Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
7.154
Έχεις δίκιο μεγάλε. Που να τα βάλουν όλοι αυτοί με εσένα και τον αστροναύτη🤣🤣🤣

Τουλάχιστον κάποιοι έχουν και λίγο μυαλό και καταλαβαίνουν ότι δεν τους "παίρνει" οπότε ορθώς δεν ομιλούν.
Άντε συνεχίστε να δούμε τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας.:lolsign:

Μήτσο βάλε συνδρομή. Τόσα χρόνια στο λέω 😀😀

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.476
ΚΑι τωρα θα χρησιμοποιησω την ιδια πρακτικη με τον Κογια
Costasear ? ( ουτε καν τον ξερω τον ανθρωπο)
μαζι μου μπορει να συζητησει μονο αν εχει κατανοησει πως λειτουργουν 10.000 ενισχυτες για να μπορεσει να τους επισκευασει και αφου τους εχει επισκευασει τους εχει μετρησει και εχει καταγραψει και το αποτελεσμα και την ακροαση .

Τοτε κανουμε κουβεντα
χωρις αυτο δεν ακουω ουτε την καλημερα του
Δεν είναι για το λόγο που λες , απλα δεν θέλουν να εκτεθούν , γιατί εδώ μέσα δεν χαϊδεύουμε αυτιά.
Ειλικρινά σε θαυμάζω που συμμετέχεις , ασχέτως αν δεν συμφωνούμε σε κάποια πράγματα.
Μόνο και μόνο για το λόγο που προανέφερα, αξίζεις τα συγχαρητήριά μου, αλλά και των υπολοίπων θέλω να πιστεύω.
Εσυ θα χαιδεψεις αυτια η οχι σε εναν σχεδιαστη που εχει βγαλει ενα προιον που εχει παγκοσμια αποδοχη στο κοινο , στον ειδικο τυπο και προφανως το εχουν περασει χιλια κοσκινα για μετρησεις και επιδοσεις ?????
εσυ που δεν μπορεις να κατανοησεις τι ειναι to null τεστ και πιστευεις οτι η καρτουλα ηχου σου η ενας τελεστικος μπορει να γινει οργανο μετρησης ????????.

Ευτυχως που το ποστ σου το διαβασα στο μαγαζι και την ωρα που επεσα κατω απο τα γελια με μαζεψαν οι υπαλληλοι μου.

Last edited:

Reaction score
3.794
Έχεις δίκιο μεγάλε. Που να τα βάλουν όλοι αυτοί με εσένα και τον αστροναύτη🤣🤣🤣

Τουλάχιστον κάποιοι έχουν και λίγο μυαλό και καταλαβαίνουν ότι δεν τους "παίρνει" οπότε ορθώς δεν ομιλούν.
Άντε συνεχίστε να δούμε τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας.:lolsign:

Μήτσο βάλε συνδρομή. Τόσα χρόνια στο λέω 😀😀
Έγινες πότης , έχει δίκιο o Daharis666 :p:p:p

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.476
ναι αλλά συγκρίνεις ανόμια πράγματα....
dac από τη μία, phono από την άλλη....

άσε που άμα ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα με τους τελεστικούς θα έπρεπε να πετάξουμε το μισό hifi & hiend...
Αμ αυτο του λεω και δεν θελει να το καταλαβει
και απλα προσπαθει να επιβαλει την λυση του ως καλυτερη
Διαφορετικη προσεγγιση και αλλοι στοχοι ναι αλλα καλυτερη οχι απαραιτητα
Σαφως με 62W δεν πας και πολυ μακρυα αλλα με 92db ευαισθησια εισαι ανω του μια χαρα

Reaction score
3.794
Να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα
Υπαρχει αυτη την στιγμη ενα DAC που παιζει στην κατηγορια των 50Κ πουλαει παγκοσμιως παρα πολυ καλα και ειναι μεσα στα 10 καλυτερα DAC που κατασκευαστηκαν ποτε . ( συμφωνα με τον τυπο τις δοκιμες κλπ κλπ )
Παρολο οτι η εταιρια ειναι μικρη πισω της υπαρχει χρημα αστειρευτο ....

Παει το παλληκαρι φορτωμενος στην Κινα και τους λεει
λεβεντες καλησπερα θελω ενα τσιπακι για DAC
Του λενε αυτοι καλως το χρημα
εχουμε αυτο που εχει ταδε ρολοι
εχουμε αυτο που εχει την ταδε ταχυτητα
Εχουμε το αλλο που ειναι και streamer μαζι
εχουμε αυτο που εχει δικο του Audio interface
εχουμε και το αλλο που εχει μεσα και DSP
εχουμε το αλλο που δουλευει και με μπαταριες η με το πιο μαπα τροφοδοτικο γιατι εχει διαταξεις PSRR
εχουμε και το αλλο Που φιαχνει πιτσες για τον Van den Hull
εχουμε και το αλλο που κανει ψηφιακο null testing

Απανταει ο σχεδιαστης και τους λεει
δεν θελω τιποτα απο αυτα θελω μονο το DAC με αυτες τις προδιαγραφες ( τις ειχαν ηδη )
ΜΑ ? του λενε με τι ρολοι θα δουεψει αυτο?
δεν σας αφορα
μα ? με τι τροφοδοσια θα δουλεψει ?
δεν σας αφορα

και παει λεγωντας
ποσο κανει να το φιαξετε τοσα παρτε τα

τι εκανε ? σκεφτηκε σαν τον Ishiwatta ξαλαφρωσε το προιον του απο ολα τα προβληματα , σχεδιασε ολα τα περιφεριακα με την ποιοτητα που επελεξε αυτος ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ και εχει ενα προιον το οποιο ειναι 3 επιπεδα
τροφοδοτικο ρολοι και DAC 3 συσκευες 50 εκατοστα υψος το συνολο

ειναι στην κορυφη του κοσμου (Ελληνας για να ξερουμε που βρικομαστε )
Εάν του το εφτιαχνε ο Κινεζος 4όροφο , o Έλληνας θα το πουλούσε το DAC του στα 70Κ €

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.476
Εάν του το εφτιαχνε ο Κινεζος 4όροφο , o Έλληνας θα το πουλούσε το DAC του στα 70Κ €
Ο κινεζος που κατασκευαζει το Ισραηλινο chip δεν μπορει να φιαξει DAC ( τελειωμενη συσκευη )δεν ειναι η δουλεια του
πουλαει μονο το chip
Το πως θα χρησιμοπιησεις το chip ειναι αλλουνου ανθρωπου υποθεση

Reaction score
3.794
Εγραψες :
aπανταει ο σχεδιαστης και τους λεει
δεν θελω τιποτα απο αυτα θελω μονο το DAC με αυτες τις προδιαγραφες ( τις ειχαν ηδη )
ΜΑ ? του λενε με τι ρολοι θα δουεψει αυτο?
δεν σας αφορα
μα ? με τι τροφοδοσια θα δουλεψει ?
δεν σας αφορα

και παει λεγωντας
ποσο κανει να το φιαξετε τοσα παρτε τα
---------------------------------------------
Αν κατάλαβα καλά ,από αυτά που έγραψες , το Ισραηλινό DAC chip το 'φτιάχνει' κινεζική εταιρεία στην Κίνα , σύμφωνα με τα σχέδια Ισραηλινών σχεδιαστών. Σωστά ;
Μπορεί δηλαδή ο Κινέζος να φτιάξει ένα διαφορετικό DAC chip, που δεν είναι όμως ακριβώς ίδιο με το Ισραηλινό και να το εμπoρεύεται ο ίδιος σε μορφή OEM ;

Που κολλάει το 'ποσο κανει να το φιαξετε τοσα παρτε τα ' ;

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.476
Αν κατάλαβα καλά ,από αυτά που έγραψες , το Ισραηλινό DAC chip το 'φτιάχνει' κινεζική εταιρεία στην Κίνα , σύμφωνα με τα σχέδια Ισραηλινών σχεδιαστών. Σωστά ;
Μπορεί δηλαδή ο Κινέζος να φτιάξει ένα διαφορετικό DAC chip, που δεν είναι όμως ακριβώς ίδιο με το Ισραηλινό και να το εμπρεύεται ο ίδιος σε μορφή OEM ;

Που κολλάει το 'ποσο κανει να το φιαξετε τοσα παρτε τα ' ;
Ουφ
Πολλα απο τα σχεδια απο αυτα τα Chip ανοικουν σε Ισραηλινη βαση
Υπαρχουν σαφως και αλλες σχεδιασεις που ανοικουν σε αλλες χωρες
οι Ισραηλινοι ειναι πρωτοποροι σε αυτα ακομα και αν το ευρυ κοινο αυτο δεν το γνωριζει
στην κινα ειναι ο αντιγραψας του αντιγραψαντος και τα παντα ειναι πιθανα
Η αλλιως πολλες φορες παιρνουν την βαση απο εναν σχεδιαστη και χτιζουν γυρω τους αλλα πραγματαμεσα στο ιδιο τσιπακι

κολλαει στο οτι ο συγκεκριμενος σχεδιαστης δεν πηρε ενα απο το ετοιμα τσιπακια τους ( γιατι αυτο το κανει ολος ο υπολοιπος κοσμος )
Εδωσε ειδικη παραγγελια να του κατασκευασουν ενα τσιπακι απο το οποιο θα αφαιρουσαν ολα οσα δεν χρειαζονται απο μεσα.

(ΟΙ Ισραηλινοι ειναι παγκοσμια πρωτοποροι στα ηλεκτρονικα συστηματα πολεμου , το να κανουν τσιπακια για DVD η τσιπακια για DAC ειναι προφανως μαλλον αχρηστο για αυτους ομως το διαχειριζονται ως τεχνικη προκληση και μια ασκηση ωστε να γινουν καλοι και σε αυτο
μεσα απο αυτο μαθαινουν απο τα λαθη και τις επιδοσεις τους και αυτη την γνωση την μεταφερουν η χρησιμοποιουν και στα οπλικα συστηματα )

Last edited:

Reaction score
206
Ασταμάτητες εκλογικευσεις ...

Ενισχυτές τάξης D δεν σχολιάζω δεν επαρκούν οι γνώσεις μου .....οι πιθανότητες να σχολιάσω ειναι μικρές και θα γινει όταν η τάξη D πλησιάσει η φτάσει την τάξη ΑΒ το πιθανότερο όμως μέχρι τότε θα έχω ψοφήσει.
Με λυπεί που με τόσες γνώσεις δεν έχουμε λιγο ανοικτό μυαλό. Όταν κάποια από τα καλυτερα ηχεία στον κόσμο παίζουν με class d (το stereophile το λέει οχι ο κογιας) καταλαβαίνετε οτι ο παραπάνω ισχυρισμός σας υποβιβαζει αυτοματα ολα τα λοιπά που γραφετε.

Reaction score
3.794
Δεν έχει ουφ και ουφ ....
Γνωρίζω πολύ καλά το πως δουλεύουν οι Ισραηλινοί , λόγω της συνεργασίας μου με την Intracom Defense , την οποία την έχει εξαγοράσει Ισραηλινή εταιρεία.
Η τεχνολογία που έχουν είναι από άλλο πλανήτη .

Αυτά τα κινέζικα που γράφεις, ότι δηλαδή οι Κινέζοι έχουν την τεχνογνωσία να τροποποιούν Ισραηλινά chips, για παπάντζες μου ακούγονται , αλλά θεωρώ ότι σε έχουν παραμυθιάσει και εσένα.
Κι αν το έκαναν ποτέ αυτό οι Κινέζοι θα ζητούσαν παραγγελία για 100 χιλιάδες DAC chips, όχι για 100-200

Last edited:

Reaction score
5.025
Καταλαβαινω και σεβομαι απεριοριστα οποιον δεν κανει υπερβολες σε κοπο, χρονο και χρημα
γιατι δεν τον ενδιαφερουν οι επιδοσεις στo hifi και δεν θελει να ασχολειται.
Καταλαβαινω ακομα και την αναγκη για το σχετικο τρολαρισμα.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ειναι οι σταυροφοριες υπερ συγκεκριμενων επιλογων
ως μοναδικη αληθεια για την οποια πρεπει να πειστουν απαντες οι πλανημενοι ανεξαρτητως αναγκων.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.476
Με λυπεί που με τόσες γνώσεις δεν έχουμε λιγο ανοικτό μυαλό. Όταν κάποια από τα καλυτερα ηχεία στον κόσμο παίζουν με class d (το stereophile το λέει οχι ο κογιας) καταλαβαίνετε οτι ο παραπάνω ισχυρισμός σας υποβιβαζει αυτοματα ολα τα λοιπά που γραφετε.
Δεν ειναι θεμα ανοιχτου μυαλου και δεν διαφωνω σε αυτο που λες
πραγματι εχω ακουσει και εγω πραγματα τα οποια επι της αρχης ηταν εντυπωσιακακα
Ομως οταν ανεβαινει το μηχανημα στον παγκο λεει παρα πολλα πραγματα τα οποια δεν μπορεις να ακουσεις με τα αυτια
Η ταξη D ειναι κατι σαν το MP3
Οταν εγινε ολοι το θεωρησαν ως την βελτιστη λυση
Ειναι ενα προιον οπως και η ταξη D που κουνησε την αγορα για τα καλα.
Αργοτερα καταλαβαμε οτι τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι
Οπως λοιπον εξελιχθηκε η το Mp3 ετσι θα εξελιχτει και η ταξη D θα εξελιχτει πιο γρηγορα και πιο καλα γιατι ειναι παρα πολυ ο κοσμος που δουλευει με αυτο θα φτασει και το πιαθνοτερο θα ξεπερασει την Ταξη ΑΒ πιθανον και την ταξη Α
απλα μεχρι τοτε θα εχω ψοφησει

Reaction score
11.864
Εχω ενα CD που ενας τραγουδιστης φτανει σε ενα σολο μονος του χωρις μουσικη
εκει ανεβαινει τραβαει το μικροφωνο για να μην μπουκωσει
εκεινη την στιγμη σερνει το μανικι του στο σακακι και ενω δεν παιζει μουσικη του σουρσιμο αυτο ακουγεται
Αχνα αλλα ακουγεται
ΟΣα DSP δοκιμασα το σουρσιμο το ειχαν φαει
τα μισα CD player που δοκιμασα επισης το ειχαν φαει
Αυτό πού το ξέρεις; Ήσουν εκεί στην ηχογράφηση; :tongue:

Θέλω να πω, μπορεί όντως να μην ακούγεται τίποτα και εσύ να ακούς στο cd σου στο σύστημά σου κάτι και να νομίζεις ότι είναι το μανίκι.
Υπάρχει βίντεο από την ηχογράφηση;
Πες μας ποιό κομμάτι είναι να το ακούσουμε κι εμείς.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.476
Δεν έχει ουφ και ουφ ....
Γνωρίζω πολύ καλά το πως δουλεύουν οι Ισραηλινοί , λόγω της συνεργασίας μου με την Intracom Defense , την οποία την έχει εξαγοράσει Ισραηλινή εταιρεία.
Η τεχνολογία που έχουν είναι από άλλο πλανήτη .

Αυτά τα κινέζικα που γράφεις, ότι δηλαδή οι Κινέζοι έχουν την τεχνογνωσία να τροποποιούν Ισραηλινά chips, για παπάντζες μου ακούγονται , αλλά θεωρώ ότι σε έχουν παραμυθιάσει και εσένα.
Κι αν το έκαναν ποτέ αυτό οι Κινέζοι θα ζητούσαν παραγγελία για 100 χιλιάδες DAC chips, όχι για 100-200
Υπαρχει περιπτωση να γραψεις κατι και να εχεις αδικο ?
οχι
οποτε ποιος ειμαι εγω που θα διανοηθω να εχω μια διαφορετικη αποψη
Intracom Defence ?????

χμμ ναι ισως ετσι αρχιζουν να εξηγουνται καποια πραγματα

Θέλω να πω, μπορεί όντως να μην ακούγεται τίποτα και εσύ να ακούς στο cd σου στο σύστημά σου κάτι και να νομίζεις ότι είναι το μανίκι.
Υπαρχει Βιντεο απο την ηχογραφηση

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.476
και τωρα θα κανουμε μια βουτια στην υψηλη αναλυση και την υψηλη ποιοτητα μουσικης
θα μιλησουμε για μοναδικες ερμηνιες και καλλιτεχνες παγκοσμιου αποδοχης και επιτυχιας.

( μου ετυχε στο μαγαζι και το περιγραφω )

Επισκευαζουμε ενα MARANTZ CD 63 KIS ενος πελατη
μεσα υπηρχε και ενα CD του πελατη
Ζωντανη ηχογραφηση απο σκυλαδικο, CD εταιριας
το βαζουμε να παιξει

Τραγουδαει ποιηση ο μοναδικος Ματθαιος Γιαννουλης με την υποστηριξη το Βαζαιου και λεει ο ποιητης
φευγω φευγω φευγω θα βρω αλλη γκομενά ( ο τονος στο Α )
να μαι γω καλα μωρο μου κι'απο πιτσιρικες ΝΑ

απο κατω στο κοινο ειναι καποιος και φωναζει αχνα :
καψουρη !!!!!!

Γελασαμε κλεινουμε το Cd και το παμε στο επομενο σταδιο να παιξει μερικες ωρες για δοκιμη
εκεινη την ωρα συνδεθηκε σε εναν YAMAHA RXV659 πολυ καναλο που δοκιμαζοταν επισης ( σε αναλογικη πορτα )

το "καψουρη" και αυτος απο το κοινο εξαφανιστηκε ........

Last edited:

Reaction score
3.794

Γίνεται
Πως δεν γίνεται

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.476
Το Θεωρησα τοσο περιεργο που το εψαξα παραπερα
δοκιμασα το ιδιο δισκακι σε ενα Advance Acoustics MCD 203II
Στην Balanced εξοδο η οποια ειναι λαμπατη ακουγοταν πανω κατω οπως στο CD63KIS
Στην Unbalanced εξοδο η οποια παιρνει Balanced σημα απο τις λυχνιες και τροφοδοτει ενα 5532 υπηρχε επισης αλλα τυπου 10db κατω ....

Για να συνδεθει αυτο με τα υπολοιπα και το MCD 203II φοραει Ισραηλινο τσιπακι το οποιο δεν ειναι CD ειναι DVD και βρισκεται επισης στα DVD player που πουλαγε το Carfur με την επωνυμια Blue sky
Αν το ψαξεις πιο περα θα δεις οτι παρα πολλα hi end συστηματα χρησιμοποιουν DVD player BLUE SKY ως trasnport με αγριεμενα τροφοδοτικα και πολυ σωστα γιατι το τσιπακι αυτο γαζωνει .

Reaction score
3.794
Κάπου πρέπει να έχω τουλάχιστον 3 Blue Sky από τα πρώτα για τα οποία είχε χαλάσει ο κόσμος , αν θυμάμαι καλά τα αγόρασα το 2008 ή το 2009.
Ενα aπό αυτά το είχα τροποποιήσει και έπαζε πολύ καλά , κοντά ηχητικά με ένα πολυ ακριβό CD player της εποχής

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.476
Κάπου πρέπει να έχω τουλάχιστον 3 Blue Sky από τα πρώτα για τα οποία είχε χαλάσει ο κόσμος , αν θυμάμαι καλά τα αγόρασα το 2008 ή το 2009.
Ενα aπό αυτά το είχα τροποποιήσει και έπαζε πολύ καλά , κοντά ηχητικά με ένα πολυ ακριβό CD player της εποχής
Nα φανταστω στα εργαστηρια της Intracom ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75