΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Reaction score
0
Αντιγράφω από το insomnia.gr

"εδώ και μερικές μέρες ο ΟΤΕ έχει ενεργοποιήσει μια εφαρμογή TS (Traffic Shaping) σε p2p πρωτόκολλα.Δηλαδή περιορίζει την ταχύτητα download στα torrents μόνο και όχι γενικά.

http://www.inout.gr/showthread.php?t=19655

'όλοι οι χρήστες otenet βάλτε utorrent 1.8 με enabled το encryption και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές..."

την τελευταία εβδομάδα το "κατέβασμα" αρχείων είναι μια φρίκη από torrent sites. Και μιλάω για sites στα οποία η ταχύτητα έφτανε κορυφή σε μένα (στα 830-850) με 8αρα σύνδεση.

Ξέρουμε κάτι για αυτό???????
έχουμε παιδιά εδώ μέσα που εργάζονται στον ΟΤΕ. Μπορούν να μας ενημερώσουν??????

Αν είναι αλήθεια είναι απίστευτη αυτή η ενέργεια.!!!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

"εδώ και μερικές μέρες ο ΟΤΕ έχει ενεργοποιήσει μια εφαρμογή TS (Traffic Shaping) σε p2p πρωτόκολλα.Δηλαδή περιορίζει την ταχύτητα download στα torrents μόνο και όχι γενικά.

'όλοι οι χρήστες otenet βάλτε utorrent 1.8 με enabled το encryption και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές..."

την τελευταία εβδομάδα το "κατέβασμα" αρχείων είναι μια φρίκη από torrent sites. Και μιλάω για sites στα οποία η ταχύτητα έφτανε κορυφή σε μένα (στα 830-850) με 8αρα σύνδεση.

έχουμε παιδιά εδώ μέσα που εργάζονται στον ΟΤΕ. Μπορούν να μας ενημερώσουν??????

Αρκετά παλαιότερα, είχε ξανασυμβεί και ξανασυζητηθεί το ίδιο, με άλλη εταιρεία, εδώ...

Reaction score
4
Θα πατωσουν αμα το αφησουν με TS.
Θα μαθευτει και θα φευγουν τρεχοντας προς στους εναλλακτικους που φυσικα δεν πιστευω οτι θα βαλουν γιατι το εμαθαν το μαθημα τους.
Τα ιδια ειχε κανει και η HOL και το καταργησε τελικα.
Θα δουμε βεβαια.

Reaction score
0
έχω φύγει τρέχοντας....
και γιατί πληρώνω ακόμη και το πάγιο ρε γμτ???????????
για να μου κόβει την ταχύτητα?????????????????

έχω απίστευτα νεύρα με την όλη κατάσταση!!!!

Reaction score
173
Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

:happy_9::happy_9::happy_9:
Ηρθε η ωρα σου νεε μου.
Βαλε το χερι στην τσεπη:happy_9:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Ηρθε η ωρα σου νεε μου.
μα το Θεό δεν είναι αστείο.. είμαι απίστευτα εκνευρισμένος !!!!!!!!
ρε δε γίνεται σ αυτή τη γ@μωχώρα να μας κάνει ότι θέλει ο καθένας!!!!!!!!
ε φτάνει πια!!!!!!

Reaction score
0
Για το conn-x ισχύει το traffic shaping σίγουρα. Γραμμή 4MBps στο σπίτι και αν πιάσω πάνω από 50 ΚB/s στο torrent είμαι ευχαριστημένος )(
Ευχάριστο το νέο για το uTorrent 1.8 πάντως. Θα το δοκιμάσω κι ας μην είναι αρκετά stable γιατί με το 1.7.7 είναι σαν να μην έχω κάθολου client...

Reaction score
4

Ηρθε η ωρα σου νεε μου.
Πιο φτηνα θα του ερθει αμα φυγει απο τον Οτε.

Reaction score
174
Τελικα μου φαινεται (αν ισχυει το TS) οτι και Οτε κανει οτι εκαναν οι "αλλοι"
μολις είδε τα δυσκολα...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Θα μαθευτει και θα φευγουν τρεχοντας προς στους εναλλακτικους που φυσικα δεν πιστευω οτι θα βαλουν γιατι το εμαθαν το μαθημα τους.
Και με όσους δεν καλύπτονται από κανέναν τι γίνετε?........δυστυχώς Κώστα δεν είναι όλες οι περιοχές Αθήνα και Θεσσαλονίκη......:crazy_1::pc:

Reaction score
0
Ρε παιδιά.. να ρωτήσω κάτι.. είναι νόμιμο αυτό??????????

στο 134 στο μεταξύ κάνουν την πάπια!!!!!!

"Traffic Shaping????? τι είναι αυτό κύριε μου, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πάρετε την τεχνική υποστήριξη"

και σιγά μην το σηκώσει η τεχνική υποστήριξη!!!!!!!!!

Reaction score
7
uTorrent 1.8

κάντε το!!!!!!!!!!!
Μόλις το έβαλα και είδα το φώς... Την προηγούμενη εβδομάδα χτίκιασα περιμένοντας να κατεβάσω Lost...αύριο ευτυχώς δεν θα κάνω νυχτέρι για να κατεβάσω 350MB αρχείο (μιλάμε για απελπισία). Τσάμπα έβριζα το Zyxelάκι μου (το είχα πεθάνει στα reset και τα φλασαρίσματα).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.848

Το ωραίο είναι ότι έβαλα την 24άρα του ΟΤΕ (δεν έχω άλλη επιλογή), όχι για να κατεβάζω περισσότερα, αλλά για να κατεβάσω τα ίδια πιο γρήγορα και να κλείνω το PC μου τα βράδια. Όπως φαίνεται δεν άλλαξε τίποτα... :crazy_1:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Το ωραίο είναι ότι έβαλα την 24άρα του ΟΤΕ (δεν έχω άλλη επιλογή), όχι για να κατεβάζω περισσότερα, αλλά για να κατεβάσω τα ίδια πιο γρήγορα και να κλείνω το PC μου τα βράδια. Όπως φαίνεται δεν άλλαξε τίποτα... :crazy_1:
Μας έχει πει κανένας πάροχος για ποσότητα;;;;;

Νομίζω ότι μόνο στα κινητά χρεώνεσαι ανάλογα με τον όγκο που κατεβάζεις...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.848
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Μας έχει πει κανένας πάροχος για ποσότητα;;;;;
Όχι βέβαια! Πρακτικά, αυτό που κάνουν είναι εξαπάτηση.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί να πουλάνε πακέτα άνω των 4mbps, αν είναι να εφαρμόζουν τεχνικές traffic shaping, αφού αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστό.
Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος από το downloading για να βάλει κάποιος μια γρήγορη σύνδεση (άνω των 4). Άσε που αυτοί που θα την επιλέξουν, είναι συνήθως οι πιο ψαγμένοι, που θα ανακαλύψουν πολύ γρήγορα τους περιορισμούς στο traffic και θα τους βγάλουν στη φόρα.
Και δε θέλω να ακούω περί "fair use" και άλλες τέτοιες ηθικές αναστολές.
Από τη στιγμή που τα οικονομικά πακέτα είναι στάνταρ, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Το fair use δεν έχει σαφή όρια.
Κάποιος που δεν έχει αυτοκίνητο, μπορεί να θέλει να πληρώνει λιγότερους φόρους, γιατί δε χρησιμοποιεί τους δρόμους, όσο ένας επαγγελματίας οδηγός.
Δε λέω αν είναι σωστό ή λάθος, λέω ότι είναι πολύ συζητήσιμα τα όρια.

Τώρα ως προς το περιεχόμενο των downloads, ας μην κρυβόμαστε. Το 90% είναι copyrighted υλικό. Το ξέρουν όλοι και πρώτοι απ' όλους οι πάροχοι. Όσο γι' αυτές τις διανομές Linux που όλοι βάζουν ως δικαιολογία ότι κατεβάζουν, τι να πω... Θα έπρεπε να έχει κλείσει η Microsoft ...
Οι πάροχοι "ζουν" από την πειρατεία κι ας ακούγεται χοντρό.

