΄Εκλεισε το Hi Fidelity ?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Φανταστείτε το λογιστικό κόστος σε μια εταιρία να κάνει αυτή τη δουλειά. Να στείλει γράμματα σε όλους τους συνδρομητές, να τους ενημερώνει και να περιμένει το δικό τους γράμμα επιβεβαίωσης και μετά να ξαναστείλει όλες τις επιταγές.
Τώρα υποθέτω ότι με τηλέφωνο και με ίντερνετ μπάνκιν θα μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορα.
Τι γινεται εκει; το site του περιοδικου με την εκδοτρια εταιρεια ειναι ανεξαρτητα; εστειλα ημεηλ μεσω site και μου απαντησαν "
Tα υπόλοιπα αφορούν την εκδότρια εταιρεία και θα πρέπει να επικοινωνήσετε στα γραφεία του περιοδικού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό.

Φιλικά

webmaster"

ΟΚ, ετσι θα γινει!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.924
Το περιοδικό έκλεισε γιατί δεν έγινε η έκθεση. Απλά πράγματα. Η έκθεση βγάζει χρήμα, ικανό να συντηρήσει ένα περιοδικό μέχρι την επόμενη διοργάνωση. Δεν είναι τυχαίο που έκλεισε σχεδόν τον ίδιο μήνα. Υπάρχουν και άλλα, αλλά εδώ μέσα δεν λέγονται.
Το ιντερνετικό περιοδικό πλέον τρέχει από άλλους.

Reaction score
4
Καλησπέρα και απο εμένα
Είχα κερδίσει ένα καλώδιο στην κλήρωση για τα 60 τεύχη του περιοδικού αλλα λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό το είδα μόλις πρόσφατα και δεν μπορώ να ξανά βρω την ιστοσελίδα που είχε το όνομα της εταιρείας που είχε προσφέρει το καλώδιο
Μπορεί κάποιος να αναρτήσει την σελίδα με τους νικητές μήπως και μπορέσω να διεκδικήσω ακόμη το δώρο ?
Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει το τεύχος του περιοδικού που αναφέρονταν τα ονόματα των νικητών μπορεί να την σκαναρει και να την ανεβάσει
Η πως αλλιώς μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με το περιοδικό η την εκδότρια εταιρια για να μάθω ποιος είχε δωρίσει το καλώδιο που κέρδισα
Ευχαριστώ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δεν αναφερει ποια εταιρεια προσφερει τι. Αν θελεις πες μου το ονομα σου να σου πω τι κερδισες. Το τηλεφωνο της εκδοτριας εταιρειας Vision press, εκδοτριας του περιοδικου ειναι 210 8547730, επεμενε πολλες φορες μηπως πετυχεις κανεναν

Reaction score
456
Καλησπέρα και απο εμένα
Είχα κερδίσει ένα καλώδιο στην κλήρωση για τα 60 τεύχη του περιοδικού αλλα λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό το είδα μόλις πρόσφατα και δεν μπορώ να ξανά βρω την ιστοσελίδα που είχε το όνομα της εταιρείας που είχε προσφέρει το καλώδιο
Μπορεί κάποιος να αναρτήσει την σελίδα με τους νικητές μήπως και μπορέσω να διεκδικήσω ακόμη το δώρο ?
Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει το τεύχος του περιοδικού που αναφέρονταν τα ονόματα των νικητών μπορεί να την σκαναρει και να την ανεβάσει
Η πως αλλιώς μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με το περιοδικό η την εκδότρια εταιρια για να μάθω ποιος είχε δωρίσει το καλώδιο που κέρδισα
Ευχαριστώ
kalogerop Θεοδωρος? = advance acoustic interconnect ACS 0.27 1,2m RCA
λογικά από την ultimate audio παραλαμβάνεις που είναι αντιπρόσωπος (210 9354500)

Reaction score
4
Ναι αυτο είναι !
Ευχαριστώ πολύ θα επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο
Προσπάθησα στο τηλ της εκδοτριας εταιρείας πολλές φορές αλλα δεν κατάφερα να βρω κανέναν
Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη ,ελπίζω να ισχύει ακόμη το δώρο

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ναι αυτο είναι !
Ευχαριστώ πολύ θα επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο
Προσπάθησα στο τηλ της εκδοτριας εταιρείας πολλές φορές αλλα δεν κατάφερα να βρω κανέναν
Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη ,ελπίζω να ισχύει ακόμη το δώρο
Κι εγω δυσκολευτηκα, επεμενα αλλα τελικα συνεννοηθηκα σχετικα με το υπολοιπο συνδρομης (αντι για λεφτα προτιμησα περασμενα τευχη, αναμενονται μεσα Γεναρη)

Reaction score
4
Ο Καραγιαννης που αναφέρετε είναι στο κατάστημα που έχει το καλώδιο η στην εκδότρια εταιρεία ?

Reaction score
4
Εχθές παρέλαβα το καλώδιο που ανέφερα παραπάνω απο την Αντιπροσωπεια Ultimate Audio
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιπρόσωπο Κο Καραγιαννη για την άμεση ανταπόκριση του

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δεν ειναι περιεργο που διαχειριζονται το σάητ του περιοδικου, μα λενε οτι δεν εχουν καμια σχεση με αυτο και την εταιρεια; τα δικαιωματα πως τα πηραν;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.924
Δεν ειναι περιεργο που διαχειριζονται το σάητ του περιοδικου, μα λενε οτι δεν εχουν καμια σχεση με αυτο και την εταιρεια; τα δικαιωματα πως τα πηραν;
Υπάρχει λογική εξήγηση, αλλα είναι μη δημοσιεύσιμη. Όλα είναι καθαρά και όχι περίεργα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δηλ το εμπορικο σημα ανηκει ας πουμε στον ΘΜ, αλλα το περιεχομενο οχι σ΄αυτον που πληρωνε για να "βγει", δηλ στην εταιρια;

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Την ίδια λογική ακολούθησε και ο Θ. Σπίνουλας για όσο καιρό εξέδιδε ανεξάρτητος τα RAM, HiTech και ότι άλλο του ΔΟΛ.
Τους πλήρωνε δικαιώματα χρήσης του ονόματος εν ολίγοις και αυτός λάμβανε τα όποια κέρδη των πωλήσεων.

TGD

Reaction score
10.579
Και το ίδιο γίνεται τώρα με τα περιοδικά των "Τεχνικών Εκδόσεων".

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αν τυχον μας διαβαζει πρωην στελεχος ή εργαζομενος στο περιοδικο*, ας επικοινωνησει μαζι μου.
* κυριως αυτος με τον οποιον επικοινωνησα τηλεφωνικα και μου...εταξε αντι υπολοιπου συνδρομης μερικα παλαια τευχη

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster