Ο κακός μας ο καιρός

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.236
Ίδιες παντόφλες έχουμε. Και εγώ κάπως έτσι είμαι και ακούω Bettye LaVette. Πολύ βαρύ βέβαια , θα το αλλάξω. :D
Και γω βαρέθηκα τη μελωδία της βροχής, τώρα έβαλα και ακούω τον Βελόπουλο, γιατί ως γνωστόν έχω άσχημα γούστα :lolsign:
Γιατί έφυγες; :p
Γιατί ακόμη πιστεύει στον κρατικό μηχανισμό, με βάρκα τον βλέπω να πηγαίνει σπίτι... :lolsign:

Reaction score
24.081
Τι να πρωτοπρολάβει και αυτή η κυβέρνηση με τις πλημμύρες και να έχει τον @bretsos να κάνει κριτική ; :D :D

Ρίχνω λάδι στην φωτιά για να σου απαντήσει, μετά να του απαντήσεις κ.ο.κ. και όλοι εμείς να περάσουμε τέλεια. :D

Ασε που θα έχει αγώνα το βράδυ λέει ... απο το κομπιουτερ. Ουτε να βγεί εξω δεν μπορεί για ποδήλατο ο άνθρωπος, θα πέσει σε καμιά λακούβα με ένα μέτρο βαθος και νερό. :D😍

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.236
Στα επτά χρόνια Μητσοτάκη είναι ζήτημα να έχω βγει από το σπίτι 5-6 φορές, και αυτές ΘΒ τις φορές βγήκα με το βαλιτσάκι επιβίωσης :biggrin:

Reaction score
265
Την κυριακη η αθηνα εχει τοπικες πλυμηρες και ισχυρους ανεμους.το χαλαζι ειναι μεσα στο παιχνιδι και αν βγει θα ειναι σαν φυρικι σε μεγεθος.προσοχη....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.276

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.439
vraxos-sti-mesi-tou-dromou.jpg

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
35.935
  • Sad
Reactions: TGD

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.879
Εγώ να ρωτήσω κάτι που μου κάνει εντύπωση;

Με τόσες βροχές, η Υλίκη γιατί δεν γεμίζει; Τρύπια είναι;

Στις 4/12, πριν ρίξει την πρώτη μεγάλη βροχή, ήταν στα 146Μ κυβικά.

Από τότε έχει γαμ**** να βρέχει, είδαμε τα βίντεο από τα drones με το νερό να "επιστέφει εντυπωσιακά στους υδάτινους ταμιευτήρες" (στην Υλίκη ήταν τραβηγμένο) και παρόλα αυτά σήμερα τα αποθέματα ήταν... 151Μ!

Εν τω μεταξύ ούτε στον Μαραθώνα έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα (γιατί θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς μήπως "τραβάνε" το νερό εκεί). Μόνο στον Μόρνο έχει υπάρξει κάπως ουσιαστική άνοδος. Στα άλλα τι γίνεται; Δεν είναι περίεργο;

Μας λένε ψέματα για να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση; 😝
Σοβαρά όμως, τι παίζει;

Reaction score
26.642
Δεν νομίζω, προφανώς η στάθμη μπορεί να ελεγθει απο τον οποιοδήποτε περαστικό, πιστεύω οτι εχει να κάνει με το ποιο απόθεμα χρησιμοποιείται κάθε φορά ώστε να μην γεμίσει κάτι που θα γεμίσει αργότερα μες τη χρονιά

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.879
πιστεύω οτι εχει να κάνει με το ποιο απόθεμα χρησιμοποιείται κάθε φορά ώστε να μην γεμίσει κάτι που θα γεμίσει αργότερα μες τη χρονιά
Οκ, εγώ να σου πω ότι δεν τραβήξαμε νερό από Εύηνο-Μόρνο αυτό το διάστημα (που είναι και λογικό) και τραβάγαμε μόνο από τα άλλα.

Αλλά αν λέμε ότι η κατανάλωση αυτό το δίμηνο ήταν όση και η "παραγωγή" σε Υλίκη-Μαραθώνα, ζήτω που καήκαμε!

Δεν μπορεί να απαιτούνται τέτοιες ποσότητες βροχής (έστω μόνο στους δύο αυτούς ταμιευτήρες) απλά και μόνο για να είναι σε ισορροπία. Και ειδικά χειμώνα που η κατανάλωση νερού θα είναι προφανώς δραματικά μειωμένη όσον αφορά την αγροτική παραγωγή (που είναι και το μεγαλύτερο κομμάτι αν δεν κάνω λάθος) αλλά και σε κήπους κλπ. λόγω των βροχών.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.665
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale