WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
ασχετο ....... μετα απο δοκιμες με πολλα firmware εχω καταληξει πως το καλυτερο ειναι το 1_01_02 κολλαει ελαχιστα εως καθολου παντα με dts ηχο εννοω. πανω σε αυτο δεν εχει βγαλει κανεις αλλο περιβαλον να μην εχουμε το μαμα????? το καινουργιο μηχανακι κολλαει με dts ηχο?? εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Αγόρασα το player με το 1.01.02. Όλα καλά, κάποιες διακοπές στον ήχο, και το γνωστό πρόβλημα με το Α και το θ. Έβαλα το 1.01.07. flash οι υπότιτλοι.
Δοκίμασα το 1.02.10 και 1.03.1 και στο journey to the center .... κόλαγε ήχος και εικόνα. Προσπάθησα το lilibabe και αναγκάστηκα να κάνω hardreset γιατί κόλησε στην εγκατάσταση του firmware. Εγκατέστησα πάλι το 1.01.02. Κάποιο custom χωρίς πρόβλημα;

Reaction score
1.213

Μηπως το αρχειο ''journey '' κλπ ξεπερναει τις δυνατοτητες του μηχανηματος ? Με τα παλιοτερα firmware πως τα πηγε ? ( Παντως εγω το 1.03.1 σταθερο το βρισκω)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Μηπως το αρχειο ''journey '' κλπ ξεπερναει τις δυνατοτητες του μηχανηματος ? Με τα παλιοτερα firmware πως τα πηγε ? ( Παντως εγω το 1.03.1 σταθερο το βρισκω)
βλεπεις ταινιες με ενισχυτη κ υποτιτιλους σε ξεχωριστο αρχειο? και δεν σου κανει καθολου κολληματα???

εγω θελω να κατευαζω μια ταινια κ να μην αρχιζω τισ επεξεργασιες με διφορα προγραμματα θελω να την περναω στον σκληρο κ να παιζει κατευθειαν με dts κτλ... ακομα δεν εχω βρει καποιο firmaware να το κανει αυτο.
εσεις????

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

βλεπεις ταινιες με ενισχυτη κ υποτιτιλους σε ξεχωριστο αρχειο? και δεν σου κανει καθολου κολληματα???

εγω θελω να κατευαζω μια ταινια κ να μην αρχιζω τισ επεξεργασιες με διφορα προγραμματα θελω να την περναω στον σκληρο κ να παιζει κατευθειαν με dts κτλ... ακομα δεν εχω βρει καποιο firmaware να το κανει αυτο.
εσεις????

Μου κανει κολληματα σε αρκετα (1080 ).Μου τα κανει ομως με ολα τα firmware που εχω δοκιμασει οποτε το αποδιδω στο οτι ειναι περα των δυνατοτητων του μηχανηματος (και ας φταιει στην πραγματικοτητα το αρχειο :142: ).

Σταθερο εννουσα οτι δεν βλεπω προβληματα σε υποτιτλους (οπως εκανε το 07. ) ουτε μυστηρια προβληματα με τον ηχο ,ουτε αλλες επιπροσθετες παραξενιες ...

Και επειδη και εγω βαριεμαι τις επεξεργασιες , και οχι μονο αυτο , βαριεμαι να ασχοληθω με ποια ματροσκα ειναι σωστα φτιαγμενη και ποια αδικαιολητα βαρια (και να κατεβασω αντιστοιχα ) , εφυγα απο το software και πηγα στο harware.Δηλαδη εφερα και το live για ενισχυσεις (σε αλλο δωματιο )...:142:

Reaction score
0
Εδω και 4 μηνες με το lilibabe κανενα προβλημα παρα μονο εαν εχει πανω απο 5 frames η ματροσκα. Ουτε κολληματα ουτε προβληματα ηχου σε DTS μεσω οπτικης ινας

Reaction score
0

Καταρχάς μένω έκπληκτος από τις άμεσες απαντήσεις...thks all.
To journey το δοκίμασα με το 1.01.02 και παίζει κανονικά ενώ με το 1.02.10 και το 1.03.01 κολλάει ακριβώς στο ίδιο σημείο η εικόνα και ο ήχος. Το δοκίμασα αρκετές φορές, είμαι σχεδόν πεισμένος ότι το 1.01.02 είναι πιο καλό firmware όσο αφορά την συμβατότητα με το αρχείο.

Reaction score
1.213

Το δοκίμασα αρκετές φορές, είμαι σχεδόν πεισμένος ότι το 1.01.02 είναι πιο καλό firmware όσο αφορά την συμβατότητα με το αρχείο.
Εχει αναφερθει και απο αλλους αυτο.Εκανα παλιοτερα σε μερικα αρχεια που ειχα προβλημα (μικροκολληματακια ) δοκιμες με αυτο και δεν ειδα βελτιωση.Αλλα δεν αποκλειεται να ειναι οντως ετσι , η τουλαχιστον να ισχυει σε αρχεια με καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.

Reaction score
0
Εδω και 4 μηνες με το lilibabe κανενα προβλημα παρα μονο εαν εχει πανω απο 5 frames η ματροσκα. Ουτε κολληματα ουτε προβληματα ηχου σε DTS μεσω οπτικης ινας
το δοκιμασα κ εγω αυτο αλλα στην ουσια ειναι το 1 03 1 με αλλο περιβαλον....κ ειχα παλι κολληματα στα ιδια σημεια στισ ιδιες ταινιες.
τι εννοεις αν εχει πανω απο 5 φραμες η ματροσκα??? δεν ειμαι πολυ σχετικος.αν μπορω δηλ να αποφυγω καποιες ταινιες με καποια χαρακτηριστικα για να παιζει ποιο απροβληματιστα να το κανουμε κ αυτο.:139:

Reaction score
0
το δοκιμασα κ εγω αυτο αλλα στην ουσια ειναι το 1 03 1 με αλλο περιβαλον....κ ειχα παλι κολληματα στα ιδια σημεια στισ ιδιες ταινιες.
τι εννοεις αν εχει πανω απο 5 φραμες η ματροσκα??? δεν ειμαι πολυ σχετικος.αν μπορω δηλ να αποφυγω καποιες ταινιες με καποια χαρακτηριστικα για να παιζει ποιο απροβληματιστα να το κανουμε κ αυτο.:139:
Συνήθως σε κάθε ταινία αναφέρονται χαρακτηριστικά της για την εικόνα και τον ήχο.
Παρακάτω (κάνε κλίκ στο SPOILER) σου δίνω ένα παράδειγμα που αναφέρει τις πληροφορίες για την εικόνα του αρχείου.

Σε κάποιο σημείο αναφέρει reference frames
Η ταινίες που είναι 1080p αν έχουν περισσότερα απο 5 (ή 6 αν δεν κάνω λάθος) δεν παίζουν σωστά στο WDHDTV.
Γιαυτό να προσέχεις τί "αγοράζεις"
Συνήθως υπάρχει και ενα μικρό δείγμα που μπορείς να το δοκιμάσεις χωρίς να "προμηθευτείς" όλη την ταινία.
Αν αυτές οι πληροφορίες δεν αναφέρονται μπορείς να τις δείς με το mediainfo
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 2h 22mn
Bit rate : 3 992 Kbps
Nominal bit rate : 9 501 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 816 pixels
Display aspect ratio : 2.35
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.106
Writing library : x264 core 78 r1301 bcba15d
Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=7 / psy=1 / psy_rd=1.0:0.0 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / nr=0 / decimate=1 / mbaff=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=0 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / wpredb=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / rc_lookahead=40 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=9501 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Language : English

Reaction score
0
Συνήθως σε κάθε ταινία αναφέρονται χαρακτηριστικά της για την εικόνα και τον ήχο.
Παρακάτω (κάνε κλίκ στο SPOILER) σου δίνω ένα παράδειγμα που αναφέρει τις πληροφορίες για την εικόνα του αρχείου.

Σε κάποιο σημείο αναφέρει reference frames
Η ταινίες που είναι 1080p αν έχουν περισσότερα απο 5 (ή 6 αν δεν κάνω λάθος) δεν παίζουν σωστά στο WDHDTV.
Γιαυτό να προσέχεις τί "αγοράζεις"
Συνήθως υπάρχει και ενα μικρό δείγμα που μπορείς να το δοκιμάσεις χωρίς να "προμηθευτείς" όλη την ταινία.
Αν αυτές οι πληροφορίες δεν αναφέρονται μπορείς να τις δείς με το mediainfo
Και πολύ καλά κάνουν και δεν παίζουν. Πάνω από 5 ref. οι περισσότερες ταινίες είναι mkv κατ'αρχάς και σκουπίδια του encoding που κάνουν κάποιοι ερασιτέχνες μειώνοντας τον όγκο της ταινίας. Οι BD ταινίες δεν έχουν πάνω από 4 ref.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.712
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Πωλειται WD TV λογω αγορας WD live. Οποιος ενδιαφερετε να μου πει
Γιατί δεν βάζεις μία αγγελία;:121:

Reaction score
63

Ξέρει κάποιος, όταν παίζω μουσική ανάλυσης 24bit 96khz, εάν γίνεται με κάποιο τρόπο να την πάρω αυτούσια, χωρίς δηλαδή down sampling, από την ψηφιακή έξοδο;
Άντε ρε παιδιά, κανείς...
Σε κάποιο παλαιότερο θέμα κάποιος είχε αναφέρει ότι το είχε κατορθώσει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Άντε ρε παιδιά, κανείς...
Σε κάποιο παλαιότερο θέμα κάποιος είχε αναφέρει ότι το είχε κατορθώσει.
To μόνο που είχα καταφέρει εγώ προσπαθώντας παλιότερα ήταν να αναπαράγω αρχεία 24/96 σε WAV μορφή μόνο. Αλλά θα το επιβεβαιώσω ξανά και θα επανέλθω με νέο ποστ.

Reaction score
63
Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

To μόνο που είχα καταφέρει εγώ προσπαθώντας παλιότερα ήταν να αναπαράγω αρχεία 24/96 σε WAV μορφή μόνο. Αλλά θα το επιβεβαιώσω ξανά και θα επανέλθω με νέο ποστ.
Thanks!

Reaction score
0
Παιδιά έχω χαθεί μέσα στα bookmarks και θέλω λίγο τη βοήθειά σας.
Ψάχνω το firmware lilibabe αλλά με τους μεγάλους υπότιτλους >40

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Μπορει καποιος να πει ακριβως τα βηματα για την εγκατασταση παλαοτερου firmware
(το 1.01.02 )γιατι μου κολλαει και με 4 φραμες.. μια συγκεκριμενη ταινια και απο τοτε που το αλλαξα μονο κολληματα βλεπω...το 1.01.02 ειναι το πιο αποδοτικο... (σε αναπαραγωγη ταινιας...)

p55

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Παιδιά έχω χαθεί μέσα στα bookmarks και θέλω λίγο τη βοήθειά σας.
Ψάχνω το firmware lilibabe αλλά με τους μεγάλους υπότιτλους >40

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ
Από εδώ κάνε κλικ κατέβασε το wdtv.bin (11.0 ΜΒ)

Από εδώ Το site της WD κατέβασε το firmware.

Βάλε το wdtv.bin (από το πρώτο link) και το αρχείο VER (από το δεύτερο link) σε ένα φλασάκι ή σκληρό δίσκο.

Άνοιξε το VER με το σημειωματάριο και άλλλαξε την έκδοση σε 1.03.99 (δες φωτο)

Βάλε το φλασάκι στο WDTV και τα υπόλοιπα τα ξέρεις.
LILIBABE με μεγάλους υπότιτλους.

:111:​

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.310
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian