- Reaction score
- 24.081
Ίδιες παντόφλες έχουμε. Και εγώ κάπως έτσι είμαι και ακούω Bettye LaVette. Πολύ βαρύ βέβαια , θα το αλλάξω.Να εδώ με τη παντόφλα, δεν ακούω μουσική, ακούω τη μελωδία της βροχήςView attachment 388416
Ίδιες παντόφλες έχουμε. Και εγώ κάπως έτσι είμαι και ακούω Bettye LaVette. Πολύ βαρύ βέβαια , θα το αλλάξω.Να εδώ με τη παντόφλα, δεν ακούω μουσική, ακούω τη μελωδία της βροχήςView attachment 388416
Και γω βαρέθηκα τη μελωδία της βροχής, τώρα έβαλα και ακούω τον Βελόπουλο, γιατί ως γνωστόν έχω άσχημα γούσταΊδιες παντόφλες έχουμε. Και εγώ κάπως έτσι είμαι και ακούω Bettye LaVette. Πολύ βαρύ βέβαια , θα το αλλάξω.![]()

Γιατί ακόμη πιστεύει στον κρατικό μηχανισμό, με βάρκα τον βλέπω να πηγαίνει σπίτι...Γιατί έφυγες;![]()

Τι μαζόχας θεέ μου...βαρέθηκα τη μελωδία της βροχής, τώρα έβαλα και ακούω τον Βελόπουλο
Τι να πρωτοπρολάβει και αυτή η κυβέρνηση με τις πλημμύρες και να έχει τον @bretsos να κάνει κριτική ;

Λες και βλέπεις το Day After Tommorow....
Οκ, εγώ να σου πω ότι δεν τραβήξαμε νερό από Εύηνο-Μόρνο αυτό το διάστημα (που είναι και λογικό) και τραβάγαμε μόνο από τα άλλα.πιστεύω οτι εχει να κάνει με το ποιο απόθεμα χρησιμοποιείται κάθε φορά ώστε να μην γεμίσει κάτι που θα γεμίσει αργότερα μες τη χρονιά