Άσπρα ηχεία για τοίχο!

Reaction score
89
Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Τελικά πήρα τα Teufel System 5 THX και τα περιμένω αυτές τις μέρες...(Μαύρα!!!)

Reaction score
89
Θα τα βάψω (πλάκα κάνω). Απλά τελικά το γλύτωσα το θέμα και δήλωσα ότι αυτά είναι τα πιο μικρά καλά ηχεία μπορώ να πάρω και στην καλύτερη τιμή.

Reaction score
1.188
Απάντηση: Άσπρα ηχεία για τοίχο!

Κατάλαβα χώρισες την γυναίκα σου και βρήκες την ησυχία σου! :142:

...επίσης πλάκωσες στις κλωτσιές την κουμπάρα και την φίλη αρχιτεκτόνισσα!!! :142:

Reaction score
89
H χαρά για την γυναίκα μου θα έρθει μόνο και μόνο που θα βγάλω τα δύο ηχεία δαπέδου που έχω μπροστά.Επίσης θα βάλω και σε ένα rack όλα τα μηχανήματα για να είναι και αυτά τακτοποιημένα. Προσπαθώ όπως όλοι μας να κάνω συμβιβασμούς (που βγαίνουν εις όφελος μου:114::114::114: και καλύτερα ηχεία θα πάρω και θα βάλω τα μηχανήματα όπως πρέπει).

Reaction score
152

φυσικα και τα teufel δεν βγαινουν σε ασπρα....

εχεις δει ή ακουσει ποτέ ασπρο διαολο? :142:

Reaction score
89
Η αναμονή συνεχίζετε...ενώ το τελευταίο mail από teufel έλεγε ότι θα σταλούν σε 3 με 5 μέρες, δεν έλαβα ειδοποίηση και έστειλα ένα mail για να ρωτήσω τι γίνεται και η απάντηση ήταν ότι τελέιωσαν προσωρινά και το μήνυμα που μου ήρθε δεν ήταν σωστό και θα έχουν μέσα september...ελπίζω να είναι λάθος και να ήθελαν να γράψουν μέσα december!!! περιμένω απάντηση τους.

Reaction score
1.188

...ή να είναι σωστός ο Σεπτέμβριος.... ...September 2010 !!!

Reaction score
2
ε οκ 10 μερούλες ακόμα, οι Γερμανοί είναι τυπικοί σε αυτά, dont worry!
θα σου έρθει ίσα ίσα για τα χριστούγεννα! :105:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Άσπρα ηχεία για τοίχο!

Η αναμονή συνεχίζετε...ενώ το τελευταίο mail από teufel έλεγε ότι θα σταλούν σε 3 με 5 μέρες, δεν έλαβα ειδοποίηση και έστειλα ένα mail για να ρωτήσω τι γίνεται και η απάντηση ήταν ότι τελέιωσαν προσωρινά και το μήνυμα που μου ήρθε δεν ήταν σωστό και θα έχουν μέσα september...ελπίζω να είναι λάθος και να ήθελαν να γράψουν μέσα december!!! περιμένω απάντηση τους.
Μην αγχώνεσαι. Εγώ παρήγγειλα τα theater 2 στις 20 Σεπτέμβρη & το site έλεγε πως θα είναι διαθέσιμα αρχές Οκτώβρη. Σε 1 βδομάδα ακριβώς ήταν σπίτι μου.

Reaction score
89
Άγχος δεν υπάρχει, απλά περιμένω τα ηχεία και αργούν λίγο (έχω λίγο άγχος γιατί δεν τα έχω ακούσει και δεν ξέρω πόσο πολύ θα τα γουστάρω), περιμένω blue ray player αργεί και αυτό...Τις γιορτές θα τα έχω βέβαια οπότε δεν με πειράζει και πολύ. Απλά κάνω διάφορες δουλειές στο σπίτι και θέλω να ξεμπερδεύω σιγά σιγά για να κουλάρω στις γιορτές.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007