Δεν είμαι ο heavy downloader (κυρίως σειρές κατεβάζω), αλλά θέλω αυτά τα λίγα που κατεβάζω να "έρχονται" γρήγορα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Όχι βέβαια! Πρακτικά, αυτό που κάνουν είναι εξαπάτηση.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί να πουλάνε πακέτα άνω των 4mbps, αν είναι να εφαρμόζουν τεχνικές traffic shaping, αφού αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστό.
Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος από το downloading για να βάλει κάποιος μια γρήγορη σύνδεση (άνω των 4). Άσε που αυτοί που θα την επιλέξουν, είναι συνήθως οι πιο ψαγμένοι, που θα ανακαλύψουν πολύ γρήγορα τους περιορισμούς στο traffic και θα τους βγάλουν στη φόρα.
Και δε θέλω να ακούω περί "fair use" και άλλες τέτοιες ηθικές αναστολές.
Από τη στιγμή που τα οικονομικά πακέτα είναι στάνταρ, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Το fair use δεν έχει σαφή όρια.
Κάποιος που δεν έχει αυτοκίνητο, μπορεί να θέλει να πληρώνει λιγότερους φόρους, γιατί δε χρησιμοποιεί τους δρόμους, όσο ένας επαγγελματίας οδηγός.
Δε λέω αν είναι σωστό ή λάθος, λέω ότι είναι πολύ συζητήσιμα τα όρια.

Τώρα ως προς το περιεχόμενο των downloads, ας μην κρυβόμαστε. Το 90% είναι copyrighted υλικό. Το ξέρουν όλοι και πρώτοι απ' όλους οι πάροχοι. Όσο γι' αυτές τις διανομές Linux που όλοι βάζουν ως δικαιολογία ότι κατεβάζουν, τι να πω... Θα έπρεπε να έχει κλείσει η Microsoft ...
Οι πάροχοι "ζουν" από την πειρατεία κι ας ακούγεται χοντρό.

Δεν είμαι ο heavy downloader (κυρίως σειρές κατεβάζω), αλλά θέλω αυτά τα λίγα που κατεβάζω να "έρχονται" γρήγορα.
Άψογο κείμενο, προσυπογράφω απολυτα.
Δεν θέλω να κατεβάσω όλο το internet, θέλω να κατεβάζω το καινούριο επεισόδιο του Lost σαν άνθρωπος σε 20 λεπτά και να το βλέπω. Ή στη μία ώρα που έκανα να κατεβάσω το 350άρι να κατεβάζω το 720p.
Δεν είναι δυνατόν να τετραπλασιάζω τη σύνδεσή μου και οι ταχύτητές μου να πέφτουν στο 1/5...

Reaction score
1

Πάντως αν ο ΟΤΕ κάνει TS δεν πρέπει να το κάνει καθολικά.
Στη δική μου περίπτωση δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Ποιο συγκεκριμένα, έχοντας δει τα νήματα που άνοιξαν για το θέμα στο www.adslgr.com, οι χρήστες του οποίου ετοιμάζουν επιστολή στην ΕΕΤΤ ζητώντας να διερευνήσει το θέμα, έκανα τεστ στις δικές μου συνδέσεις (μία 8άρα και μία 24άρα).
Στη δική μου περίπτωση με ή χωρίς encryption κατεβάζω το ίδιο (μεταξύ 550-880KB/s στην 8άρα και μεταξύ 1.57-2.07MB/sστην 24άρα).
Βέβαια δεν δίνω στόχο, δεν κατεβάζω δηλαδή 24/24 torrents.

Reaction score
0

Ούτε κι εγώ έχω παρατηρήσει τίποτα......αν κι έχω 2άρα γραμμή......κατεβάζω σταθερά από 190-210kb/s......δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω σχετικά μικρή γραμμή αλλά σε φίλους μου που έχουν 24άρα γραμμή έχω παρατηρήσει μεγάλη μείωση της ταχύτητας......κατεβάζουν με ένα μέσο όρο των 500-600kb/s......λέτε να γίνεται μόνο στις μεγάλες άνω των 8Mbit γραμμές?.......καλά να σας κάνουν άπληστοι.....:cool_11::cool_11::happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv