ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 195
Εγω που αλλαξα την χιλιαρα με τεσσάρα και phillips router, τι να περιμενω??
15.8€ της αλτεκ, 14.76€ του οτε, με 30€ εχω το βασικότερο για την δουλειά μου, σοβαρή εταιρία για την προσβαση ACN και σοβαρή εταιρία για την γραμμή ιντερνετ ΟΤΕ.Ντρημόγιαννε εσύ λες για γραμμή μέσω ΑΡΥΣ.......ο preve κι εγώ εννοούσαμε για Full LLU και χωρίς το λατρευτό πάγιο του Οτέ.......όχι βέβαια πως η προσφορά της Altec δεν είναι αξιοπρεπέστατη.......:happy_6:
15.8€ της αλτεκ, 14.76€ του οτε, με 30€ εχω το βασικότερο για την δουλειά μου, σοβαρή εταιρία για την προσβαση ACN και σοβαρή εταιρία για την γραμμή ιντερνετ ΟΤΕ.
Αρα επίλυση πιθανης βλάβης αρκετά γρήγορα, κάτι που για την δουλειά μου είναι σημαντικότατο.
εχουμε βάλει και την ΟΝ στο ON-office με 3 γραμμές και το υπο-πακέτο των εξτρα 3 ζωνών που καλύπτουν γεωγραφικά όλες τις χώρες που μιλάμε τηλεφωνικά, με συνολικό κόστος 64+12=76 ευρώ τον μήνα. για 16 mbit και 900 λεπτά δωρεάν σε:Έλα ντε.......μήπως τελικά όλα τα Double play των Forthnet και HOL είναι μούφα και δεν αξίζει η πλήρη απεξάρτιση από τον Οτέ?......:crazy_1:
Αν δεν ήσουν Αττική όμως?......γι' αυτό δεν ανέφερα την On......επειδή δεν πιάνει πουθενά αλλού......:sad:εχουμε βάλει και την ΟΝ στο ON-office με 3 γραμμές και το υπο-πακέτο των εξτρα 3 ζωνών που καλύπτουν γεωγραφικά όλες τις χώρες που μιλάμε τηλεφωνικά, με συνολικό κόστος 64+12=76 ευρώ τον μήνα. για 16 mbit και 900 λεπτά δωρεάν σε:
Κίνα, Νότιος Κορέα, Ιαπωνία, Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Χονγκ-Κονγκ, Βουλγαρία, Δανία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σλοβενία, Τσεχία, Αλβανία, Ισραήλ, Κροατία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία και φυσικα Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κύπρος, Ολλανδία, Ρωσία, Σουηδία που είναι στο βασικό πακέτο των 15 χωρών.
Η συνολική μείωση της εταιρίας μας όσο αφορά, το κόστος κλησεων εξωτερικού είναι περίπου 150-220 ευρώ τον μήνα. Να το πώ απλά με μόνο ΟΤΕ παλαιά, είχαμε ενα average 220-300 ευρώ τον μηνα μόνο τα διεθνή. Τώρα πληρώνουμε απο 6 που είναι το πάγιο μέχρι και το πολύ 110 ευρώ στην ΟΝ, και εχουμε και δευτερη γραμμή ίντερνετ που είναι σοβαρό backup σε περίπτωση βλαβης.
Καλή η απεξάρτηση απο τον ΟΤΕ, αλλά σε business χρήση δεν ξέρω αν θα την έκανα ολοκληρωτικη την απεξάρτηση αυτή.!!
Οι εμπειρίες μου λένε...όχι.Έλα ντε.......μήπως τελικά όλα τα Double play των Forthnet και HOL είναι μούφα και δεν αξίζει η πλήρη απεξάρτιση από τον Οτέ?......:crazy_1:
Αν βαζεις για πρωτη φορα adsl συμφωνουμε. Αν ομως εχεις ηδη μια συνδεση τοτε ποια η διαφορα να περιμενεις 10 μερες ή 20? Σταματησα να τα σκαω στον οτε καθαρα απο θεση. 300 ευρω το διμηνο για 384 ηταν εξωφρενικα πολλα. ΦΤΑΝΕΙ! Πολυ αιμα ρουφηξε!Κοίταξε...
Αν βρεθεί εναλλακτικός που να μου βάλει γραμμή σε 3 εργάσιμες και ADSL (μαζί με κάποιο μπέρδεμα) σε 10 εργάσιμες....ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ....το συζητάω.
Πρώτη φορά φέτος. :happy_8:Αν βαζεις για πρωτη φορα adsl συμφωνουμε. Αν ομως εχεις ηδη μια συνδεση τοτε ποια η διαφορα να περιμενεις 10 μερες ή 20? Σταματησα να τα σκαω στον οτε καθαρα απο θεση. 300 ευρω το διμηνο για 384 ηταν εξωφρενικα πολλα. ΦΤΑΝΕΙ! Πολυ αιμα ρουφηξε!
Πλεον με forthnet εδω και ενα χρονο περιπου, με ενεργοποιηση σε 21 μερες ακριβως και ,ευτυχως, κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Μαλλον εχω ενα προβλημα. Δεν μου φτανουν οι σκληροι!
Αν βαζεις για πρωτη φορα adsl συμφωνουμε. Αν ομως εχεις ηδη μια συνδεση τοτε ποια η διαφορα να περιμενεις 10 μερες ή 20? Σταματησα να τα σκαω στον οτε καθαρα απο θεση. 300 ευρω το διμηνο για 384 ηταν εξωφρενικα πολλα. ΦΤΑΝΕΙ! Πολυ αιμα ρουφηξε!
Πλεον με forthnet εδω και ενα χρονο περιπου, με ενεργοποιηση σε 21 μερες ακριβως και ,ευτυχως, κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Μαλλον εχω ενα προβλημα. Δεν μου φτανουν οι σκληροι!
Δεν καταλαβαινω ακριβως το υφος σου. Και δεν ειπα και τα υπολοιπα, τελος ενεργοποιησης, τελος εγκαταστασης, και 100-150 ευρω που πληρωσα, τοτε, για το φοβερο και τρομερο modem που εδινε, το jetspeed 500i. Και οταν ειχα καποια προβληματα και μιλουσα με την τεχνικη υποστηριξη μου ελεγαν "...εεεε χμμ, ε δεν εχετε και το καλυτερο modem....":141:300 ευρω ποτε ειχε η 384????αχμμ...δεν θυμαμαι...ας βοηθησει καποιος....:116:
Δεν καταλαβαινω ακριβως το υφος σου. Και δεν ειπα και τα υπολοιπα, τελος ενεργοποιησης, τελος εγκαταστασης, και 100-150 ευρω που πληρωσα, τοτε, για το φοβερο και τρομερο modem που εδινε, το jetspeed 500i. Και οταν ειχα καποια προβληματα και μιλουσα με την τεχνικη υποστηριξη μου ελεγαν "...εεεε χμμ, ε δεν εχετε και το καλυτερο modem....":141:
Εξακολοθουθω να μην καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι. Για ποια υπερβολη μιλας? Στο λογαριασμο του διμηνου? Αν δεν ηταν 300, ηταν 250-270! Ε και?...απλα βλεπω μια υπερβολη...!!!τιποτα αλλο..και οταν μιλαμε για dsl ειναι μονο το παγιο ποσο...οχι τα εφαπαξ!!
Για όλους και για όλα, υπάρχουν και καλά, και κακά παραδείγματα.Οι εμπειρίες μου λένε...όχι.
Τουλάχιστον προς το παρόν.
Το καζίκι που έχει πάθει ο unforgiven με την HOL μου φαίνεται απίστευτο.
Βρε μην τον πειράζειςΓιατί τυραννιέστε? Πάρτε μια αργή σύνδεση! Τουλάχιστον θα ξέρετε γιατί είναι αργή...:116:
ρε με τον πόνο μου παίζεις βρομόπαιδο!!!!!!!!!!!! χαχαχαχααχχαχχαχαχχαχααΒρε μην τον πειράζεις
Είναι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το θεμα.
Παντως εγω το τελευταίο τριήμερο πηγαινα το ιδιο σφαίρα και μάλιστα στην πλοήγηση μου στο φορουμ επαθα πλάκα με την ταχύτητα που άλλαζα τις σελίδες
Καρασφαιαιρα
χωρις οτε