΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Reaction score
14
Αχα!

Για αυτό με 8άρα δεν κατεβάζω τίποτα και από πουθενά (WEB) με πάνω από 200-250κβ....ΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!!!!!!!!! (request)

Ενώ αν βάλω να κατεβάσω 4 διαφορετικά αρχεία, από rapidshare ας πούμε, κατεβάζεί στο σύνολο full 8 μβιτ!

Reaction score
4
Αχα!

Για αυτό με 8άρα δεν κατεβάζω τίποτα και από πουθενά (WEB) με πάνω από 200-250κβ....ΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!!!!!!!!! (request)

Ενώ αν βάλω να κατεβάσω 4 διαφορετικά αρχεία, από rapidshare ας πούμε, κατεβάζεί στο σύνολο full 8 μβιτ!
Αυτο ειναι αλλο και ειναι επειδη 2-3 sites μεγαλα μπορουν και θελουν να σου δωσουν παραπανω απο 300kb.
Οπως πχ Nvidia και ATI.

Reaction score
14
Αυτο ειναι αλλο και ειναι επειδη 2-3 sites μεγαλα μπορουν και θελουν να σου δωσουν παραπανω απο 300kb.
Οπως πχ Nvidia και ATI.
Rapidshare από το γραφείο με τελλάς κατεβάζω με 800κ.

Σπίτι με Conn-x κατεβάζω....ή 200κ ή 2Χ200κ ή 3Χ200κ ή 4Χ200κ.
Λίγο κουφό δεν είναι;

Reaction score
4
Rapidshare από το γραφείο με τελλάς κατεβάζω με 800κ.

Σπίτι με Conn-x κατεβάζω....ή 200κ ή 2Χ200κ ή 3Χ200κ ή 4Χ200κ.
Λίγο κουφό δεν είναι;
Ναι εχεις δικιο και οντως ειναι κουφο αλλα δεν μπορουν σε "κοψουν" σε direct download αρχειων. Συνηθως βαζουν TS σε torrents και γενικα σε P2P προγραμματα.
Εχεις μηπως κανα περιεργο download manager στο σπιτι ?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855
Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Να συμπληρώσω επίσης, ότι τώρα κλείνω 2 μήνες με την 24άρα.
Τον πρώτο μήνα ήταν άψογη. Τον Φεβρουάριο άρχισαν οι μειώσεις ταχύτητας, κατά διαστήματα και εδώ και 10 μέρες τα torrents σέρνονται κυριολεκτικά!
Και δυστυχώς το μtorrent 1.8beta κολλάει στον υπολογιστή μου και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Θα κάνω υπομονή μέχρι την επόμενη πιο σταθερή έκδοσή του, αλλά μέχρι τότε μπορεί και η ΟΤΕΝΕΤ να έχει "σπάσει" τη νέα κρυπτογράφηση του client.
Μέχρι στιγμής, ο "κόφτης" μπαίνει κυρίως στις γρήγορες (άνω των 4mbps) συνδέσεις. Και τελικά οι ταχύτητές τους στα P2P & torrents είναι χαμηλότερες από αυτές των μικρότερων πακέτων... :crazy_1:
Δεν ξέρω με τι κριτήρια επιλέγονται οι γραμμές που θα μπει ο κόφτης. Πιθανόν να παίζει ρόλο το 24/7 download. Αλλά όπως είπα, εγώ το βράδυ το κλείνω το PC και κατά τη διάρκεια της ημέρας κατεβάζει ελάχιστες ώρες και σποραδικά.
Μπορεί να μπαίνει κόφτης ανά DSLAM λόγω "μπουκώματος". Αντί αναβάθμισης δηλαδή που στοιχίζει, περιορίζεται η κίνηση που είναι τζάμπα.

Το μεσημέρι έβαλα στο laptop να κατέβει το 5ο επεισόδιο του Lost και μετά 1 ώρα η ταχύτητα ήταν 5-7 kb/sec..... το σταμάτησα στο 10%.
Αυτή τη στιγμή (2 ώρες μετά), είμαι στο άλλο σπίτι που έχω ON Telecoms και συνέχισα το download . Από το πρώτο λεπτό η ταχύτητα είναι σταθερά πάνω από 150kb/sec!!! Και χωρίς να έχει αλλάξει ο λόγος seeders/leechers.
Υπόψιν ότι η σύνδεση της ON Telecoms είναι άθλια. Κλειδώνει στα 7900 kbps με το ζόρι. Η 24άρα του ΟΤΕ κλειδώνει στα 17000 kbps με πολύ καλύτερα στατιστικά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855

Εκτός από το μtorrent 1.8 alpha που έχει προβλήματα, υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί ρυθμίσεων/clients που "ξεγελούν" προσωρινά τον κόφτη του ΟΤΕ.
Μετά από μερικές ώρες πειραμάτων κατέληξα στο [FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]Deluge .
Είναι λίγο πιο "δύστροπο" από το μtorrent και δεν έχει κάποιες ρυθμίσεις που είχα συνηθίσει , αλλά το encryption του προσπερνά το traffic shaping. Σε torrents με πολλούς seeders είδα πάλι νούμερα άνω των 300 kb/sec με τις παρακάτω επιλογές:

Attachments

Reaction score
14
Οπως πχ Nvidia και ATI.
το εξής κουφό. Και εγώ νόμιζα οτι η nvidia ειχε πλαφόν... πχ στα 2μμπιτ.

Ιδια μέρα ίδια ώρα εχθές, στο γραφείο με 16άρα ΟΝ κατέβαζε με 78-95-100-75kb/s (πανω κάτω και πολύ αργά), ενώ σε τέστ με ΟΤΕ/ACN 24αρα με 2.2gb/s. το αρχείο της geforce9 36mb's κατέβηκε σε 8-10 δευτερολεπτα.

Reaction score
14
Ναι εχεις δικιο και οντως ειναι κουφο αλλα δεν μπορουν σε "κοψουν" σε direct download αρχειων. Συνηθως βαζουν TS σε torrents και γενικα σε P2P προγραμματα.
Εχεις μηπως κανα περιεργο download manager στο σπιτι ?
Τίποτα δεν έχω ο καψερός....

Πάντως αυτό δεν το έχω έχω ξαναδεί σε web.
Εν τω μεταξύ...έχω σπάσει το κεφάλι μου με τα MTU, RWIN (Thanks Akis) και τα ρέστα....αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται ορατή λύση.

Το router που έχω είναι το Philips που δίνει ο ΟΤΕ.

Reaction score
1

Ειδατε που βριζαμε ολοι τους εναλλακτικους αλλα τοτε ο οτε ειχε μονο μεχρι 4 μεγαμπιτια. Ενω τωρα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι "βουλωνει" το συστημα και βαζουν κοφτη για να μην υπαρχουν προβληματα. Αντωνη τα ειχαμε πει και απο κοντα, γ...σα εγω οτε και παγια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Ειδατε που βριζαμε ολοι τους εναλλακτικους αλλα τοτε ο οτε ειχε μονο μεχρι 4 μεγαμπιτια. Ενω τωρα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι "βουλωνει" το συστημα και βαζουν κοφτη για να μην υπαρχουν προβληματα. Αντωνη τα ειχαμε πει και απο κοντα, γ...σα εγω οτε και παγια.
ρε πασά μου.. με όλα όσα ακούω για τους εναλλακτικούς έχω πάθει τρελή φοβία μιλάμε..

από την άλλη κι ΟΤΕ μας την έκανε κανονικά..

τέλος πάντων... προς το παρών με τον 1,8 πάω και πάλι σφαίρα..

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Kι οποιος εχει ακομη προβληματα θα τα ξεχασει με το DELUGE ...

Reaction score
0
θα σας κλειδώσω το θέμα αμα συνεχίσετε τις ΒΡΩΜΟΛΟΧΙΕΣ....
ωραία ρε γιάννη... δε μας έφτανε ο ΟΤΕ... κλειδωσέ μας και συ τώρα!!!!!!!!!!!!!!! :violent:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Κοίταξε...

Αν βρεθεί εναλλακτικός που να μου βάλει γραμμή σε 3 εργάσιμες και ADSL (μαζί με κάποιο μπέρδεμα) σε 10 εργάσιμες....ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ....το συζητάω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Κοίταξε...

Αν βρεθεί εναλλακτικός που να μου βάλει γραμμή σε 3 εργάσιμες και ADSL (μαζί με κάποιο μπέρδεμα) σε 10 εργάσιμες....ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ....το συζητάω.
Δεν έχεις κι άδικο......:pc: :sad:

Reaction score
14
αιτηση στην altectelecoms για νεα γραμμή προπληρωμένου 24/1 για 12+12 μήνες δώρο. μέσα σε 8 εργάσιμες (ή 7 ??) Δευτέρα αιτηση στην ACN, την άλλη Τετάρτη όλα ΟΚ, εξοπλισμός και γραμμή έπαιζαν στα 22.9mbit!!

Τώρα αν αυτό είναι μαγκιά του ΟΤΕ, ή της ACN δεν ξέρω, εγω το βάζω και στους δύο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

αιτηση στην altectelecoms για νεα γραμμή προπληρωμένου 24/1 για 12+12 μήνες δώρο. μέσα σε 8 εργάσιμες (ή 7 ??) Δευτέρα αιτηση στην ACN, την άλλη Τετάρτη όλα ΟΚ, εξοπλισμός και γραμμή έπαιζαν στα 22.9mbit!!

Τώρα αν αυτό είναι μαγκιά του ΟΤΕ, ή της ACN δεν ξέρω, εγω το βάζω και στους δύο.
Ντρημόγιαννε εσύ λες για γραμμή μέσω ΑΡΥΣ.......ο preve κι εγώ εννοούσαμε για Full LLU και χωρίς το λατρευτό πάγιο του Οτέ.......όχι βέβαια πως η προσφορά της Altec δεν είναι αξιοπρεπέστατη.......:happy_6:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv