Windows 7......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Τελικα βρε παλλικαρια εχοντας ως λειτουργικο τα εφταρια πιστευετε οτι και στον ηχο και στην εικονα τα αποτελεσματα ειναι καλλιτερα?
Αρχικα στον ηχο πιστευετε οτι σαν λειτουργικο ειναι ποιο αποτελεσματικο απο τα ΧΠ ?
Χρησιμοποιουν αλλους drivers διαφορετικους απο τα XP κατα την αναπαραγωγη?
Χρειαζομαι Asio drivers οταν παιζω μεσω Usb Dac?Mηπως υπαρχουν Usb drivers που καπου πρεπει να βρω και να κατεβασω?
οΤΑΝ ΠΑΙΖΩ hI definition αρχεια πρεπει να βαλλω στον KM player το EVR?
Αν καπου εχουν γραφτει καποια χρησιμα πραγματακια για αυτα στο φορουμ ας μου τα κοπιαρετε αν θελετε!!!!!
Τα εβαλλα εχθες και δυστυχως για μενα υπαρχουν αρκετες αποριες!!!!!!
Αν εχετε διαθεση πειτε τα και σε μας τους στραβογιαννους....
Eβαλλα τα 32,μηπως ειναι προτιμοτερα τα 64 αν καποιος εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη η δεν παιζει ρολο?
Ευχαριστω ,,......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Windows 7......

Παιδια γραψτε ποιο σιγα για να προλαβαινω να τα διαβαζω..............................

Reaction score
10
Βλασοπαιδο τρελλο αγορι καλημερα....:137:

Εχω τα 7αρια 32, περιπου 15 μερες.
Αυτο που μπορω να σου πω στον ηχο ειναι οτι με τα ΧΠ ειχα ενα βουισμα.
Τωρα το βουισμα εφυγε αλλα εχω φυσημα.

Ακουω με ακουστικα, συνηθως για να μη κανω φασαρια το βραδυ και τα δυο ειναι ενοχλητικα.

Τι καθεσαι και το παλευεις να ακουσεις μουσικη και να δεις ταινιες απ αυτο το μαραφετι...τα media players κανουν μια χαρα τη δουλεια τους.

Reaction score
80

Eβαλλα τα 32,μηπως ειναι προτιμοτερα τα 64 αν καποιος εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη η δεν παιζει ρολο?
Ευχαριστω ,,......
Αν εχεις πανω απο 3 gb μνημης τοτε θα εχεις διαφορα σε 64 bit λειτουργικο καθως τα αναγνωριζει και τα χρησιμοποιει ολα

Ο τετραπυρηνος κανει καλυτερη διαχειρηση του multitasking που στα 7 ειναι ανωτερo απο τα svista

Reaction score
0

καλημέρα σας. εγώ έχω τα ultimate 64-bit και είμαι γενικά ευχαριστημένος από την λειτουργία τους, drivers όλα ok... και από τον ήχο είμαι αρκετά ικανοποιημένος (ίσως επειδή έχω καινούργιο pc), με creative sound blaster x-fi titanium fatal1ty champion series και creative gigaworks T3, [για τις δυνατότητες στα χρήματα τους εννοώ... όχι ότι δεν υπάρχουν φυσικά ανώτερα και καλύτερα ποιοτικά σύνολα], αλλά όχι και από τους drivers τις εν λόγω κάρτας που συνεχώς χάνω τον ήχο και πρέπει να κάνω επανεγκατάσταση τους ή να πειραματίζομαι συνεχώς με το enable και disable των εξόδων τις κάρτας, για να βρω τι απ΄ όλα φταίει... ίσως να φταίω κι εγώ επειδή δεν έχω ασχοληθεί και τόσο για να βρω αν κάποια ρύθμιση μου δεν είναι σωστή.... πάντως από τον ήχο τους είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα...
και φυσικά με όλη την λειτουργία των win 7

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Αντε ....εγινε η αρχη....να ειστε καλα παιδια,τα ψαχνω και γω και θα ελεγα οτι τα βρισκω σιγουρα καλλιτερα απο ΧΠ ....ειδωμεν!!!

Reaction score
150
Άντε να γράψω κι εγώ δυο λόγια..

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην βάλεις τα 7 εκτός κι αν έχεις παλαιό Hardware που δεν δουλεύει ούτε και με τα Vista (αμφιβάλω).

Έχω 6 PC στο σπίτι (Server + 5) και σύντομα όλα θα τρέχουν τα 7 64bit εκτός του Server που θα τρέχει Windows Server 2008 R2 ή Unraid ή Home Server (μετά τα τεστ θα αποφασίσω).

Πριν πάρω αυτή την απόφαση τα δοκίμασα με επιτυχία (7 Ultimate 64bit) στο κυρίο HTPC του Home Cinema το οποίο πριν έτρεχε Vista Ultimate 64 εδώ και 3 χρόνια.

Η δοκιμή πέτυχε και όλα τρέχουν άψογα και συγκεκριμένα:

- Χρωματικά έχουν καλύτερες ρυθμίσεις και βασικό calibration.

- Με την ATI 5750 περνάς άψογα και ήχο και εικόνα μέσω HDMI.

- Παίζω άψογα (24fps) και Region Free μέσω server Blu-Ray ISOs και κάνω bitstreaming τα HD Formats (DD THD, DTS HD MA) με τη βοήθεια του AnyDVD HD, BD Region Tray και PowerDVD Ultra 9.

- Παίζω άψογα MKVs και όλα τα Video Formats με άψογη εικόνα ακόμα και σε 720p υλικό (σειρές) με MPC HomeCinema Classic 64bit, ffdshow 64bit, AC3 Decoder 64bit και Haali Media Splitter 64bit.
Στο θέμα upscaling και με την ATI είδα τρομερή βελτίωση.

- Τέλος στον ήχο χρησιμοποιώ το J.River Media Center και το foobar και τα δυο παίζουν άψογα τα flacs χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης το WASAPI δουλεύει άψογα.

Τα Windows 7 Ultimate 64bit έχουν λειτουργαία backup με image όπως το Ghost και το Acronis και δεν χρειάζεσαι άλλη εφαρμογή.

Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές και ατέλειωτες δυνατότες για απρόσκοπτη λειτουργαία αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς.

Επιτέλους μπορώ να πω ότι το PC με τα Windows 7 είναι η Ultimate μηχανή αναπαραγωγής εικόνας και ήχου και το μόνο μηχάνημα που συγκετρώνει τόσες λειτουργίες σε ένα μόνο κουτί. Τέλος ανάλογα με το Hardware σου μπορούν να πετάξουν (Quad Core, SSD, 4-8GB RAM κτλ.)

Αυτά τα όλίγα πιστεύω εγώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.540
Members
38.713
Νεότερο μέλος
KMARKOS