΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Ντρημόγιαννε εσύ λες για γραμμή μέσω ΑΡΥΣ.......ο preve κι εγώ εννοούσαμε για Full LLU και χωρίς το λατρευτό πάγιο του Οτέ.......όχι βέβαια πως η προσφορά της Altec δεν είναι αξιοπρεπέστατη.......:happy_6:
15.8€ της αλτεκ, 14.76€ του οτε, με 30€ εχω το βασικότερο για την δουλειά μου, σοβαρή εταιρία για την προσβαση ACN και σοβαρή εταιρία για την γραμμή ιντερνετ ΟΤΕ.

Αρα επίλυση πιθανης βλάβης αρκετά γρήγορα, κάτι που για την δουλειά μου είναι σημαντικότατο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

15.8€ της αλτεκ, 14.76€ του οτε, με 30€ εχω το βασικότερο για την δουλειά μου, σοβαρή εταιρία για την προσβαση ACN και σοβαρή εταιρία για την γραμμή ιντερνετ ΟΤΕ.

Αρα επίλυση πιθανης βλάβης αρκετά γρήγορα, κάτι που για την δουλειά μου είναι σημαντικότατο.

Έλα ντε.......μήπως τελικά όλα τα Double play των Forthnet και HOL είναι μούφα και δεν αξίζει η πλήρη απεξάρτιση από τον Οτέ?......:crazy_1:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Έλα ντε.......μήπως τελικά όλα τα Double play των Forthnet και HOL είναι μούφα και δεν αξίζει η πλήρη απεξάρτιση από τον Οτέ?......:crazy_1:
εχουμε βάλει και την ΟΝ στο ON-office με 3 γραμμές και το υπο-πακέτο των εξτρα 3 ζωνών που καλύπτουν γεωγραφικά όλες τις χώρες που μιλάμε τηλεφωνικά, με συνολικό κόστος 64+12=76 ευρώ τον μήνα. για 16 mbit και 900 λεπτά δωρεάν σε:

Κίνα, Νότιος Κορέα, Ιαπωνία, Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Χονγκ-Κονγκ, Βουλγαρία, Δανία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σλοβενία, Τσεχία, Αλβανία, Ισραήλ, Κροατία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία και φυσικα Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κύπρος, Ολλανδία, Ρωσία, Σουηδία που είναι στο βασικό πακέτο των 15 χωρών.

Η συνολική μείωση της εταιρίας μας όσο αφορά, το κόστος κλησεων εξωτερικού είναι περίπου 150-220 ευρώ τον μήνα. Να το πώ απλά με μόνο ΟΤΕ παλαιά, είχαμε ενα average 220-300 ευρώ τον μηνα μόνο τα διεθνή. Τώρα πληρώνουμε απο 6 που είναι το πάγιο μέχρι και το πολύ 110 ευρώ στην ΟΝ, και εχουμε και δευτερη γραμμή ίντερνετ που είναι σοβαρό backup σε περίπτωση βλαβης.

Καλή η απεξάρτηση απο τον ΟΤΕ, αλλά σε business χρήση δεν ξέρω αν θα την έκανα ολοκληρωτικη την απεξάρτηση αυτή.!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

εχουμε βάλει και την ΟΝ στο ON-office με 3 γραμμές και το υπο-πακέτο των εξτρα 3 ζωνών που καλύπτουν γεωγραφικά όλες τις χώρες που μιλάμε τηλεφωνικά, με συνολικό κόστος 64+12=76 ευρώ τον μήνα. για 16 mbit και 900 λεπτά δωρεάν σε:

Κίνα, Νότιος Κορέα, Ιαπωνία, Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Χονγκ-Κονγκ, Βουλγαρία, Δανία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σλοβενία, Τσεχία, Αλβανία, Ισραήλ, Κροατία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία και φυσικα Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κύπρος, Ολλανδία, Ρωσία, Σουηδία που είναι στο βασικό πακέτο των 15 χωρών.

Η συνολική μείωση της εταιρίας μας όσο αφορά, το κόστος κλησεων εξωτερικού είναι περίπου 150-220 ευρώ τον μήνα. Να το πώ απλά με μόνο ΟΤΕ παλαιά, είχαμε ενα average 220-300 ευρώ τον μηνα μόνο τα διεθνή. Τώρα πληρώνουμε απο 6 που είναι το πάγιο μέχρι και το πολύ 110 ευρώ στην ΟΝ, και εχουμε και δευτερη γραμμή ίντερνετ που είναι σοβαρό backup σε περίπτωση βλαβης.

Καλή η απεξάρτηση απο τον ΟΤΕ, αλλά σε business χρήση δεν ξέρω αν θα την έκανα ολοκληρωτικη την απεξάρτηση αυτή.!!
Αν δεν ήσουν Αττική όμως?......γι' αυτό δεν ανέφερα την On......επειδή δεν πιάνει πουθενά αλλού......:sad:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Οι εμπειρίες μου λένε...όχι.
Τουλάχιστον προς το παρόν.

Το καζίκι που έχει πάθει ο unforgiven με την HOL μου φαίνεται απίστευτο.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Κοίταξε...

Αν βρεθεί εναλλακτικός που να μου βάλει γραμμή σε 3 εργάσιμες και ADSL (μαζί με κάποιο μπέρδεμα) σε 10 εργάσιμες....ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ....το συζητάω.
Αν βαζεις για πρωτη φορα adsl συμφωνουμε. Αν ομως εχεις ηδη μια συνδεση τοτε ποια η διαφορα να περιμενεις 10 μερες ή 20? Σταματησα να τα σκαω στον οτε καθαρα απο θεση. 300 ευρω το διμηνο για 384 ηταν εξωφρενικα πολλα. ΦΤΑΝΕΙ! Πολυ αιμα ρουφηξε!

Πλεον με forthnet εδω και ενα χρονο περιπου, με ενεργοποιηση σε 21 μερες ακριβως και ,ευτυχως, κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Μαλλον εχω ενα προβλημα. Δεν μου φτανουν οι σκληροι!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Αν βαζεις για πρωτη φορα adsl συμφωνουμε. Αν ομως εχεις ηδη μια συνδεση τοτε ποια η διαφορα να περιμενεις 10 μερες ή 20? Σταματησα να τα σκαω στον οτε καθαρα απο θεση. 300 ευρω το διμηνο για 384 ηταν εξωφρενικα πολλα. ΦΤΑΝΕΙ! Πολυ αιμα ρουφηξε!

Πλεον με forthnet εδω και ενα χρονο περιπου, με ενεργοποιηση σε 21 μερες ακριβως και ,ευτυχως, κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Μαλλον εχω ενα προβλημα. Δεν μου φτανουν οι σκληροι!
Πρώτη φορά φέτος. :happy_8:
200 ευρό πάνω, 200 ευρό κάτω τον χρόνο, δεν αποτελούν πρόβλημα για εμένα.
Πρόβλημα αποτελεί να χαλάω την ζαχαρένια μου.

Έχει μεγάλη διαφορά να χάνω χρόνο και χρήμα για να κάνει beta testing ο κάθε εναλλακτικός εις βάρος μου.

Με την Forthnet να εύχεσαι να μην αποκτήσεις πρόβλημα.
Γιατί δεν θα μπορεσεις να τους το πεις ποτέ. :happy_8:
Απο τηλεφώνου εννοείται.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

300 ευρω ποτε ειχε η 384????αχμμ...δεν θυμαμαι...ας βοηθησει καποιος....:116:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

300 ευρω ποτε ειχε η 384????αχμμ...δεν θυμαμαι...ας βοηθησει καποιος....:116:
Δεν καταλαβαινω ακριβως το υφος σου. Και δεν ειπα και τα υπολοιπα, τελος ενεργοποιησης, τελος εγκαταστασης, και 100-150 ευρω που πληρωσα, τοτε, για το φοβερο και τρομερο modem που εδινε, το jetspeed 500i. Και οταν ειχα καποια προβληματα και μιλουσα με την τεχνικη υποστηριξη μου ελεγαν "...εεεε χμμ, ε δεν εχετε και το καλυτερο modem....":141:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Δεν καταλαβαινω ακριβως το υφος σου. Και δεν ειπα και τα υπολοιπα, τελος ενεργοποιησης, τελος εγκαταστασης, και 100-150 ευρω που πληρωσα, τοτε, για το φοβερο και τρομερο modem που εδινε, το jetspeed 500i. Και οταν ειχα καποια προβληματα και μιλουσα με την τεχνικη υποστηριξη μου ελεγαν "...εεεε χμμ, ε δεν εχετε και το καλυτερο modem....":141:

Kαι εγω ειχα φιλε μου dsl τοτε...και δεν θυμαμαι να ειχα πληρωσει τοσα πολλα λεφτα...απλα βλεπω μια υπερβολη...!!!τιποτα αλλο..και οταν μιλαμε για dsl ειναι μονο το παγιο ποσο...οχι τα εφαπαξ!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

...απλα βλεπω μια υπερβολη...!!!τιποτα αλλο..και οταν μιλαμε για dsl ειναι μονο το παγιο ποσο...οχι τα εφαπαξ!!
Εξακολοθουθω να μην καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι. Για ποια υπερβολη μιλας? Στο λογαριασμο του διμηνου? Αν δεν ηταν 300, ηταν 250-270! Ε και?

Οχι φιλε μου δεν ειναι μονο τα παγια ειναι και τα εφαπαξ. Γιατι με τα χρηματα που πληρωναμε τοτε για εγκατασταση, ενεργοποιηση, modem, θα μπορουσαμε να πληρωσουμε καποιους μηνες.

Reaction score
1
Απάντηση: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Και κατι αλλο. Μεχρι πριν λιγους μηνες οταν γινοταν μειωση τιμης σε καποιο πακετο, για να "μπεις" στη μειωση επρεπε να υποχρεωθεις για ακομα 6 μηνες συμβολαιο. Αν δεν ηθελες απλα πληρωνες την παλια τιμη! Πονηριες δηλαδη.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Οι εμπειρίες μου λένε...όχι.
Τουλάχιστον προς το παρόν.

Το καζίκι που έχει πάθει ο unforgiven με την HOL μου φαίνεται απίστευτο.
Για όλους και για όλα, υπάρχουν και καλά, και κακά παραδείγματα.

---------------
Σαφώς σε εργασιακό χώρο, δεν θα εβαζα καποιο πακέτο 2play (από κανέναν). Μόνο ειδικές λύσεις για εταιρίες ίσως, με SLA και λοιπά.

Reaction score
0
Είχε κανείς πρόβλημα με αργές συνδέσεις το τριήμερο?????????

μιλάω μόνο για συνδρομητές ΟΤΕ..

Ακόμη και από use.net σερνόταν η ταχύτητα!!!!!!!!!!!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γιατί τυραννιέστε? Πάρτε μια αργή σύνδεση! Τουλάχιστον θα ξέρετε γιατί είναι αργή...:116:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Γιατί τυραννιέστε? Πάρτε μια αργή σύνδεση! Τουλάχιστον θα ξέρετε γιατί είναι αργή...:116:
Βρε μην τον πειράζεις
Είναι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το θεμα.
Παντως εγω το τελευταίο τριήμερο πηγαινα το ιδιο σφαίρα και μάλιστα στην πλοήγηση μου στο φορουμ επαθα πλάκα με την ταχύτητα που άλλαζα τις σελίδες
Καρασφαιαιρα

χωρις οτε

Reaction score
1.213
Εγω παλι θα σας πω τον πονο μου...

Εκανα τηλεφωνικη παραγγελια για αναβαθμιση της γραμμης πριν 2 εβδομαδες απο 768 σε 2 μβιτ (αφου μεχρι τοσο σηκωνε το δικτυο στην πολη μας ).Μετα απο κατι προβληματα που ειχα στη γραμμη (τα οποια φαινεται να λυθηκαν πια..) μπηκα στη σελιδα του ρουτερ μου και ειδα οτι η γραμμη ειχε παει στα 6 μβιτ.Γιατι το δικτυο των 24 (οχι ωρες ) ειχε ερθει παρα τις διαβεβαιωσεις των υπευθυνων οτι θα αργησει...:141::141:
Απο κεινη τη μερα ειμαι ενα ψυχολογικο ρακος.Το δε jetspeed που κλειδωσει σε αυτα τα 6 θα το αλλαξω σε adsl2+..για καθαρα ψυχολογικους λογους..

:204:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΅%@#@#@@^ τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Βρε μην τον πειράζεις
Είναι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το θεμα.
Παντως εγω το τελευταίο τριήμερο πηγαινα το ιδιο σφαίρα και μάλιστα στην πλοήγηση μου στο φορουμ επαθα πλάκα με την ταχύτητα που άλλαζα τις σελίδες
Καρασφαιαιρα

χωρις οτε
ρε με τον πόνο μου παίζεις βρομόπαιδο!!!!!!!!!!!! χαχαχαχααχχαχχαχαχχαχαα

μόλις πήρα τις βλάβες.. αναμένω έλεγχο γραμμής.. ρε τον ΟΤΕ.. !!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv