Crystal audio TX-T2 Vs Wharfedale VR-400 Vs Roister Emphasis 25???

Reaction score
0
Καλησπερα σας!Καθως ειμαι καινουριος στο forum θα ηθελα τη γνωμη σας για καποια αγορα που προκειται να κανω για το δωματιο μου.Λοιπον αρχικα το δωματιο μου ειναι γυρω στα 25 τ.μ. και εχω τις εξης αποριες:
1)Ποιο απο τα 3 θα εχει τη καλητερη ποιοτητα(λιγο σχετικο αυτο..)
2)Ποιο απο τα 3 θα εχει πιο πλουσιο και καθαρο ηχο και περισσοτερο μπασο γιατι αρχικα για οικονομικους λογους δεν ξερω αν θα μπορεσω να παρω και sub μαζι..
3)και τελος πιο θα παιζει καλητερα με αυτους τους ενισχυτες που εχω βαλει στο ματι..τον PIONEER VSX-418 KAI TON YAMAHA RXV-363 και για τουσ οποιους θα ηθελα και γι αυτους μια γνωμη!
Να σημειωθει οτι αργοτερα θα αγοραστουν σιγα σιγα περιφεριακα ηχεια για να γινει home cinema..Ευχαριστω και περιμενω τις συμβουλες σας!:102:

Reaction score
0
Απάντηση: Crystal audio TX-T2 Vs Wharfedale VR-400 Vs Roister Emphasis 25???

Κανεις ρε παιδια?Μια γνωμη ζητησα επειδη δεν γνωριζω και πολλα απο το ποιοτικο ηχο και την αγορα προεχει να τη κανω αμεσα..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Το roister είναι εξαιρετικό,ειδικά για το κόστος του,με πολύ καλό μπάσσο.Τα άλλα δεν τα έχω ακούσει.
Όσον αφορά τους ενισχυτές οι γιαμάχα(ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες) είναι πάρα πολύ καλά μηχανήματα με ουδέτερο ήχο και επάρκεια δύναμης,για ένα τυπικό σαλόνι.Pioneer θα εμπιστευόμουνα απ το 1000άρικο και πάνω.

Reaction score
0

Και εγω για τα ηχεια δεν ξερω γαμωτο..για ενισχυτη παντως κατεληξα τελικα στον yamaha rx-v663 καθως τον βρηκα με καλη εκπτωση απο ενα φιλο μου και πιστευω οτι αξιζει και θα μεινω αρκετα ευχαριστημενος.τωρα για τα ηχεια να πω την αληθεια κλεινω πιο πολυ προς τα crystal γιατι εχει το προηγουμενο μοντελο φιλος μου και ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο αλλα αν μπορεσω θα τα ακουσω μαζι με τα roister!καμια γνωμη για τα crystal κανεις?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

βγαλε τα Wharfedale εξω και δεν θα κανεις λαθος επιλογη μεσα απο τα αλλα 2.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Crystal audio TX-T2 Vs Wharfedale VR-400 Vs Roister Emphasis 25???

Και εγω για τα ηχεια δεν ξερω γαμωτο..για ενισχυτη παντως κατεληξα τελικα στον yamaha rx-v663 καθως τον βρηκα με καλη εκπτωση απο ενα φιλο μου και πιστευω οτι αξιζει και θα μεινω αρκετα ευχαριστημενος.τωρα για τα ηχεια να πω την αληθεια κλεινω πιο πολυ προς τα crystal γιατι εχει το προηγουμενο μοντελο φιλος μου και ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο αλλα αν μπορεσω θα τα ακουσω μαζι με τα roister!καμια γνωμη για τα crystal κανεις?
Εχω εγώ τα THX-3D12 . Καλά ηχεία.Εγώ είμαι ευχαριστημένος σε απόδοση Home Theatre. Θέλουν (τα συγκεκριμένα) πολύ ρεύμα για να παίξουν σωστά.

Reaction score
0

Τελικα παιδια πηρα τα Roister Melody 7..ενω ειχα κατενθουσιαστει με το emphasis οταν το πρωτοακουσα σε αντιθεση με τα melody,που την πρωτη φορα τα ακουσα σε χαλια συνθηκες(ο μαγαζατορας αποδειχθηκε ασχετος),μολις τα ακουσα κανονικα ειχαν πιο ωραιο,πιο ποιοτικο και πιο δυνατο ηχο απο τα emphasis!Τα crystal απο την αλλη με απογοητευσαν απο θεμα δυναμης κυριως(εφταναν πολυ ευκολα στα ορια τους και μετα φουλ παραμορφωση),βεβαια γι αυτο ισως και να φταιει το γεγονος οτι ειναι στα 4 ohm ενω τα roister στα 6 ohm.Εγω παντως με το yamaha rx-v663 που πηρα(τελικα αποφασισα να σκασω περισσοτερα λεφτα για ενισχυτη) και λεει οτι ειναι στα 8 ohm θα εχω προβλημα με τα roister που ειναι 6αρια?

Reaction score
0

Ευχαριστω πολυ..Τελικα ειχε ρυθμιση ο ενισχυτης και τον εβαλα στα 6 ohm!Παιζουν πολυ καλα τα ηχεια απο θεμα καθαροτητας και δυναμης,απλα το μονο που καταλαβα ειναι οτι θα χρειαστω και ενα subακι σιγα σιγα για να εχω εναν ολοκληρωμενο ηχο..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale