υποθέτω ότι γίνεται με τον γνωστό τρόπο "πειράγματος" του wdtv.ver από - VERSION='1.03.01.WDLXTV-0.5.8.1'
LOCATION='wdtv.bin' - σε κάποιο ανώτερο - VERSION='1.03.02.WDLXTV-0.5.8.1'
LOCATION='wdtv.bin' - ή σκέτο - VERSION='1.03.02.'
LOCATION='wdtv.bin'

τα υπόλοιπα o BillyVan!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

βρε ... βάλτο εκεί να βρείς την ... χαρά σου!!!!

για downgrade υποθέτω ότι γίνεται με τον γνωστό τρόπο "πειράγματος" του wdtv.ver από - VERSION='1.03.01.WDLXTV-0.5.8.1'
LOCATION='wdtv.bin' - σε κάποιο ανώτερο - VERSION='1.03.02.WDLXTV-0.5.8.1'
LOCATION='wdtv.bin' - ή σκέτο - VERSION='1.03.02.'
LOCATION='wdtv.bin'

τα υπόλοιπα o BillyVan!
Ετσι ακριβώς < γυρίζουμε > πίσω...:102:

Reaction score
0
Γειά σας παιδια.
Βλέπω οτι με την έκδοση του b-rad ο player δικτυώνεται.
Θέλω να σας ρωτήσω, παίρνει ασύρματο στικάκι wireless; Αν παίρνει έχετε κατά νου κάποιο συμβατό με τον player;
Μπαίνει internet για online radio;

Reaction score
0

Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για λεπτομέρειες (οταν βρω θα κανω ενα <How to> )

Κατεβάστε οτι εχω επιλεξει να εχω και να δουλευω με αυτα στα

παρακατω λινκ .

Μεσα εχω ενα ακομη μενου ακόμη ομορφότερο κατα τι γνώμη μου.

Σε λίγες μερες θα σας εχω λεπτομερειες για ολα.

Επιφυλάσομαι για τα movies infos αφου δεν τα εχω μαζι μου όπως

κακώς νόμιζα σήμερα.

Code:
http://rapidshare.com/files/314767297/Upload_2.part1.rar
Code:
http://rapidshare.com/files/314760616/Upload_2.part2.rar
Code:
http://rapidshare.com/files/314752168/Upload_2.part3.rar
Καλη διασκέδαση.

Reaction score
1.213

Billy και λοιποι.Βαζουμε τα αρχεια του φακελου usb boot σε ενα στικακι και μετα τι ? Μας ρωταει αν θελουμε να κανουμε κατι , καποιο update ?

Reaction score
0

Billy και λοιποι.Βαζουμε τα αρχεια του φακελου usb boot σε ενα στικακι και μετα τι ? Μας ρωταει αν θελουμε να κανουμε κατι , καποιο update ?
Πρώτα πρέπει να περάσουμε το firmware που έχει μέσα.
Μετα την αναβάθμιση είχα ρίξει τα αρχεία του φακέλου usb boot και χύμα στο flashάκι αλλά και μέσα σε φάκελο usb boot.
Χρειάστηκε όμως να το βγάλω απο το ρεύμα πρώτα και μετά μου άλλαξε το περιβάλλον.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Πρώτα πρέπει να περάσουμε το firmware που έχει μέσα.
Μετα την αναβάθμιση είχα ρίξει τα αρχεία του φακέλου usb boot και χύμα στο flashάκι αλλά και μέσα σε φάκελο usb boot.
Χρειάστηκε όμως να το βγάλω απο το ρεύμα πρώτα και μετά μου άλλαξε το περιβάλλον.
To φλασακι μετα βγαινει ετσι ? Η θα πρεπει (αν το εχουμε βγαλει ) να εχουμε φροντισει πρωτα να κανουμε κοπυ (τα αρχεια του ) σε καποιο δισκο που ειναι συνδεδεμενος με το wd ?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω βολευτει με το υπαρχον firmware , μην φαει κανα κολλημα απο λαθος διαδικασια...:138:...και τρεχω τζαμπα...:114:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

To φλασακι μετα βγαινει ετσι ? Η θα πρεπει (αν το εχουμε βγαλει ) να εχουμε φροντισει πρωτα να κανουμε κοπυ (τα αρχεια του ) σε καποιο δισκο που ειναι συνδεδεμενος με το wd ?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω βολευτει με το υπαρχον firmware , μην φαει κανα κολλημα απο λαθος διαδικασια...:138:...και τρεχω τζαμπα...:114:
Και εγώ είχα τις ίδιες ανησυχίες.
Το αφαίρεσα το flashaki πάντως και μου κράτησε το καινούργιο περιβάλλον.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09

Το αφαίρεσα το flashaki πάντως και μου κράτησε το καινούργιο περιβάλλον.
Eγω παντως μολις το αφαιρεσα χαθηκε το καινουργιο περιβαλλον και κρατησε αυτο του b-rad .Mικρο το κακο μια και αυτο μου φαινεται πολυ καλυτερο απο το original , αλλα και γιατι πιστευω οτι αν κανω copy τα αρχεια σε ενα δισκο δεν θα εχω προβλημα.

@ BillyVan..γιατι χαθηκε ομως το περιβαλλον ? :121:

Reaction score
1.213

Χαίρομαι που άρεσε το <μοντάρισμα> , αύριο αν έχω χρόνο θα ανεβάσω τον τρόπο που θα φτιάξετε τα δικά σας θέματα αλλά και πως να εισάγετε πληροφορίες , φωτογραφίες κλπ.
:444:

Περιμενουμε και αυτο...:403:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09

Eγω παντως μολις το αφαιρεσα χαθηκε το καινουργιο περιβαλλον και κρατησε αυτο του b-rad .Mικρο το κακο μια και αυτο μου φαινεται πολυ καλυτερο απο το original , αλλα και γιατι πιστευω οτι αν κανω copy τα αρχεια σε ενα δισκο δεν θα εχω προβλημα.

@ BillyVan..γιατι χαθηκε ομως το περιβαλλον ? :121:
Γιατι πολυ απλα το φορτωνει απο εκει... αν βαλεις ολα τα αρχεια απο το usb σου στον σκληρο δίσκο ειναι το ιδιο πραγμα.

Προσωπικα το εχω δοκιμασει και ετσι και αλλιως και κατέληξα να έχω στη θεση usb1 το usb stick που κανει boot και στη θεση usb 2 ενα usb hub ωστε εκει επάνω να εχω 2-4 σκληρους δίσκους.

Reaction score
32
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/

Γιατι πολυ απλα το φορτωνει απο εκει... αν βαλεις ολα τα αρχεια απο το usb σου στον σκληρο δίσκο ειναι το ιδιο πραγμα.

Προσωπικα το εχω δοκιμασει και ετσι και αλλιως και κατέληξα να έχω στη θεση usb1 το usb stick που κανει boot και στη θεση usb 2 ενα usb hub ωστε εκει επάνω να εχω 2-4 σκληρους δίσκους.
Θα εχεις την καλοσύνη να μας ενημερώσεις πιό usb hub αγόρασες και από που;;;;; To usb hub πρεπει να ειναι powered (να παίρνει ρεύμα από τροφοδοτικο) ;;;;;;

Οι σκληροί δίσκοι τι δομή πρέπει να έχουν (δηλαδή μήπως χρειάζεται κάθε δίσκος να έχει ενα directory "Disk 1" και εκεί μέσα να έχει τα υπόλοιπα ;;;;;; η θα μπορούσε κάθε δίσκος να έχει διάφορα directories και μέσα εκει να εχει sub directories ;;;;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.309
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Gian