Ό,τι θέλει ο ΄΄λαός΄΄

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
35.850
Όλοι αυτοί είχαν παραισθήσεις

Reaction score
614
Όλοι αυτοί είχαν παραισθήσεις

Θίχτηκες ;
Πήγαινε πάρτο

1770107322780.png

Από «ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025»
Ξαναεπιβεβαιώνω, σαν ringtone Nokia μέσα από τενεκέ.

Και για να προλάβω τυχών Διαστημόβλαχους….
Όποιο ηχείο και να έβαζες στον συγκεκριμένο χώρο, τόσο κακό ήχο δεν θα είχες.
Εκτός κι αν είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.741
1. Σαν Διαστημόβλαχος κάνεις. Μεθυσμένος.

2. Σε προβληματικό χώρο, και γενικά σε οποιοδήποτε χώρο,τα kii, λόγω καρδιοειδούς λοβού, παίζουν καλύτερα (όσον αφορά τα προβλήματα που προκύπτουν από το χώρο) από οποιοδήποτε άλλο ηχείο δεν διαθέτει καρδιοειδη λοβό ακτινοβολίας.

Reaction score
12.135
Θίχτηκες ;
Πήγαινε πάρτο

View attachment 389034

Από «ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025»
Ξαναεπιβεβαιώνω, σαν ringtone Nokia μέσα από τενεκέ.

Και για να προλάβω τυχών Διαστημόβλαχους….
Όποιο ηχείο και να έβαζες στον συγκεκριμένο χώρο, τόσο κακό ήχο δεν θα είχες.
Εκτός κι αν είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο
Όπα φίλε. Επειδή αναφέρεις απάντησή μου, πρέπει να αναφερθεί και αυτό που έγραψα 6 μηνύματα πριν:

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-03 132042.jpg

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.713
2. Σε προβληματικό χώρο, και γενικά σε οποιοδήποτε χώρο,τα kii, λόγω καρδιοειδούς λοβού, παίζουν καλύτερα (όσον αφορά τα προβλήματα που προκύπτουν από το χώρο) από οποιοδήποτε άλλο ηχείο δεν διαθέτει καρδιοειδη λοβό ακτινοβολίας.
Μετάφραση:
2. Σε προβληματικό χώρο, και γενικά σε οποιοδήποτε χώρο,τα kii, λόγω καρδιοειδούς λοβού, αποδίδουν πιο σωστά (όσον αφορά τα προβλήματα που προκύπτουν από το χώρο) από οποιοδήποτε άλλο ηχείο δεν διαθέτει καρδιοειδη λοβό ακτινοβολίας.

Όμως, για να γίνει αυτό εκτιμητέο από, πρέπει να ξεκολλήσουμε από την πολυτελή, πολυλουστραρισμένη καμπίνα του ηχείου, και να αποδεχθούμε πως η συνήθεια δεν βλάπτει το εγώ μας. Παράδειγμα: Παίρνεις ένα ζευγάρι ηχεία κορυφαίας απόδοσης, τα τοποθετείς σε τέλειο χώρο, τα συνδέεις σε έναν κορυφαίο ενισχυτή και βάζεις να παίξει το funky town, ή το as the years go passing by, (ή το miss you, ή το I wouldn't want to be like you, αν είσαι κομπλ..., γκουχ!, αν είσαι ροκάς), και αμέσως μετά βάζεις το πιάνο του Ρουμπέν Γκονζάλες, το οποίον, φυσικά, δεν σου αρέσει. Είναι φυσικό.

Άτιμο πχιατίνι...

Reaction score
614
Όπα φίλε. Επειδή αναφέρεις απάντησή μου, πρέπει να αναφερθεί και αυτό που έγραψα 6 μηνύματα πριν:

View attachment 389043
Δεν έχω καμία όρεξη να ανεβάσω όλα σου τα ποσταρίσματά και συγνώμη αν ενοχλήθηκες.

Το Σάββατο ήταν φριχτό, κοιτούσα να δω ποιος κάνει πλάκα, την Κυριακή απλά υποφερτό.
Τα χρήματα που ζητάει το συγκεκριμένο ηχειοσύστημα δεν τα δικαιολογεί, και η αγορά του είναι ρίσκο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.558
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος